Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Bραδινή πάνα ! ( πώς κόβεται )

Recommended Posts

ζαβολιάρες ............. (τσου - τσου - τσου) Σαν να μου φαίνεται ότι κάποιος ψάχνει δικαιολογίες για αναβάλει το αναπόφευκτο (ιχιχιχιχιχχ

χαχαχα....νομιζω εχεις δικιο εδω και τωρα σας υποσχομαι μολις τελειωσει το πακετο δεν θα αγορασω αλλο....απο τωρα ομως νιωθω το αγχος αποχωρισμου της πανας...δεν ειμαι ζαβολιαρααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 331
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• DALIA

DALIA 50 δημοσιεύσεις

• xara_2

xara_2 20 δημοσιεύσεις

• pocoyo

pocoyo 17 δημοσιεύσεις

• yiota2

yiota2 14 δημοσιεύσεις

ακριβως.....dalia, εχουμε γνωριστει μηπως στη θεσσαλονικη;σε καποια συναντηση;νομιζω οτι εχουμε γνωριστει......τεσπα εγω αυτο θα κανω δεν θα αγορασω αλλες και θα σας ενημερωσω το σαββατοκυριακο τι εγινε..

ναι ρε κοριτσάκι γνωριστήκαμε..ήπιαμε καφεδάκι στην πλατεία Αριστοτέλους..εγώ ήμουν η ξανθιά που είχα μαζί μου έναν κούκλο...

Στο θέμα μας τώρα χα χα..χθες κατούρησε πρίν τον ύπνο αλλά έκλαιγε με λυγμούς ήθελε λέει pampers με spiderman....τελος πάντων με τα πολλά του την έβαλα...αλλά...( το καλό το κρατάω για το τέλος )

.......................

.......................

.......................

Η πάνα ήταν στεγνή...

rQGhp3.png

Μπράβο ντάλια και εις ανώτερα!!!!!!!!!!

Εμείς πάλι για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ ξυπνήσαμε το πρωί κατουρημένοι.Κλαψ κλαψ, γαμώτο μια βδομάδα τώρα καλάτ απηγαίναμε τι έπαθε ξαφνικά.

Πάντως πάνα δεν του ξαναβάζω.

Διαφημίσεις

εμείς ξυπνήσαμε μόνο μία φορά μέσα στη νύχτα και αυτό γιατί ήθελε τσίσα :D

μετά κοιμήθηκε στο κρεβάτι του συνεχόμενα μέχρι το πρωί (πράγμα σπάνιο για μας) και το πρωί ήταν στεγνός :D :D :D

Η ζωή μου όλη .....

α...ζηλευω!!!!!!!!μπραβο σας!!!!!!

καλα παμπερς με spiderman; πως το εκανες αυτο;

χαρα2 τα πατε υπεροχα ε; μηπως να ερχοσουνα μυτιληνη για καμμια βδομαδα να καθαρισεις και τον δικο μου;

νικ16 μην ξαναβαλεις γιατι θα πατε πισω δεκα βηματα και το λεω εγω που δεν εχω αρχισει καν!!!!!

παντως ξυπναω που ξυπναω με το μωρο θα μπορω να τον ελεγχω μες το βραδυ η να τον πηγαινω τουαλετα,αν μου ξυπνανε χωρια τι θα κανω;;;;;;;;;;;;;;;;;;

πόπη μου είναι της pampers με τον spiderman...ανάθεμα την ώρα που τα πήρα δηλ.θα αρχίσει να μου τα ζητάει και την ημέρα χα χα

άμα τον ελέγχεις και καμιά φορά τον σηκώνεις όταν σηκώνεσαι με το μωρό δε νομίζω να έχεις πρόβλημα...

rQGhp3.png

χαρα2 τα πατε υπεροχα ε;

Εγώ κορίτσια έχω πολλές επιφυλάξεις γιατί και πέρυσι το καλοκαίρι, που ήταν και ο πρώτος καιρός που καθαρίσαμε, κάθε πρωί σχεδόν ξυπνούσε στεγνός (φορώντας την πάνα φυσικά αλλά χωρίς καμιά προσπάθεια από 'μένα).......... μόλις όμως άρχισε το κρύο κάθε πρωί μούσκεμα ο δικός μου :-(

Ελπίζω τώρα που γίνετε συνειδητά η προσπάθεια να μην έχω το ίδιο θέμα

(πάντως τη χαρά μου για τον μικρό επισκιάζει η πλήρης αποτυχία να καθαρίσει η μικρή μου :-( :sad: :-( :sad: )

Η ζωή μου όλη .....

