Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Με έναν πολύυυ απλό τρόπο...ράβουμε τις άκρες απ΄το στόμα,ειδικά το βράδυ,και το ρίχνουμε στα φρούτα,το γιαούρτι,κανα τοστ και πολλες σαλάτες.Και τα κατσικωμένα κιλά,που θα πάνε,κάπου θα περιοριστούν δεν μπορει!:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ράβουμε τις άκρες απ΄το στόμα,ειδικά το βράδυ,και το ρίχνουμε στα φρούτα,το γιαούρτι,κανα τοστ και πολλες σαλάτες.!:)

Για να δουμε θα το καταφερω .......... :D:D εμενα δεν ειναι το προβλημα το βραδυ οσο ειναι ολη μερα ... απλα το βραδυ κοιμαμε νωρις πολλες φορες οπως και σημερα που κοιμηθηκα στις 9 και ξυπνησα στις 12 οποτε δεν εφαγα κατι αλλα οι τιγανιτες του αντρα μου, μου σπασαν την μυτη και εφαγα 3-4 ετσι γιατι δεν μπορουσα να κρατηθωωω....

καλησπερα κορίτσια. αυτή είναι η δεύτερη μου προσπάθεια να μπω στη παρέα σας! νόμιζα οτι τα πάω καλά με τους υπολογιστές αλλά σ'αυτό το forum γράφω όπου να'ναι. ε, θα την βρω την άκρη κάποια στιγμή. και εμένα τα κιλά με καίνε. είμαι στην 23η εβδομάδα και μου έχουν κατσικωθεί δέκα κιλά! πώς το ελέγχετε?????

νατασουλα ομοιοπαθουσα εβαλα 11 κιλα και τα 4 απο αυτα μολις το τελευταιο μηνα ασε δεν τη γλυτωνω την 20 και φαντασου οτι δεν τρωω το βραδυ αν και ο γιατρος ειπε οτι αυτο ειναι το λαθος μου αντι να τρωω 5-6 μικρα γευματα εγω τρωω το μεσημερι μια ταπεραρα φαγητο για να κρατησει μεχρι το βραδυ και αυτο ο οργανισμος το αποθηκευει και δεν δεν δουλευει ο μεταβολισμος για να καψει θερμιδες :cry:

vXPNp3.png

QcHZp3.png

κοριτσια καλησπερα,εγω εφτασα αισιως στην 39η εβδομαδα με 10 κιλα παραπανω.δεν στερηθηκα αλλα δεν υπερεβαλα κιολας...το ιδιο ειχα κανει και στην κορη μου και ειχα παρει τα ιδια κιλα,οποτε αν βγει και ο μπεμπης στα 3,5 οπως εκεινη ελπιζω να γυρισω σπιτι παλι στα μειον 10.συμπερασμα ουτε γατα ουτε ζημια!!!2δυο πραγματα που πιστευω οτι με βοηθησαν ειναι το πολυ νερο που επινα καθωσ και οτι ειμαι συνεχως σε κινηση,ακομα και μεσα στο σπιτι.λιγο οι δουλειες λιγο η μικρη περνα η μερα χωρις να το καταλαβω...

καλη συνεχεια σε ολες σας και γερα μωρακια να βγαλουμε ανεξαρτητως κιλων :)

Διαφημίσεις

Εμένα γιατί δεν είναι σταθερά τα κιλά μου...????

Τη μία μέρα παίρνω, την άλλη χάνω.. παρ' όλ' αυτά πρέπει να έχω πάρει 3 κιλάκια...... :oops::oops:

Ο γιατρός μου είπε ότι σε σχέση με το ύψος, αν πάρω 14 μέχρι να γεννήσω, να είμαι ικανοποιημένη.... Ποιός τα χάνει μετά, όμως...???

