Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Bραδινή πάνα ! ( πώς κόβεται )

Recommended Posts

Εγώ πάντως είμαι απελπισμένη...

Δεν το έχει βάλει στο υποσυνείδητο...

Αν δεν τον σηκώσω για κατούρημα δεν από μόνος του ποτέ....:cry::cry:

melisoula ο δικός μου πόσα βράδυα γίνεται μούσκεμα και αν δεν τον πάρω χαμπάρι μέχρι το πρωί μουσκέμενοι είμαστε...

έχει τύχει να τον σηκώσω 22:30, 00:00, και πάλι μέσα στη νύχτα να κατουρηθεί...

αλλά και να τον σηκώνω συνέχεια δεν γίνεται...

επίσης σε καμία περίπτωση δεν δέχεται να βάλει πάνα, το θεωρεί πολύ υποτιμιτικό:mad:

Το συζητάμε συνέχεια,

του λέω χθες " βρε αγάπη μου πάλι κατουρήθηκες"..." όχι μαμά κάνεις λάθος, ήταν μούσκεμα από νερά το

κρεββάτι και βράχηκαν τα ρούχα μου":shock:

Κουράστηκα πάρα πολύ...

Μια απο τα ίδια και εμείς....καθε βραδυ θελει βρακακι και κατα τις 2 που τον κοιταω ειναι κατουρημενος μεχρι το λαιμο....

Παιδακι μου βράχηκες του λεω (με ρωταει γιατι τον αλλαζω) και μου λεει ''δεν πειραζει μαμά τωρα θα τα κανω στην λεκάνη''.

Εχω και το μωρο και ολη νυχτα ειμαι ξυπνια:|

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 331
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• DALIA

DALIA 50 δημοσιεύσεις

• xara_2

xara_2 20 δημοσιεύσεις

• pocoyo

pocoyo 17 δημοσιεύσεις

• yiota2

yiota2 14 δημοσιεύσεις

εγω εχω αλλαξει του κοσμου τις πανες.δεν ξερω τι αλλο να κανω!τα βραδια σηκωνομαι και τον αλλαζω γιατι αλλιως ξυπναει μουσκιδια.τωρα σκεφτομαι να του παρω το γιογιο με τους θορυβους επαινου οταν τα κανει μηπως και καταφερουμε να βγαλουμε την πανα.τι αλλο να κανω;;

στο στρωμα και εγω κατι σαν μεγαλο σελτε εχω που το πηρα με το μετρο απο αποθηκη με σεντονια παπλωματα........για το διπλο κρεββατι μου στοιχισε γυρω στα 30

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια, καλησπέρα!!!

Η δική μας ιστορία έχει ως εξής: Η μπουμπού μου (ετώ 3,5 τώρα) έχει κόψει την πρωινή πάνα μόλις έγινε 2 ετών. Της είχε φέρει η νονά της βρακάκια barbie κι επειδή ήθελε να τα βάλει της είπα ότι εάν θέλει να βάλει τα βρακάκια, θα πρέπει να μην φοράει πάνα, αυτά τα δύο μαζί δεν πάνε. Εκείνη τη στιγμή, έβγαλε την πάνα μόνη της και μου την έδωσε στο χέρι. Ημερήσια πάνα δεν βάλαμε έκτοτε. Όχι, ότι δεν υπήρχαν ατυχήματα. Υπάρχουν καμιά φορά και σταγονίτσες μας φεύγουν κάποιες φορές, αλλά αντιμετωπίζονται. Το ίδιο και το μεσημέρι. Το κοριτσάκι μου μια χαρά.

Τώρα το βράδυ, είναι εδώ και μία εβδομάδα περίπου που δεν θέλει πάνα. Η αλήθεια είναι ότι χαρήκαμε, γιατί είδαμε ότι το παιδί συνειδητοποίησε τη χρήση και τη χρησιμότητα της τουαλέτας. Το πρώτο βράδυ, όλα ωραία, δεύτερο βράδυ, εντάξει. Το τρίτο βράδυ έβαλε τα κλάματα και τρέξαμε να δούμε ότι ήταν μούσκεμα μέχρι το λαιμό. Την αλλάξαμε, είπαμε για πάνα τίποτα. Τέταρτο βράδυ, της είπαμε μήπως θέλει πάνα, ανένδοτη. Βέβαια, αυτό είναι ένα πισωγύρισμα. Πλέον, κλαίει, δεν θέλει πάνα, ο μπαμπάς επιμένει γιατί γίνεται μούσκεμα και το αποτέλεσμα ήταν σήμερα να αλλάξω δύο φορές σεντόνια και πυτζάμες μέσα στη νύχτα, γιατί έγινε χάλια.