Διαφημίσεις

ο γιος μου ειναι 3 1/2 την πανα την εχουμε κοψει εδω και ενα χρονο αλλα την βραδυνη ακομα.

τον βαζω καθε βραδυ πριν κοιμηθει να παει στη τουαλετα καθε βραδυ αλλα καθε πρωι η πανα του ειναι μουσκεμα και καποιες φορες περνανε και την πανα.

περιμενω να ενα βραδυ να ειναι στεγνη αλλα δεν.....α και η πρωτη του κινηση καθε πρωι ειναι να παει στην τουαλετα να την βγαλει

Καλησπερα!εγω την πανα στον μικρο μου τηνεκοψα ιδια ηλικια με τον δικο σου αλλα(χωρις να σε απογοητευσω)μου πηρε 4 μηνες.Βεβαια ειναι αναλογα το παιδι.Το βραδυ εβαζα ξυπνητυρι καθε 3ωρες και τον σηκωνα για τουαλετα,σιγα-σιγα κοιμομασταν πιο πολυ,ετσι την κοψαμε!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!:shock:

Mari μου για την βραδυνή λές ότι σας πήρε 4 μήνες???? εμείς την ημέρα την κόψαμε στα 2,5 σε 2 μέρες η βραδυνή είναι το πρόβλημα...

Τα νέα μου τώρα...: χθές βράδυ 11 κατούρησε πριν τον πάρει ο ύπνος...6:30 το πρωί μούσκεμα ο δικός μου..

rQGhp3.png

Ναι για την βραδυνη πανα σου λεω!Κανε την δοκιμη με το να σηκωνεσαι την νυχτα για να τον πηγαινεις τουαλετα και σιγα-σιγα ειμαι σιγουρη οτι θα το συνηθισει και θα ξυπναει μονο του,ειναι μεχρι να το βαλει στο μυαλουδακι του.

Διαφημίσεις

Δηλαδή εμάς που μας πήρε 3 μήνες να κόψουμε την πάνα την ημέρα πόσο θα μας πάρει για το βράδυ???

Τα νέα μας : Κοιμήθηκε στις 11:00 (αφού έκανε πρώτα τσίσα)...... Άρχισε να κλαίει κατά τις 01:00 πάω στο δωμάτιο του και του λέω έλα να πάμε για τσίσα..... συνεχίζει το κλάμα χωρίς να μου δίνει σημασία (ξέρετε κλειστά μάτια, σώμα σε στάση τόξου και τσιρίδες) με τα πολλά σηκώνετε και μου λέει έκανα στο κρεβάτι μου. "Δεν πειράζει αγάπη μου, έλα σήκω να αλλάξει η μαμά τα σεντόνια". Την ώρα που τον αλλάζω πυτζάμες και ενώ συνεχίζει το κλάμα μου λέει θέλω πάλι. Πάμε στο μπάνιο και δεν κάνει με κοιτάει μόνο .......... "Άντε αγάπη μου κάνε τσίσα" και όπως είναι γυρισμένος και με κοιτάει αρχίζει να κάνει ....... κατά πάνω μου :shock: :shock: :shock:. Έχει κάνει χάλια το μπάνιο, εμένα, τον εαυτό του ........ και μετά συνειδητοποιεί τι έκανε και αρχίζει ένα κλάμα τι να σας λέω. Να μην μπορώ να τον ηρεμήσω με τίποτα και φυσικά ξύπνησε και την μικρή η οποία τρόμαξε και άρχισε κι εκείνη τις τσιρίδες ........ είδα κι έπαθα να τα ηρεμήσω και να ξανακοιμηθούν (στις 03:00 :-( )

Το πρωί ήρθε στο κρεβάτι μας κατά τις 06:10 και μου λέει

"Μαμά πάλι έκανα τσίσα στο κρεβάτι μου :? "

Αλλάζω πάλι σεντόνια, βάζω πλυντήριο και δεν ξανακοιμηθήκαμε ....... και φυσικά τώρα στη δουλειά σέρνομαι.......

αυτά τα νέα μας :-(

Η ζωή μου όλη .....

xara μου φαντάζομαι την υπέροχη νύχτα σας...δεν πτοουμαστε όμως...

