Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Bραδινή πάνα ! ( πώς κόβεται )

Recommended Posts

Καλησπερα. Διαβασα το θεμα για το κοψιμο της πανας, αλλα εχω ενα αλλο θεματακι.

Ο γιος μου την πανα την πρωινη την εχει κοψει πανευκολα και σχεδον απο μονος του απο τα 2. Και κακα και τσιτσα.

σε λιγο θα γινει 4 και την βραδινη δεν μπορω να του την κοψω και οχι γιατι δεν θελει το παιδι.

Δενεχει κανενα προβλημα. ΑΛλα δεν ξερω το πως.

Την εβγαλε για 5 μερες. το προγραμμα ειχε ως εξης:

Ξαπλωνε για υπνο γυρω στις 9 9,30 περιπου ειχε κοιμηθει

Κατα τις 12 τον ξυπνουσα και τον πηγαινα τουαλετα.

Μετα αλλη μια γυρω στις 3 που ξυπνουσε και η μικρη και με ξυπνουσε.

Αλλα μεχρι τις 7,30 το πρωι που θα ξυπνησει ειχε κατουρηθει.

Κοιμομουνα βεβαια και εγω. Και δεν τον σηκωνα.

Αποτελεσμα, να ξυπναμε μεσα στην νυχτα επειδη με φωναζε απο το δωματιο του να τον αλλαξω, να αλλαζω σεντονια, πιτζαμες να ξυπναει και η μικρη (κοιμουνται μαζι), μετα να ειναι και αυτος και εγω κουρελι.

Γενικα κοιμαται και βαρια και δεν ξερω πως να τον κανω να εχει το νου του. Αλλα πως να εχω και εγω τον νου μου(να βαζω ξυπνητηρι???)

ειναι κριμα γιατι ο καημενος , δεν εχει κανενα κολλημα με την πανα, εγω δεν ξερωπως να τον βοηθησω.

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 331
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• DALIA

DALIA 50 δημοσιεύσεις

• xara_2

xara_2 20 δημοσιεύσεις

• pocoyo

pocoyo 17 δημοσιεύσεις

• yiota2

yiota2 14 δημοσιεύσεις

Έχω την εντύπωση από αυτά που έχω διαβάσει εδώ κι εκεί ότι το πρώτο σημάδι ότι το παιδί είναι έτοιμο να κόψει την πάνα είναι όταν ξυπνάει "στεγνό" το πρωί. Μήπως πιέστηκε ο μικρός να κόψει την πάνα πολύ μικρός, πριν ωριμάσει η κύστη του και γι' αυτό του παρέμεινε το θεματάκι με τη νυχτερινή πάνα;

Εμένα η κόρη μου έκοψε την πάνα "μαχαίρι" δύο μήνες πριν κλείσει τα τρία. Μια μέρα μου είπε ότι θέλει βρακάκι και από τότε δεν ξαναέβαλε ποτέ πάνα και ούτε είχε ατυχήματα μέρα ή νύχτα.

Ο γιος μου βέβαια είναι άλλη ιστορία. Έχει κλείσει τα τρία εδώ και τρεις μήνες και ακόμα δεν δείχνει το παραμικρό σημάδι ωριμότητας να κόψει την πάνα.

.....δε νομίζω τάκη....

Πάντως θεωρώ λίγο τραβηγμένο να βάζεις ξυπνητήρι και να χαλάς το δικό σου ύπνο και του παιδιού για να τον πηγαίνεις κάθε τρεις ώρες στην τουαλέτα. Το θέμα δεν είναι να βγάλει την πάνα αλλά να συνηθίσει η κύστη του ώστε να μη βρέχεται τη νύχτα.:wink:

.....δε νομίζω τάκη....

