Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

μηπως ξερετε κοριτσια καμμια καλη ζυγαρια ηλεκτρονικη? εχω μια απλη αλλα με δειχνει διαφορετικα κιλα καθε μερα, μιλαμε γι αποκλιση +- (οχι μονο +!!!!!!!!!!!) 4 κιλα, ενω ζυγιζομαι την ιδια ωρα καθε μερα!!!Ε΅πισης αυτες με τη λιπομετρηση επιτρεπονται?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω εχω μια φτηνη απο τα lidl (η πεθερα μου μου την εφερε) και πηγαινει μια χαρα.Ηλεκτρονικη. Παντως μη ζυγιζεστε καθε μερα.εγω καθε σαββατο πρωι ανεβαινω.μια φορα ανεβηκα πεμπτη και με εδειξε 1,5 κιλο παραπανω απ'οτι 2 μερες μετα που ξανανεβηκα. Παντως ο γιατρος μου οταν με ειδε αγχωμενη με τα κιλα κλπ,μου ειπε μη ζυγιζεσαι καθολου, θα σε ζυγιζω εγω εδω. Εγω ομως προτιμω να μη χασω τον ελεγχο.

Καλημέρα σε όλες!εγώ στις 29 εβδομάδες που είμαι έχω πάρει 8 κιλά...πολλά είναι??δεν ξέρω,εμένα αρκετά μου φαίνονται...και να πω οτι δεν προσέχω... :roll: μία χαρά προσέχω! :mad: τώρα λένε μπαίνουν τα κιλά...δηλαδή πόσα μπορεί να βάλω τους επόμενους 2 μήνες?τον 8ο και τον 9ο μήνα? :roll::roll:

Διαφημίσεις

Καλημέρα..!

Διανύω τον 6ο μήνα κι έχω πάρει 5 κιλά, αλλά νοιώθω σα να κουβαλάω πέτρες στην κοιλια....

Η γιατρός μου είπε ότι, αν φτάσω τα 14 κιλά, θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένη.... :shock:

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Εγώ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 52 κιλά και μέχρι πριν 2 εβδομάδες είχα πάρει 5 αλλά έχασα τα 4 λόγω της ίωσης που μας χτύπησε την πόρτα.Τώρα όσο περνάει ο καιρός δεν έχω καθόλου όρεξη για φαγήτό,ενώ στην αρχή της εγκυμοσύνης πεινούσα συνέχεια σε σημείο που έλεγα:Σταμάτα κοριτσάκι μου έχεις αναισθησία,και μέχρι να γεννήσεις θα χρειάζεσαι γερανάκι!!! :wink:

Εγώ είμαι στην 7η βδομάδα και έχω ήδη πάρει 2 κιλά, ο γιατρός μου είπε ότι αν συνεχιστεί η εγκυμοσύνη θα πάρω 30 κιλά μέχρι το τέλος! Τι λέτε εσείς με την εμπειρία σας, έχει δίκιο; Τρώω ελάχιστα παραπάνω από πριν άντε δηλαδή 2 φρούτα παράπάνω την ημέρα και λίγους ξηρούς καρπούς. Αλλά μένω πολλές ώρες ξάπλα γιατί έχω μερικά προβληματάκια. Σήμερα που έχω τρομοκρατηθεί με τα κιλά προσπαθώ να τρώω μόνο στα κανονισμένα γεύματα, αλλά ρε κορίτσια πεινάω συνέχεια, αφού στον ύπνο μου έβλεπα τυρόπιτες! Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός του φαγητού, πως μπορώ να μη τρώω, εσείς πως μπορείτε; Τα κιλά που ξεκίνησα είναι κανονικά για το ύψος μου.

Είναι τρεις και τους λατρεύω.

Εγώ είμαι στην 7η εβδομάδα και δεν πήρα ακόμα κιλά,προσπαθώ με νύχια και με δόντια να μην τρώω. Παρόλο που έχω καούρες και τάση για εμμετό αν δω φαγητό και καμιά μπουγάτσα θέλω να τα τσακίσω.Προσπαθώ να μην πάρω περισσότερα απο 15 κιλά όσα δηλαδή στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!εγώ στις 29 εβδομάδες που είμαι έχω πάρει 8 κιλά...πολλά είναι??δεν ξέρω,εμένα αρκετά μου φαίνονται...και να πω οτι δεν προσέχω... :roll: μία χαρά προσέχω! :mad: τώρα λένε μπαίνουν τα κιλά...δηλαδή πόσα μπορεί να βάλω τους επόμενους 2 μήνες?τον 8ο και τον 9ο μήνα? :roll::roll:

