Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Εγω ελεγα θα κανω παιδι πριν 30 και το πετυχα! για ενα μηνα!χαχαχαχαχαχα( τον Μαιο γινομαι 30 χρονων γαιδουρα! μαλλον αγελαδα με τα κιλα που θα εχω μεχρι τότε! :oops:

ejdnoznx2qfczs7i.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλ εγώ που είμαι 32...είμαι πολύ γριά??? :oops:

xaxa :lol: den eimaste kai 18..asta katerinaki ... na xerese kathe xrono poy eisai ena xrono pio megalh na eimaste geres kai na exoyme tin eukairia na zhsoyme oles tis ilikies...kai nai egw thelw na ftasw kai giagia.!!!

Δηλ εγώ που είμαι 32...είμαι πολύ γριά??? :oops:

xaxa :lol: den eimaste kai 18..asta katerinaki ... na xerese kathe xrono poy eisai ena xrono pio megalh na eimaste geres kai na exoyme tin eukairia na zhsoyme oles tis ilikies...kai nai egw thelw na ftasw kai giagia.!!!

Σωστό!! τώρα ας χαρούμε την μητρότητά μας..!!

5Nstp3.png

vgDUp3.png

αχ ετσι ετυχε αλλα δεν μετανιωνω για τιποτα, πχ βλεπω τα παιδια της ηλικιας μου να διασκεδαζουν και προτιμω την εγκυμοσυνη μου... και εσεις μην στεναχωριεσται θα ερθω και εγω εκει που εισται....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια...εμείς είμαστε 5 μηνών κ κάτι και στα κιλά είμαστε στα +7 όπως και άλλα κοριτσια εδω πριν την εγκυμοσυνη ήμουν 60 κιλα με ύψος 1.70 (σχετικά κανονικά ε?), και τώρα βλέπω να μπαίνουν τα ατιμα χωρις να παιρνω χαμπαρι!!!Η ειρωνία είναι οτι προσέχω τι τρώω αλλα κ γω δε μπορω να αντισταθω σε μερεντα πουρακια..παγωτο....αχ! :oops: Δηλαδή αν οπως λενε οτι τα περισσοτερα μπαινουν στον τελευταιο μηνα ποσα δηλαδη να περιμενουμε οτι θα φτασουμε?

8LVep3.png

ZxQWp3.png

Goutsoulini έτσι και εγώ την πάτησα. Μου έλεγαν να μην τρώω γλυκά, αλλά άντε να αντισταθείς.Στο πρώτο τριμηνο δεν είχα βάλει ούτε γραμμάριο και έτσι νόμιζα ότι μπορώ να "κουμαντάρω" την κατάσταση. Αλλά από τον 4 μήνα και ενώ δεν έτρωγα βράδυ, έβαζα 2-2 τα κιλά!! :oops:

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω και γω το 1ο 3μηνο είχα αναγουλες και ναυτίες με αποτέλεσμα να χασω και 1,5 κιλο...με το που μπηκα 3ο προς 4ο εκει την ακουσα....εσύ δηλαδη στα πόσα είσαι?

8LVep3.png

ZxQWp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ σε 2 μέρες μπαίνω στον 8ο και είμαι 10,5. Απλά εδω και 2 βδομάδες έκοψα τελείως τα γλυκα(μπισκοτάκια κτλ) και τα μακαρόνια τα οποία έτρωγα με τα μανίας και έτσι κατάφερα να μην βάλω ούτε γραμμάριο. :D

Στον 5ο μήνα είχα +5,5 με 6 κιλά.

5Nstp3.png

vgDUp3.png

ε ενταξει ρε κοριτσακι καλα εισαι...μακαρι κ γω οταν με το καλο φτάσω στον 8ο να είμαι εκει στα κιλα που είσαι κ συ..εξάλλου κ όλα τα άρθρα αναφέρουν ότι 11-14 είναι φυσιολογικά κιλα...ετσι δεν είναι?και εκοψες και μακαρονιαααααααααααααα?????? :roll::roll::roll: πως τα καταφερες εμενα ειναι σχεδον η βασική τροφή μου....ωχ ωχ ωχ !