Ο μεγάλος μου δεν έχει καταφέρει να βγάλει ακόμη τη βραδυνή πάνα. Από όταν κόψαμε την πάνα στη διάρκεια της ημέρας (λίγο πάνω από 2,5 ετών ήταν) ξεκίνησα να τον σηκώνω (κοιμισμένο όμως, δεν ξυπνούσε με τίποτα) τη νύχτα για να πάει τουαλέτα. Όμως βαρέθηκα να το έχω εγώ στο νού μου, το έκανα πάνω από ένα χρόνο. Από όταν σταμάτησα να τον πηγαίνω εγώ ξαναβρέχεται. Μπορεί να ξυπνήσει μία στις δέκα νύχτες και να πάει τουαλέτα, τις υπόλοιπες βρέχεται. Πλέον του ξαναφοράω πάνα μόλις κοιμηθεί γιατί δεν θέλει ούτε να τη βλέπει. Το να τον αφήσω χωρίς πάνα στα βρεγμένα σεντόνια το έκανα και μετά λύπης μου είδα ότι δεν έπαιρνε χαμπάρι. Το συζήτησα με παιδίατρο και με ουρολόγο και ήταν καθησυχαστικοί, ότι είναι θέμα ωριμότητας όχι της κύστης αλλά του μυαλού του γιατί κοιμάται βαριά. Υπάρχει μανούλα που να αντιμετωπίζει το ίδιο ή είμαι η εξαίρεση;

6WqHp3.pngUVK9p3.png

Τα ίδια περνάω κι εγώ, αν δεν ξυπνήσω τον μεγάλο κατά τις 12, θα κατουρηθεί οπωσδήποτε μέχρι το πρωί. Και ο μεσαίος υπάρχουν πρωινά που ξυπνάει βρεγμένος. Τους έκοψα τη βραδινή πάνα το καλοκαίρι, αλλά έχω βαρεθεί να πλένω σεντόνια. Τους έχω κόψει τα πολλά υγρά πριν κοιμηθούν, αλλά είναι μισές νύχτες στεγνοί, μισές βρεγμένοι. Τώρα που χειμωνιάζει δεν ξέρω τι να κάνω, δεν θέλω να τους ξαναγυρίσω στις πάνες και βέβαια δεν θέλουν ούτε κι αυτοί.

Διαφημίσεις

Τι σύμπτωση, λίγο αργότερα από εσένα έγραψα και εγώ εδώ:

edit admin (λόγω συγχώνευσης)

διάβασε αν θέλεις, για να μαζευόμαστε σιγά σιγά οι μανούλες με παρόμοιες ανησυχίες :?

6WqHp3.pngUVK9p3.png

Το δικό σου μήνυμα είχα δει :wink:

Το θέμα είναι ότι άλλη λύση εκτός από το να τους σηκώνω, δεν βλέπω...

Η κουμπάρα μου πάντως μου είπε ότι θα έπρεπε να τους την είχα κόψει μια κι έξω την πάνα, μαζί με την πρωινή να φύγει και η βραδυνή, δεν ξέρω...

Τα ίδια περνάω κι εγώ, αν δεν ξυπνήσω τον μεγάλο κατά τις 12, θα κατουρηθεί οπωσδήποτε μέχρι το πρωί. Και ο μεσαίος υπάρχουν πρωινά που ξυπνάει βρεγμένος. Τους έκοψα τη βραδινή πάνα το καλοκαίρι, αλλά έχω βαρεθεί να πλένω σεντόνια. Τους έχω κόψει τα πολλά υγρά πριν κοιμηθούν, αλλά είναι μισές νύχτες στεγνοί, μισές βρεγμένοι. Τώρα που χειμωνιάζει δεν ξέρω τι να κάνω, δεν θέλω να τους ξαναγυρίσω στις πάνες και βέβαια δεν θέλουν ούτε κι αυτοί.