Όχι βρε ntinti μου, δεν είναι πολλά τα κιλά σου!! Στο λέει μια ...ομοιοπαθούσα! Κι εγώ είμαι στην 29η εβδομάδα κι έχω πάρει επίσης 8 κιλά :D Νομίζω ότι είναι σχετικά καλά και όπως λες κι εσύ προσέχω αρκετά. Πραγματικά κι εγώ αναρωτιόμουν, πόσα μπορείς να πάρεις 8ο και 9ο μήνα :roll::roll: Πάντως παίζει ρόλο και πως νιώθεις. Εγώ τον τελευταίο καιρό που καταλαβαίνω ότι η μικρή μεγάλωσε αρκετά, νιώθω μια μικρή δυσφορία στο στομάχι και δεν μπορώ να φάω πολύ ποσότητα. Ας είναι καλά πάντως η μπουρμπουλήθρα μου και όλα τα άλλα δεν με νοιάζουν :wink::wink:

Qep5p3.pngrWtbp3.png

Γεια σας κορίτσια! :D

Εγώ είμαι στην 18η εβδομάδα και έχω πάρει 1 κιλό. Ο γιατρός μου μου είπε πως δεν έχει πρόβλημα, και κανένα κιλό να μην πάρω λέει ακόμα καλύτερα. Πάντως θέλει να προσέξω να μην παχύνω και έχω προβλήματα και στην εγκυμοσύνη και στον τοκετό. Εγώ μετά από αυτά αποφάσισα να τρώω όσο πεινάω (δηλάδή ελάχιστα περισσότερο απο πριν) και παρόλο που έκοψα και το κάπνισμα (φτου φτου μην με ματιάσω) μέχρι τώρα μια χαρά τα πάμε με την μπεμπούλα και τα κιλά μας!

39of6754xr8myz8h.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια. Θα σας πω και εγώ τον πόνο μου, μήπως μπορεί καμιά σας να μου δώσει καμία συμβουλή που να με βοηθήσει : είμαι 1.70 στο ύψος και πάντα είχα μερικά επιπλέον κιλά (ήμουν κάπου ανάμεσα στα 67-70). Όταν, ύστερα από 1,5 χρόνο άκαρπης προσπάθειας για παιδί, αποφασίσαμε με τον άνδρα μου να ζητήσουμε βοήθεια από ειδικούς και στη συνέχεια να προχωρήσουμε σε τεχνητή γονιμοποίηση αμέλησα τελείως το βάρος μου, με αποτέλεσμα να φτάσω στα 74 κιλά. Ευτυχώς με την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής έμεινα έγκυος, ωστόσο κάτι οι ορμόνες κάτι οι κορτιζόνες (και η απροσεξία μου με το αλάτι) σκαρφάλωσα στα 80! Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ήμουν αρκετά προσεκτική και πήρα μόνο 8 κιλά. Τώρα έχω ένα γλυκήτατο κοριτσάκι 4 μηνών και είμαι πανευτυχής. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι από την πρώτη κιόλας μέρα που γέννησα με έπιασε απίστευτη βουλιμία... έφτασα σε ένα σημείο που δεν ένιωθα ποτέ να χορταίνω, όσο και αν είχα φάει, και σταματούσα μόνο γιατί καταλάβαινα ότι έχω φάει περίπου 3 μερίδες φαγητό. Παρόλο που ήξερα ότι τα γλυκά κάνουν κακό στο μωρό μου (που το θηλάζω), δε μπορούσα να κρατηθώ και έτρωγα τουλάχιστον ένα την ημέρα. 3 μήνες μετά τη γέννα είχα φτάσει να ζυγίζω 87,5 κιλά! Επειδή καταλάβα ότι δεν πρόκειται να ελέγξω τον εαυτό μου πήγα σε διαιτολόγο, η οποία μου έδωσε μία πολύ πλούσια διατροφή 1400 θερμίδων. Η βουλιμία δεν μου έχει περάσει όμως ακόμα και τη δίαιτα δεν τη τηρώ 100%. Παρ'όλα αυτά κατάφερα σε τρεις μόλις εβδομάδες να χάσω 5 κιλά. Το πρόβλημα μου είναι ότι νιώθω την λαιμαργία μου να αυξάνεται πάλι, όσο περνάνε οι μέρες χαλαρώνω τη δίαιτα και η ζυγαριά έχει κολλήσει στα 82 κιλά. Επειδή το πρόβλημα γονιμότητας του άνδρα μου επιδεινώνεται, θέλουμε να προχωρήσουμε μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σε προσπάθεια για δεύτερο παιδί, και δεν θα ήθελα με τίποτα να ξεκινήσω πάλι την (πολυπόθητη) εγκυμοσύνη με τόσα επιπλέον κιλά. Ξέρω ότι το πρόβλημα είναι μέσα στο μυαλό μου, ωστόσο νιώθω ότι δε μπορώ να το αντιμετωπίσω. Δε μπορώ να καταλάβω τι μου συμβαίνει... Αν έχει περάσει κάποια κάτι αντίστοιχο θα με βοηθούσε πάρα πολύ να ξέρω τουλάχιστον πώς δεν είμαι η μόνη, ή αν έχει κάποια να μου δώσει κάποια συμβουλή για να το ξεπεράσω θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.

