Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Η καθε εγκυμοσυνη και το καθε σωμα ειναι διαφορετικο. Τα δικα σου 12 κιλα μπορει να μην φαινονται και να χρειαζοντουσαν. Αμα ξεκινας 50 κιλα, θα βαλεις κατι παραπανω οπου δεν θα φαινεται.

Εγω εχω βαλει 6,5 κιλα, ειμαι στα μεσα του 7ου, αλλα ειμαι ολη μια κοιλια μονο ( ακομα τουλαχιστον γιατι εχουμε μελλον :roll: ). Ολα ειναι σχετικα.

Μακάρι να ίσχυε αυτό και σε μένα :roll: Δεν χρειαζόμουν ούτε γραμμάριο (για την ακρίβεια μου περίσσευε αρκετό βάρος) οπότε τώρα τα 10 κιλά πλεονάζουν από παντού :shock::?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατσαρίδα, έχουμε ΠΗΤ ακριβώς την ίδια μέρα... όπως τα λες είναι, το μόνο που με παρηγορεί έίναι ότι η κολλητή μου πήρε μόνο 1 κιλό στον τελευταίο 1.5 μήνα. Αν τα καταφέρω και κάνω το ίδιο (αν και δύσκολο) θα είμαι σε καλή κατάσταση γιατί δεν πρόκειται να πάρω πολλές μέρες από τον 9ο (έως και καθόλου)

Καλή φάση... Βρήκα κάποια να γεννάει μαζί μου!!! :D

Γιατί καλέ δεν θα πάρεις πολλές μέρες απο τον 9ο;;;;

Η καθε εγκυμοσυνη και το καθε σωμα ειναι διαφορετικο. Τα δικα σου 12 κιλα μπορει να μην φαινονται και να χρειαζοντουσαν. Αμα ξεκινας 50 κιλα, θα βαλεις κατι παραπανω οπου δεν θα φαινεται.

Εγω εχω βαλει 6,5 κιλα, ειμαι στα μεσα του 7ου, αλλα ειμαι ολη μια κοιλια μονο ( ακομα τουλαχιστον γιατι εχουμε μελλον :roll: ). Ολα ειναι σχετικα.

Σίγουρα ισχύει αυτό... Το πήρα απόφαση ότι θα γίνω μέχρι να γεννήσω μία φάλαινα... Το θέμα είναι μετά να έχουμε καλό μεταβολισμό και να φύγουν.....

Δεν πειράζει... Τι να κάνουμε όπως λέει και η μαμά μου παιδί θα βγάλεις όχι γατι!!! :D:D:D

Διαφημίσεις

Κατσαρίδα, έχουμε ΠΗΤ ακριβώς την ίδια μέρα... όπως τα λες είναι, το μόνο που με παρηγορεί έίναι ότι η κολλητή μου πήρε μόνο 1 κιλό στον τελευταίο 1.5 μήνα. Αν τα καταφέρω και κάνω το ίδιο (αν και δύσκολο) θα είμαι σε καλή κατάσταση γιατί δεν πρόκειται να πάρω πολλές μέρες από τον 9ο (έως και καθόλου)

Επειδή έχω υψηλό ζάχαρο (από την πρώτη μέρα :evil: ) και κάνω και ενέσεις ηπαρίνης για την πηκτικότητα (άλλο πακέτο :evil: ) θα πάω με πρόκληση την 37η εβδομάδα (το πολύ). Ο οφθαλμίατρος θα μας πει επίσης αν μπορώ να κάνω φυσιολογικό τοκετό (που το ελπίζω)

Επειδή έχω υψηλό ζάχαρο (από την πρώτη μέρα :evil: ) και κάνω και ενέσεις ηπαρίνης για την πηκτικότητα (άλλο πακέτο :evil: ) θα πάω με πρόκληση την 37η εβδομάδα (το πολύ). Ο οφθαλμίατρος θα μας πει επίσης αν μπορώ να κάνω φυσιολογικό τοκετό (που το ελπίζω)

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.... Δες το θετικά ότι θα έχεις το νινάκι σου γρηγορότερα απ'ότι υπολόγιζες....