Πολύ με απασχολεί αυτό το θέμα, βρε κορίτσια.... :roll:

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Κοίτα...να υπολογίσεις ότι γυρω στα 6 κιλά θα χάσεις αφού γεννήσεις,(πλακούντας 600γρ, το μωρό πες 3κιλά αν όχι παραπάνω,τα υγρά 500γρ,το αίμα που αυξάνεται στο σώμα 1,2κιλα ,το στηθος 400γρ, τα κατακταρούμενα υγρά 2,6 κιλά, η μήτρα 900γρ, το μητρικό απόθεμα 2,5κιλά...)οπότε καταλαβαίνεις ότι τις πρώτες μέρες μετά τη γέννα θα πέσεις γρηγορά...αν έχεις πάρει 12κιλά κατα μέσω όρο σου μένουν πραγματικό λίπος δικό σου,3-4 κιλά που πρέπει να χάσεις.Και βοηθάει παααραπολυ ο θυλασμός στην καύση αυτων των κιλών,γιατι το σώμα καταναλώνει παραπολύ ενέργεια κατα το συχνό τάισμα του μωρου,συγχρόνως βέβαια θα έχεις και μία δόση πείνας...αλλά όλα θέλουν κααλό κοντρολάρισμα και θα έρθουμε μέσα σε 3 μήνες στην ευθεία μας.Τωρα για κοπελλες που έχουν πάρει πάνω από 15κιλά,είναι λίγο πιό πολύπλοκα τα πράγματα και η διαδικασία για να τα χασουν απαιτεί περισσότερο καιρό.μην ανησυχείς πάντος,στο χέρι μας είναι να ερθουμε στα κιλά μας.σε κανενός άλλου! :wink: στο χέρι μας...και στο στομα μας!! :D

αχ και εμένα pelagia η καταστροφή μου είναι κυρίως ο άντρας μου. κάθε βράδι που καθόμαστε στην τηλεόραση πεινάει! κάνε μου το ένα, κάνε μου το άλλο.....και η χοντρούλα στην κουζίνα όλο και τσιμπάει!χθες εγώ έτρωγα αγγουράκια και καροτάκια κ αυτός έπινε κρασί με όλους τους καλούς μεζέδες.άσε που στο σπίτι μας είμαι σίγουρη ότι τα κιλά έχουν χάσει το δρόμο. αντί να πηγαίνουν στην κοιλίτσα του καλού μου βολεύονται στον πωπό μου :(

αλήθεια, έχω μια απορία. λέτε κορίτσια ότι άμα θέλεις τα κιλά τα χάνεις σε δύο μήνες. και το σώμα έτσι δεν χαλαρώνει? δεν γίνεται πλισεδάκι? το στηθάκι με τον θηλασμό? δεν πιάνει πάτωμα? δεν έχω βέβαια και μεγάλο στήθος ,άλλα άμα γίνω μετά σαν σκουληκαντέρα θα φρικάρω!

hATb.jpgppcCp3.png

Καλησπέρα. Εσγω στη πρώτη μου εγκυμοσύνη έζησα το απίστευτο. Δε πήρα κιλά απεναντίας,όταν έμεινα έγκυος είμουν 68 κιλά (αφρατούλα θα με έλεγα) μεχρι τον 5ο μήνα είχα μείνει 53 και κατάφερα να γεννήσω 59 κιλά τα οποία τα έχασα αμέσως αν και έκανα χαζομάρες,μια εβδομάδα μετα απο καισαρική άρχισα κοιλιακούς. Τώρα είμαι στη 10η εβδομάδα αλλά νομίζω πως έχω πάρει 1 κιλό. Δεν ξέρω αν είναι της εγκυμοσύνης ή ασχετο. Παρόλα τα λίγα κιλά η μπουμπου μου βγήκε 3 κιλά.

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

Βρε κορίτσια εγώ έχω απογοητευτεί με τα κιλά. Ξεκίνησα 58 και τώρα είμαι ήδη στα 69!!! Δε λέω ότι δεν τρώω αλλά όχι και ανεξέλκτα, άλλες τρώνε του σκασμού και δεν παίρνουν τόσα. Που θα φτάσωωωωωωωω :?

Κάθε μέρα ένα θαύμα μας περιμένει, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να το δούμε.

0DCdp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και παλι! μπηκα στην τελευταια εβδομαδα. περιμενω με αγωνια να βγει το μωρακι γιατι σχω σκασει. ολη μερα σπιτι και δεν κανω τιποτα. οσο για τα κιλα μου? εχασα δυο παλι. αλλα το μωρο βαζει. τελικα μηπως αλλαζει ο μεταβολισμος? δεν ξερω ..94 εμεινα εγγυος και τωρα ειμαι 98 και το μωρο 3300. καλημερα σας! :lol:

dimos0kliniki045.jpg

το λακτακι μου!