Πίνει το βραδινό γάλα λίγο πριν κοιμηθεί, οπότε μετά από λίγη ώρα, την βάζω κάνει τα τσίσα της και κοιμάται. Όμως, φαίνεται ότι το βράδυ είναι πολύ κουρασμένη και ξεχνιέται, δεν φωνάζει τη μαμά για τουαλέτα με αυτά τα αποτελέσματα. Τι της λέω ότι πάνα δεν θα βάλουμε, αλλά θα φωνάξουμε τη μαμά, όπως κάνουμε την υπόλοιπη μέρα, τι ότι η καλή νεράιδα δεν θα έρθει γιατί θα μυρίζει, τίποτα. Βέβαια, πού το παιδάκι μέσα στη νύχτα να σκεφθεί τέτοια πράγματα;

Κορίτσια, δεν ξέρω τι να κάνω: η μικρή κλαίει ότι δεν θέλει πάνα (λογικό, παρά τα ατυχήματα), ο μπαμπάς μας φωνάζει να βάλουμε την πάνα, αφού κοιμηθεί, γιατί δεν αντέχει τα σηκώματα (λογικό κι αυτό). Εγώ, τώρα, θέλω να βγάλει την πάνα, προσπαθώ να αντιμετωπίσω τα ατυχήματα, μάταια. Τι κάνουμε; Μία γνώμη.

Ευχαριστώ

• 3 εβδομάδες μετά...

Γειά σας! Η κορούλα μου είναι 2 χρονών και 10 μηνών. Την πρωϊνή πάνα την κόψαμε πολύ εύκολα στα 2 (Μαϊος μήνας που με βοήθησε και λόγω εποχής..). Η αλήθεια είναι πως την είχα προετοιμάσει πολύ εγώ, της είχα πάρει και γιογιό όπου είχε ξεκινήσει να κάθεται σαν παιχνίδι. Όμως με βοήθησαν και οι δασκάλες της από τον παιδικό σταθμό που πηγαίνει, όπου μου έδωσαν κατευθύνσεις για το πώς πρέπει να το χειριστώ... Με την βοήθειά τους και τη δική μου συνεργασία κόψαμε πολύ εύκολα την πάνα κατά τη διάρκεια της μέρας. Μετά από κανένα τρίμηνο αφού είχε πλέον σταματήσει και τα "ατυχήματα" κατά τη διάρκεια της μέρας είπα να επιχειρήσω να της κόψω και τη βραδυνή πάνα.. αυτό ξεκίνησε στις διακοπές μας τον περσινό Αύγουστο.. μέχρι σήμερα δεν έχουμε καταφέρει όμως να σταματήσουμε την βραδυνή ενούρηση... Μίλησα και με την ψυχολόγο του σχολείου αλλά και με τον παιδίατρο της μικρής για να δω αν κάνω κάτι λάθος... Μου είπαν και οι δυο πως δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να την πιέσω αλλά και το γεγονός ότι κοιμάται πολύ βαριά το βράδυ δεν βοηθάει.. (κοιμάται καθημερινά γύρω στις 10:00 το βράδυ....)Δεν της φοράω πάνα από το καλοκαίρι και έχω βάλει ένα ειδικό σεντονάκι που έχω πάρει από το Ικεα για να μην βρέχεται το στρώμα και από πάνω βάζω κάτι υποσέντονα απορροφητικά που παίρνω από το super market). Με συμβούλεψαν λοιπόν να της δίνω το γάλα της κανένα μισάωρο πριν την βάλω για ύπνο και να την πηγαίνω να κάνει τσίσα πριν την βάλω στο κρεβάτι. Βέβαια στο μέσον της νύχτας πρέπει να σηκώνομαι και να την πηγαίνω να κάνει τα τσίσα της στην τουαλέτα... Αυτό βέβαια δεν το καταφέρνω πάντα, μιας και εγώ κοιμάμαι τις περισσότερες πολύ κουρασμένη (δουλεύω κιόλας) και ο μπαμπάς μας το ίδιο οπότε τις περισσότερες φορές με προλαβαίνει η κόρη μου και βάζει τα κλάμματα αφού έχει κάνει τσίσα πάνω της.... Παρ΄όλ΄αυτά δεν της έχω ξαναβάλει πάνα και το παλεύω έτσι.. (αλλάζοντας σεντόνια και πάπλωμα αν χρειαστεί κατά τη διάκεια της νύχτας...) Πιστεύω πως όταν φτιάξει ο καιρός θα είναι πιό εύκολο...

