Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαστίτιδα, τι να κάνω;

Recommended Posts

Γύρω στις 40 μέρες που εδραιώνεται η γαλουχια τα στήθη ξεπρηζονται και φαίνονται άδεια. Αυτό είναι το φυσιολογικό. Επίσης έχεις πρησμενο το άλλο στήθος οπότε η σύγκριση το κάνει να φαίνεται άδειο. Δεν είναι όμως, το γάλα παράγεται τη στιγμή του θηλασμου.

Παρακολούθησε το στήθος, κανε αυτά που ξέρεις και πινε πολύ νερό.

Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση σου, πίνω αρκετό νερό, τρώω καλά, θηλάζω χωρίς ωράριο μέρα νύχτα (επίσης ξυπνάω την μπέμπα για να θηλάσει στο 2ωρο εάν δεν αναζητήσει μόνη της νωρίτερα). Σιγά σιγά άρχισα να το κατανοώ πως τα στήθη θα είναι μαλακά εφόσον η μπέμπα είναι ήρεμη και φαίνεται χορτάτη, βρέχει πάνες κλπ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 262
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η μαστιτιδα κάνει υψηλό πυρετό κι έχει συμπτώματα γρίπης όπως πόνο στα κόκκαλα και γενική αδιαθεσία. Πιο πιθανόν είναι να έχεις φραγμενο πόρο.

Ο πόνος είναι σε ένα σημείο ή σε όλο το στήθος; Η θηλή έχει κάτι εξωτερικά;

Το μωρό δε θηλαζει καθόλου από το στήθος; Κανεις αποκλειστική άντληση;

Μπες κάτω από το ζεστό νερό στο ντους, άστο να τρέχει πάνω στην πλάτη σου, σκύψε μπροστά και αρμεξε το στήθος σου.

Επίσης κανε μασάζ αφού πρώτα βάλεις ζεστές κομπρεσες με φορά προς τη θηλή κι έμφαση στο πονεμένο σημείο σαν να θέλεις να βγάλεις κάτι από τη θηλή.

Πιες πολύ νερό και μπορείς να πάρεις και λεκιθινη.

δυστηχως κανω αποκλειστικη αντληση η μπεμπα οταν την βαζω στο στηθος πνιγεται με αποτελεσμα να κλαιει κ να μην θελει το στηθος καθολου .το στηθος με ποναει ολο σαν να πονουν οι αδενες λες κ εχουν μεσα βελονες πρισμενο δεν θα το ελεγα ιδιαιτερα αν δεν αντλησω στο 3ωρο ποναω πολυ κ ας μην βγαζω πολυ ποσοτητα.παντα αυτο ο στηθος εβγαζε λιγοτερο 10γρ απο το αλο τωρα εχει μειωθει κι αλο περιπου 20-30γρ εχω 4 μερες που το παλευω με συχνες αντλησεις κ κει που εβγαζα συνολο το 24ωρο 1300γρ τωρα επεσα στα 1150γρ ,αυτο που βλεπω ειναι οτι βγαζει κ λιγοτερο σαν βρυσουλα δηλ εκει που ηθελα 10 λεπτα να αδειασει το στηθος κ εβγαινε ποσοτητα τωρα κανει 15-18 κ το βγαζει λιγο λιγο κανω διπλη αντληση με νοσοκομειακο κ το αριστερο εχει αδειασει στα 10 λεπτα ενω το αλο οχι

α!! κ εχω συνεχει την αισθηση του πονου στο πονεμενο στηθος

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

κ γω αυτο πιστευω οτι ειναι φραγμενος πορος εκτος απο τον πονο νιωθω συχνα μεσα στην μερα κ ενα αισθημα καυσου κ περναει μετα απο λιγο μονο του με φραγμενο πορο τι γινεται;

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

κ γω αυτο πιστευω οτι ειναι φραγμενος πορος εκτος απο τον πονο νιωθω συχνα μεσα στην μερα κ ενα αισθημα καυσου κ περναει μετα απο λιγο μονο του με φραγμενο πορο τι γινεται;

Πως είσαι τώρα; Πονάει το στήθος;

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Κορίτσια βοήθεια..Μετά από 15 μήνες θηλασμού έπαθα την 5ή (ή μήπως 6ή?) μαστίτιδα...και το θέμα είναι ότι ο αδένας που έφραξε αυτή τη φορά είναι κάτω από την μασχάλη και δεν μπορώ να κάνω μασάζ.Χώρια που είμαι δουλειά 10ώρες σήμερα και ούτε να θηλάσω μπορώ..λέω να πα΄ρω λεκιθίνη μπας & δω άκρη..ξέρετε μήπως δοσολογία? Αυτή εδώ http://www.perithilasmou.gr/articles/breastfeeding-problems/172-masdtitida.html ισχυεί?

