Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Εγώ χθές τα άκουσα πάλι από τον γιατρό. Σύνολο 14. Πώς τα κατάφερα ρε κορίτσια?

αχ βρε κοπέλα μου...υπομονή! Αν δεν τρως υπερβολικές ποσότητες φαγητού και συνάμα και γλυκάκια τί να πω; Δεν ξέρω ούτε κι εγώ πως μπαίνουν τα ρημάδια :(

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκά? Τι είναι αυτό. Δεν λέω καμιά φορά τρώω κανα σάντουιτς από έξω. Ένα βράδυ στις 2 εβδομάδες αυτό. Κατά τα άλλα, κάθε βράδυ φρουτάκια, γάλα με δημητριακά ή κανένα γιαούρτι. Άντε και κανα τοστάκι με μαύρο ψωμί όταν δεν βαριέμαι. Τι να πώ? Δεν ξέρω τι γίνεται. Τόση πολύ κατακράτηση? Τα πόδια μου είναι πολύ πρισμένα.

oIKlp2.png

Καλημέρα! Εγώ μέχρι τώρα έχω πάρει 9 κιλά.

Τα πιο πολλά τα πήρα στον 4ο και 5ο.Τώρα κάνω διατροφή (σε λογικά πλαίσια) και πάω καλύτερα.Η αλήθεια είναι οτι λίγο να φας σαν άνθρωπος όπως π.χ πριν τα κιλά μπαίνουν και δεν το καταλαβαίνεις.Τι να πώ ελπίζω να μην πάω πάνω από 14.

an1cCvQ0g410010Nzc3NzlkaHwxNTc1NzYzZGF8SCBWYXNpbGlrb3VsYSBtb3UgZWluYWk.gif

Γλυκά? Τι είναι αυτό. Δεν λέω καμιά φορά τρώω κανα σάντουιτς από έξω. Ένα βράδυ στις 2 εβδομάδες αυτό. Κατά τα άλλα, κάθε βράδυ φρουτάκια, γάλα με δημητριακά ή κανένα γιαούρτι. Άντε και κανα τοστάκι με μαύρο ψωμί όταν δεν βαριέμαι. Τι να πώ? Δεν ξέρω τι γίνεται. Τόση πολύ κατακράτηση? Τα πόδια μου είναι πολύ πρισμένα.

Ααααααααααααααα κατάλαβα...εσύ είσαι της υγιεινής διατροφής...δηλ. προσέχεις αρκετά. Μπράβο κούκλα μου...ε, τότε θα απορρίσω κι εγώ γιατί μπαίνουν τα κιλά! Η κατακράτηση σίγουρα θα φταίει...η κουμπάρα μου είχε γίνει σαν ελεφαντάκι από την κατακράτηση η καημενούλα...μιλάμε για πολύ πρήξιμο σε όλο το σώμα.

Εγώ αν δεν είχα και τον θυροειδή μου, που για άλλη μιά φορά χειροτέρεψε, θα έπαιρνα λιγότερα κιλά :cry:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

ρώτησα τη γιατρό μου για τα κιλά και μου είπε ότι πολλές φορες δεν είναι λίπος αυτό που εμείς λέμε κιλά, αλλά γινεται τρομερή κατακράτηση στο σώμα η οποία μαζευεται αναμεσα στους λιπωδεις ιστούς και έτσι εμεις νομίζουμε ότι έχουμε παχύνει πολύ. βέβαια , μου είπε να μην το δεσω κόμπο και ξεσκισώ στο φαγητο, αλλά να τρώω φρούτα, ( όχι υπερβολικά γιατί και αυτά έχουν ζαχαριτσα) και αν μπορώ το βραδνό ν ατο ελλατώσω ή να το κόψω τελείως.

αν δεί ότι παιρνω ασταμάτητα μου είπε να ακολουθήσω καποια διατροφη, όχι δίαιτα.

αλλά να πώ κάτι? σιγά ρε κορίτσια , μην μας πιάνει και πανικός ....