Συμπερασματικά: Το κάθε παιδάκι έχει το δικό του χρόνο για τα πράγματα που κατακτά! Άλλα παιδάκια κάνουν κάποια πράγματα πιό γρήγορα και άλλα πιό αργά... Εμένα η κορούλα μου έκοψε την πρωϊνή πάνα πανεύκολα αλλά ακόμα παιδευόμαστε με τα βραδυνά τσισάκια... Όπως και νά' χει τίποτα δεν χρειάζεται πίεση, μόνο καλή διάθεση, προγραμματισμό και.... ξύπνημα το βράδυ (για όσους το αντέχουν!) Διαφορετικά συνεχίζεις να φοράς την πάνα (όπως κάνουν κάποιοι) μέχρι να σταματήσει να είναι υγρή και τότε την βγάζεις... Ο καθένας όπως νομίζει πράττει!

Διαφημίσεις

geia sas koritsia!tha thela tin voithia sas,,,exw mia kori 22 minwn pou otan thelei na kanei kakakia tis mou to leei...alla otan tin paw stin toualeta mplokarei!!!opote anagkastika ksanavazoume tin pana pali..to thema einai oti twra perimenw kai allo paidi kai den mporw na exw kai ta dio me panes..pia einai i kaliteri ilikia na tis kopsoume?kserete kanena kolpo?

geia sas koritsia!tha thela tin voithia sas,,,exw mia kori 22 minwn pou otan thelei na kanei kakakia tis mou to leei...alla otan tin paw stin toualeta mplokarei!!!opote anagkastika ksanavazoume tin pana pali..to thema einai oti twra perimenw kai allo paidi kai den mporw na exw kai ta dio me panes..pia einai i kaliteri ilikia na tis kopsoume?kserete kanena kolpo?

Δεν κατάλαβα, τι εννοείς δεν μπορείς να έχεις 2 παιδιά με πάνες? Η κορούλα σου δεν είναι ούτε 2 ακόμα, οπότε νομίζω πως δεν χρειάζεται να την πιέσεις. Επιπλέον να ξέρεις οτι μπορεί να τα καταφέρει να κόψει την πάνα & μόλις έρθει το μωρό να αρχίσει να λερώνεται πάλι... Πάντως η καλύτερη περίοδος να κόψεις την πάνα είναι το καλοκαίρι που φοράνε λιγότερα ρούχα. Ίσως να περιμένεις λίγο λοιπόν.

• 1 month later...

κι εμεις μια απο τα ιδια!σε κανενα δυο μηνες που θα ζεστανει θα δοκιμασω να του δινω το γαλα δυο ώρες πριν κοιμηθει και να του φοραω υφασματινη (αδιαβροχη εξωτερικα)πανα βρακακι για να νιωθει την υγρασια αν κατουρηθει και βλεπουμε...

• 5 εβδομάδες μετά...

Εγω ομολογω πως ημουν απο τις τυχερες σε αυτο το θεμα.

Εμενα η μικρη εκοψε την πανα περυσι το καλοκαιρι που ηταν μολις 1,5 χρονων.Δεν μπορω να πω οτι ζοριστηκα παραπανω απο φιλη μου που τα εκοψαν σε ηλικια 2,5 χρονων.Ολη η διαδικασια κρατησε περιπου μια εβδομαδα και δεν ηταν τοσο τραγικο οσο το φανταζομουν.Στην ουσια 2 μερες κρατησε το ατελειωτο σφουγγαρισμα.Το βραδυ ομως συνεχιζουμε να φοραμε.

Δεν ειναι παντα βρεγμενη η πανα το πρωι αλλα τις περισσοτερες φορες ειναι.Λεω ομως και αυτη να την κοψω κατα καλοκαιρακι....

:P:D

• 2 months later...
όπως το είπες ...σίγουρα ( λόγω βάρους της πάνας )...

τι να σου πω? κουράγιο, θέλει πολύ προσπάθεια γιατί τώρα το έχει συνηθίσει και μετά τεμπελιάζουν και βαριούνται. Υπομονή!!

Η κόρη μου που είναι 3,7 δεν τα έχει καταφέρει ακόμα. Αν την ξυπνήσω το βράδυ δεν ξανακοιμάται. Το μεσημέρι κοιμάται ένα δίωρο χωρίς πάνα.

url=http://www.xarakas.gr]line_flow_blue_beg_girl_time_1110344400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gifline_flow2_beg_girl_time_1163912400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif/url]

Διαφημίσεις

• 2 months later...

