Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια... έχω αρκετό καιρό που ασχολούμαι με ένα νέο χόμπι και σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραία να το μοιραστώ...Λοιπόν όλα άρχισαν από έδω http://www.etsy.com/category/children πήρα πολλές ιδέες από το site αυτό (Vera ευχαριστώ) .Έβλεπα και έβλεπα και είχα τρελαθεί, το στιλ μου άρεσε πάρα πολύ και ανακάλυψα ότι έξω είναι μόδα...! Με τη βοήθεια της μητέρας μου έκανα τα πρώτα βήματα και βεβαίως στο youtube βρήκα τους τρόπους ... Σας στέλνω αυτά που έχω κάνει αλλά πραγματικά φορεμένα είναι το κάτι άλλο!

Στο πλέξιμο με βοήθησε η μητέρα μου και τα πιο πολλά τα έκανε εκείνη ...

DSC07117-2.jpg

Φιογκάκια...

DSC07154.jpgDSC08496.jpgDSC08863.jpg

DSC08246.jpgDSC08245.jpgDSC08907.jpg

Αυτά τα λουλούδια τα ράβω πάνω σε κορδέλες για τα μαλλιά...

DSC08493.jpg

κολιε μα ξυλινες χάντρες

DSC08983.jpg

tutu

DSC08862.jpgDSC08861.jpgDSC08866.jpgDSC07157-1.jpgDSC06095.jpgDSC08561.jpgDSC08560.jpg

Εδώ είναι το σκουφάκι με βελονάκι και πέρασα από μέσα μια κορδέλα,

DSC08867.jpg

φορεματάκια..

DSC08864.jpgDSC08865.jpg

DSC08976.jpg

έραψα πάνω στο μαγιό κουμπάκια και έκανα και βραχιολάκι...

DSC08992.jpgDSC08993.jpg

DSC08994.jpgDSC07390.jpg

και ότι περισσεύει...

DSC08920-1.jpg

εδώ

τα φιογκάκια

εδώ

τα tutu

εδώ http://www.youtube.com/watch?v=42vkf3i-W7o&feature=related τα τριαντάφυλλα από κορδέλα για τα μαλλιά και όχι μόνο!

εδώ http://alittleloveliness.blogspot.com/2009/05/make-pillowcase-dress.html το φορεματάκι (καταπληκτικό αυτό το μπλογκ)

Βεβαια να πω ότι τα tutu φοράμε στο σπίτι μόνο... και παίζουμε χεχε :)

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

Διαφημίσεις

Θελω και μια μπεμπούλααααααααα...........:cool:

Αυτό το παθαίνω όποτε βλέπω φωτογραφίες με τις δημιουργίες σου Φιλιώ!

Μπράβο σου, είσαι φοβερή!

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Φιλιώ μου να τα ξαναπώωωω;;;;;

μ΄έχεις τρελάνει με τις ιδέες σου...αφού προχθές τις έδειχνα στο άντρα μου.

Σκέφτομαι να βάλω κι εγώ στο σκουφάκι της μικρή από την βάφτιση που ήταν πλεκτό ένα λουλούδι φουξ που έχω.....

αχχχχ βρήκαμε άλλον μπελά τώρα....θα τρέχουμε για κορδέλες για να κάνουμε φιογκάκια....

Βέρα εσύ είσαι η ξεσηκώστρα;;;;:lol::lol::lol: πού χάθηκες;

Διαφημίσεις

πολυ ωραια πραγματα ..εγω θα γεννησω με το καλο τελη αυγουστου και τελη Οκτωβρη θελω να τη ντυσω με παρανυφακι, παντρευεται ο αδερφος μου....θα μου αρεσε 1 στεφανακι και μια φουστα με τουλια σαν αυτη που εχεις φτιαξει....

0sb2p3.png

Φιλιώ μου, είναι κ α τ α π λ η κ τ ι κ ά!!! Μα να μην έχω & ένα κοριτσάκι!!! Τα βλέπω & λιγώνομαι!!!

Είχα πέσει πάνω σε ένα καταπληκτικό site με tutus. Θα το ψάξω & θα σου το στείλω με πμ. Τα δικά σου δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο αυτά που πωλούνται στο εξωτερικό. Μπράβο & πάλι μπράβο!

φιλιω εγραψες παλι... απιθανα μπραβο σου κοπελα μου!! εγω περιμενω απο την μαμα μου ποθ πιανουν τα χερια της να μου φτιαξει κατι πραγματακια ... γιατι εγω μονο ιδεες ειμαι χιχιχι...

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Κοπέλα μου ευχαριστώ πολύ το πήρα το πμ σου..όντως καταπληκτικό το site αυτό ...μακάρι να μπορούσα να βρω τρόπο για αυτές τις πανέμορφες pettishirt ...είναι δύσκολες όμως.

theni ευχαριστώ πολύ!! Aς είναι καλά η μανούλα μου με βοήθησε πάρα πολύ κι εμένα!

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Γεια σας κορίτσια μηπως ξέρει καμια κοπέλα πως φτιαχνονται?