ενταξει είναι παραξενο για όλες μας, αυτό που μας συμαβίνει, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.

ασε που γύρω στα 6-8 κιλά ανάλογα, με τη γέννα, φευγουν κατευθειαν ...

οπότε ηρεμία χρειάζεται.... και αμα φάμε και κάτι παραπάνω, ας το ευχαριστηθούμε όπου και αν κάτσει αργότερα, ( στήθος, κοιλίτσα, κωλιό, μπουτάκι...) ε. εντάξει.........

Aphrodite_k

Διαφημίσεις

Έχω ένα βιβλίο που λέει για την αύξηση βάρους στην εγκυμοσύνη...δηλ. έχει ένα παράδειγμα. Αν μια γυναίκα πάρει περίπου 11 κιλά μεχρι το τέλος της εγκυμοσύνης της. το παραπανίσιο βάρος θα είναι κατανεμημένο περίπου ώς εξής:

Αυξημένος όγκος αίματος και υγρών :arrow: 2,3 με 3,2κιλά

Μαστοί :arrow: 0,5 με 1 κιλό

Αποθήκευση λίπους, πρωτεϊνών και άλλων θρεπτικών ουσιών :arrow: 1,8 με 2,7κιλά

Έμβρυο :arrow: 2,7 με 3,6 κιλά

Πλακούντας :arrow: 0,7 κιλά

Αμνιακό υγρό :arrow: 1 κιλό

Μήτρα :arrow: 1 κιλό

αυτάαααααααααααααααααααααααααααααα

κορίτσια θα σοκαριστείτε μόλις ακούσετε πόσα πήρα εγώ και στις τρεις εγκυμοσύνες μου ...

σε κάθε εγκυμοσύνη πήρα 30 κιλάκια!!!30+30+30=90 συνολικά

τώρα προσπαθώ να τα χάσω τα τελευταία είμαι σε καλό δρόμο ...

καλά ο γυναικολόγος τα χε παίξει...γκάριζε ...

ο γιός μου (πρώτος ) βγήκε 4.060

το δεύτερο νινί ( που έχασα ) 3.350

και το Μαράκι 3.075

άλλα 20 έχω τώρα να χάσω

περιττό να σας πω οτι δεν έτρωγα τρελά αλλά είναι και κληρονομικό ...

άσχετο η γνωστή Χρηστίδου είναι έγκυος??με ποιόν καλέ?

ναι καλέ...η Σίσσυ...

με τον τραγουδιστή από τους Onirama είναι...ας κάνουμε και λίγο κουτσομπολιό! :lol:

Εγώ κορίτσια ανανεώνω τις ειδήσεις μου, μετά από μια ίωση που με τάραξε είμαι στον 6ο και 1/2 και έχω πάρει 4 (έχασα κάτι μάλλον στην πορεία)....Βέβαια η όρεξη επανήλθε άρα θα ανακτήσω τις δυνάμεις μου συντόμως....Γερά παιδάκια νά χουμε και όλα τα άλλα ρυθμίζονται...

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια διανύω τον 5ο μήνα και είμαι στα 54-55 κιλά. Ήμουν πριν μείνω έγκυος στα 53 κιλά, τους πρώτους μήνες έχασα 1μιση κιλό από εμετούς και τα σχετικά και τώρα παρότι έχω ηρεμήσει δεν μπορώ να πω ότι έχω ιδιαίτερη όρεξη.Πάντως επειδή ήμουν αδύνατη και έχω και πρόβλημα με τη μέση μου η γιατρός μου μου είπε να πάρω το πολύ 8-9 κιλά.Και βλέπω ότι ήδη έχω αρχίσει να πονάω στα ισχύα και στο δεξί ποδι από τώρα...φαντάζομαι να πάρω και άλλα κιλά τι έχει να γίνει... :(