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Καλησπέρα Ονειράκι! Δεν ξέρω για τη λεκιθίνη αλλά εμένα δύο φορές που άρχισαν να πρήζονται οι αδένες στο αριστερό μου στήθος (και τις δύο επειδή πήγα σούπερ-μάρκετ και φορτώθηκα σαν το γαϊδούρι η έξυπνη:?) το μόνο που έκανα και πέρασε ευτυχώς σε λίγες ώρες ήταν να βάλω αρκετές φορές για πάνω από 30' κάθε φορά αυτοσχέδια θερμοφόρα (ένα πλαστικό μπουκαλάκι του μωρού με βραστό νερό τυλιγμένο με μία πετσέτα) στο σημείο που ένιωθα το πρήξιμο. Αυτό μπορείς φαντάζομαι να το κάνεις και στη δουλειά. Περαστικά!

S02fp3.png

LnVyp3.png

Καλησπέρα Ονειράκι! Δεν ξέρω για τη λεκιθίνη αλλά εμένα δύο φορές που άρχισαν να πρήζονται οι αδένες στο αριστερό μου στήθος (και τις δύο επειδή πήγα σούπερ-μάρκετ και φορτώθηκα σαν το γαϊδούρι η έξυπνη:?) το μόνο που έκανα και πέρασε ευτυχώς σε λίγες ώρες ήταν να βάλω αρκετές φορές για πάνω από 30' κάθε φορά αυτοσχέδια θερμοφόρα (ένα πλαστικό μπουκαλάκι του μωρού με βραστό νερό τυλιγμένο με μία πετσέτα) στο σημείο που ένιωθα το πρήξιμο. Αυτό μπορείς φαντάζομαι να το κάνεις και στη δουλειά. Περαστικά!

Δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω,φαντάζομαι πως πάνω από τα ρούχα δεν έχει νοήμα..και εγώ ψιλιάζομαι πως το έπαθα γιατί 3 μέρες τώρα φορτώνομαι τον μικρό (12κιλά) στο σλίνγκ για πολύ ώρα..δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά πως την πάτησα πάλι έτσι μετά από 15 μήνες θηλασμού..!!!

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Και πάνω από τα ρούχα κάτι κάνει. Αν δεν μπορείς τότε δοκίμασε να βάλεις τη θερμοφόρα το βράδυ και να κοιμηθείς με αυτή. Πιστεύω ότι θα σου το μαλακώσει.

Άτιμο πράγμα τα βάρη! Και ο δικός μου ο μπέμπης είναι 11 κιλά και σε καταλαβαίνω...Ελπίζω αύριο να νιώθεις καλύτερα

S02fp3.png

LnVyp3.png

Καλημέρα!Είμαι καλύτερα σήμερα νομίζω.Θα ξεκινήσω βέβαια λεκιθίνη γιατί μάλλον αρκετά το ανέβαλα...

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο! Χαίρομαι που είσαι καλύτερα!! Να την ξεκινήσεις τη λεκιθίνη για να γλιτώσεις την ταλαιπωρία αφού σε πιάνουν συχνά μαστίτιδες, κρίμα είναι. Εύχομαι να ήταν η τελευταία!

S02fp3.png

LnVyp3.png

Καλημέρα!Είμαι καλύτερα σήμερα νομίζω.Θα ξεκινήσω βέβαια λεκιθίνη γιατί μάλλον αρκετά το ανέβαλα...

