Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Να σου πώ πάντος δεν σου έχει μείνει πολύ!στην ουσία όλος ο ένατος μήνας σου έχει μείνει,και μετά ότι πάρεις από την 36η εβδομάδα και μετά μέχρι να γεννήσεις. εε,πόοσα να πάρεις πιά!θες ακόμα 3?αν το κοντρολαρεις και λίγο δεν θα τα ξεπεράσεις το πιστεύω.

Τώρα όσον αφορά τα μπισκότα σοκολάτας,στο πρωινό μου τρωω η κορν φλέικς με σοκολάτα,ή μασουλάω 2-3 μπισκοτάκια μικρά σοκολάτας.αα και το απόγεμα όχι καααθε απόγεμα,τρώω ένα κομματάκι LACTA σοκολάτα.Εεεε αν αυτό είναι να μου δωσει παραπάνω κιλά...χαλάλι του!!Δεν μπορώ να κρατιεμαι παραπάνω!αααμαν! :lol::lol::lol:

τα κιλά βέβαια εμένα μου πάνε στον πισινό,στους γοφούς και στα μπουτάκια,αλλά τι να κανουμε,μωρό γεννάμε,όχι φασόλι! :P:lol:

:D:D:D ε μα δίκαιο έχεις. παιδί γεννάμε!! Δεν σου έχει τύχει όμως όπου πας και όπου σταθείς, αφού σου πούν " τι παιδάκι έχετε;" η επόμενη ερώτηση είναι "πόσα κιλά έχεις πάρει; ΠΟΣΑ :shock: Πω πω, τόσα πολλά;"

εγώ συνέχεια αυτό ακούω!!

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχα αμμμααααν Παναγία μου!οχι μου έχει τύχει...ΜΟΝΟ αυτό ακούω!!

και αν πεις 4 ας πουμε που λέω εγω...σου λένε...μμ μμ μμ ...εντάξει...αν πεις παραπάνω σου λένε...πωπωωω!δηλαδή,ότι και να πεις κάτι θετικό δεν υπάρχει!ηθελα ναξερα αυτοί που το λενε ξερουν πόσο έυυυκολά μας κάθονται καβάλα τα κιλά???γιατί έρχονται για πλακα,και την προσοχη που πρέπει να δέίχνουμε πια..ουτε σε διαιτα που λέει ο λόγος!τα χριστουγεννα μεσα σε 4 μέρες-δεν λέω με ποοολύ φαι πρώι βράδυ,αλλά και πάλι...- πήρα 1κιλό και 200 γραμμάρια...σε μέρες...που τα κιλά εγώ τα πέρνω πολύ δύσκολα...έπαθα πλάκα!γιαυτό λέω...μην ακούμε κανένα να κάνουμε όπως νιώθει η κάθε μία μας,ξέρουμε καλύτερα για τον εαυτό μας,ότι νιώθουμε! :D

E ναι!! Λοιπόν κορίτσια ας φάμε για να είμαστε δυνατές. Όταν με το καλό γεννήσουμε με το τρέξιμο μόνο θα τα χάσουμε!! :D:D ntinti τι παιδάκι περιμένεις; Από το ροζ να υποθέσω κοριτσάκι;

5Nstp3.png

vgDUp3.png

ναι ναι κορίτσαρο περιμένω!και την περιμένω πως και πωωωως!το πρωτο είναι και η επιθυμία της μανουλας...ο πατερούλης της την είχε κρυφή επιθυμία,ενώ έλεγε ότι ήθελε αγοράκι :)

Διαφημίσεις

ναι ναι κορίτσαρο περιμένω!και την περιμένω πως και πωωωως!το πρωτο είναι και η επιθυμία της μανουλας...ο πατερούλης της την είχε κρυφή επιθυμία,ενώ έλεγε ότι ήθελε αγοράκι :)

Εμενα μου ειχε πει οτι παντα ηθελε ενα γιο για να κανουν μαζι πραγματα και τετποια αλλα τωρα που εμεινα εγκυος και τον ρωτησα μου ειπε θελω μια κορη, αλλα η δικια μου επυθυμια ηταν ενα αγορακι , αλλα και κοριτσακι να εβγαινε δεν εχω προβλημα γερο να ειναι μονο θελω αλλα και με τον γιο εχει τρελαθει. :D

Εγώ ήθελα κοριτσάκι. Στην αρχή μας είπαν 80% κοριτσάκι.!Χαρά εγώ, χαρά και ο μπαμπάς! Στον 4ο μας λένε..αγοράκι!! Εμένα εκείνη την ώρα δεν με ένοιαξε καθόλου, είπα ότι αφού είναι αγόρι αφήνω τις κούκλες και πιάνω τα playmobile με τρελή χαρά!!! :D !!Aλλά και ο μπαμπάς... καταχάρηκε!! Τον ήθελε τον γιό και ας μην το έλεγε!!!!!! :D

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Εγώ ήθελα κοριτσάκι. Στην αρχή μας είπαν 80% κοριτσάκι.!Χαρά εγώ, χαρά και ο μπαμπάς! Στον 4ο μας λένε..αγοράκι!! Εμένα εκείνη την ώρα δεν με ένοιαξε καθόλου, είπα ότι αφού είναι αγόρι αφήνω τις κούκλες και πιάνω τα playmobile με τρελή χαρά!!! :D !!Aλλά και ο μπαμπάς... καταχάρηκε!! Τον ήθελε τον γιό και ας μην το έλεγε!!!!!! :D

Γερα να ειναι και τα επομενα ερχομται.......

