Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Μακάρι βρε grafistria μου να είναι όπως τα λες...δεν ήθελα να βάλω πολλά κιλά γιατι λόγω θυροειδής δεν θα μπορέσω να τα χάσω και τόσο εύκολα. Πριν μου εμφανιστεί αυτό το πρόβλημα ήμουνα ένα αδυνατούλικο πλάσμα που έτρωγε πάααααααααααααααααααρα πολύ και δεν έβαζε γραμμάριο (περασμένα μεγαλεία) :wink: τώρα μ΄αυτό το πρόβλημα είμαι σε συνεχής δίαιτα και είναι πολύ κουραστικό...

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ξέρω βρε σαρδελάκι μου τι να πω? μακάρι να μην έχει πρόβλημα και να είναι από φαγητό.θα το έχει ευχαριστηθεί κιόλας! πάντως εσύ είσαι τέλεια στα κιλά σου και χαρά στο κουράγιο σου για την προσπάθεια :D εγώ έχω πάρει μέχρι τώρα 13 αλλά επειδή έχω πάρει μόνο κοιλιά και μάγουλα ο γιατρός μου ούτε καν με ζυγιζει.μ'έχει αφήσει χαλαρή και δεν ξέρω τελικά πόσα θα φτάσω :oops:

DoUwp3.png

κουκλα μου, μαζί τα παίρνουμε και μα΄ζι θα τα χάσουμε.

μετά τηγέννα, θα ανοίξουμε άλλο τοπικ και θα λέμε τα καθέκαστα για την απώλεια βάρους.....

ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ......( αν και μεταξύ μας, θα ασχολούμαστε με πολύ πιό συμαντικά θέματα και το βάρος στην αρχή τουλάχιστον θα το έχουμε λίγο πολύ χ@&*@^ο!!!! :D:D

nature-smiley-013.gif

Aphrodite_k

κουκλα μου, μαζί τα παίρνουμε και μα΄ζι θα τα χάσουμε.

μετά τηγέννα, θα ανοίξουμε άλλο τοπικ και θα λέμε τα καθέκαστα για την απώλεια βάρους.....

ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ......( αν και μεταξύ μας, θα ασχολούμαστε με πολύ πιό συμαντικά θέματα και το βάρος στην αρχή τουλάχιστον θα το έχουμε λίγο πολύ χ@&*@^ο!!!! :D:D

nature-smiley-013.gif

που είσαι βρε γουρουνίτσα μου;;;

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

ΧΘΕΣ ΖΥΓΙΣΤΙΚΑ....................... Πηρα 10 κιλα ναι καλα ακουσατε 10κιλα και ειμαι στον ..................................6ο.... ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.. ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ. ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ..

Διαφημίσεις

δεν ξέρω βρε σαρδελάκι μου τι να πω? μακάρι να μην έχει πρόβλημα και να είναι από φαγητό.θα το έχει ευχαριστηθεί κιόλας! πάντως εσύ είσαι τέλεια στα κιλά σου και χαρά στο κουράγιο σου για την προσπάθεια :D εγώ έχω πάρει μέχρι τώρα 13 αλλά επειδή έχω πάρει μόνο κοιλιά και μάγουλα ο γιατρός μου ούτε καν με ζυγιζει.μ'έχει αφήσει χαλαρή και δεν ξέρω τελικά πόσα θα φτάσω :oops:

τρενάρω τον εαυτό μου, αλλά μην φανταστείς ότι μπορώ πάντοτε. Αυτές τις μέρες κούκλα μου είμαι σε μία φάση..."και τί με νοιάζει εμένα πόσα κιλά θα βάλω" ;;; smilie_happy_054.gifsmilie_happy_054.gif

και χτύπησα και δυο σουβλάκια κι ένα παγωτό! Αλλά όταν πάω στον γιατρό κι ανέβω στην ζυγαριά μάλλον θα χτυπιέμαι εγώ μετά...με την κεφάλα στον τοίχο χε χε χε

τώρα πάντως λέω να σηκωθώ και να κάνω κουλουράκια πασχαλινά smilie_verl_004.gif

κι άλλη παρασπονδία smilie_verl_004.gif

ήρθα.........