Μαστιτιδες παθαινεις στο ίδιο στήθος και στο ιδιο σημείο;

Ξεκουράζεσαι καθόλου; Η διατροφή σου πως ειναι; Τρεφεσαι "σωστά"; Τρως τροφές με βιταμίνη c; Νερό πίνεις; Καπνιζεις;

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Μαστιτιδες παθαινεις στο ίδιο στήθος και στο ιδιο σημείο;

Ξεκουράζεσαι καθόλου; Η διατροφή σου πως ειναι; Τρεφεσαι "σωστά"; Τρως τροφές με βιταμίνη c; Νερό πίνεις; Καπνιζεις;

Γεια σου Νινα-Νανά!Μαστίτιδες παθαίνω στο ΄διο στήθος ναι. Αυτή την φορά δεν ήτανε στο ίδιο σημείο όμως. Νομίζω απ΄τις 6-7 φορές μία φορά έπαθα και από τον άλλο μαστό αν θυμάμαι καλά..αλλα όχι κάτι σοβαρό.

Αν ξεουράζομαι???χαχα...δεν υπάρχει χρόνος!!Αν τρέφομαι σωστά??Ένα γεύμα τη μέρα "σχεδον" πλήρες,δεν έχω χρόνο να τρώω σαλατες κι φρούτα ,τρώω σχεδόν στο πόδι στο γραφείο. Νερό πίνω ελάχιστο ,δεν καπνίζω.Οπότε ναι οι μαστίτιδες είναι το καλύτερο που μπορούν να μου συμβούν μαλλον σε αυτή τη φάση..:rolleyes::-(:-(:-(

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Γεια σου Νινα-Νανά!Μαστίτιδες παθαίνω στο ΄διο στήθος ναι. Αυτή την φορά δεν ήτανε στο ίδιο σημείο όμως. Νομίζω απ΄τις 6-7 φορές μία φορά έπαθα και από τον άλλο μαστό αν θυμάμαι καλά..αλλα όχι κάτι σοβαρό.

Αν ξεουράζομαι???χαχα...δεν υπάρχει χρόνος!!Αν τρέφομαι σωστά??Ένα γεύμα τη μέρα "σχεδον" πλήρες,δεν έχω χρόνο να τρώω σαλατες κι φρούτα ,τρώω σχεδόν στο πόδι στο γραφείο. Νερό πίνω ελάχιστο ,δεν καπνίζω.Οπότε ναι οι μαστίτιδες είναι το καλύτερο που μπορούν να μου συμβούν μαλλον σε αυτή τη φάση..:rolleyes::-(:-(:-(

Δώσε προσοχή στη διατροφή σου και στην ενυδάτωσή σου. Προσπάθησε να πίνεις κανένα φυσικό χυμό πορτοκαλι στο γραφείο ή στο σπίτι. Και σίγουρα πολυ νερό!

Αν ξαναπαθεις στο ιδιο στήθος μετά απο σωστή ενυδάτωση και διατροφή ίσως θα ήταν καλό να πας σε μαστολογο ή γυναικολο.

1Xckp3.png

Franz Kafka

Δώσε προσοχή στη διατροφή σου και στην ενυδάτωσή σου. Προσπάθησε να πίνεις κανένα φυσικό χυμό πορτοκαλι στο γραφείο ή στο σπίτι. Και σίγουρα πολυ νερό!

Αν ξαναπαθεις στο ιδιο στήθος μετά απο σωστή ενυδάτωση και διατροφή ίσως θα ήταν καλό να πας σε μαστολογο ή γυναικολο.

Σ'ευχαριστώ πολύ!

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Διαφημίσεις

• 10 months later...

Καλησπερα κοριτσια! Ευχομαι ολων τα μωρακια μας να ειναι παντα χαρουμενα και υγιη!!!! Εδω και 3 μερες εχω εμφανισει κι εγω μαστιτιδα με πολυ εντονο πονο...πυρετο που δεν περνα ευκολα και η γιατρος μου μου εδωσε φλατζιλ και ζιναντολ!

Γυναικολογος και παιδιατρος επιμενουν να θηλαζω απο το στηθος που ποναει για να βοηθησει την κατασταση ομως ο μικρος μου με το που πλησιαζει αυτο το μαστο αρχιζει να παλευει,χτυπαει χερια ποδια και κλαιει σπαρακτικα...

Με το αλλο στηθος δεν εχει θεμα τρωει κανονικα!!! Δεν ξερω τι να υποθεσω και ηθελα να μου πει καποια αν εχει αναλογη εμπειρια...