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ 20ΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.ΞΕΚΙΝΗΣΑ 68,5 ΚΙΛΑΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 72,5.ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 4 ΚΙΛΑ.ΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1.68.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ,Η ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ,ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ!ΠΛΕΟΝ ,ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ!!!! :roll: ΕΛΠΙΖΩ ,ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ,ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΩΣ ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΨΕΙ............. :lol::lol::lol:

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

Ειμαι 18 εβδομάδα και ακόμα είμαι -1 κιλό!!! Και έχω χαρεί απερίγραπτα γι'αυτο!!!!! Ειχα βέβαια τα παραπάνω μου, αλλα ακόμα αισθάνομαι όμορφα με το σώμα μου.

an1cEQ40g411210NjFsenwwMDA1NjY5ZGF8aSBuZXJhaWRvdWxhIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Εγώ μπαίνω σε λίγες μέρες στον 6ο και έχω πάρει 6+. Προσέχω πολύ γιατί φοβάμαι το τελευταίο 3μηνο... αλλά τα άτιμα μπαίνουν χωρίς να το καταλάβω!

KATERINAL

Εγω το χτύπησα το δεκάρι το καλό απο τώρα!!!!!

Θα με σφάξει ο γιατρός! Πάντως 10 κιλά που εχω πάρει δεν φαίνονται καθόλου επάνω μου, ούτε πρήξιμο, ούτε κυτταρίτιδα, φοράω περσινό σορτσάκι εφαρμοστό (το βάζω χαμηλότερα απο την κοιλιά) οπότε αφού δεν φαίνονται τα ρημάδια τα αγνοώ!!!

Ξεκίνησα 56,6 και η ζυγαριά λέει 67....μάλλον χαλασμένη θα ειναι! :lol::lol::lol::lol:

Στην εγκυμοσυνη παντως στρωνουν καλυτερα τα ρουχα

Σημερα φοραω φουστα που τη φορουσα μεχρι και τον 8ο μηνα και πεταει η κοιλια μου

Ενω εγκυος,πετουσε,δεν πετουσε,εγκυμοσυνης ηταν,μια χαρα ενω τωρα :cool:

4

εγω ειμαι 23 εβδ. και πηρα 3 κιλα για την ωρα. στην πρωτη εγκυμοσυνη σε αυτη την εβδ ειχα παρει ηδη 6. μαλλον φταιει το οτι τωρα εχω σαχαρο και προσεχω.(λιγακι) :cool:

• 4 εβδομάδες μετά...
Εγώ την άλλη βδομάδα μπαίνω στον έκτο κι έχω πάρει 5κιλά.

και εγώ το ίδιο!

[url=http://www.ticker.7910.org/eng][img]http://www.ticker.7910.org/an1cEQc0g411310MTIwZHw3OTc1MTA5MGRhfEJvdWdhdHNha29zIGlzIA.gif[/img][/url]
[url=http://www.ticker.7910.org/eng][img]http://www.ticker.7910.org/an1cJUT0g410010MzAwMTI5NmR8NjgzMDg2MzQ1ZGF8UG9udGlrYWtpIGlz.gif[/img][/url]

Διαφημίσεις

Στις 21 του μηνα μπαινω στον 8ο και εχω παρει 5 κιλα.Ποσα λετε θα παρω ακομα μεχρι να γεννησω?(Λενε οτι τα περισσοτερα τα παιρνεις προς το τελος,περιμενω κι εγω να παρω κανα κιλακι,τρωω κανονικοτατα και κιλο δεν βλεπω)..

Απο μεσα του 8ου ( ειμαι 33η εβδομαδα ) μεχρι να γεννηθει, μπαινουν αρκετα κιλα συνηθως ή οπως εχει παει γενκα η εγκυμοσνη ετσι και στις τελευταιες εβδομαδες ?

