Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Γεια σας κ απο μενα.

Εγω ειμαι στον 6ο και πριν δυο μερες μπου ζηγηστικα ειχα βαλει 6 κιλα κ σιμερα το πρωι εδειξε οτι εχω βαλει κ καλα 7,8!!!!

Δεν παει καθολου καλα η ζυγαρια μου οποτε λεω να την κοψω :lol::lol::lol:

Εσεις τι λετε?????

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ................................ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σταμάτα να ζυγίζεσαι!!! :D Δεν κάνει καλό!! :D:D

Πέρα από τα αστεία, καλά είναι να παρακολουθούμε το βάρος μας, όχι για να μην παχύνουμε, αλλά απ΄ότι ξέρω αν βάλεις πολλά κιλά κάνεις τον τοκετό πιο δύσκολο. Εκτός αν πας για καισαρική!!

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Χτυπα ξυλο καλε!!!!!!!!!!!!

Μεχρι στιγμης απ'οσο ξερω παμε για φυσιολογικα.

Αν κ με το προβλημα που παρουσιαζω στη μεση αμφιβαλω αν θα μου κανει καν επισκληριδιο!!!!!!

Ο Θεος βοηθος λεω κ τπτ αλλο :?:?

H3Otp3.pngfxwfyd91vycpqaes.png

Εγώ το θέλω πάρα πολύ. Αλλά δεν ξέρω αν το αντέχει εκείνος. Αν είναι φυσιολογικός τοκετός τότε τουλάχιστον μέχρι λιγο πριν τη γέννα θα είναι μαζί μου. Δεν τον πιέζω όμως να είναι μέχρι τέλους!

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Διαφημίσεις

Χτυπα ξυλο καλε!!!!!!!!!!!!

Μεχρι στιγμης απ'οσο ξερω παμε για φυσιολογικα.

Αν κ με το προβλημα που παρουσιαζω στη μεση αμφιβαλω αν θα μου κανει καν επισκληριδιο!!!!!!

Ο Θεος βοηθος λεω κ τπτ αλλο :?:?

Ολα καλα θα πάνε. Όταν λέω καισαρική εννοώ να το έχεις προεπιλέξει.. :)

5Nstp3.png

vgDUp3.png

δοξα το θεο ολα καλα θα πανε για ολες τις νεες μανουλες .... εμενα θελει παρα πολυ να μπει και αυριο που θα παμε θα το συζητησουμε με τον γιατρο γιατι δεν θα αντεξει να μεινει απ'εξω.........

Διαφημίσεις

Προς το παρον τπτ

Λεω να ξεκινησω διαιτα κ να κοψω το φαγητο.

Με χαλαει τωρα τελευταια!!!!!!!!!!!!

Ασε που με εχει πιασει ενα ειδος καταθληψη κ δεν εχω ορεξη για τπτ :(:(:(

H3Otp3.pngfxwfyd91vycpqaes.png

Διαφημίσεις

που εισαι δεσποινακι ? παλι τρως γουρουνιτσα και εγω βγηκα και σε φωναζω για φαγακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι........................................

Ναι είμαι power!!! Με τα βλαστοκύτταρα...Εμείς θα τα κάνουμε γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι ίσως χρειαστούν και δεν τα έχω.Αν και δεν είμαι σίγουρη για τη χρησιμότητά τους...Έχω διαβάσει και αρνητικά σχόλια στo internet..

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Ναι είμαι power!!! Με τα βλαστοκύτταρα...Εμείς θα τα κάνουμε γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι ίσως χρειαστούν και δεν τα έχω.Αν και δεν είμαι σίγουρη για τη χρησιμότητά τους...Έχω διαβάσει και αρνητικά σχόλια στo internet..

οπως σου ειπα εγω σπουδαζω νοσηλευτικη και το συζητησα με μια καθηγητρια μου, μου ειπε οτι δεν εχει κανενα νοημα για το ιδιο το παιδι να κρατησεις τα βλαστοκυτταρα διοτι αν κατι παθει το παιδι και μπορει να σωθει με αυτα δεν θα το σωσουν διοτι θα εχουν την πληροφορια της αρρωστιας, μονο θα εχει νοημα να κρατηθουν για το αδερφακι του μονο ετσι μπορει να χρισιμευσουν. εγω αποφασισα να τα δωρισω στην εθνικη τραπεζα , γιατι ετσι και αλλιως τα πετανε.

Και εγώ κάτι τέτοιο διάβασα. Ότι εαν νοσήσουν τα κύτταρα ενός παιδιού, θα νοσήσουν και τα "καταψυγμένα" στο ίδιο το παιδί. Εγώ θα τα κάνω να υπάρχουν για όλη την οικογένεια και ας ελπίσουμε ότι ΠΟΤΕ δεν θα χρειαστούν. Όσον αφορα τη δημόσια τράπεζα δυστυχως άρχισα να διαβάζω γι΄αυτή πρόσφατα και έχω κάνει το συμβόλαιο...

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...