Εντωμεταξυ το πρηξιμο δεν υποχωρει και το στηθος μου ειναι σκληρο σε ενα μεγαλο κομματι του και κοκκινο ενω προσπαθω να βγαζω γαλα με το θηλαστρο ( swing medela) αλλα δυστυχως δεν γινονται πολλα πραγματα...

Σημειωνω οτι ο μπεμπης μου ειναι 48 ημερων και πριν τρεφοταν κανονικα και απο τους δυο μαστους.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας!

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ :-)

καλησπερα κοριτσια! ευχομαι ολων τα μωρακια μας να ειναι παντα χαρουμενα και υγιη!!!! εδω και 3 μερες εχω εμφανισει κι εγω μαστιτιδα με πολυ εντονο πονο...πυρετο που δεν περνα ευκολα και η γιατρος μου μου εδωσε φλατζιλ και ζιναντολ!

Γυναικολογος και παιδιατρος επιμενουν να θηλαζω απο το στηθος που ποναει για να βοηθησει την κατασταση ομως ο μικρος μου με το που πλησιαζει αυτο το μαστο αρχιζει να παλευει,χτυπαει χερια ποδια και κλαει σπαρακτικα...

Με το αλλο στηθος δεν εχει θεμα τρωει κανονικα!!! Δεν ξερω τι να υποθεσω και ηθελα να μου πει καποια αν εχει αναλογη εμπειρια...

Εντωμεταξυ το πρηξιμο δεν υποχωρει και το στηθος μου ειναι σκληρο σε ενα μεγαλο κομματι του και κοκκινο ενω προσπαθω να βγαζω γαλα με το θηλαστρο ( swing medela) αλλα δυστυχως δεν γινονται πολλα πραγματα...

Σημειωνω οτι ο μπεμπης μου ειναι 48 ημερων και πριν τρεφοταν κανονικα και απο τους δυο μαστους.

Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε απαντηση σας!!! Βοηθεια μανουλες!

καλησπερα κοριτσια! ευχομαι ολων τα μωρακια μας να ειναι παντα χαρουμενα και υγιη!!!! εδω και 3 μερες εχω εμφανισει κι εγω μαστιτιδα με πολυ εντονο πονο...πυρετο που δεν περνα ευκολα και η γιατρος μου μου εδωσε φλατζιλ και ζιναντολ!

Γυναικολογος και παιδιατρος επιμενουν να θηλαζω απο το στηθος που ποναει για να βοηθησει την κατασταση ομως ο μικρος μου με το που πλησιαζει αυτο το μαστο αρχιζει να παλευει,χτυπαει χερια ποδια και κλαει σπαρακτικα...

Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε απαντηση σας!!! Βοηθεια μανουλες!

Καλημέρα, να σου ζήσει το αγγελάκι σου:) Λοιπόν...εκτός από τα κλασσικά ζεστές κομπρέσες & μασάζ προ θηλασμού & κρύες μετά για ανακούφιση από τον πόνο, μπορείς να βάλεις ενα φύλλο βρασμένο λάχανο πάνω στο σημείο (εντάξει & το ωμό θα κάνει δουλειά για να μην κάθεσαι να βράζεις) που έχει αντιοιδηματικές ιδιότητες. Επίσης θέλει ξεκούραση, πολά υγρά & το μωρό συνέχεια στο στήθος. Γενικά σε καταστάσεις τέτοιεε (πρέπει να'χω πάθει κανά 6-7-8 φορές) επειδη είναι πιο δύσκολο να αντληθεί το γάλα τα μωρά δεν συνεργάζονται πάντα χώρια που λόγω & του φραξίματος το γάλα είναι λίγο πιο αλμυρό από ότι συνήθως όπότε δεν τους πολυαρέσει μάλλον. Θα ελεγα να προσπαθήσεις να τον βάλεις όταν δεν είναι πολύ πεινασμένος γιατί προφανώς θα εκνευριστεί επειδή δεν θα έχει ροή και αυτός θα πεινάει αλλά να μην είναι ούτε εντελώς χορτάτος..Εγώ πάντως δεν πήρα καμία φορά αντιβίωση ,ούτε όταν ανέβασα πυρετό..Ενημέρωσε μας:)