αχ κοριτσάκι μου ελπίζω να μην σε πιάσει περισσότερο και τραβήξεις αυτά που τραβάω...αν και τώρα δόξα το Θεό είμαι λίγο καλύτερα! :wink:

Γεια σας κορίτσια! Είμαι νέα στην παρέα σας σαν μέλος, αν και η παρεούλα σας μου κρατάει πολύ καλή παρέα αρκετούς μήνες τώρα. Ζήλεψα πλέον και είπα να σας χαρώ... Είμαι έγκυος στο πρώτο μου μωράκι και τελειώνω την 14η εβδομάδα. Με ΠΟΛΥ προσπάθεια έχω καταφέρει να πάρω μόνο 1 κιλό. Πεινάωωωωωω πολύ αλλά προσπαθώ να κρατηθώ..... Φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρω για πολύ ακόμα.... :cry::cry::cry::cry: ΧΧΧΧ

Γεια σας κορίτσια! Είμαι νέα στην παρέα σας σαν μέλος, αν και η παρεούλα σας μου κρατάει πολύ καλή παρέα αρκετούς μήνες τώρα. Ζήλεψα πλέον και είπα να σας χαρώ... Είμαι έγκυος στο πρώτο μου μωράκι και τελειώνω την 14η εβδομάδα. Με ΠΟΛΥ προσπάθεια έχω καταφέρει να πάρω μόνο 1 κιλό. Πεινάωωωωωω πολύ αλλά προσπαθώ να κρατηθώ..... Φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρω για πολύ ακόμα.... :cry::cry::cry::cry: ΧΧΧΧ

καταρχήν καλώς ήρθες...καλά να περνάς εδώ μαζί μας και καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου.

Ένα κιλό μόνο; Μπράβο σου...αλλά μην το παρακάνεις κιόλας...άμα πεινάς φάε το κατι της σου παραπάνω, αλλά πάλι με μέτρο. Μην στερήσε και τόσα πολλά :wink:

καταρχήν καλώς ήρθες...καλά να περνάς εδώ μαζί μας και καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου.

Ένα κιλό μόνο; Μπράβο σου...αλλά μην το παρακάνεις κιόλας...άμα πεινάς φάε το κατι της σου παραπάνω, αλλά πάλι με μέτρο. Μην στερήσε και τόσα πολλά :wink:

Τα έχω τα κιλάκια μου μη με φοβάσαι...

Διαφημίσεις

ναι καλέ...η Σίσσυ...

με τον τραγουδιστή από τους Onirama είναι...ας κάνουμε και λίγο κουτσομπολιό! :lol:

Sardelaki ειμαι ετοιμη για κουτσομπολιο!Βγηκε η Κατινα απο μεσα μου!! :lol::lol: Η αληθεια ειναι οτι για τον μηνα που ειναι εχει παρει κατιτις παραπανω..Τι κατιτις δηλ..Την ειδα τις προαλες στις γυναικες της χρονιας και ψιλοτρομαξα :shock: Πολυ πρησμενη την ειδα βρε sardelaki..Ενταξει δεν ειπα να ειναι σαν την Κοκκινου που στον 8 εχει παρει 6 κιλα,αλλα αν στον 6 ειναι ετσι μεχρι να γεννησει δεν θα μαζευεται με τιποτα.Και παρεπιμπτοντως δεν εχουν πει το φυλο του μωρου.Τι την βλεπεις να κανει?Αγορακι η κοριτσακι?

Βρε κορίτσια πριν ένα μήνα η Σίσσυ που ήταν στον 5ο είχε πει ότι είχε πάρει μέχρι τότε 14 κιλα! Και το αστείο είναι ότι την προσέχει διαιτολόγος, γιατρός κτλ. Αλλά μου είχε κάνει εντύπωση ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης της (έχουμε διαφορά το πολύ ένα μηνα) είχε πει ότι είχε δύσκολη εγκυμοσύνη (εμετούς κλτ) και τον τέταρτο είχε πάρει 6-7 κιλά.Και σκεφτόμουν...πως γίνεται να έχει ανακατωσούρες, εμετούς και να έχει πάρει και τόσα κιλα; Εγώ είχα χάσει κιόλας και δεν μπορούσα να φάω καθόλου. Μυστήριοι μερικοί οργανισμοί πάντως....