εμενα η απορια ειναι η εξης : αφου το πρωι το καταλαβαινουν και κρατιουνται και το βραδυ απο την κουραση δεν αντεχουν να ξυπνησουν και κατουργιουντε ..τι πειραζει μεχρι να μπορεσουν να βρουν το ρυθμο τους να φορανε το βραδι πανα??

βαριεμαι να ξυπναω και να αλλαζω σεντονια ελεος..........

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

εμενα η απορια ειναι η εξης : αφου το πρωι το καταλαβαινουν και κρατιουνται και το βραδυ απο την κουραση δεν αντεχουν να ξυπνησουν και κατουργιουντε ..τι πειραζει μεχρι να μπορεσουν να βρουν το ρυθμο τους να φορανε το βραδι πανα??

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι πειράζει... Συγκεκριμένα και η παιδίατρος μου είπε ότι τη βραδυνή πάνα, συνήθως την κόβουν αρκετά αργότερα από τις "πρωινές"... Τώρα το να βγάλω τη βραδυνή πάνα για να λέω στις φίλες μου ότι το παιδί μου δεν φοράει πάνες και να αλλάζω σεντόνια κάθε μέρα, δεν έχει νόημα... Η κόρη μου ενώ πάντα ξυπνάει με στεγνή πάνα, δεν της την έχω βγάλει ακόμα... Όπως είπες, το πρωί νυστάζει ορισμένες φορές πολύ και δεν τα καταφέρνει πάντα να σηκωθεί για να πάει στην τουαλέτα. Δεν βρίσκω το λόγο να την πιέσω. Της υπενθυμίζω μόλις ξυπνήσει ότι πρέπει να πάει στην τουαλέτα, κάποιες φορές πάει, κάποιες άλλες όχι. Σιγά σιγά θα την κόψει και αυτή.

εχω δυο μπουμπουκακια

Λογικά δεν πειράζει σε κάτι αλλά είναι και στο παιδί..

ο δικός μου από τότε που έκοψε την ημερήσια δεν δέχεται σε καμία περίπτωση τη βραδυνή....

rQGhp3.png

εμεις κοψαμε την βραδυνη πανα προσφατα και εκανα το εξης. η κορη μου ειχε κοψει την πρωινη πανα στα 3 αρα εδω και 1,5 χρονο φοραμε βραδυνη και ηταν παντα φισκα. απο αρχες του καλοκαιριου αρχισε να ξυπναει το πρωι στεγνη αλλα οχι καθε βραδυ . αν επινε αργα το γαλα ξυπνουσε σιγουρα με τσισα, ειπα ομως οτι δεν γινεται να μην την κοψουμε αυτο το καλοκαιρι γιατι μετα παμε για το επομενω και θα ηταν 5,5. της εβγαλα λοιπον την πανα και αρχισα να της δινω το γαλα της το απογευμα μαζι με κορν-φλεικς. αρα το βραδυ ημασταν χωρις υγρα. επιπλεον στις 11 30-12 00 την ξυπνουσα και καναμε μια δοση. ειχαμε καποια ατυχηματα αλλα οχι πολλα και τωρα πια δεν την ξυπναω καθολου γιατι ξυπναει και ζηταει μονη της. παντως για λογους ασφαλειας αν πειει γαλα αργα την ξυπναω κατα τις 12 για να προλαβω. να σας πω τι κανω με τα σεντονια για να μην αλλαζω νυχτιατικα. εχω στρωμενα δυο σετ σεντονια. σελτεδακια-σεντονι και ξανα απο πανω καλυμα αδιαβροχο-σεντονι, ετσι αν εχουμε ατυχηματα απλα βγαζω τα πανω σεντονοκαλυματα και μενουν τα κατω....αυτα εκανα εγω!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

εμένα ο δικός μου έκοψε την πρωινή 3 ετών.

