Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααααααααα!!!!! :lol: τι λετε παλι μωρε? για κιλα? εγω τρωω τωρα φριγανιες με βουτυρο και φραουλα μαρμελαδα !!! μμμμμμ...... καλε μην ανχονεστε εγω ειμαι +20 και δεν με απασχολη καθολου ..με το καλο να γεννησω και θα γινω παλι μοντελακι !!!! ως τοτε το απολανβανω :lol::lol:

καλημεραααααααααα!!!!! :lol: τι λετε παλι μωρε? για κιλα? εγω τρωω τωρα φριγανιες με βουτυρο και φραουλα μαρμελαδα !!! μμμμμμ...... καλε μην ανχονεστε εγω ειμαι +20 και δεν με απασχολη καθολου ..με το καλο να γεννησω και θα γινω παλι μοντελακι !!!! ως τοτε το απολανβανω :lol::lol:

M' αρέσει πολύ όπως σκέφτεσαι!! καλή όρεξη!!! :D ....ΥΓ: Αυτό με τη μαρμελάδα τι το είπες;; Μου άνοιξες την όρεξη!!!

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα μου είπε να κόψω τα παγωτά και τα μακαρόνια :oops: ... .! Και εγώ τρελένομαι..Τα έβαλα και εγώ έτσι σαν και εσένα. Τρία τρία τα κιλάκια, χα χα χα!!!Ευτυχώς ο άντρας μου δεν μουρμουρίζει. Με βρίσκει ακόμα καλή!!! :D

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Εμένα μου είπε να κόψω τα παγωτά και τα μακαρόνια :oops: ... .! Και εγώ τρελένομαι..Τα έβαλα και εγώ έτσι σαν και εσένα. Τρία τρία τα κιλάκια, χα χα χα!!!Ευτυχώς ο άντρας μου δεν μουρμουρίζει. Με βρίσκει ακόμα καλή!!! :D

:lol::lol::lol::lol::lol:

Είδες ένα πράγμα βρε zoympoulia ,και εγώ νιώθω ότι έχω πάρει 10!!νιώθω τόοοσο πρισμένη τι να πω ρε παιδί μου....!τα μπουτα μου και ο πωπός περίφανα...!τι να πωωω...

ρε παιδιά που να ψάξω να βρω γυμναστική στο σπίτι για εγκυους??ξέρετε κανένα site να κοιτάξω?? :roll:

Αχ αυτα τα κιλά! Εχω παρει ηδη 19... και με διαστηματα μεγαλης προσπαθειας και σωστης διατροφης κι ομως η ζυγαρια μου έχει αντιθετη γνωμη... Η μπεμπουλα μας ειναι 2.075γραμ σημερινη μετρηση οπου οπως φαινεται κιολας βρισκομαι την 33η εβδομαδα. Ελπιζω να τα χασω σχετικα ευκολα.

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

Είμαι μια βδομάδα πίσω από εσένα...Δηλ το μωράκι μας είναι κοντά στα 2 κιλά; Πω πω..Εγώ το άφησα 1370 στις 5/01!! :shock:

katerinaki !!! xalkidea eisai??? kai egw!!! :lol: alla menw sto megalo xorio egw... :(

Εγώ πάλι δεν είμαι από τη Χαλκίδα, αλλά μένω εδώ! Εσωτερική μετανάστευση! :D Είμαι από μακεδονία, ο άντρας μου από Αθήνα αλλά λόγω δουλειάς εδώ και 4 χρόνια είμαι Χαλκίδα!

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Διαφημίσεις

οχι βρε εγω λεω οτι δεν εχει σημασια τι ζωδιο ειναι το μωρο αλλα πως θα μεγαλωσει ενα μωρο........

Καλημέρα pelagia. Και εγώ αστιεύομαι. Όταν λέω "τη συμπεριφορά θα δείξει ο νέος ", εννοώ να δούμε πότε θα γεννηθεί, δηλ αν βγεί κριαράκι. Δεν ασχολούμαι με ζώδια. Έτσι, για να περνά η ώρα!

:D

ναι σιγα μην ασχοληθουμε και με τα ζωδια ας βγουν τα νινακια μας γερα και μετα ολα καλα θα πανε ανεξαρτητα με τα ζωδια με τετοιες μανουλες .... :lol:

Μπαααα Pelagia μου μην ορκίζεσαι πως θα επανέλθω γρήγορα,όλα εξαρτόνται από την ποιότητα του δέρματος συν το γεγονός ότι έχω σταματήσει το ενεργό μπαλέτο εδω και 2 χρόνια και ψευτογυμναζόμουν.Κάποιος που γυμνάζεται αρκετα και τρωει γιατι καίει...όταν σταματησει να γυμνάζεται αλλά συνεχίσει να τρώει μόνο που...δεν καιει..!! :shock: ξέρεις τι γίνεται με το δέρμα??έλα να δεις τους γοφούς μου και θα καταλάβεις :D όλα ειναι σχετικά...γιαυτό θέλει προσοχή γενικά,για να μην σαλτάρουμε μετά!

Μακάαααρι να ερχόμουν ρόοοοδοοο!και έχω να έρθω απο την 5ήμερη,αλλά θα γεννήσω τέλη ιουνιου οπότε δεν θα μπορούσα ούτως η άλλως! θα σου μιλάμε από εδώ με την ζουζούνα μου :P

ελα μπουταρα μου εσυ ... :D που να δεις τα δικα μου μπουτια σαν bobybilder ειμαι μαλλον ολα τα κιλα εκει πηγαινουν... τωρα δεν ξερω τι γινεται με το δερμα αλλα ειναι θεμα δικη σου συμπεριφορα ... με το φαγητο... η συνηφαδα μου πρεπει να ειχε παρει πολλα κιλα και μετα τα εχασε δυσκολα αλλα το δερμα της εγινε ολο ραγαδες και το στηθος πλακα με ραγαδες ενα αισχος......... για αυτο εμεις να προσεχουμε....... :lol:

Κοπέλες μπορεί να χεις πάρει μόνο 2 αλλά αυτά τα 2 να είναι λίπος, ή μπορεί να είναι μόνο απο κατακράτηση και να μην φαίνονται πάνω σου. Αν θέλουμε να ξέρουμε που βρισκόμαστε ας μετριομαστε καμμιά φορά με τη μεζούρα στον ποπό και στα πόδια για να καταλαβαίνουμε αν βάζουμε λίπος.

εγω το αποφευγω το μετρημα για να μην παω απο εγκεφαλικο...... :D:shock::D

αχ αχ αχ εσυ γουρουνιτσα μου παλι τρως και τι τρως μας λιγουρευεις αχ .... :twisted:

γουρουνιτσα δεσποινα ερχομαι να φαμε μπιφτεκια..................... σημερα ειδα κατι ωραια μπλουζακια για τον πριγκιπακο μου .... παω να φτιαξω κοτοσαλατα ασχετοοοο :D

χαχαχαχαχα :D:D:D μοοονο μπουτάρα!!εκεί πηγαίνουν όλα τα κιλά και σε μένα.Το κλασσικό πρόβλημα των ελληνιδων γυναικών...

ΤΑ ΜΠΟΥΥΥΤΙΑΑΑ :shock:

αυτο για τις ραγαδες ισχύει,και θέλει προσοχή γιατί οσο πιό πολύ ανοιξει το δέρμα,τόσο πιό ευκολα κανει ραγαδες

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...