λοιπόν εσάς που σας πήρε καιρό η πάνα την ημέρα είμαι σίγουρη θα λειτουργήσει τώρα ανάλογα για τη βραδυνή....

rQGhp3.png

Μίκα παιδί μου εδώ λέμε για την βραδυνή, μην αγχώνεσαι είναι άλλο κομμάτι και πιθανόν πιο δύσκολο...για'μενα τουλάχιστον που τεζάρει από κουράση ο μικρός

rQGhp3.png

Ναι για την βραδυνη πανα σου λεω!Κανε την δοκιμη με το να σηκωνεσαι την νυχτα για να τον πηγαινεις τουαλετα και σιγα-σιγα ειμαι σιγουρη οτι θα το συνηθισει και θα ξυπναει μονο του,ειναι μεχρι να το βαλει στο μυαλουδακι του.

Mari, αυτό το κάνω εδώ και ένα χρόνο στο γιό μου αλλά ακόμη δε το έβαλε στο μυαλουδάκι του να ξυπνήσει μόνος του. Το σταμάτησα γιατί όπως έγραψα και πριν μου είπε ένας γιατρός ότι δεν είναι σωστό. Εν τομεταξύ ο γιος μου δε θέλει καθόλου την πάνα και πάντα μου υπόσχεται ότι θα σηκωθεί μόνος του τη νύχτα για τσίσα αλλά που!!!!!!!!!!

Τώρα αναγκαστικά τον ξυπνάω εγώ κανα 2ωρο μετά τον υπνο (τον έγραψα τογιατρο!) και με χίλια ζόρια κάνει. Το πρωί ξυπνα πάντα στεγνός. Το θέμα πιστευω είναι όχι να μη φορά πάνα το βράδυ αλλά να αποκτήσει μόνο του το παιδί τον έλεγχο της βραδυνής ούρησης. Πάντως όταν κοιμάμαι την ίδια ώρα με το παιδί και εγώ και ξέρω ότι δε θα αντέξω να το ξυπνήσω για τσίσα του φοράω πάνα για σιγουριά. Σεντόνια εγώ σε καθημερινή βάση πλύσιμο-σίδερο ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΩ!

Κοριτσια η γνωμη μου ειναι(χωρις να λεω οτι ειναι και σωστη αλλα επειδη τα περασα)οτι το βραδυ πριν πεσουν για υπν τουλαχιστον για 1ωρα δεν πρεπει να πινουν υγρα και την νυχτα να ξυπνατε.Το ξερω γιατι το περασα και το κλαμα και την τσιριδα τον επερνα αγκαλια και τον ετρεχα οταν τυχαινε να τον εχει η μητερα μου του εβαζε γιο-γιο στο κρεβατι για να μην τον τρεχει ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ εκει εγω αγκαλια,οταν πια τον σηκωνα και δεν ηθελε τσισα τοτε αρχιζα και απο'κει που σηκωνομουν ανα 3 ωρες το εκανα 4-5 και σιγα-σιγα σταματησε να τα κανει πανω του:shock:ετσι κραταγα τα ματια μου ανοιχτα ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!!!!

Mari, δε σε κατηγόρησε κανείς, ούτε εγώ βέβαια. Πιστευω ότι το να κόψει ένα παιδάκι την βρ.πάνα δεν έχει να κάνει με κάποια "μαγική συνταγή", αλλά με το ρυθμό αναπτυξής του, με το πρόγραμμα της διατροφής του, με το πόσο "βαριά" κοιμάται και φυσικά με ψυχολογικά αίτια. Η μικρή μου είναι έτοιμη να της τη βγάλω (γιατί ξυπνάει μόνη της για τσίσα και αν δε ξυπνήσει το πρωϊ είναι πάντα στεγνή, εγώ δε τη ξυπνάω) αλλά δε το έχω κάνει ακόμη γιατί φοβάμαι μήπως νιώσει άσχημα ο μεγάλος. Λάθος μάλλον, θα δω.

λοιπόν θα σας κάνω αποκάλυψη για να με κράξετε μπας και βάλω μυαλό..:oops::oops::oops:

χθες έβαλα το ξυπνητίρι στις 3 αλλά δεν του έδωσα καμία σημασία...απλά το έκλεισα:oops::oops:

Mari από την εμπειρία σου...σε πόσες ώρες από την ώρα που θα κοιμηθεί να τον σηκώσω πρώτη φορά..

rQGhp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...