Ότι αλάζει ο μεταβολισμός είναι το μόνο σίγουρο! :D ύστερα είναι και το ποσο καλό έλεγχό κάνεις εσύ στην διατροφή σου,και έπειτα πόσο εύκολα είναι στο σώμα σου να αποθηκεύει λίπος.Κοίτα να κάνεις εσυ καλη διατροφή με λιγα γλυκά(δεν χρείάζονται πουθενά) αρκετά φρουτα,καλό μεσημεριανό και ελαφρυ βραδυνό και τα κιλά πιστεύω θα περιοριστούν.μέρχι τώρα εγώ έχω΄πάρει 5μιση κιλά.Θέλω μέχρι την 32η εβδομάδα να μην ξεπεράσω τα 8...να δούμε θα τα καταφέρω? :)

Στην πρώτη κόρη έβαλα 14 κιλά που τα έχασα πριν σαραντίσω. Στην δεύτερη 22 που τα 10 μου έμειναν και μετά από ένα χρόνο που ξαναεμεινα έγκυος και τώρα είμαι στην 20η εβδομάδα και πήρα μόνο 1,5 κιλό αλλά ξέρω τι με περιμένει. Συμπέρασμα όσο περισσότερα παιδιά κάνεις πιο δύσκολα φεύγουν τα κιλά και φυσικά παίζει ρόλο και η ηλικία. Εγώ ακόμα δεν έκλεισα τα 29 και τα 3 παιδιά τα έκανα μέσα σε 4.5 χρόνια αλλά έστω και ένας χρόνος πιστεύω ότι πλέον μετράει...

Ξαναγράφω γιατί τα δεδομένα άλλαξαν δραματικά. :( Από την 20 στην 21 σε 1 βδομάδα δηλαδή...έβαλα 4 κιλά.... :cry: από 60.5 έγινα 64.5 :!::!::!:

άμα κάθε βδομάδα βάζω 4 κιλά καήκαμε....

χθες που μετρήθηκα ήμουν 63.5 ...άρα ήταν τυχαία τα 4 κιλά που έβαλα εκείνη την εβδομάδα... έμεινα σταθερή εκεί και μάλιστα έχασα και το 1 κιλό....είπα και γω που θα καταλήξω....:roll:

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Εμένα γιατί δεν είναι σταθερά τα κιλά μου...????

Τη μία μέρα παίρνω, την άλλη χάνω.. παρ' όλ' αυτά πρέπει να έχω πάρει 3 κιλάκια...... :oops::oops:

Ο γιατρός μου είπε ότι σε σχέση με το ύψος, αν πάρω 14 μέχρι να γεννήσω, να είμαι ικανοποιημένη.... Ποιός τα χάνει μετά, όμως...???

Πολύ με απασχολεί αυτό το θέμα, βρε κορίτσια.... :roll:

περιπου 8 κιλα θα χασεις, με το που θα γεννησεις...

Διαφημίσεις

ειμαι στα +7 αλλα θελω να προσπαθησω μηπωσ και χαθει το 1!!!!φωναζει παρα πολυ ο γιατροσ μου!!!!! εν τω μεταξυ τελευταια μου μπηκαν αποτομα χωρισ να παραστρατησω...τελοσ παντων!!!!!λοιπον να σασ εξιστορησω κι εδω το θεματακι μου, μιασ και δεν φανταζεστε τι επαθα!!γελασε και ο καθε πικραμενοσ μαζι μου!!!!!

ολη την προηγουμενη εβδομαδα ψιλοπροσεχα και ετσι αποφασισα την κυριακη να παω με τον αντρουλη μου σε μια χασαποταβερνα μιασ κι εχουμε κλειστει πολυ τελευταια!!!!

παμε λοιπον εκει και μολισ μασ φερνουν τα ομορφα μεζεδακια(γουρουνοπουλο,παιδακια κτλ...) σκαει μυτη ο γυναικολογοσ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλυτερη γκαντεμια!!!!και ειχα και μια ορεξη που δεν φανταζεστε!!!ε , μονομιασ μου κοπηκε μαχαιρι!!!!!!αφου τον ειχα απεναντι μου!!!!!!