Αλήθεια για το φύλο έχετε μάθει; Πρέπει να το έχει δει και να μην το λέει...

Βρε κορίτσια πριν ένα μήνα η Σίσσυ που ήταν στον 5ο είχε πει ότι είχε πάρει μέχρι τότε 14 κιλα! Και το αστείο είναι ότι την προσέχει διαιτολόγος, γιατρός κτλ. Αλλά μου είχε κάνει εντύπωση ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης της (έχουμε διαφορά το πολύ ένα μηνα) είχε πει ότι είχε δύσκολη εγκυμοσύνη (εμετούς κλτ) και τον τέταρτο είχε πάρει 6-7 κιλά.Και σκεφτόμουν...πως γίνεται να έχει ανακατωσούρες, εμετούς και να έχει πάρει και τόσα κιλα; Εγώ είχα χάσει κιόλας και δεν μπορούσα να φάω καθόλου. Μυστήριοι μερικοί οργανισμοί πάντως....

Αν είχε τη γυναικολόγο μου θα την είχε τσακίσει στη δίαιτα!!! :wink::wink: Ρε παιδιά είπαμε οκ, να κάνουμε και καμμιά παρασπονδία αλλά 14 κιλά στον 5 μήνα είναι πλέον επικύνδινο! Στον 8ο δεν θα μπορεί να περπατήσει... Θέλει προσοχή γιατί τόσα πολλά κιλά δεν οφελούν ούτε το μωρό, ούτε φυσικά την ίδια. Αν είναι φίλη σου κοίτα να τη συμβουλέψεις.... όσο μπορείς φυσικά γιατί καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη η θέση σου.:cry:

Δεν ξέρω κορίτσια για σας αλλά εμένα μου έχει γίνει ψύχωση το συγκεκριμένο θέμα. Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου με +10 κιλά σε σχέση με το κανονικό μου και τώρα μετράω και το νερό... Στο 2ο μήνα πήρα 1.2 κιλά με άνω όριο το 1.5 κιλό στο πρώτο τρίμηνο και φρικάρισα. Ευτυχώς τα έχασα και τώρα είμαι πάλι στο μηδέν. Φοβάμαι όμως ότι αν αρχίσω να πεινάω δεν θα μπορώ να συγκρατηθώ (το πάθαινα αυτό και στην προ-εγκυμοσύνης ζωή μου) οπότε μπορώ εύκολα να πάρω την κατρακύλα..Μετά θα έχω να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης και το δεκάρικο που κουβαλούσα από πριν. Πολλή πείνα θα πέσει...

Δεν ξέρω κορίτσια για σας αλλά εμένα μου έχει γίνει ψύχωση το συγκεκριμένο θέμα. Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου με +10 κιλά σε σχέση με το κανονικό μου και τώρα μετράω και το νερό... Στο 2ο μήνα πήρα 1.2 κιλά με άνω όριο το 1.5 κιλό στο πρώτο τρίμηνο και φρικάρισα. Ευτυχώς τα έχασα και τώρα είμαι πάλι στο μηδέν. Φοβάμαι όμως ότι αν αρχίσω να πεινάω δεν θα μπορώ να συγκρατηθώ (το πάθαινα αυτό και στην προ-εγκυμοσύνης ζωή μου) οπότε μπορώ εύκολα να πάρω την κατρακύλα..Μετά θα έχω να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης και το δεκάρικο που κουβαλούσα από πριν. Πολλή πείνα θα πέσει...

