Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

οχι καλε ειμαι εγγυος τωρα! αχαχχα βασικα ειμαι στην 37εβδομαδα και ειμαι 99 κιλα και το μωρο 3κιλα. οταν εμεινα εγγυος ημουν 94 κιλα! απλα εγω πιστευω οτι παχαινουν αλλα πραγματα. μου λεει μια που συναντησα στην γιατρο μου."εγω εβαλα 30 κιλα απο γυρους γαριδακια και γλυκα! εγω για να βαλω 30 κιλα πρεπει να τρωω πανω απο 3000 -3500 θερμιδες την ημερα!! δειτε το λιγο θερμιδομετρικα.γενικα χανω δυσκολα κιλα γιατι ειμαι λιχουδα! προτιμω να φαω να σκασω παρα να στερηθω! εμ,...........μια ζωη την εχουμε!!!!!!

dimos0kliniki045.jpg

το λακτακι μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol::lol::lol: καλημερα κοριτσια!!! μην νομιζεται οτι ειμαι μια αδυνατουλα! απλα εχω υψος 1,80 και οταν εμεινα εγγυος ημουν 94 κιλα. απλα δεν μου φαινονται τα κιλα λογω υψους. τρωω τον αγλεορα απλα γενικα δεν ετρωγα ποτε μου ψωμια και γλυκα και απο τοτε που εμεινα εγγυος να εφαγα 3 φορες εξω μετα το εκοψα γιατι οταν ετρωγα εξω δεν μου καθοταν καλα το φαι! τρωω οτι μαγειρευει η μανουλα μου και η πεθερουλα μου! καποτε ειχα κανονικα κιλα(οταν ημουν 14χρονων και πηγαινα ηδη 8 χρονια κολυμβηση) καποια στιγμη πηγα γερμανια με τον πατερα μου (νταλικερης) εμεινα εκει στην θεια μου 3 μηνες και οταν ηρθα γυρισα τριπλασια και εβαζα κιλα.μηπως ηρθε η ωρα μου ...λεω...να τα χασω τα περριτα???ολοι με λεγαν οτι αμα μεινω εγγυος θα γινω διπλασια αλλα...ευτυχως επεσε και λιγο ο πισινος μου!!!!!! χααχχαχχ αν μπορεσω θα σας ανεβασω μια φωτο...μην απελπιζεσται να λετε αυτο που ελεγα παντα εγω......"σε οποιον αρεσουμε και στους αλλους δεν θα μπορεσουμε !!!!!!!!!!! καποια στιγμη ειχαν γυρισει και ειχαν πει καποιες φιλες μου (ευτυχως μπροστα μου) "μηπως να γινω και εγω σαν την ελενη(στα κιλα) μπας και βρω αντρα?....οτι να νε δηλαδη. για αυτο να εχεται αυτοπεποιθηση και να μην σας νοιαζει τι λενε οι αλλοι! φιλακιααα :oops::oops::oops:

Καλε τρελη εισαι που με νοιαζει τι λένε οι αλλοι! :D:):) αν δεν τους αρεσω τη βολτα τους!!!!!!Ο μονος που με ενδιαφερει ειναι ο καθρευτης μου!!!! και αυτος τα λεει και τσεκουρατα! :):D

Κατερινακι και εγω 1,65 ειμαιστο υψος!!!!!και σε λιγο θα γινω και στο πλατος!!!!! Αλλα δεν με νοιαζει! Α μα πια!!!!Θα με νοιαζει απο Μαιο και μετα!!!! εχω ακομα 3 μήνες χαρα! :wink:

p.s. Lacta δεν φενεται να εισαι 90 παντως!!!!!!Μια χαρα Super σε βρισκω!!

Solini μ'έκανες και γέλασα! Μια χαρά τα λές! περνάμε μια ωραία φάση της ζωής μας και καλά είναι να ασχολούμαστε μόνο με τα μωράκια μας και όχι με τα σχόλια των αλλων. Το έχω ξαναπεί, όταν ήμουν στον 5 μήνα είχα βάλει 6 κιλά. Μια "καλή" συναδελφος μου λέει " Πω πω, πόσα πηρες βρε Κατερίνα, που θα φτάσεις;" Για μια στιγμή χλώμιασα και λέω "θεέ μου τι έχω κάνει". Αλλά της απαντησα ως εξής "Βλέπεις γλυκιά μου είχα ΠΟΛΥ περιθώριο να βάλω αρκετά κιλά και αυτό έκανα! :D " Να σημειώσω ότι η ίδια ήταν 1,65 και 90 κιλά, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν τη σχολίασα για τα κιλά της!