Γεια σου το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζα και εγω και για αρκετα χρονια,ειχα δοκιμασει τα παντα τα ειχα παει και σε ουρολογο αλλα τιποτα και ο μεγαλος και ο μικρος σταματησαν να βρεχονται το βραδυ περιπου στα 8 δραμα η κατασταση Μονο εαν εγω σηκωνομουνα 2-3 φορες το βραδυ βρισκαμε στεγνα σεντονια Στο μονο που κατεληξα και εγω και η παιδιατρος οτι ειναι κληρονομικο γιατι και εγω και ο αντρας μου απο οτι λενε οι μαναδες μας βρεχομαστε και εμεις μεχρι μεγαλοι

insekten-0042.gif

μα ακομα και αν αργησει να το βγαλει..........αντε να παει 8 λοιπον.........επειδη κοιμαται βαρια ο ανθρωπος και εγω ειμαι κομματια και δεν μπορω να ξυπναω..........του κανω καποιο κακο ρε παιδι μου??? το μειωνω καπου???

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Διαφημίσεις

Εμείς έχουμε κοντά 2 μήνες που κόψαμε την πάνα μέσα στη μέρα, ακόμα & στον μεσημεριανό ύπνο -με λίγα ατυχήματα- ωστόσο φοβάμαι να του τη βγάλω & το βράδυ. Δεν νομίζω οτι είναι έτοιμος, αφού κάθε πρωί, η πάνα είναι βρεγμένη. Αφήστε που όσες φορές έχει λερώσει το κρεβατι του το μεσημέρι έχουμε τρελά δράματα! Ξυπνά & κλαίει ασταμάτητα... Μάλλον αισθάνεται άσχημα το κακόμοιρο. Να το παλέψω λέτε για τη βραδινη πάνα? Θα πρέπει όως να τον ξυπνάω μέσα στη νύχτα? Μετά αντίο ύπνος!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 5ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΣ.ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙ 1 ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ. ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ???HELP!!!

Αχ τελικά δεν είμαι μόνη μου σε αυτό, γιατί στον περίγυρό μου όλων τα συνομήλικα παιδάκια την έχουν κόψει ή έτσι τουλάχιστον μου λένε. Αυτό το γράφω γιατί πριν δυο μήνες ήμασταν διακοπές και στο διπλανό δωμάτιο ήταν το παιδί της φίλης μου συνομήλικο του μεγάλου μου γιου και ενώ μου είχε πει ότι είχαν κόψει τη βραδυνή πάνα, ο γιος μου πηγαίνοντας να τον πάρει το πρωί να παίξουν ήρθε τρέχοντας και μου είπε ο Χ... κοιμάται και φοράει πάνα. Του δικού μου του την βάζω αφού κοιμηθεί και του την βγάζω πριν τον ξυπνήσω, αν ξυπνήσει μόνος του την πετάει κατευθείαν και λέει "μαμά, ο αδελφούλης μου μου έβαλε και εμένα πάνα, νομίζει ότι είμαι μωρό" :). Ο παιδίατρος για την λίγο μεγαλύτερη από το δικό μου κόρη μιας άλλης φίλης μου της είπε να της δίνει το βράδυ αντί για γάλα γιαούρτι, όμως ο δικός μου δεν θέλει να το φάει με τίποτα.

6WqHp3.pngUVK9p3.png

Eμείς τελικά τα καταφέραμε...

Επειδή δοκίμασα τα πάντα, θεωρώ ότι ο μόνος τρόπος είναι να ξυπνάμε το παιδί τουλάχιστον 1 φορά μέσα στη νύχτα..

rQGhp3.png

χαιρομαι που δεν ειμαι μονη. το ιδιο προβλημα εχω και εγω με τα αγορια 6 και 4,5.

τελικα το μονο με αποτελεσμα ειναι να ξυπναω το βραδυ κατα τις 2 και να τους πηγαινω τουαλετα. Υπαρχουν βραδια που μπορει να σηκωθουν και μονα τους αλλα μονο οταν δεν ειναι πολυ κουρασμενα.

Τι θα κανουμε βρε κοριτσια, ποτε θα κοιμηθουμε το βραδυ?

ο γιατρος μου μας ειπε τα ιδια, να τους κοψω τα υγρα απο το μεσημερι και μετα, που δεν γινεται και αντι για γαλα να δινω γιαουρτι. Οτι ειναι ακομα στα φυσιολογικα ορια μια και ειναι θεμα κληρονομικοτητας.