Ανέκαθεν εμένα το πρόβλημά μου ήταν το βραδινό. Όποτε τύχαινε και έτρωγα καλά το βράδυ, είτε βγαίναμε έξω είτε σε φιλικό σπίτι, πάντα μου έμπαινε ένα κιλό το οποίο έπρεπε να λοιμοκτωνώ μια ολόκληρη εβδομάδα για να το χάσω. :evil: Το ίδιο και πιο έντονα μου συμβαίνει και τώρα που είμαι έγκυος. :evil::evil::evil: Ο περασμένος μήνας λοιπόν είχε πολλές βραδινές εξόδους με αποτέλεσμα αυτά τα 4 κιλά. Έχω και τη μαμά και τη πεθερά που μου λένε ότι δεν πρέπει να μένω νηστικιά και μου γεμίζουν το πιάτο συνεχώς. Τώρα όμως το αποφάσισα και θα αρχίσω να τους φωνάζω και να μην τις αφήνω να με μπουκώνουν. Είμαι σίγουρη πως αν κρατηθώ λίγο ίσως καταφέρω να χάσω και κανένα κιλούλι :lol:

Και μένα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημά μου. Μόνο που πρίν την εγκυμοσύνη, χτυπιόμουν 1-2 μέρες στο γυμναστήριο και το έχανα το κιλάκι. Αυτό που προσπαθώ να κάτω τώρα είναι να γεμίζω το πιάτο μου με σαλάτα για να φαίνεται γεμάτο και ελάχιστα από τα υπόλοιπα.

KATERINAL

στον 8ο πήρα 9!!!!!αλλά ήμουν ξάπλα..στον 9ο πήρα μόνο 2 :lol::lol:

Ρε θα μας τρελλάνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;

Κι έλεγα εντάξει μωρέ πόσα μπορείς να πάρεις σε 2 μήνες 4-5;...έρχεσαι και μου το ισοπεδώνεις τώρα!

evangelia με σκότωσες.....εγώ τώρα θα μπώ στον έβδομο και έχω πάρει ήδη 9 κιλά... Ε πόσα θα πάρω ακόμα σε 3 μήνες έλεγα?? Με σκότωσες σου λέω πάνε οι ελπίδες μου για λιγότερα από 15 σύνολο......

Εμένα ήταν και είναι το μεγαλύτερο μου άγχος τα κιλά (δεν με παίρνει δεν με παίρνει σας λέω) και το ζάχαρο (λόγω κληρονομικότητας) στις 28/09 μπαίνω στον 7ο και μέχρι στιγμής είμαι +2 κιλά χωρίς ιδιαίτερες στερήσεις αλλά δεν έχω και ιδιαίτερη πείνα, τώρα απο δώ και πέρα... δεν ξέρω τι με περιμένει!

fqXEp3.png

Το δικό μας θαύμα...! Νεφέλη μου σε λατρεύω είσαι η ζωή μου!

Είμαι 27w 3d και έχω πάρει περίπου 3 κιλά. Δε μπορώ να πω ότι στερούμαι τίποτα και ειδικά το καλοκαίρι με τα παγωτά του έδωσα και κατάλαβε. Τώρα όμως που πλησιάζω στο κρίσιμο σημείο που από όλα όσα διαβάζω μπαίνουν τα πιο πολλά κιλά (και αρχίζει και η άδεια άρα θα κάθομαι και πολύ) λέω να μαζευτώ. Ξεκίνησα με αρκετά κιλά (70 κιλά με 1,64μ. ύψος) και δε θέλω να πάρω πολλά ακόμα. Πόσα κιλά να περιμένω να πάρω ακόμα; Εσείς τι λέτε;

Πάντως μετά τη γέννα έχει πολύ δουλειά γιατί θέλω το επόμενο καλοκαίρι να έχω χάσει και τα κιλά της εγκυμοσύνης και τα κιλά προ εγκυμοσύνης.

*

Είμαι στην 22 εβδομάδα και έχω πάρει 3,5 κιλά και αυτό λόγω του ότι έχω ενοχλήσεις στο στομάχι (εμετούς). Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη στον 5ο μήνα είχα πάρει 13 κιλά!!!!!! :cry:

Ενώ τώρα τα τρία πρώτα κιλά τα πήρα τον Αύγουστο που χαλάρωσα λίγο από την δουλειά. Αν βάζω κάθε μήνα και κιλό από δω και πέρα ευχαριστημένη θα μαι!

Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι όταν είσαι πάνω από το φυσιολογικό σε βάρος, όπως εγώ, δεν παίρνεις τόσα κιλά στην εγκυμοσύνη (φυσικά με νορμάλ ποσότητες φαγητού)!

as1cvdSNw3-0010ODc1NTMxfDAwMDY3NDRkfEggRGVzcG9pbm91bGEgbW91IGVpbmFp.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...