Πάω να χτενιστώ για να ανέβει η ψυχολογία μου εν όψη Σαββατοκύριακου!! :D

5Nstp3.png

vgDUp3.png

χαχααχα κατερινα αυτες που σχολιαζουν τα κιλα απο τις αλλες ειναι κομπλεξικες και ζηλιαρες! αλλο να συμβουλευεις τον αλλον για το καλο του και αλλο να τον επικρινεις! εχω μια ξαδερφη η οποια ειναι δεν ειναι 1,65 και ειναι και αυτη γυρω στα 120 κιλα! πριν χρονια αφου ηταν ηδη τοσο 120κιλα και εγω ημουν περιπου 10 κιλα πιο μειον γυρνουσε και μου ελεγε! ελενιτσα πως εγινες ετσι! η ιδια απο εκεινον ηδη τον καιρο φοραγε ρουχα απο τα mamadoll ( Μπουτικ για εγκυους) για αυτο σας λεω μην δινεται σημασια!!

dimos0kliniki045.jpg

το λακτακι μου!

Εγω ειμαι 1.58 βρε κοριτσια, στουμπος!!!!οταν εμεινα εγκυοσ ημουν 55 και τωρα ειμαι +3.5. Ανυσηχω παρα πολυ ομως για τα κιλα γιατι μια ζωη ειμαι στις διαιτες επειδη παιρνω πολυ ευκολα!!!Μικρη ημουν αρκετα χοντρουλα!!!Στο λυκειο αδυνατισα!

evdokia86 ότι είναι να γίνει θα γίνει. Όλες οι κοπέλες λένε ότι τα κιλά χάνονται. Οπότε κοίτα να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου και μην σκέφτεσαι κάτι άλλο. Φυσικά να προσέχεις, να μην τρως πολλά γλυκα και να τρως τροφές με ουσία: ψάρι, κόκκινο κρέας, όσπρια λαχανικά! Όλα καλά θα πάνε!!

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως που είδα τη Solini από κοντά ΔΗΛΩΝΩ:

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ, ΚΟΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΑΝ ΜΠΕΜΠΑΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Είναι απίστευτα χαμογελαστή και ευγενική!!!

Τώρα αν φτάσεις όσο το ύψος και το πλάτος, με είδες, θυμάσαι πως είμαι.... να δεις ότι υπάρχουν και χειρότερα...

Εγώ είμαι στην 28η βδομάδα και είμαι στο -1,5!! Και τι εννοώ; Στο 1ο τρίμηνο με τις ζαλάδες και τους εμετούς είχα χάσει 5 κιλά εκ των οποίων έχω βάλει τα 3,5 αν και πολύ νωρίς έκανα μεγάλη κοιλιά. Έχω δηλαδή άλλο 1,5 για να μηδενίσω και τρώω κανονικά!!!

*Και πριν προλάβετε να με βρίσετε, να σας πω ότι είμαι 1,65 και 93 κιλά (τώρα). Το κακό είναι ότι 93 ήμουν τη μέρα που πήγα να γεννήσω τον γιο μου και μετά από 20 μέρες είχα πέσει στα 79, όμως δυστυχώς δεν πρόσεξα και τα ξανάβαλα :( πράγμα που έχω ορκιστεί να μην ξανακάνω τώρα...

5dyVp3.png

Εγώ πάντως που είδα τη Solini από κοντά ΔΗΛΩΝΩ:

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ, ΚΟΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΑΝ ΜΠΕΜΠΑΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Είναι απίστευτα χαμογελαστή και ευγενική!!!

Τώρα αν φτάσεις όσο το ύψος και το πλάτος, με είδες, θυμάσαι πως είμαι.... να δεις ότι υπάρχουν και χειρότερα...

Αχ ρε καλο μου σ'ευχαριστώ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!