υπαρχει αραγε κανενα κολπο?

Popi

Διαφημίσεις

ο γιατρος μου μας ειπε τα ιδια, να τους κοψω τα υγρα απο το μεσημερι και μετα, που δεν γινεται και αντι για γαλα να δινω γιαουρτι. Οτι ειναι ακομα στα φυσιολογικα ορια μια και ειναι θεμα κληρονομικοτητας.

υπαρχει αραγε κανενα κολπο?

:shock: :shock: :shock:

Φαντάζομαι εννοείς να ελαττώσεις τα υγρά γιατί να τα κόψεις όλο το απόγευμα (ειδικά το καλοκαίρι) μου φαίνεται κάπως :confused:

Η ζωή μου όλη .....

και εγω ξαναρωταω......τι πειραζει ???

ΡΕ παιδι μου, ειμαι της λογικης "οχι πιεση" για πραγματα που δεν τους κανουν κακο. Την πιπιλα ας πουμε που του κανει κακο στα δοντια , την κοψαμε......

Αλλα γιατι πρεπει να ταλαιπωρηθω και εγω και το παιδι για να κοψει την πανα.

Εγω θυμαμαι ακομα που ημουν δημοτικο, ενιωθα στον υπνο μου να κατουργιεμαι......ημουν κουρελι στην κουραση , προσπαθουσα να πιεσω τον εαυτο μου να σηκωθει να παει τουαλετα..........και τελικα εβλεπα στον υπνο μου , οτι ημουν στην λεκανη.....χαλαρωναααα και ενιωθα αυτη την αηδιαστικη ζεστη στα σεντονια μου......οι επομενες σκηνες ειναι γνωστες...."μαμααααα , κατουρηθηκα!!"

εεε καποια στιγμη κοπηκε......

με οοολα αυτα θελω να πω...."τι πειραζει αν αργησει να κοψει την βραδινη πανα.....???"

γιατι πρεπει να ανησυχουμε???

Ας μου πει καποιος!

Εγω θυμαμαι ακομα που ημουν δημοτικο, ενιωθα στον υπνο μου να κατουργιεμαι......ημουν κουρελι στην κουραση , προσπαθουσα να πιεσω τον εαυτο μου να σηκωθει να παει τουαλετα..........και τελικα εβλεπα στον υπνο μου , οτι ημουν στην λεκανη.....χαλαρωναααα και ενιωθα αυτη την αηδιαστικη ζεστη στα σεντονια μου......οι επομενες σκηνες ειναι γνωστες...."μαμααααα , κατουρηθηκα!!"

:D το ίδιο όνειρο βλέπαμε!!!

Επίσης θυμάμαι το φόβο μου, όταν πήγαινα μόνη μου στο μπάνιο μέσα στη νύχτα... Στα σκοτεινά τα έπιπλα μου φαινόντουσαν για τέρατα, κανονικό θρίλερ...

Ειλικρινά δεν ξέρω αν πειράζει σε κάτι. Απλώς οι δικοί μου χάρηκαν τόσο πολύ, όταν τους έβγαλα την πάνα και είναι τόσο πολύ αρνητικοί να ξαναβάλουν πάνα, που θέλω να το προσπαθήσω, ακόμα κι αν σηκώνομαι το βράδυ μιά φορά. Το να ξαναβάλουν πάνα το θεωρούν μεγάλη προσβολή τώρα. Πάντως αν αρχίσουν να βρέχουν τα παπλώματα, θα αναγκαστώ να τους φοράω κι εγώ πάνες έστω στα κρυφά.

ΥΓ: Ο δεύτερος γιος μου έχει ίδια μέρα γενέθλια με το δικό σου!!!

Tα παιδιά δυστυχώς είναι πολύ "σκληρά" μεταξύ τους σήμερα;)

Και ο δικός μου αισθάνθηκε υπέροχα όταν έκοψε τη βραδυνή πάνα..το λέει και το ξαναλέει σαν κατόρθωμα

rQGhp3.png

:D το ίδιο όνειρο βλέπαμε!!!