το σαββατοκύριακο δεν εχω προσβαση στο pc μου και έτσι ......... σνιφ σνιφ... δεν μπορώ να γράψω.....

αλλά επανήλθα.......

τι καλό θα φάμε σήμερα :?::?::D:D:D

συγνώμη τα τσουρεκάκια δεν θα τα έν=κανε η μαμά σου??

Aphrodite_k

καλέ ναι...τα τσουρέκια η μαμά...και θα μου τα στείλει απο Γερμανία με τις θείες μου, αλλά μετά το Πάσχα. Εγώ θα κάνω κουλουράκια :wink:

Σήμερα δεν έχω και πολύ όρεξη για φαγητό...βασικά έκανε η πεθερά μου μπακαλιάρο μαγειρευτώ στην κατσαρόλα με πατάτες, αλλά δεν με τραβάει καθόλου να το φάω!

Διαφημίσεις

Μπακαλιάρο έ??? μμμ... έτσι και έτσι και εγώ αλλά θα το έτρωγα να σου πώ, με ψωμάκι ( να κάνουμε και την παπαρίτσα ..... :wink: )

εγώ θα φάω λαχανικά βραστά και ρυζάκι,

Οχι δεν είμαι άρρωστη, αλλά το ψαράκι που τα συνόδευε δεν μπορώ να το φάω αφού νυστέυω.......

Aphrodite_k

εγώ δεν έχω όρεξη...ενώ πεινάω πολύ, αλλά σήμερα έχω από το πρωί καούρες κι έχω φρικάρει. Και δεν έφαγα και κάτι που να με πείραξε...κορν φλέικς το πρωί, που μέχρι τώρα ήταν από τα λίγα που μου έμειναν να τρώω χωρίς να με πιάνουν καούρες!

ασε και εγώ νομίζω ότι οσο θα περνάει ο καιρός σε κάποια θεματ αντί να φτιάχνει η κατάσταση θα χειροτερέυει.......

Υπομονή piggy μου, οινκ οινκ όλα θα περάσουν....

Aphrodite_k

οινκ οινκ υπομονή...δεν μας μένει και τίποτε άλλο...

μόλις έφαγα δυο κρακερ ολικής αλέσεως παρακαλώ γιατι ζαλίστηκα από την πείνα βρε

smilie_tier_64.gif

οινκ οινκ υπομονή...δεν μας μένει και τίποτε άλλο...

μόλις έφαγα δυο κρακερ ολικής αλέσεως παρακαλώ γιατι ζαλίστηκα από την πείνα βρε

smilie_tier_64.gif

λοιπόν αυτή τη ζαλάδα πρέπει να την προσέχεις, προχθές ένιωθα λίγο κάπως, και σηκώθηκα να πιώ λίγο χυμό, ... κουτούλησα χωρίς να το καταλάβω το ντουλάπι της κουζίνας.. σα σκοτοδύνη ενα πράγμα... όυτε που το κατάλαβα.confused-smiley-010.gif

Aphrodite_k

Διαφημίσεις

ναι ε;

Κι εγώ έχει τρείς μέρες τώρα που νιώθω κάπως...βασικά με πονάει το κεφάλι από το σάββατο...όχι όμως όλο το κεφάλι όπως είμαι συνηθισμένη αλλά το μάτι...με πιάνει, με αφήνει, με ξαναπιάνει με ξανααφήνει ο πόνος...κι εχθές ένιωθα κάπως κομμένη, μία ατονία και σήμερα τα ίδια...χμμμμ τί να πω!

smilie_denk_17.gif

εσύ πως είσαι τώρα;;;

καλά, αν εξαιρέσεις το ότι ο καιρός είναι σ$@^@ φυσάει νότος, που ούτως ή άλλως σε κάνει κοτόπουλο, και πρίστηκα σα ουκανικο φραγκφούρτης, μια χαρά.......