Αν και εσυ δεν θα πρεπει να μιλας στο κατω κατω σε λιγο γεννας πρωτον! και δευτερον εχεις και διδυμα!!!!!!!! Ακου χειροτερα! και σε πηγαινα και ανετα κοντρα στην κοιλια!!!!!χαχαχαχαχαχαχα :):D:)

Οσο για τον μπεμπαρο, τι να κανουμε αυτη την περιοδο ειμαι solini kinder εκπληξη!!!! :wink: Αλλα το μεγαλο το αυγο αυτα που βγαινουν το Πασχα! να ειμαι ασορτι με τα γεννητουρια! :)

ejdnoznx2qfczs7i.png

XAXAXAXAXA τι με βαζεις να κανω χοντρη γυναικα!χαχαχαχα Μετρηθηκα 110cm και ειμαι ακομα στον 7ο νομιζω οτι στο τελος θα εκράγώ!χαχαχαχαχα!

Το αστειο της ιστοριας ειναι οτι απο πισω δεν φαινομαι και μπερδευω τον κοσμο! :wink: Αλλα μολις γυρισω...... :shock:

το παιδι μου θα βγει με ανοιχτα χερια και ποδια απο τοσο τεντωμα!χαχαχαχαχα

ejdnoznx2qfczs7i.png

Διαφημίσεις

σισυ σε μισω! μπουχουυυυυυυυυυυυυυυ

Δε νομίζω να με μισήσεις τόσο πολύ αν σου πω οτι ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου 82 κιλά! :oops: Το είχα απο πριν το υπέρβαρο :lol::lol::lol:

εγω παλι φοβαμαι οτι την 80αρα δεν την γλυτωνω ετσι οπως εχω το ακαταλογιστο με τα γλυκα! καλε τι μου συμβαινει??? εγω δεν τα ετρωγα ετσι! οκ ημουν λιχουδω, μου αρεσαν αλλα αντεχα και χωρις αυτα... θα ετρωγα 1 αντε 2 την εβδομαδα... τωρα δεν αντεχω μια μερα χωρις αυτη την ...τανα την σοκολατα!!!!

ξεκινησα 63... ειμαι 70... αντε να δουμε....

στην 1η εγκυμοσυνη πηρα 15.... ξεκινησα 59 και εφτασα να τα παρω ολα μαζεμενα στον 9ο...

me and my men...

XAXAXAXAXA τι με βαζεις να κανω χοντρη γυναικα!χαχαχαχα Μετρηθηκα 110cm και ειμαι ακομα στον 7ο νομιζω οτι στο τελος θα εκράγώ!χαχαχαχαχα!

Το αστειο της ιστοριας ειναι οτι απο πισω δεν φαινομαι και μπερδευω τον κοσμο! :wink: Αλλα μολις γυρισω...... :shock:

το παιδι μου θα βγει με ανοιχτα χερια και ποδια απο τοσο τεντωμα!χαχαχαχαχα

έλα καλά είσαι ακόμη!!! μια χαρούλα, πάντως έχεις τοση γλύκα (και τέλεια στρογγυλή κοιλίτσα) που κανείς δεν θα σε σχολιάσει.... πιστεψέ με :wink:

Κορίτσια εγώ παρατήρησα το εξής: Από τις 5/01/09 μέχρι και σήμερα έχω βάλει 800gr..Δεν πήρα βάρος και όλοι λένε ότι αυτούς τους μήνες μπαίνουν τα περισσότερα. Το μωράκι είναι οκ με κιλά και εγώ συνεχίζω να τρώω κανονικά, όπως πριν. Λέτε να τη γλυτώσω και να φτάσω μέχρι τα 13-14; (τώρα είμαι +11,5); :D Ξέρετε πόσα μπορεί να βάλει μια γυναίκα στον 9ο;

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό με τα κιλά?

'Εχω κλείσει την 21 εβδομαδα και μέχρι τωρα ειμαι στα +5 κιλά.Το τελευταίο 5ο κιλό μπήκε χωρίς να τρώω κάτι διαφορετικό ή κάτι παραπάνω,την τελευταία εβδομάδα.

Τωρα λένε τους επόμενους μήνες έρχονται τα πολλά κιλά γιατι το παιδί έχει σχηματιστεί και τωρα αναπτύσεται μεγαλώνει.Πόσα κιλά κατα μεσω όρο μπορεί να πάρει μία γυναίκα που δεν τρώει γλύκα και η διατροφήτ ης είναι φυσιολογική?? να ξέρω που θα πίασω ταβάνι περίπου..... :?

Απ΄όσο ξέρω με μια καλή διατροφή χωρίς περιττές θερμίδες θα πάρεις 9-12 κιλά. Βέβαια εξαρτάται από την κατάστασή σου προ εγκυμοσύνης.