εχω παθει την πλάκα μου τα χαζευω στο ιντερνετ ειναι πολυ ομορφες φουστιτσες και πιστεύω οτι δεν ειναι συσκολο να φτιαχτουνε αν πιανου και τα χερια σου σας βάζω μερικες φωτογραφιες να κταλαβετε τι εννοω..........

http://tutugirl.com/babytutusandteeset.htm

ff033a3307.png

nomizo λιγο τουλι στα χρωματα που θελεις και ενα λαστιχο οπου και θα ραφτουν τα τουλια.Ειναι φουστιτσες μπαλαρινας ε?πολυ ομορφα!και νομιζω ευκολα να φτιαξεις και ας μην πολυ πιανουν τα χερια!!~~~~!!!!

Γεια σας κορίτσια μηπως ξέρει καμια κοπέλα πως φτιαχνονται?

εχω παθει την πλάκα μου τα χαζευω στο ιντερνετ ειναι πολυ ομορφες φουστιτσες και πιστεύω οτι δεν ειναι συσκολο να φτιαχτουνε αν πιανου και τα χερια σου σας βάζω μερικες φωτογραφιες να κταλαβετε τι εννοω..........

http://tutugirl.com/babytutusandteeset.htm

υπάρχει το κατάστημα plie στο παγκράτι (ιφικράτους 41 και φιλολάου, 210-7601135). εχει στη βιτρίνα και είναι ετοιμοπαράδεοτες σε ποικιλία χρωμάτων. υπάρχει και στα πατήσια υποκατάστημα.

age.png

• 3 εβδομάδες μετά...

κοριτσια εφτιαξα ενα tutu χτες!!!!!

Ειναι πολυ ευκολο.Αλλα το αποτελεσμα δεν με εχει ξετρελανει . Μηπως εχει φτιαξει καποια κανενα tutu με επιτυχια,για να μου πει ποσα μετρα ακριβως χρειαζονται και ποσα εκατοστα κοβονται τα τουλια? Στο youtube που κοιταξα ,οι διαστασεις ειναι σε γιαρδες.

Διαφημίσεις

Φιλιώ...η κόρη σου νομίζω πως είναι πολύ τυχερή που έχει μανούλα έναν τόσο δημιουργικό άνθρωπο...Σας φαντάζομαι να φτιάχνετε όλα αυτά και εκείνη να σε κοιτάζει μαγεμένη...Μπράβο σου! Μακάρι να είχα και εγώ χρόνο να ασχοληθώ...

κοριτσια εφτιαξα ενα tutu χτες!!!!!

Ειναι πολυ ευκολο.Αλλα το αποτελεσμα δεν με εχει ξετρελανει . Μηπως εχει φτιαξει καποια κανενα tutu με επιτυχια,για να μου πει ποσα μετρα ακριβως χρειαζονται και ποσα εκατοστα κοβονται τα τουλια? Στο youtube που κοιταξα ,οι διαστασεις ειναι σε γιαρδες.

καλημέρα

θέλεις να το φτιάξεις για οικονομία ή γιατί θέλεις να εκτονώσεις τις καλλιτεχνικές σου ανυσηχίες;

δεν είανι πολύ έυκοο να το φτιάξεις... θέλει τέχνη και έμπειρα χέρια.

κάνε τον κόπο να ττηλεφωνήσεις να μάθεις τιμές στο 210-7601135 ή στο 210-7661951. αμα θέλέις μπορούν να στο στείλουν.

age.png

Καλημέρα κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σχόλια! Εγώ για φούστα σε κοριτσάκι 3 ετών είχα 5 μέτρα τούλι... και έγινε πυκνό. Αν ενδιαφέρεσαι και εγώ φτιάχνω και στέλνω... ότι θες να με ρωτήσεις στείλε μου μήνυμα ..ακόμα και τηλεφωνικά αν θες σου δίνω οδηγίες βήμα βήμα και θα τα καταφέρεις!

καλημερα κοριτσια!ολα ειναι πολυ ομορφα!και γω κορη εχω και μου αρεσουνε ολα αυτα.απλα δεν εχω καταλαβει ποτε και που θα μπορουσε το παιδι να τα φορεσει!διαφωτιστε με λιγο παρακαλω

Την είχα και εγώ αυτή την απορία...και μετά !!! ριξε μια ματια εδώ... http://theartfairy.blogspot.com/search/label/tutus

φιλιω εισαι φοβερη.χιλια μπραβο!θα ηθελα και γω ενα.τα πουλας?ποσο περιπου?στειλε μου πμ.βεβαια εχω ενα θεμα.η κορη μου δεν βλεπει μπαρμι.και παιζει συνεχεια με αυτοκινητακια.δεν της αρεσουν οι κουκλες

φιλιω εισαι φοβερη.χιλια μπραβο!θα ηθελα και γω ενα.τα πουλας?ποσο περιπου?στειλε μου πμ.βεβαια εχω ενα θεμα.η κορη μου δεν βλεπει μπαρμι.και παιζει συνεχεια με αυτοκινητακια.δεν της αρεσουν οι κουκλες

xexe...σιγα καλέ μην ανησυχείς....

θα σου στείλω πμ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...