Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λιγα πραγματα πηρα για το μαιευτιριο μιας και εχουμε φοβο για προωρο τοκετο.. :shock: αλλα πιστευω ολα καλα θα πανε και αστην ωρα τους.. το δωματιο του ξεκιναω σιγα σιγα.. εσυ πελαγιτσα?

Διαφημίσεις

Ρε παιδιά είμαι στην 19 εβδομάδα και εχω πάρει 4 κιλά.Πολλά ή κανονικά???

Εντομεταξύ πάντα ήμουν πολύ αδύνατη,η κοιλιά μου πλάκα,και τώρα που έκανα κοιλίτσα -ακόμα μικρή βέβαια,έχω καιρό μπροστά μου- και κάθομαι και διπλώνει και κάνει 3 κόκκινες μεγάααλες ζάρες , και τα μοπύτια μου φυσκωσαν,εγκαταστάθηκαν και κατι μικρά-προς το παρόν-ψωμάκια στους γοφούς.....ααααα :shock::shock::?:?:? μου κακοφαίνεταιιι!!

νιώθω ότι δεν θα επανέλθω μετά..! :roll:

και πουυυυ να φτάσω στον ένατο σκέφτομαι....!βεβαια η χαρά και μόνο που θα δω τη μπουμπού μου είναι απερίγραπτη,αλλά θέλω και να ξανασουλουπωθώ μετά...!

Κοπέλες εγώ είμαι στο +1 κιλό τώρα που μπήκα στον 5ο χωρίς να προσέχω καθόλου τη διατροφή, (το παράκανα κιόλας με σοκολάτες παγωτά και σουβλάκια) μόνο λίγη γυμναστική που κάνω 2-3 φορές την εβδομάδα. Τώρα θέλω να ξεκινήσω να προσέχω και το φαί γιατί πρέπει να τρώμε υγιεινά και για μας και για τα μωράκια μας. Αλλά είμαι στα 69 κιλά με ύψος 1,66 που είναι σχετικά πολλά, μου έχουν μείνει απτην προηγούμενη εγκυμοσύνη οπότε δε με παίρνει να βάλω πολλά.

Ρε παιδιά είμαι στην 19 εβδομάδα και εχω πάρει 4 κιλά.Πολλά ή κανονικά???

Εντομεταξύ πάντα ήμουν πολύ αδύνατη,η κοιλιά μου πλάκα,και τώρα που έκανα κοιλίτσα -ακόμα μικρή βέβαια,έχω καιρό μπροστά μου- και κάθομαι και διπλώνει και κάνει 3 κόκκινες μεγάααλες ζάρες , και τα μοπύτια μου φυσκωσαν,εγκαταστάθηκαν και κατι μικρά-προς το παρόν-ψωμάκια στους γοφούς.....ααααα :shock::shock::?:?:? μου κακοφαίνεταιιι!!

νιώθω ότι δεν θα επανέλθω μετά..! :roll:

και πουυυυ να φτάσω στον ένατο σκέφτομαι....!βεβαια η χαρά και μόνο που θα δω τη μπουμπού μου είναι απερίγραπτη,αλλά θέλω και να ξανασουλουπωθώ μετά...!

ax ax ax και εσυ πρεπει να ερθεις το καλοκαιρακι στην ροδο να σε στρωσω.... :lol:

Διαφημίσεις

Νομιζω ότι είναι κανονικά. Αυτό έλεγα και πρίν, ότι τα κιλά μπαίνουν τόσο εύκολα. Θα τα χάσουμε όμως στα σίγουρα! Και στις αδύνατες φαίνονται περισσότερο. Να φανταστείς ότι 'οταν έκανα την πρώτη-χαριτωμένη-κοιλίτσα μια συνάδελφος με είδε και είπε "Πω πω, τι κοιλιά είναι αυτή; Να δεις που θα κάνεις μεγάλη κοιλιά".. τωρα, αν με δείς, έχω βάλει κιλά ομοιόμορφα ευτυχώς και η κοιλιά μου είναι normal, απλά μυτερή! :D

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Διαφημίσεις

xa xa! :D Για να δούμε τη συμπεριφορά θα δείξει ο νέος! Έχω ακούσει ότι τα ψαράκια είναι πολύ ευαίσθητα και σαν αγόρι δεν θέλω να είναι ευαίσθητο... :oops:

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Νένα μην με τρελαίνεις και δενκοιμηθώ ολη νύχτα!!!

:shock::shock: τι ενοείς "πρόλαβα να βάλω 4"??!

δηλαδή είναι πολλά?? μη σαλτάρω....!

είμαι 1.67 και ήμουν 53 κιλά...μιά χαρα ανθρωπος...και τώρα είμαι 57...μιά χαρά βουβάλα....θέλω να καταφέρω να πάρω συνολικά μέχρι 11.....πως θα γινει αυτό δεν ξέρω...που προσέχω πολύ και ομως τα άτιμα....ότι τρώμε΄μα όοοτι και αν τρώμε μπαίνουν σε κιλα!!! :shock::shock:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...