8LVep3.png

ZxQWp3.png

Μα αν δεν τα έκοβα θα ήμουν τώρα τουλάχιστον 13!!! Με βαριά καρδιά τα έκοψα και εγώ. Μου το είπε η γιατρός μου. Όπως επίσης έτρωγα γιαούρτι με κανα δυο κουταλιές μέλι, το οποίο και αυτό έκοψα. Εδώ και 2 βδομάδες προσέχω ιδιαιτέρως. Πραγματικά δεν ξέρω πως τα κατάφερα. :shock:

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Α και να φανταστείς ότι όταν ανέφερα στην κουνιάδα μου ότι τώρα έκοψα τα μακαρόνια, έμεινε με ανοιχτό το στόμα γιατί όπως μου είπε η ίδια στην εγκυμοσύνη της δεν έφαγε ούτε μια φορά(αν και μακαρονού), γιατί ήξερε ότι δεν τις προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ!! :?

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Διαφημίσεις

Πάει και το μέλι! Βέβαια καλύτερα να συμβουλευτείς τον γιατρό σου γιατί καθε ένας λέει τα δικά του ανάλογα με την περίπτωση που έχει μπροστά του!! Α και κάτι άλλο. Δεν πίνω καφέ και έτσι το έριξα στη σοκολάτα (ρόφημα)...Πάει και αυτό!!

5Nstp3.png

vgDUp3.png

δηλαδη μιλαμε για τρελη καταπιεση ετσι οχι αστεια....τι να πω ειλικρινα δηλαδη εγω με το φτωχο μου το μυαλο πιστευα οτι το μελι κανει και καλο ....πωπω....εχω καταρακωθει τωρα.....ουφ :oops:

8LVep3.png

ZxQWp3.png

Ax δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω... :oops: Μην το παίρνεις βαριά. Ρώτα τον γιατρό σου. Μπορεί να είμαι διαφορετική περίπτωση από εσένα...Απλά το μόνο που θέλω να κρατήσεις είναι οτι από την μέρα που τα έκοψα δεν έβαλα κιλό. Αρα αν προσέξεις τα κουμαντάρεις τα κιλά. Βέβαια είπα και κάτι άλλο! Ας χαρώ τις όμορφες μέρες που ζώ και ας βάλω παραπάνω κιλά. !!(Σκοπεύω να φάω παγωτό σήμεραπου τρελένομαι!!!! :D )

ΥΓ: τα μακαρόνια όμως σίγουρα δεν κάνουν καλό!

5Nstp3.png

vgDUp3.png

λοιπον ακου να δεις τελειωσω τη συσκευασια παγωτου που εχω στη καταψυξη και τερμα απο δω και περα θα προσπαθω να κρατιεμαι οταν θελω γλυκο...δε γινεται αλλιως αμα δε το "ραψεις" τελικα προκοπη δε βλεπεις...και οσο για το γιατρο που λες...ήδη μου "εβαλε χερι" 2 φορες να κοψω τα γλυκα....τι αλλο να του πω....αχ γιαυτα τα μωρακια μας τι τραβαμε...ταξιζουν βεβαια....

8LVep3.png

ZxQWp3.png

χαχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol: καλα ευτυχως που ειναι χειμωνας κ δε τραβαει τοσο παγωτο απο θεμα ζεστης το λεω γιατι αλλιως το κοβω να τα ειχαμε τσακισει τα πυραυλακια 4χ4 (λεω πυραυλακια γιατι στανταρ μια μπουκια θα τα καναμε) χαχαχαχαχχα

8LVep3.png

ZxQWp3.png

Κορίτσια πάντως μην τρελαίνεστε με τα κιλά. Παν μέτρον άριστον...όλα είναι χρήσιμα και το μέλι και τα μακαρόνια αλλά με μέτρο! Να μην το παρακάνουμε! Εγώ τρώω τα πάντα με μέτρο όπως δηλαδή έτρωγα και πριν μείνω έγκυος και έχω βάλει μόνο 9 κιλά...νομίζω πιο πολύ κακό κάνουν οι ακραίες καταστάσεις (εκτός φυσικά αν υπάρχει πραγματικός ιατρικός λόγος).

gwggp2.png ISWTp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...