Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Απ΄ότι βλέπω οι δυό μας είμαστε! Εγώ πήρα το uno της peg-perego. Ήθελα το stokke αλλά πάει 800 euro :shock:

και εγω θελω peg-perego το pliko3 κατι τετοοιο που εχει πορτ μπεμπε , καθισμα του αυτοκινιτου και κανονικο καροτσακι αλλα ειναι και ακριβο αλλα και ο αντρας μου θελει με μονη χειρολαβη την να τον κανω του κολλησε. εε εμεις οι δυο γιατι οι αλλες ειναι γουρουνες εξαφανιστηκαν .

Ξεκουράζονται οι μανούλες!!

Ωραίο είναι αυτό το καροτσάκι που θέλεις να πάρεις! Εγώ έχω κάθισμα αυτοκινήτου (μου το δίνει η αδερφή μου). Θα πάρω όταν ο μπέμπης γίνει 9 μηνών ένα άλλο που θα είναι για περισσότερα χρόνια. Οπότε ήθελα ένα καρότσι χωρις τα άλλα εξαρτήματα!

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, θα πάρω. Όσα είναι 100% βαμβακερά δεν έχεις πρόβλημα κανένα. ειδικά έτσι όπως θα μεγαλώνει το μωράκι, δεν μπορείς να αγοράσεις και άπειρα. Συμβουλεύτηκα και άλλες μανούλες και μου είπαν αυτό ακριβώς! Να είναι 100% βαμβακερό και όλα οκ!! :D

5Nstp3.png

vgDUp3.png

ναι οντως ετσι ειναι και μονο 100% βαμβακερα και μενα με συμβουλεψε κοπελα η οποια ειχε προβλημα με τα ρουχα του παιδιου. θα παω με τον αντρουλη μου να παω μερικα πραγματακια ασε και τα εχω χαμενα.

Έχει ωραία πραγματάκια. θα σου αρέσουν!!!Μην πάρεις πολλά για 0 μηνών. Πάρε και για 3 μηνών. Εγώ αγόρασα και το μπανάκι από εκεί. Επείσης μπορείς να πάρεις και πετσετούλες για το μπάνιο του. Με ένα καλό πλύσιμο θα είναι τέλεια. Νομίζεις και οι "μάρκες" που χρυσοπληρώνουμε έναι από την Ευρωπαική Ένωση; Στην Κίνα ράβονται και αυτά. Ακόμα και τα καροτσάκια chicco πλέον στην κίνα γίνονται!!

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Έχει ωραία πραγματάκια. θα σου αρέσουν!!!Μην πάρεις πολλά για 0 μηνών. Πάρε και για 3 μηνών. Εγώ αγόρασα και το μπανάκι από εκεί. Επείσης μπορείς να πάρεις και πετσετούλες για το μπάνιο του. Με ένα καλό πλύσιμο θα είναι τέλεια. Νομίζεις και οι "μάρκες" που χρυσοπληρώνουμε έναι από την Ευρωπαική Ένωση; Στην Κίνα ράβονται και αυτά. Ακόμα και τα καροτσάκια chicco πλέον στην κίνα γίνονται!!

καλα ολα εκει γινονται ... ε ναι με ενα καλο πλυσημο με ειδικο απορρυπαντικο για μωρακια θα ειναι μια χαρα.

Διαφημίσεις

Απο τα mothercare ψώνισα. Στα zara δεν πήγα. καλή ιδέα! :D Θα περάσω!!

Κοριτσάκι σε αφήνω. Πάω να ξαπλώσω γιατί νομίζω ότι τον πιέζω έτσι όπως κάθομαι στην καρέκλα, γι αυτό τρώω και κλοτσιες! :D

Καληνύχτα και θα τα πούμε αύριο!!

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Καλημέρα παιδιά!!

Κατερινα μου τα 11 κιλά σου μια χαρά τα βλέπω!εξάλλου είσαι στο τέλος της εγκυμοσύνης σου.

εγώ εχω πάρει 4 μέχρι τώρα....λίγα πολλά δεν ξέρω....ξέρω ότι κάνω κράαατηη από γλυκάα και από βραδινό φαγητό ααχ το στομάχι μου το ξέρει ποσο κρατιέμαι!γιατί ξέρω πως μετά θα σκάσω από τύψεις που θα έχω πάρει περιττά κιλά,οχι πως δεν επανέρχεσαι,αλλά δεν θέλω να δω την εικονα μου πολύ παραμορφωμένη.Θα με επιβαρύνει ψυχολογικά,θα σκάσω :roll: οπότε τρώω το μεσημεριανο μου κανονικά κανα γλυκό με ρεεεγουλά,και όταν ερχεται το βράδυ,τσιμπάω ή καμια σαλάτα,ή τρώω κάτι κάτι ελαφρυ σε θερμίδες.όσο γίνεται... :)

Καλημέρα παιδιά!!