Ελα μωρε μην πολυ μασας , και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ακριβως ιδια περιπτωση ημουνα 10 κιλα παραπανω απο το κανονικο μου και εβαλα και συν 24 (-6 της γεννας ) ε τα εχασα μεσα σε 10 μηνες ολα και τα 10 που ειχα παρει . Δεν σε συμβουλευω να πλακωθεις στο φαγητο αλλα μην ανυσηχεις και τοσο καλα , θα κανεις μια διατροφη μετα τη γεννα και θα χασεις οσο βαρος θελεις . Ειμαι και 11 εβδομαδων και 3 ημερων και δεν χω παρει ως τωρα κιλο αλλα με πολυ πολυ πεινα και δεν ειναι και το πιο ωραιο συναισθημα του κοσμου ιδιαιτερα στην εγκυμοσυνη ομως σιγουρα η εγκυμοσυνη δεν ειναι καταληλη περιοδος για διαιτα και χασιμο βαρους , στην αρχη εκανα μαλακιες , ειχα χασει και 1 κιλο πριν απο 2 βδομαδες κιαι κοντευα να πεσω κατω απο εξαντληση . Προσεχε να αποφευγεις παχυντικες τροφες ( τυροπιτες , πιτες γενικως , πιτσες , γλυκα , τηγανικα , μουσακαδες , παστιτσια , μαγιονεζες ) .Αμα οταν πεινας παρεις να φας ενα σισαμειο κουλουρι και ενα ποτηρι χυμο δεν προκειτε να σε παχυνει αυτο . Μην συνδιαζεις το κρεας με πατατες , τυρι κτλ , αντιθετως φαε κρεας με ρυζι , προσεχε το λαδι στα μαγειρευτα σου , κοιτα να τα κανεις ελαφρια με λιγο λαδι και στο στομαχι θα σου κανει καλο . Συνδιαζε το τυρι με οσρπια , σπανακορυζο η ακομα και πατατες φουρνου . Περιορισε το ψωμι με το φαγητο στη 1 αντε το πολυ 2 φετες . Κανε πολλα και μικρα γευματα , δηλαδη φαε το πρωινο σου , αμα πεινασεις κατα τις 12,00 φαε και 1-2 φρουτα , το μεσηγμεριανο , 1 γιαυρτι το απογευμα και 1 φρουτο και το βραδυνο σου επειτα . Και να βαλεις 1-2 κιλα παραπανω θα τα χασεις μετα μην ανυσηχεις , αμα αποφευγεις παχυντικες τροφες δεν προκειτε να παρεις βαρος , αααα και πολυ κινηση , περπατιμα καθημερινο .

Εγώ πάντως ξεχνάω την πείνα μου με το περπάτημα! Φυσικά με την έγκριση της γιατρού μου, περπατάω απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου αρκετά. Τώρα, στον 4ο, πρερπατάω περίπου 1 ώρα την ημέρα, οπότε και ξεχνάω την πείνα μου και μετά τρώω χωρίς ιδιαίτερες τύψεις. Ελπίζω ότι τώρα που καλοκαιριάζει δεν θα έχουμε το νού μάς μόνο στη μάσα... Ελπίζω λεω... δεν το ξέρω κι όλας.... :oops:

Εγώ διανυω τωρα τον 5ο μηνα της εγκυμοσυνης μου (το 1ο μας παιδακι) και ουσιαστικα εχω βαλει 3,6kg.

Ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου οντας ιδιαιτερως αδυνατη με μονο αφρατο πανω μου την περιφερεια μου (μεσογειακος λαος.... :lol: )Την μερα που εκανα το τεστ και βγηκε θετικο ζυγιζα 60,4kg, με υψος 1,72...Στη συνεχεια και λογω αρρωστιας στο Α' τριμηνο εχασα κιλα και εφθασα να ζυγιζω 58,3kg πραγμα το οποιο δεν αρεσε στον γιατρο μου καθολου, αλλα μου ειπε πως σιγα σιγα θα τα βαλω ξανα.....σε ενα μηνα μετα την αρρωστια ειχα καταφερει να βαλω 1,3kg και ο γιατρος ηταν ικανοποιημενος οταν με ειδε πριν ενα μηνα στην επισκεψη μας.....Ελα μου ομως που μεσα σε ενα μηνα εβαλα 4,4kg και εφθασα τα 64,0kg αισιως..... Πραγμα το οποιο δεν του αρεσε καθολου του γιατρου, και μου ειπε να μειωσω πολυ το αλατι και την ζαχαρη-γλυκα στο ελαχιστο για να μην εχουμε ιστοριες (εχουμε υποψια πως θα κανω ζαχαρο κυησης και..... :roll: καταλαβαινετε....... :roll: )