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Καλημέρα, να σου ζήσει το αγγελάκι σου:) Λοιπόν...εκτός από τα κλασσικά ζεστές κομπρέσες & μασάζ προ θηλασμού & κρύες μετά για ανακούφιση από τον πόνο, μπορείς να βάλεις ενα φύλλο βρασμένο λάχανο πάνω στο σημείο (εντάξει & το ωμό θα κάνει δουλειά για να μην κάθεσαι να βράζεις) που έχει αντιοιδηματικές ιδιότητες. Επίσης θέλει ξεκούραση, πολά υγρά & το μωρό συνέχεια στο στήθος. Γενικά σε καταστάσεις τέτοιεε (πρέπει να'χω πάθει κανά 6-7-8 φορές) επειδη είναι πιο δύσκολο να αντληθεί το γάλα τα μωρά δεν συνεργάζονται πάντα χώρια που λόγω & του φραξίματος το γάλα είναι λίγο πιο αλμυρό από ότι συνήθως όπότε δεν τους πολυαρέσει μάλλον. Θα ελεγα να προσπαθήσεις να τον βάλεις όταν δεν είναι πολύ πεινασμένος γιατί προφανώς θα εκνευριστεί επειδή δεν θα έχει ροή και αυτός θα πεινάει αλλά να μην είναι ούτε εντελώς χορτάτος..Εγώ πάντως δεν πήρα καμία φορά αντιβίωση ,ούτε όταν ανέβασα πυρετό..Ενημέρωσε μας:)

Καλημερα!!! Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση oneiraki εισαι φανταστικη!!!...το θεμα ειναι οτι ο δικος μου παλευει πολυ και κλαιει... σημερα το πρωι που τον επιασα στον υπνο τα καταφερα και εφαγε απο αυτο το στηθος αλλα πεθανα στον πονο και γενικα δε βλεπω καμια βελτιωση και παω για τεταρτη μερα γαμωτο!! κι αυτος ο πυρετος δε λεει να πεσει ...το θεμα ειναι οτι εχω και κατι κυστεις στο στηθος και η μια ηταν ανεκαθεν μεγαλη αλλα δεν την ειχα παρακεντησει (παλιοτερα που με ειχε ενοχλησει ειχα παρει αντιβιωση και μπραζαν και ειχα κανει κι εναν υπερηχο οπου με ειχαν καθησυχασει οτι ειναι ολα οκ... τωρα ομως νομιζω επαιξε κι αυτη ρολο γιατι το πρηξιμο ειναι ακριβως σ'αυτο το σημειο! μαλλον σημερα θα παω να δω καποιο χειρουργο γιατι η γιατρος μου φοβαται οτι ειναι αποστημα... τι να πω αν ειναι να ανακουφιστω ας γινει και την επομενη φορα ( ελπιζω να μη συμβει) ισως το παρω χαμπαρι πιο γρηγορα και δε φτασει σ'αυτο το σημειο... :-(

Ο πόνος είναι μέσα στα πλαίσια της επούλωσης μωρέ και αυτός..Παίρνε κανά ντεπόν για τον πυρετό γενικά..Και θήλαζε όσο μπορείς από εκεί και θα δεις ότι θα δεις αποτέλεσμα κάποια στιγμή άμεσα (όχι σε καμία βδομάδα εννοώ). Σε καμία περίπτωση μην κόψεις τον θηλασμό.Εγώ κάποια στιγμή είχα προσπαθήσει & θήλαστρο & χέρι & ήτανε τόσο πρησμένο το σημείο που δεν έβγαζε σταγόνα τίποτα..Δεν μπορούσα να σηκώσω καν το χέρι μου,δεν θυμάμαι να έχω περάσει τέτοιο πόνο στη ζωή μου ούτε καν στην γεννα πραγματικά..Απλώς μου εχει πει η σύμβουλος ότι κάποιοι μαστοί έχουν την τάση να είναι ινοκυστικοί (νομίζω έτσι το είπε) και άρα την τάση να μπλοκάρουν οι αδένες πιο εύκολα σε σχέση με άλλους..Υπομονή, ξεκούραση ,υγρά & θηλασμούς:)