τώρα που είναι 3,5 ετών το μεσημέρι κοιμάται 2 ώρες χωρίς πάνα, το βράδυ όμως του βάζω, αν και μονο 1 φορά στις 10 ημέρες τη βρίσκω βρεγμένη, ίσως και πιο σπάνια. νομίζω ότι σε λίγο είναι ώρα να του την κόψω κι αυτή.

age.png

age.png

Διαφημίσεις

Εμεις φετος τελος καλοκαιριου βγαλαμε την πρωινη πανα και εχουμε ελαχιστα ατυχηματα. Ειναι σε καθε παιδι τι ακριβως λειτουργει εχω την εντυπωση. Αλλα παιδακια θελουν να τα παρεις με το καλο και ετσι εκανα και εγω στην κορη μου κατι που ομως δεν επιασε... η δικη μου ηθελε απειλες του τυπου... δεν θα δεις dvd barbie αν τα κανεις πανω σου, θα σου κρυψω παιγνιδια... ακουγεται σκληρο? ισως και να ειναι αλλα ετσι δουλεψε και τωρα τριγυρναει λεγοντας "Οοοοχι κακα πανω μας πανω μας! Οοοοχι τσισα πανω μας!" και γελαει. Τεσπα. Το βραδυ της φοραω ακομη πανα και το πρωι ξυπναει στεγνη ακομη και αν την αφησω λιγη ωρα ξυπνια και δεν της την βγαλω αμεσως δεν τα κανει πανω της. Απαυτα που διαβασα μαλλον πρεπει να τη βγαλουμε και τη βραδινη... και εχουν πιασει κρυα...

Ηθελα ομως να μαθω αν αφου βγαλατε την πρωινη, αν εννοειται πως και στις πρωινες εξοδους δεν φορατε πανες. Οταν την βγαζω εξω της φοραω πανα... αυτην την πανα ποτε να την κοψω? Τα παιδακια σας μιλανε καλα? η δικη μου οχι τοσο καλα και ισως χαθουμε στη συνεννοηση... Αρα με λιγα λογια... την εκτος σπιτιου πανα ποτε την κοβω?

• 3 months later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 3 ΕΤΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΑΝΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 2,5. ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΠΑΝΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕ ΒΡΑΚΑΚΙ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΞΑΦΝΙΑΣΤΙΚΑ!!!! ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΚ.

ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 7 ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΕΓΝΗ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΚΑΙ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΗΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ PAMPERS ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ.

ΝΑ ΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΠΑΜΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΩ ΑΡΓΑ ΒΡΑΔΥ.

ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ.

ΤΙ ΛΕΤΕ???

ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ???????

LOAE.jpg.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 3 ΕΤΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΑΝΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 2,5. ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΠΑΝΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕ ΒΡΑΚΑΚΙ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΞΑΦΝΙΑΣΤΙΚΑ!!!! ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΚ.

ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 7 ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΕΓΝΗ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΚΑΙ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΗΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ PAMPERS ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ.

ΝΑ ΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΠΑΜΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΩ ΑΡΓΑ ΒΡΑΔΥ.

ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ.

ΤΙ ΛΕΤΕ???

ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ???????

καλώς ήρθες στο club κοιμάμαι πολύυυυυυ βαριά..

βασικά η μικρή δέχεται να της ξαναβάλεις pampers γιατί ο δικός μου ούτε να το ακούσει ήθελε..

εγώ ξέρεις τι έκανα. Κοιμάται γύρω στις 9-9:30 πήγαινε για κατούρημα και κατά τις 11-11:30 πριν κοιμηθούμε το πήγαινα να ξανακατουρήσει σχεδόν κοιμισμένος...

Παιδιά ενώ και εμείς καταφέραμε γύρω στα χριστούγεννα να κόψουμε εντελώς το βράδυ και χωρίς να τον σηκώνω στο ενδοιάμεσο "ξανακυλήσαμε" στο νυχτερινό βρέξιμα εδώ και καμιά 10αριά μέρες:cry:

rQGhp3.png

DALIA ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΩ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ PAMPERS ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΤΗΣ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΚΑΘΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΒΡΑΧΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 11.30-12.00 ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.

ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΣΤΙΣ 2 ΚΑΙ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ? ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΤΑΙ Ή ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ?

ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

ΛΕΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ.

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΩΣ ΠΑΙΔΙ?

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ 7 ΕΤΩΝ ΕΒΡΕΧΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!!!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΑΜΕ!!!!!

LOAE.jpg.png

DALIA ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΩ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ PAMPERS ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΤΗΣ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΚΑΘΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΒΡΑΧΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 11.30-12.00 ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.

ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΣΤΙΣ 2 ΚΑΙ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ? ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΤΑΙ Ή ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ?

ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

ΛΕΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ.

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΩΣ ΠΑΙΔΙ?

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ 7 ΕΤΩΝ ΕΒΡΕΧΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!!!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΑΜΕ!!!!!