ειμαι στα +7 αλλα θελω να προσπαθησω μηπωσ και χαθει το 1!!!!φωναζει παρα πολυ ο γιατροσ μου!!!!! εν τω μεταξυ τελευταια μου μπηκαν αποτομα χωρισ να παραστρατησω...τελοσ παντων!!!!!λοιπον να σασ εξιστορησω κι εδω το θεματακι μου, μιασ και δεν φανταζεστε τι επαθα!!γελασε και ο καθε πικραμενοσ μαζι μου!!!!!

ολη την προηγουμενη εβδομαδα ψιλοπροσεχα και ετσι αποφασισα την κυριακη να παω με τον αντρουλη μου σε μια χασαποταβερνα μιασ κι εχουμε κλειστει πολυ τελευταια!!!!

παμε λοιπον εκει και μολισ μασ φερνουν τα ομορφα μεζεδακια(γουρουνοπουλο,παιδακια κτλ...) σκαει μυτη ο γυναικολογοσ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλυτερη γκαντεμια!!!!και ειχα και μια ορεξη που δεν φανταζεστε!!!ε , μονομιασ μου κοπηκε μαχαιρι!!!!!!αφου τον ειχα απεναντι μου!!!!!!

πολυ γελιο!!!! :lol::lol::lol::lol: ατυχια !!! δεν τα επερνες σπιτι να τα φας να μην σε κοιταει κιολας :wink:

Βρε κορίτσια εγώ έχω απογοητευτεί με τα κιλά. Ξεκίνησα 58 και τώρα είμαι ήδη στα 69!!! Δε λέω ότι δεν τρώω αλλά όχι και ανεξέλκτα, άλλες τρώνε του σκασμού και δεν παίρνουν τόσα. Που θα φτάσωωωωωωωω :?

και εγω το ιδιο τα ιδια κιλα εχω παρει και η αληθεια ειναι το φαγητο που τρωω δεν δικαιολογουν ολα αυτα τα κιλα , τωρα βραζω πατατες με κολοκυθια να φαω αυριο στη δουλεια και θα αφησω το παστιτσιο να το φανε οι αλλοι :oops:

vXPNp3.png

QcHZp3.png

Αχ σήμερα ζυγίστηκα, αισίως έφτασα τα 10 κιλά! Ευτυχώς έμεινε λίγος καιρός ακόμη, οπότε μάλλον ο στόχος που έχει επιτευχθεί.Ας ελπίσουμε τουλάχιστον το σωματάκι μου να επανέλθει γρήγορα στα κανονικά του και να μη πήγε τζάμπα η ¨διατροφή¨!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

ΠΕΖΗ να σε ρωτήσω...το τελευταίο τρίμηνο...δηλαδή ουσιαστικά από όταν μπηκες στον έβδομο μήνα μέχρι τώρα πόσα κιλά πήρες??λένε ότι τότε παίρνουμε τα περισσότερα κιλά...εγώ που έχω συμπληρώσει την 23η εβδομάδα έχω πάρει 5μιση κιλά.Και αναρωτιέμαι...αν τα κιλά μπαίνουν τώρα από εδω και πέρα...πόσα θα βαλω ακόμα...θα ήθελα να φτάσω μέχρι τα 10...γιαυτό σε ρωτάω..θυμασαι πόσα έβαλες από τον έβδομο έως τώρα?? :)

• 2 εβδομάδες μετά...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ.ΣΤΗΝ 1η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΒΑΛΑ 18, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΑΣΑ 12 ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ.

ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 33+6 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΙΔΗ 13, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΦΑΓΗΤΟ. (ΑΝ ΕΤΡΩΓΑ ΕΤΣΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΙΖΑ). ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΖΩ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΟΛΥ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ 2 ΚΙΛΑ ΠΑΡΠΑΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ. ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΝ 6ο , 3 ΚΙΛΑ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΛΟΓΩ ΕΟΡΤΩΝ :) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ 8ο, 4 ΚΙΛΑ ΣΕ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΛΟΓΩ ΚΟΥΡΑΣΗΣ (ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ) ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΡΙΞΑ ΛΙΓΑΚΙ ΕΞΩ :P . ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΑ 15 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ (ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ), ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

mamoulita

+6,5 εγω και σκεφτομαι να κοψω λιγο το φαι γιατι νιωθω χαλια με τα κιλα μου. και με τα ρουχα εγκυμοσυνης φαινομαι ακομα πιο χοντρη και νευριαζω!!το κακο ειναι οτι τρωω πολλα γλυκα!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...