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Ο πόνος είναι μέσα στα πλαίσια της επούλωσης μωρέ και αυτός..Παίρνε κανά ντεπόν για τον πυρετό γενικά..Και θήλαζε όσο μπορείς από εκεί και θα δεις ότι θα δεις αποτέλεσμα κάποια στιγμή άμεσα (όχι σε καμία βδομάδα εννοώ). Σε καμία περίπτωση μην κόψεις τον θηλασμό.Εγώ κάποια στιγμή είχα προσπαθήσει & θήλαστρο & χέρι & ήτανε τόσο πρησμένο το σημείο που δεν έβγαζε σταγόνα τίποτα..Δεν μπορούσα να σηκώσω καν το χέρι μου,δεν θυμάμαι να έχω περάσει τέτοιο πόνο στη ζωή μου ούτε καν στην γεννα πραγματικά..Απλώς μου εχει πει η σύμβουλος ότι κάποιοι μαστοί έχουν την τάση να είναι ινοκυστικοί (νομίζω έτσι το είπε) και άρα την τάση να μπλοκάρουν οι αδένες πιο εύκολα σε σχέση με άλλους..Υπομονή, ξεκούραση ,υγρά & θηλασμούς:)

Αυτο ακριβως ειναι και οι δικοι μου μαστοι...ινοκυστικοι...Για να κοψω το θηλασμο το αποκλειω!Απλα δυστυχως πολυ συντομα θα παω στη δουλεια και ενω τα πηγαιναμε τοσο καλα και πιστευα οτι μπορω να ξεκινησω μια τραπεζα γαλακτος με το θηλαστρο...εκατσε αυτο και δε μπορω να κανω τιποτα...

Για το μασαζ εντωμεταξυ ψιλοπεθαινω! Δε μπορω ευκολα να κανω γαμωτο!!! Και απο ξεκουραση οχι πολλα πραγματα! Ηταν να βοηθαει λιγο η μαμα μου αλλα πριν τη γεννα εσπασε το ποδι της και ειναι τρεις μηνες με γυψο... ο αντρας μου δουλευει οποτε αστα!!!Τελικα δε θα παω σημερα γιατι δεν εχουν υπερηχο οποτε δεν γινεται κατι! Σ'ευχαριστω πολυ για την ψυχολογικη κυριως υποστηριξη! <3

Ενταξει οσο περναει ο καιρος θα βελτιωθει η κατασταση κ με το θηλαστρο θα βγαζεις εν αναγκη κ στη δουλεια αν δεν προλαβεις να κανεις τραπεζα τωρα. Ξεκουραση οσο μπορεις μωρε.. Ξερω ειναι δυσκολα αν εισαι μονη σου αλλα ξερεις ασε κ τπτ να κανουν αλλοι. Οτι θες εδω ειμαστε :-)

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Καταλαβαίνω τον πόνο σου, τα έχω περάσει αυτά και χειρότερα!!

Προσπάθησε να αντλείς οσο γαλα μπορείς με το χέρι και με τίποτα άλλο γιατι το κάνει χειροτερα(συσσωρευεται πολυ γαλα)

Ο μπεμπης κλαίει γιατι το στήθος ειναι σκληρό και γαλα δεν βγαίνει εύκολα

Οπότε λίγο πριν τον ταΐσεις βγάλε λίγο γαλα με το χέρι

Το λάχανο βοηθάει πολυ, βάλτο στο ψυγείο πρώτα!

Έχεις τσεκάρει αν έχει χαλινο ο μπεμπης; Ο δικός μου το είχε για αυτο και δεν έτρωγε καλα και είχα τέτοιο προβλημα

εχω τον καλυτερο αντρα του κοσμου με φροντιζει οσο μπορει αλλα δουλευει κι αυτος ο αμοιρος!!! τελοσπαντων...θα σας πω απο αυριο πως θα μαι ελπιζω να πανε ολα καλα!!!

για το χαλινο οχι δεν τοχω τσεκαρει αλλα πιο πολυ τεμπελιαζει και πιπιλαει... οτι δεν τρωει καλα ειναι σγουρο αφου με το βαρος εχουμε θεμα και μαλλον θα ξεκινησουμε και λιγο ξενο ως συμπληρωμα μεχρι να παρει τα πανω του...ολη μερα στο στηθος και παιρνει βαρος οριακα!!! τελοσπαντων αλλο θεμα κι αυτο!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...