Κατερινα μου τα 11 κιλά σου μια χαρά τα βλέπω!εξάλλου είσαι στο τέλος της εγκυμοσύνης σου.

εγώ εχω πάρει 4 μέχρι τώρα....λίγα πολλά δεν ξέρω....ξέρω ότι κάνω κράαατηη από γλυκάα και από βραδινό φαγητό ααχ το στομάχι μου το ξέρει ποσο κρατιέμαι!γιατί ξέρω πως μετά θα σκάσω από τύψεις που θα έχω πάρει περιττά κιλά,οχι πως δεν επανέρχεσαι,αλλά δεν θέλω να δω την εικονα μου πολύ παραμορφωμένη.Θα με επιβαρύνει ψυχολογικά,θα σκάσω :roll: οπότε τρώω το μεσημεριανο μου κανονικά κανα γλυκό με ρεεεγουλά,και όταν ερχεται το βράδυ,τσιμπάω ή καμια σαλάτα,ή τρώω κάτι κάτι ελαφρυ σε θερμίδες.όσο γίνεται... :)

Καλημέρα Ntinti. Θεωρώ ότι είναι λίγα τα κιλάκια σου.Είσαι στον 5ο ε; Μια χαρά. Μπορεί τα δικά μου 11 κιλά να ακούγονται καλά, δεν αντιλέγω. Όμως απο εδώ και πέρα θα αρχίσουν να αυξάνονται... :D Αλλά είπα "δεν πειράζει, ότι γίνει". Ξεκίνησα 57 κιλά. Το καλό είναι ότι δεν μου φαίνονται. Δεν έκανα καθόλου "πισινό" αλλά έκανα μπουτάκια. Οπότε από πίσω δεν φαίνομαι.!!! Κάνεις άριστα που κρατιέσαι από τα γλυκά. εγώ στον 5 και στον 6 μήνα έπαθα κρίση και έτρωγα κάθε μέρα κάτι σε γλυκό, έστω και 2 μπισκότα σοκολάτας!! εκεί ήταν που έβαλα σε 1 μήνα 4 κιλά!!! χιχι :D

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Κοριτσια εγω ειμαι 24 εβδομαδα κ εχω παρει ηδη 9κιλα,δεν θελω να ξερω ποσα θα φτασωωωωωωωωωωωωωω

κ το θεμα ειναι οτι εμενα ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη μου κ υποτιθεται οτι πρεπει να ξερω,τι πρεπει να προσεχω.

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα παει συνολο 14 κιλα τωρα με βλεπω να φτανω τα 20χαλαρα

Να σου πώ πάντος δεν σου έχει μείνει πολύ!στην ουσία όλος ο ένατος μήνας σου έχει μείνει,και μετά ότι πάρεις από την 36η εβδομάδα και μετά μέχρι να γεννήσεις. εε,πόοσα να πάρεις πιά!θες ακόμα 3?αν το κοντρολαρεις και λίγο δεν θα τα ξεπεράσεις το πιστεύω.

Τώρα όσον αφορά τα μπισκότα σοκολάτας,στο πρωινό μου τρωω η κορν φλέικς με σοκολάτα,ή μασουλάω 2-3 μπισκοτάκια μικρά σοκολάτας.αα και το απόγεμα όχι καααθε απόγεμα,τρώω ένα κομματάκι LACTA σοκολάτα.Εεεε αν αυτό είναι να μου δωσει παραπάνω κιλά...χαλάλι του!!Δεν μπορώ να κρατιεμαι παραπάνω!αααμαν! :lol::lol::lol:

τα κιλά βέβαια εμένα μου πάνε στον πισινό,στους γοφούς και στα μπουτάκια,αλλά τι να κανουμε,μωρό γεννάμε,όχι φασόλι! :P:lol:

Κοριτσια εγω ειμαι 24 εβδομαδα κ εχω παρει ηδη 9κιλα,δεν θελω να ξερω ποσα θα φτασωωωωωωωωωωωωωω

κ το θεμα ειναι οτι εμενα ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη μου κ υποτιθεται οτι πρεπει να ξερω,τι πρεπει να προσεχω.

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα παει συνολο 14 κιλα τωρα με βλεπω να φτανω τα 20χαλαρα

Έχω ακούσει ότι στη δεύτερη εγκυμοσύνη οι περισσότερες παίρνουν περισσότερα κιλά.!Δεν πειράζει!!Θα τα χάσουμε!! :D

dovisdepi είσαι μια χαρά!!Λες να τα πιάσεις τα 30?? :D

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...