Διαφημίσεις

θελω να δολοφωνησω την μαμα μου. ο λογος ειναι ενα λαχταριστο κεικ σοκολατας αχχχχχχχχχχχχχχχχχ που μου φερε το οποιο ειναι τελειο και οποιος το αγγιξει θα φαει ξυλο ειναι ολο δικο μου...............

Σας παρακολουθω αυτες τις μερες που τα λετε και μου εχετε ανοιξει την ορεξη πια! Δεν εχω προβλημα διαβητη ουτε καποιο αλλο αλλα δηθεν προσπαθω να προσεχω διοτι ειμαι στα +19 και δεν παει αλλο. Μου εχει ανοιξει η ορεξη ομως με σας!

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

καλησπερα κοριτσια .. τι κανετε βλεπω μιλατε για κιλακια και τι ειναι τα μωρακια σας ...σημερα ειχα τις μαυρες μου και δεν εφαγα πολυ... :( αυριο παλι :D εμενα οποιος γνωστος με βλεπει μου λεει.. αααα!!! μια χαρα εισαι για 7 μηνα!!! ουτε πολυ κοιλιτσα εχεις.. και λεω????? μα καλα βλεπουνε??? οχι καλε τους λεω δεν βλεπετε καλα +23 ειμαι !!! μα καλα παντα χοντρι με βλεπανε??? εγω ηθελα αγορι!! παρα πολυ!!! οταν μου το πε ο γιατρος κοντεβα να πεταξω απο χαρα!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΔΙΑΝΥΩ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 7.5 ΚΙΛΑ ΓΛΥΚΑ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 13-14 ΚΙΛΑ?ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ?

Στην εγκυμοσύνη μου πήρα δωδεκα κιλά συνολικά. Απο τη κλινική βγήκα -4 κιλά μόνο!!! αλλά μέσα σε 7 μέρες έχασα και τα υπόλοιπα 8!!!!!!!! απλά εχει μέινει λίγο κοιλίτσα...

Εγώ μέχρι τον έβδομο είχα παρει 9 κιλά στον 8ο και 9ο μόνο 3!!!!!!

Προσπάθησε να μην τρως ιδιαίτερα το βράδυ!!!!!!!!!!

Καλή συνέχεια!!!!!!!!!!!

Ταλια και εγώ στην τελευταία εβδομαδα του 5ου μήνα ειμαι και έχω πάρει 4 κιλά..Ευελπιστώ να πάρω 11. :roll: Δεν θα ήθελα παραπάνω.

Κοιτα βγαίνοντας από το μαιευτήριο κανονικά χάνεις γύρω στα 6 κιλα,αλλά αυτο δεν είναι απόλιτο.Το σώμα κάνει πολλές κατακράτησεις υγρών,και τις χάνει μετά την γέννα.Επίσης το στήθος ζυγίζει κοντά ενα κιλο και η αύξηση του όγκου του αίματος είναι και αυτη γυρω στο 1 κιλό.Ολα αυτα εκτός απτο στήθος γιατι κατεβαζει γάλα,μειώνονται σιγά σιγά μετα την γέννα.Απλά υπάρχει αυτή η αισθητη χαλάρωση στο σώμα η οποία φεύγει με την πάροδο 2-3 μηνών και επανέρχεσαι σιγά σιγά.Κανονικά το σώμα έκανε να ανοιξει 9 μήνες,περίπου τόσουςθέλει για να κλίσει και να επανέλθει στα κανονικά του επίπεδα όπως πριν την εγκυμοσύνη.

Ειναι το πρώτο σου παιδάκι??εμενα το πρώτο μου,κοιτσάκι-και να σου πω το μεγάλο μου άγχος πάντα ήταν τα κιλά και το κατα πόσον θα καταφέρει το σώμα μου να επανέλθει γρήγορα μετα την γέννα.... :roll:

μια χαρα εισαστε ολες!! εγω που ειμαι 5 κ κατι εχω παρει 8...

(69 ειμαι) κ στην πρωτη ειχα παρει 17 ειχα φτασει 77 κιλακια μολις γεννησα εχασα μονο 3 τα αλλα σε ενα χρονο εξαφανιστικαν..

ευτυχος δεν μου φαινονται... εχω περιθωρια! ας ειναι καλα τα μωρα μας κ εμεις θα ξαναγινουμε στιλακια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...