Επίσης θυμάμαι το φόβο μου, όταν πήγαινα μόνη μου στο μπάνιο μέσα στη νύχτα... Στα σκοτεινά τα έπιπλα μου φαινόντουσαν για τέρατα, κανονικό θρίλερ...

Ειλικρινά δεν ξέρω αν πειράζει σε κάτι. Απλώς οι δικοί μου χάρηκαν τόσο πολύ, όταν τους έβγαλα την πάνα και είναι τόσο πολύ αρνητικοί να ξαναβάλουν πάνα, που θέλω να το προσπαθήσω, ακόμα κι αν σηκώνομαι το βράδυ μιά φορά. Το να ξαναβάλουν πάνα το θεωρούν μεγάλη προσβολή τώρα. Πάντως αν αρχίσουν να βρέχουν τα παπλώματα, θα αναγκαστώ να τους φοράω κι εγώ πάνες έστω στα κρυφά.

ΥΓ: Ο δεύτερος γιος μου έχει ίδια μέρα γενέθλια με το δικό σου!!!

Ο δικος μου μαλλον εχει παρει απο την μαμα του και κοιταει την καλοπεραση του.....αφου ειδαμε οτι χωρις πανα ταλαιπωριομαστε ολοι.....του εξηγησα οτι θα την βγαλουμε οταν θα σταματησει η ειναι βρεγμενη.....συμφωνησε και ολα καλα!!!

Ναι οντως την ιδια μερα....!!!

Ωρα και που???ο Νικολας ειναι 1,30 το πρωι στο ιασω

Tα παιδιά δυστυχώς είναι πολύ "σκληρά" μεταξύ τους σήμερα;)

Και ο δικός μου αισθάνθηκε υπέροχα όταν έκοψε τη βραδυνή πάνα..το λέει και το ξαναλέει σαν κατόρθωμα

ευτυχως στο σχολειο του υπαρχουν παιδακια που φορανε πανα και την ημερα γιατι ξεχνιουνται ή δεν θελουν να τις βγαλουν!!!

Προς το παρον δεν εχουμε τετοιοι θεμα!!!

οταν ειχε ακομα πιπιλα και καποιο παιδακι του ειχε πει στο σχολειο "νικολα εχεις ακομα πιπιλα....." κοροιδευτικα , ειχε πει "εχω γιατι μου αρεσει ......." και οταν του ειπε ο αλλος "εγω την εκοψα" ειπε " σιγα το πραγμα οταν θελω θα την κοψω και εγω!"

δεν του ξαναειπαν κουβεντα και οταν ηρθε η ωρα την εκοψε!!

Κατι τετοια με κανουν να σκεφτομαι μηπως ειναι ψωναρα το βλασταρι μου???

χαχα!!!

ευτυχως στο σχολειο του υπαρχουν παιδακια που φορανε πανα και την ημερα γιατι ξεχνιουνται ή δεν θελουν να τις βγαλουν!!!

Προς το παρον δεν εχουμε τετοιοι θεμα!!!

οταν ειχε ακομα πιπιλα και καποιο παιδακι του ειχε πει στο σχολειο "νικολα εχεις ακομα πιπιλα....." κοροιδευτικα , ειχε πει "εχω γιατι μου αρεσει ......." και οταν του ειπε ο αλλος "εγω την εκοψα" ειπε " σιγα το πραγμα οταν θελω θα την κοψω και εγω!"

δεν του ξαναειπαν κουβεντα και οταν ηρθε η ωρα την εκοψε!!

Κατι τετοια με κανουν να σκεφτομαι μηπως ειναι ψωναρα το βλασταρι μου???

χαχα!!!

Ok αφού το βλέπεις έτσι και το παιδί δεν έχει πρόβλημα, τότε δε νομίζω να υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι..κάποια στιγμή θα την κόψετε...

εμένα προσωπικά δεν θα μου άρεσε να πάει στα νήπια και να φορούσε ακόμη πάνα...