( μα..... ώ, για το θεό, συνέχεια το φαί στο νού μου :?::?::?: )

:wink:

Aphrodite_k

καλά, αν εξαιρέσεις το ότι ο καιρός είναι σ$@^@ φυσάει νότος, που ούτως ή άλλως σε κάνει κοτόπουλο, και πρίστηκα σα ουκανικο φραγκφούρτης, μια χαρά.......

( μα..... ώ, για το θεό, συνέχεια το φαί στο νού μου :?::?::?: )

:wink:

εκεί εκεί ο νους σου κι ο δικός μου βέβαια...χε χε χε

Αχ να σας πω κι εγώ τον πόνο μου σχετικά με τα κιλά.

Διανύω τον 4ο μήνα και έχω πάρει μέχρι τώρα 1.5 - 2 κιλά. Νομίζω ότι σαν νούμερο είναι καλό. Η εικόνα μου όμως δεν συμφωνεί. Έχει πρηστεί η κοιλιά μου, και οι γλουτοί μου, και έχει ανοίξει η λεκάνη μου. Ελαφρώς πρησμένες είναι και οι γάμπες μου. Βέβαια όλα αυτά είναι πάνω-κάτω φυσιολογικά... αλλά αυτό πρέπει να το εξηγήσει κάποιος στον άντρα μου, ο οποίος με έχει πρήξει στη μουρμούρα. Ότι έχω παχύνει.. και ότι αν συνεχίσω έτσι θα κάνω κακό στο μωρό. Και αμφισβητεί και τα 2 κιλά που έχω πάρει. Λέει ότι έχω πάρει περισσότερα.

Εγώ από την άλλη μουλαρώνω και δεν ανεβαίνω στη ζυγαριά μπροστά του.

Αισθάνομαι όμως πολύ αδικημένη γιατί πραγματικά καταβάλω προσπάθεια στο να ελέγξω το βάρος μου, και δεν κάνω υπερβολές σε λιχουδιές, γλυκά κλπ.

Τί να κάνω βρε κορίτσια (ή και αγόρια) για να τον κάνω να καταλάβει ότι δεν είναι δυνατόν να παραμείνω όπως ήμουν πριν και απλώς να μεγαλώνει η κοιλιά μου??? Έτσι γεννιούνται τα παιδιά?

OX0Gp2.pnguIhfp2.png

Μόλις πήρε η μητέρα μου τις πρώτες αιματολογικές εξετάσεις και είναι όλα καλά εκτός απο τη χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια τα οποία είναι πολύ χαμηλά.....τώρα αυτό είναι κακό ή καλό;;; Πάντα ήταν όμως χαμηλά γιάτί δεν το θέλω το κρέας...ειδικά τώρα.

Πάντως την Κυριακή του Πάσχα μου ετοιμάζει ομάδα κρούσης η μαμά με κατσικάκι...και μόνο που το σκέφτομαι ρε γμτ αναγουλιάζω :((

ελα κουκλα μου , ευχομαι μια πολυ καλη εγκυμοσυνη , λοιπον κρεας να τρως , ειναι απαραιτητο στην εγκυμοσυνη , αμα μπορεις και καθε μερα , ιδιαιτερα κοκκινο κρεας , αλλα και το κοτοπουλο ειναι καλο . Ειναι πολυ σημαντικο για να μην πεσει ο αιματοκριτης σου . Επειτα απο οτι ξερω στην περιοδο της εγκυμοσυνης δεν επιτρεπεται να κανουμε εξετασεις χοληστερινης και τρυγλικεριδια διοτι δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα . Οσο για τη μαμα ? ε αστην να λεει μωρε , 1-2 θα της κοψεις τον αερα , φροντισε να τρως κρεας παντως , οτι ειδους σου αρεσει , εγω στην πρωτη δεν ετρωγα δεν ηθελα τωρα στην δευτερη σχεδον καθε μερα τροω κρεας η μπιφτεκια η μπριζολες στη γαστρα χωρις καθολου λαδι και λιπος και γινονται πεντανοστιμα . Με μπολικη σαλατα . Την Μ.Βδομαδα νιστεψα μονο απο κρεας και το εχω λιγες τυψεις , φροντισα ομως να φαω πατατες φουρνου για ενεργεια και τυρθ για ασβεστειο με 1 φετα ψωμι . Αμα τρως σωστα , σιγουρα μια ικανοποιητικη μεριδα εστιατοριου να σε χορτενει , και προσεχεις τι συνδιασμουθς κανεις δεν προκειτε να παρεις παραπανω βαρος απο αυτο που πρεπει. Μακρια απο γλυκα ....

