Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γουρουνιτσα δεσποινακι μου πηγες να φας και μας παρατησες? και εγω τωρα βραζει το ωραιο μου φαγακι....

ελα τσουμπα μου!!! επεσα λιγο να ξεκουραστω γιατι το βραδυ δεν κοιμαμαι καλα απο το λοξυγγα του και της τουμπες....τι κανετε? 22/3 εχω δεν πιστευω να τα εχεις και συ τοτε?????? :shock::shock:

Διαφημίσεις

ελα κοπελα μου λεω και εγω που χαθηκε η φιλεναδα μου αχ... παρα τριχα 25/3 .... εμεισ ΠΡΕΠΕΙ να γνωριστουμε....

ε οχι!!!!! :shock::shock::shock: τι στο καλο!!!!! χαχαχαχαχ φανταστικο!!! κριαρακι εισαι γιαυτο σε συμπαθησα!!!

Κορίτσια μου εσείς τουλάχιστον είσταστε έγκυος και πεινάτε και με το δίκιο σας!

Εγώ τι δικαιολογία έχω που σταματιμό δεν έχω, και όρεξη να τρώω για δύο?

Ευτυχώς είμαι ακόμη στα κιλά μου, αλλά όχι για πολύ... Βρήτε μου μία δικαιολογία να έχω να λέω :oops:

7uEBp2.png M3GSp2.png

Διαφημίσεις

Συγγνώμη κορίτσια, αλλά μετρούσα... :lol:

Πήρα σύνολικά 18 κιλά, με μέτρια διατροφή αλλά λόγο προβλημάτων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, έπρεπε να είμαι σε ακινησία για τους 3 τελευταίους μήνες, όπου πήρα και τα περισσότερα. Τα έχασα αμέσως όμως μέσα σε 40 ημέρες, τρώγωντας κανονικότατα!

Όσο για τα 100 κιλα, μην σας τρομάζουνε βρε κορίτσια! Εγώ είμαι 1.85 και από 86 κιλά που ήμουν έφτασα τα 104 :shock:

Μετά δεν ξαναζυγίστικα μέχρι που γέννησα μετά απο 1 εβδομάδα.

Πάντως θέλω καινούργια ζυγαριά, οποσδήποτε!!!

7uEBp2.png M3GSp2.png

Διαφημίσεις

Έτσι έλεγα και εγώ, αλλά όταν είδα το αγγελουδάκι μου για πρώτη φορά, είπα πως πραγματικά άξιζε τον κόπο!!!

Θα δεις το πόσο γρήγορα θα επανέλθεις, και τότε θα με θυμηθείς :wink:

7uEBp2.png M3GSp2.png

ιωαννα κοιταω το μπουμπουκι σου και συγκινουμε !!!! :cry: τετιο θα εχω και γω αγκαλιτσα μου??? πωπω!!! δεν το πιστευω!!!

Ναι, ναι τέτοιο! Δεν φαντάζεσαι τι ευτυχία είναι!

Υπομονη και όλα τα καλά θα έρθουνε!

7uEBp2.png M3GSp2.png

Κορίτσια, τώρα το πήραμε επάνω μας!!!

Αφήστε που τον έχω τρελάνει στα φιλάκια το καϊμενούλι μου!

Άλλη δουλειά δεν κάνω όλη μέρα, μόνο φωτογραφίες τον βγάζω και τον φιλάω!

Θα δείτε για πότε θα γίνεται και εσείς χαζομαμάδες!

Περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός! Άντε για να ανταλλάζουμε φωτογραφίες από τα ζουζουνάκια μας! :D

7uEBp2.png M3GSp2.png

αμε αμε ... εμενα ο αντρας μου ειναι τρελος με τις φοτο θα το τρελανει το μωρο να φανταστειτε μου πει μια ψηφιακη για τα χριστουγεννα μικρη να την εχω παντα μαζι μου. να μην χανω λεπτο..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...