εγω μπηκα στον ενδομο προχτες και εχω παρει 12 κιλα. πολλά ειναι ρε γμτ :evil:

ξερετε ποσα μπαινουν ουτως ή αλλως απο το μωρό στον 7ο 8ο και 9ο ? οχι, τιποτα άλλο , για να ξερω στανταρ ποσα θα βαλω σιγουρα - χώρια απο το δικο μου μασούλημα... :cry::cry:

Εγώ πάντως άρχισα να προσέχω λιγάκι τι τρώω. Τα χειρότερα "γουρουνιάσματα" πάντως τα κάνω στη δουλειά. Το τί τυρόπιτα έχω φάει δεν λέγεται.

Κομμένα αυτά απο εδώ και στο εξής. Τοστάκι απο το σπίτι, φρουτάκια και όταν πάω σπίτι τη μεριδούλα μου.

JR7vp2.pngh5zip2.png

Μ'αυτες τις τυροπιτες στη δουλεια την πατησα κι εγω.Επαιρνα τοστ απο το σπιτι,το ετρωγα νωρις γιατι δεν αντεχα και μετα επαιρνα και την τυροπιτουλα.Μεχρι που ειδε ο γιατρος τα 8 κιλα που εχω παρει και μου την εκοψε.Παιρνε 2 τοστ καλυτερα μου ειπε.

Μ'αυτες τις τυροπιτες στη δουλεια την πατησα κι εγω.Επαιρνα τοστ απο το σπιτι,το ετρωγα νωρις γιατι δεν αντεχα και μετα επαιρνα και την τυροπιτουλα.Μεχρι που ειδε ο γιατρος τα 8 κιλα που εχω παρει και μου την εκοψε.Παιρνε 2 τοστ καλυτερα μου ειπε.

εεεε ένα σοκολατάκι τί ψυχή να έχει??? Τις θερμιδούλες του πάντως θα τις έχει το άτιμο.

Εγώ ευτυχώς γλυκά δεν τρώω, παρόλο που πρίν την εγκυμοσύνη τα "τσάκιζα". Πάλι καλά δλδ γιατί δεν θα είχα πάρει μόνο 4 αλλά 14 κιλά.

JR7vp2.pngh5zip2.png

Απο οτι καταλαβα elias παντα ειχες ενα θεματακι με το φαγητο αλλα μπορουσες και το ελεγχες... οταν ομως εμεινες εγγυος μαλλον αισθανθηκες πιο '' ελευθερη '' και του δωσες και καταλαβε ε? Εχω να σου πω οτι και εγω ειχα σε μικρη ηλικια προβλημα με τα κιλα. Φαντασου οτι στην εφηβεια ειχα φτασει αν ζυγιζω κοντα τα 100 κιλα! Ετρωγα συνεχεια και ομως δεν χορταινα ποτε! Ειχα κανει πολλες φορες διαιτα αλλα... 10 εχανα..20 επαιρνα! Ξερεις τι εφταιγε? Δεν το ειχα παρει πραγματικα αποφαση να τα χασω! Ωσπου ξυπνησα ενα πρωι και λεω τελος! και το εννουσα και μεσα σε λιγοτερο απο χρονο εφτασα να ζυγιζω 52 κιλα και χωρις καμια βοηθεια απο διαιτολογο! Πρεπει λοιπον και εσυ να το παρεις αποφαση! Να το κανεις για τον εαυτο σου και για κανεναν αλλο!Σκεψου οτι για την απολαυση του φαγητου χανεις αλλες απολαυσεις της ζωης πιο ευχαριστες και πιο σημαντικες! Οπως να παιζεις πιο ανετα με το μωρακι σου, να φορας ομορφα και κομψα ρουχαλακια, να αισθανεσαι πιο ανετα οταν εισαι με τον συζυγο και αλλα πολλα που και εσυ τα ξερεις!!!Το βασικοτερο βεβαια ειναι να εισαι καλα στην υγεια σου γιατι τα πολλα κιλα μονο κακο κανουν.. Παρτο αποφαση και να θυμασαι οτι ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας!!! :D

εγω μπηκα στον ενδομο προχτες και εχω παρει 12 κιλα. πολλά ειναι ρε γμτ :evil:

ξερετε ποσα μπαινουν ουτως ή αλλως απο το μωρό στον 7ο 8ο και 9ο ? οχι, τιποτα άλλο , για να ξερω στανταρ ποσα θα βαλω σιγουρα - χώρια απο το δικο μου μασούλημα... :cry::cry:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...