Εμείς δεν είχαμε τέτοιο θέμα κληρονομηκότητας...

Όχι ούτε ο δικός μου ξυπνάει, έχει τύχει δηλ. πρωί να είναι παπί τελείως που σημαίνει ότι μπορεί και να κατούρησε 2 φορές....

Ναι όντως η δικιά σου κοιμάται αργά, οπότε δύσκολο αυτό που σου πρότεινα...αν και εγώ κοιμισμένο τον έβαζα...

Εσύ έχεις περιθώρίο εμείς ήμαστε 5:)

rQGhp3.png

καλώς ήρθες στο club κ:roll:οιμάμαι πολύυυυυυ βαριά..

βασικά η μικρή δέχεται να της ξαναβάλεις pampers γιατί ο δικός μου ούτε να το ακούσει ήθελε..

εγώ ξέρεις τι έκανα. Κοιμάται γύρω στις 9-9:30 πήγαινε για κατούρημα και κατά τις 11-11:30 πριν κοιμηθούμε το πήγαινα να ξανακατουρήσει σχεδόν κοιμισμένος...

Παιδιά ενώ και εμείς καταφέραμε γύρω στα χριστούγεννα να κόψουμε εντελώς το βράδυ και χωρίς να τον σηκώνω στο ενδοιάμεσο "ξανακυλήσαμε" στο νυχτερινό βρέξιμα εδώ και καμιά 10αριά μέρες:cry:

η κορη μου μολις εκλεισε τα τεσσερα και δεν μπορει να μεινει στεγνη την νυχτα.Εχει περιπου ενα μηνα που προσπαθουμε να βγαλουμε την πανα αλλα μολις δω τα δυσκολα την βαζω παλι. Εχει ενα μιση χρονο που κοψαμε την ημερα την πανα αλλα την νυχτα δεν τα καταφερνουμε. Κοιματε βαρια και οταν την σηκωνω να την βαλω στο γιογιο κοιματε ορθια. Και οταν βρεχεται επανω της συνεχιζει να κοιμαται. Την αλαζω ρουχα κλπ και κοιμαται.Δεν ξερω τι να κανω φοβαμαι οτι επρεπε να την κοψω πιο κοντα με την ημερησια. το μεσημερι σπανιες φορες εχει κατουρησει απο τοτε που την κοψαμε.Νομιζω οτι καταβαθος βαριεται την διαδικασια να σηκωθει την νυχτα. Ευχαριστω που με ακουσατε!:-D

εμενα ο γιος μου την εκοψε πολυ ευκολα το πρωι ομως το βραδυ πινει πολυ γαλα,και δεν ξυπναει να παει τουαλετα.ειναι ομως χειμωνας ακομα,το καλοκαιρι εχω προστατευτικο καλυμα και θα του τη βγαλω τελειως.που θα παει σε μια βδιμαδα θα σηκωνεται

δεν με αγχωνει καθολου

BkuAp2.pngNxSUp2.png

εμενα ο γιος μου την εκοψε πολυ ευκολα το πρωι ομως το βραδυ πινει πολυ γαλα,και δεν ξυπναει να παει τουαλετα.ειναι ομως χειμωνας ακομα,το καλοκαιρι εχω προστατευτικο καλυμα και θα του τη βγαλω τελειως.που θα παει σε μια βδιμαδα θα σηκωνεται

δεν με αγχωνει καθολου

Πολύ αισιοδοξη εισαι μπράβο. Μακαρι να εχεις θετικο αποτελεσμα το καλοκαιρι.

Εμείς ακόμα παλευουμε...:(

εμεις έχουμε κόψει την πάνα από 20μηνων.

Μόνος του ξαφνικά (εγώ βαριόμουνα :oops: τη διαδικασία )αρχισε να ζητάει λεκάνη για κακά και τσίσα...τη μέρα . Δεν είχαμε ούτε ένα ¨ ατύχημα¨ ποτε

Την νύχτα όμως επουδενί! Ούτε ένα βράδυ δεν έχει υπάρξει στεγνός εδώ και δύο χρόνια σχεδόν!

Πίνει και πολύ γάλα τη νύχτα, τον αλλάζω και στον υπνο του ,και πάλι παπι σηκώνετε!

Για να τον σηκώσω δε κοιμησμένο να πάει τουαλέτα ούτε λόγος μας ακούει όλη η γειτονιά απο τις φωνες του!!!

¨ το αντράκι μας 07/01/2008 ο μπόμπιρας 29/9/10

..τα αστεράκια μου είναι εκεί ψηλα...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...