μπα δε νομίζω να είναι ψωνάρα στις ατάκες νομίζω ότι είναι πρώτοι όλοι...

Και πάλι καλά του απάντησε...

rQGhp3.png

ΡΕ παιδι μου, ειμαι της λογικης "οχι πιεση" για πραγματα που δεν τους κανουν κακο. Την πιπιλα ας πουμε που του κανει κακο στα δοντια , την κοψαμε......

Αλλα γιατι πρεπει να ταλαιπωρηθω και εγω και το παιδι για να κοψει την πανα.

εεε καποια στιγμη κοπηκε......

με οοολα αυτα θελω να πω...."τι πειραζει αν αργησει να κοψει την βραδινη πανα.....???"

γιατι πρεπει να ανησυχουμε???

Ας μου πει καποιος!

Συμφωνώ μαζί σου, δεν πειράζει καθόλου, απλά μία απορία εξέφρασα, αν συμβαίνει και αλλού αυτό. Θα προβληματιζόμουνα όμως λιγάκι αν δεν συνέβαινε σε κανένα άλλο παιδάκι και το δικό μου ήταν η εξαίρεση. Και γύρισα κρυφά στην βραδυνή πάνα γιατί δεν αντέχω άλλο, βρε κορίτσια, το άγχος να τον ξυπνάω πριν "βρέξει" :lol: θέλω να κοιμηθώ λιγάκι, πειράζει;

6WqHp3.pngUVK9p3.png

Συμφωνώ μαζί σου, δεν πειράζει καθόλου, απλά μία απορία εξέφρασα, αν συμβαίνει και αλλού αυτό. Θα προβληματιζόμουνα όμως λιγάκι αν δεν συνέβαινε σε κανένα άλλο παιδάκι και το δικό μου ήταν η εξαίρεση. Και γύρισα κρυφά στην βραδυνή πάνα γιατί δεν αντέχω άλλο, βρε κορίτσια, το άγχος να τον ξυπνάω πριν "βρέξει" :lol: θέλω να κοιμηθώ λιγάκι, πειράζει;

Ο Νικολας μεχρι 6 μηνων ξυπναγε και μιση ωρα....ηταν απο τα μωρα με κακη σχεση με τον υπνο.

Απο 6 μηνων μεχρι και 2 χρονων , ξυπνουσε αν τακτα χρονικα διαστηματα

στα 2 1/2 του νικολα ηρθε και η δημητρα. Η οποια ειχε επισης κακη σχεση με τον υπνο .....τωρα που ο νικολας ειναι 4 και η δημητρα 20 μηνων καααατι εχει αρχησει και γινεται απο υπνο στο σπιτικο μας.....ενταξει θα ξυπνησει η δημητρα για καμια πιπιλα αλλα γενικα......εχει αρχισει και κλεινει το ματακι μας.....να βαζω ξυπνητηρι για να μην βρεχει ο νικολας το κρεβατι του (οταν αυτο δεν του κανει κατι κακο.....) θα σαλταρω!!!!!

Ναι οντως την ιδια μερα....!!!

Ωρα και που???ο Νικολας ειναι 1,30 το πρωι στο ιασω

Στις 12:15 στο Μητέρα! Λίγο πιο αργά, λίγο πιο νότια.

Από τις ατάκες του δικού σου καταλαβαίνω ότι είναι κι αυτός φοβερή μούρη...

Λοιπόν χθες περάσαμε όλη τη νύχτα στεγνή, και οι δύο. Κοίταξα λίγο το βιβλίο της Τζίνα Φορντ για τη βραδυνή πάνα, κι έγραφε ότι αν το παιδί βρέχει συστηματικά το κρεβάτι του και είναι πάνω από τέσσερα, καλό είναι να το σηκώνουμε για πιπί, αλλά όχι συγκεκριμένη ώρα κάθε βράδυ, για να μην του μείνει συνήθεια. Όταν το σηκώνουμε να είναι μισοκοιμισμένο, χωρίς πολλά φώτα και πολλά λόγια. Αυτά. Θα δούμε πώς θα πάει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...