Ετσι μαζευτηκα κι εγω αρκετα (τα γλυκα μου στοιχισαν πολυ, αλλα προεχει η μαιμουδιτσα μας.... :wink: )και θα δουμε πως θα προχωρησουμε.....

Μπορει ο γιατρος μου να με μαλωσε, γιατι σε ενα μηνα μονο τοσα κιλα δεν ειναι καλο, αλλα ξερω πως το λεει για το καλο μου.... :wink: Και φυσικα ενω στην αρχη μαμα-πεθερα μου ελεγαν να τρωω και να τρωω για το μωρο, τωρα εχουν μαζευτει παρα πολυ, αφου ειναι εντολες γιατρου..... :wink:

Fagm.jpg

κουτσομπολιο και από μένα: όταν ανακοίνωσε η Σίσσυ την εγκυμοσύνη της εξήγησε γιατί πήρε τόσα κιλα: έχει κάποιο πρόβλημα με θυροειδή στο οποίο έλεγε πρέπει από την πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης να πάρει κάτι χάπια.η Σισσυ άργησε να το καταλάβει,δεν πήρε τα χάπια και μέσα σε μια βδομάδα μόνο πήρε 5 κιλά! πω πω βρε κορίτσια,την λυπήθηκε η ψυχή μου όταν το άκουσα.αν μας πειράζει εμάς το βάρος,σκεφτήτε τι άγχος θα έχουν οι γυναίκες της τηλεόρασης..

DoUwp3.png

δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο arma μου γλυκιά...μάλλον ψάχνει να βρει μιά δικαιολογία η όμορφη Σίσσυ :wink:

Έχω πρόβλημα θυροειδής εδώ και πολλά χρόνια...στην εγκυμοσύνη το ρημάδι χειροτέρεψε 2 φορές :cry: (τα νεύρα μου) κι έχω φτάσει πλέον να παίρνω 150mg θυροξίνη την ημέρα ενώ προ εγκυμοσύνης ήμουνα στα 100mg. Εγώ τότε πόσα κιλά έπρεπε να έχω βάλει που είμαι τώρα στον 8ο δηλαδή;;;

Μέχρι στιγμής είμαι στα 9κιλά...όχι ότι είναι λίγα αλλά ΟΚ...κι εμένα ο ενδοκρινολόγος μου, μου είπε πως εαν δεν χειροτέρευε 2 φορές ίσως έπαιρνα κανά 2 κιλά λιγότερα, αλλά όχι κι έτσι όπως τα λέει η Σίσσυ. :wink: Φανταστείτε να μην πήγαινε και σε διαιτολόγο :lol: ας γίνουμε και λίγο κακιές βρε :lol::lol::lol:

βρε σαρδελακι μια χαρα ειναι τα κιλα σου , στα 2 κιλα θα κολλησεις τωρα , σιγα τα αυγα . Δεν εχεις παρει πολυ βαρος ε απο εδω και περα θα φουσκωσεις και αλλο και δεν θα θελεις να φας κιολας , εχω ακουσει οτι στον 9ο κυριως χανοιυνε βαρος , εγω ειχα μεινει στα ιδια στον τελευταιο μηνα . Ε αντε να βαλεις και 12 κιλα συνολο ως το τελος , θα εισαι μεσα στα απολυτα φυσιολογικα ορια .

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...