Αχ να σας πω κι εγώ τον πόνο μου σχετικά με τα κιλά.

Διανύω τον 4ο μήνα και έχω πάρει μέχρι τώρα 1.5 - 2 κιλά. Νομίζω ότι σαν νούμερο είναι καλό. Η εικόνα μου όμως δεν συμφωνεί. Έχει πρηστεί η κοιλιά μου, και οι γλουτοί μου, και έχει ανοίξει η λεκάνη μου. Ελαφρώς πρησμένες είναι και οι γάμπες μου. Βέβαια όλα αυτά είναι πάνω-κάτω φυσιολογικά... αλλά αυτό πρέπει να το εξηγήσει κάποιος στον άντρα μου, ο οποίος με έχει πρήξει στη μουρμούρα. Ότι έχω παχύνει.. και ότι αν συνεχίσω έτσι θα κάνω κακό στο μωρό. Και αμφισβητεί και τα 2 κιλά που έχω πάρει. Λέει ότι έχω πάρει περισσότερα.

Εγώ από την άλλη μουλαρώνω και δεν ανεβαίνω στη ζυγαριά μπροστά του.

Αισθάνομαι όμως πολύ αδικημένη γιατί πραγματικά καταβάλω προσπάθεια στο να ελέγξω το βάρος μου, και δεν κάνω υπερβολές σε λιχουδιές, γλυκά κλπ.

Τί να κάνω βρε κορίτσια (ή και αγόρια) για να τον κάνω να καταλάβει ότι δεν είναι δυνατόν να παραμείνω όπως ήμουν πριν και απλώς να μεγαλώνει η κοιλιά μου??? Έτσι γεννιούνται τα παιδιά?

Αν θέλει ας το καταλάβει ο άντρας σου, εάν δεν θέλει πρόβλημά του :wink: αμάααααααααααααααααν πια...τί είναι κι αυτοί οι άντρες ώρες ώρες. Απορώ με τον τρόπο σκέψεως που έχουνε! Στο κάτω-κάτω παιδί θα φέρεις στο κόσμο, τί να κάνουμε δηλαδή; Δεν μπορείς να έχεις και αναλογίες της Claudia Schiffer! Ουφ πια...μην αγχώνεσαι καθόλου...και τα 2κιλά που έβαλες είναι όντως μια χαρά!

Βρε κορίτσια πριν ένα μήνα η Σίσσυ που ήταν στον 5ο είχε πει ότι είχε πάρει μέχρι τότε 14 κιλα! Και το αστείο είναι ότι την προσέχει διαιτολόγος, γιατρός κτλ. Αλλά μου είχε κάνει εντύπωση ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης της (έχουμε διαφορά το πολύ ένα μηνα) είχε πει ότι είχε δύσκολη εγκυμοσύνη (εμετούς κλτ) και τον τέταρτο είχε πάρει 6-7 κιλά.Και σκεφτόμουν...πως γίνεται να έχει ανακατωσούρες, εμετούς και να έχει πάρει και τόσα κιλα; Εγώ είχα χάσει κιόλας και δεν μπορούσα να φάω καθόλου. Μυστήριοι μερικοί οργανισμοί πάντως....

Αλήθεια για το φύλο έχετε μάθει; Πρέπει να το έχει δει και να μην το λέει...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...