Αυτό που σου παραθέτω το βρήκα στο internet σε σχετικά site...

Πόσο βάρος πρέπει να πάρω στην εγκυμοσύνη;

Η εγκυμοσύνη συνοδεύεται από φυσιολογική πρόσληψη βάρους. Συνολικά η έγκυος βάζει 10 με 12 κιλά. Τα περισσότερα από αυτά πρέπει να τα πάρει τον 7ο, 8ο και 9ο μήνα, οπότε θα πρέπει να προσέξεις να μην βάλεις πολύ βάρος από τους πρώτους μήνες. Συνολικά η κατανομή του βάρους έχει ως εξής:

Στο 1ο τρίμηνο η έγκυος παίρνει 2 κιλά.

Στο 2ο τρίμηνο η έγκυος παίρνει 4 κιλά.

Στο 3ο τρίμηνο η έγκυος παίρνει 6 κιλά.

Το επιπλέον βάρος οφείλεται στην αύξηση των διαστάσεων του εμβρύου, του πλακούντα και της ποσότητας του αμνιακού υγρού. Η έγκυος επίσης αυξάνει την ποσότητα του λιπώδους ιστού και αυξάνει το βάρος των μαστών, λόγω της προετοιμασίας για το θηλασμό.

Ελπίζω να σε κατατόπισα!! :D

5Nstp3.png

vgDUp3.png

εγω το πρωτο μήνα πήρα 2.5 κιλά εγαιτιας τησ ακινησίας .....

το τελευταιο μήνα τρωω σχεδόν όπως και πριν ...( με ελάχιστες κραιπάλες ..που έκανα και πριν :lol::lol: )και έχω πάρει άλλο 1 κιλό :oops:

Σκέφτομαι να ερχίσω να προσέχω σοβαρά στο εξής ..και να κοψω το βραδυνό ....( ουτε παλιά έτρωγα ) :roll: άλλωστε δεν πεινάω εκείνη την ωρα :!:

0sb2p3.png

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ Η ΖΥΓΑΡΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ. ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ 200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΝΩ ΤΡΩΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙ ΤΡΩΩ. ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ +9 ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΛΠΙΖΩ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ..ΧΑ ΧΑ !

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Εγώ έχω πάρεις έως τώρα 2 κιλά. Με βοήθησε το ότι δεν έβαλα το 1ο τρίμηνο λόγω εμετών κάθε μέρα. Μακαρόνια τρώω με κιμά μία φορά την εβδομάδα απλά επιλέγω να τρώω τα μαύρα της Barilla.

Α είμαι στην 17η εβδομάδα.

GUryp2.png

Κιλα?? Είμαι στα 15+ με κοιλιά 108 cm εως τώρα! Ευτυχώς είναι μόνο κοιλια και από κάτω τα κανιά μου :lol: Ανησυχω ομως οτι δεν θα τα χασω ποτε..κι εκοψα τα μακαρονια ΤΕΛΟΣ ουτε μαυρα ουτε ασπρα :cry: Αν και το γλυκακι θα το φαω, οχι ομως ζαχαροπλαστειου, σπιτικά κεικ και καμμια κουταλιτσα μέλι για να μου φευγει η υπογλυκαιμια :wink:

cIWNp3.png

Εγώ το έχω ρίξει στο ζελέ...κάτι κάνει αλλά δεν μπορώ να πώ ότι είναι και σαν γλυκό!!! Σε πιο σημείο μετράμε την περιφέρεια της κοιλιάς; Στο μεγαλύτερό της φαντάζομαι ε; Θα τη μετρήσω να δώ τι έχω κάνει!!! :D

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Στην πρώτη κόρη έβαλα 14 κιλά που τα έχασα πριν σαραντίσω. Στην δεύτερη 22 που τα 10 μου έμειναν και μετά από ένα χρόνο που ξαναεμεινα έγκυος και τώρα είμαι στην 20η εβδομάδα και πήρα μόνο 1,5 κιλό αλλά ξέρω τι με περιμένει. Συμπέρασμα όσο περισσότερα παιδιά κάνεις πιο δύσκολα φεύγουν τα κιλά και φυσικά παίζει ρόλο και η ηλικία. Εγώ ακόμα δεν έκλεισα τα 29 και τα 3 παιδιά τα έκανα μέσα σε 4.5 χρόνια αλλά έστω και ένας χρόνος πιστεύω ότι πλέον μετράει...

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...