Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

έλεγχος βάρους, πίεσης και υπέρηχος είναι εξετάσεις που πρέπει να σου κάνει σε κάθε επίσκεψη!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας ρωτήσω κάτι... Εσάς ο γιατρός σας σας ζυγίζει; Εμένα δεν με έχει ζυγίσει καθόλου!!! Και η αλήθεια είναι πως μου έχει κάνει εντύπωση αυτό... Λογικά, δεν θα έπρεπε να παρακολουθεί το βάρος μου; Ό,τι κάνω η κακομοίρα απο μόνη μου....

Εμένα ζυγίζει σπάνια. Αντε να με έχει ζυγίσει 3-4 φορές. Ζυγίζομαι μόνη μου καθημερινά και παρακολουθώ το βάρος μου. Νομίζω πως είναι καλύτερα έτσι γιατί το ζύγισμα στο ιατρείο εξαρτάται από το τι φοράς και δεν σου δείχνει ακριβώς πόσα κιλά έχεις πάρει σε αντίθεση με το σπίτι που τα πράγματα είναι πιο ελεγχόμενα.

εγώ δεν έχω ζυγιστεί ούτε μία φορά στο σπίτι για να μην τρελλαίνομαι. Από την αρχή με ζυγίζει ο γιατρός και συνήθως είναι και την ίδια ώρα κι έτσι βλέπω μόνο μιά φορά τον μήνα το βάρος μου!

Βέβαια αφού γεννήσω με το καλό σίγουρα θα ζυγίζομαι καθημερινώς πανικόβλητη για να βλέπω αν έχασα κανά κιλό χα χα χα :lol:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Την επόμενη φορά που θα πάω θα την ρωτήσω για το θέμα βάρους... Έτσι και αλλιώς το έχω σκοπό για να μου πει τι μπορώ να τρώω μπας και χάσω τπτ... αλλά και επι της ευκαιρίας θα την ρωτήσω γιατί δεν ελέγχει το βάρος μου...

Το κακό βέβαια θα είναι ότι θα έχω μαζί και τον άντρα μου και αν πει η γιατρός να με ζυγίσει.... άστα να πάνε...θα πέσει πολύ δούλεμα...σνιφ...χιχιχιχιχι

Διαφημίσεις

Να σας ρωτήσω κάτι... Εσάς ο γιατρός σας σας ζυγίζει; Εμένα δεν με έχει ζυγίσει καθόλου!!! Και η αλήθεια είναι πως μου έχει κάνει εντύπωση αυτό... Λογικά, δεν θα έπρεπε να παρακολουθεί το βάρος μου; Ό,τι κάνω η κακομοίρα απο μόνη μου....

εμένα ο γιατρός μου με ζύγισε στην δεύτερη επίσκεψη και μετά καθόλου μέχρι τώρα γιατί δεν έβλεπε διαφορά στο σώμα μου και κάθε φορά που του έλεγα πόσα είχα πάρει με κορόιδευε.την τελευταία φορά(πριν μία βδομάδα) που του είπα ότι έχω πάρει συνολίκά 13 κιλά μου είπε ότι είμαι στα φυσιολογικά

DoUwp3.png

μιά χαρά είσαι arma μου! :wink::wink:

ναι ευτυχώς γιατί στο 2ο τρίμηνο έπαιρνα σχεδόν 1 κιλό κάθε εβδομάδα και αναρωτιόμουν τι θα γίνει στο 3ο που οι περισσότεροι λένε ότι εκεί τα παίρνεις.σε μένα όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο και έτσι φτηνα τη γλίτωσα.ελπίζω τώρα να τα χάσω και εύκολα όταν με το καλό γεννήσω :D

DoUwp3.png

ούτε εμένα με έχει ζυγίσει καθόλου...

Με κοιτάει με το μάτι, και επειδή βλέπει όλο μια κοιλιά δε λέει τίποτα.

Έλα όμως που χθες που ζυγίστηκα είμαι συνολικά στα 14!

ωχ, μην πάρω άλλα Παναγίτσα μου...

1Iik.png

Διαφημίσεις

ούτε εμένα με έχει ζυγίσει καθόλου...

Με κοιτάει με το μάτι, και επειδή βλέπει όλο μια κοιλιά δε λέει τίποτα.

Έλα όμως που χθες που ζυγίστηκα είμαι συνολικά στα 14!

ωχ, μην πάρω άλλα Παναγίτσα μου...

εντάξει βρε νίκη μια χαρά είναι.άλλωστε πόσα ποια θα προλάβεις να πάρεις ακόμα?ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ :D:D:D

DoUwp3.png

Κορίτσια μην τρελλαίνεστε!!!

Εγώ είχα πάρει κοντά 23 υπολογίζω(δεν είχα ζυγιστεί πριν γεννήσω αλλά 3 εβδομάδες πριν είχα πάρει 20.5).

Τα μπούτια,ο ποπός,τα μπράτσα,τα μάγουλά μου είχαν γίνει τεράστια!

Μόνο ένα παντελόνι φόραγα τις τελευταίες μέρες κι αυτό είχε τσιτώσει!

4 μέρες μετά τη γέννα και αφού έβγαλα τον ορό όποτε πήγαινα στην τουαλέτα έβγαζα σε ούρα απίστευτες ποσότητες υγρών!Σχεδόν θα γέμιζα δύο μπουκάλια του 1,5 λίτρου τη φορά!

Δυο μέρες μετά την επιστροφή στο σπίτι κοίταζα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και δεν τον γνώριζα...

Ούτε μάγουλα,ούτε μπούτια,ούτε ποπός...Τα πόδια λες και δεν ήτανε τα δικά μου,ξεπρησμένα,επιτέλους κανονικά.Τα χέρια επίσης.

Μιλάμε για τρομέρή κατακράτηση υγρών τελικά.Γι'αυτό μην αγχώνεστε,τα κιλά δεν είναι μόνο πάχος,είναι και υγρά...

Δεν ξέρω να σας πώ ακόμα πόσα κιλά έχασα γιατί δεν έχω ζυγαριά στο σπίτι αλλά ενδεικτικά να σας πώ πως δοκίμασα ένα τζηνάκι που είχα πάρει στον 3ο μήνα 40 νούμερο και για ένα κλικ μόνο δεν κούμπωνε.Την άλλη εβδομάδα πιστεύω θα μου μπαίνει-ελπίζω να βοηθήσει και ο θηλασμός συν το ότι δεν έχω πια την όρεξη που είχα.

Πάντως οι φόρμες large και xlarge που φορούσα μου είναι πολύ μεγάλες... :D:D:D

Αυτά για να σας εμψυχώσω λίγο αλλά εντάξει όχι να το ρίξετε και στην κατάχρηση,κανονικά :wink:

Μπράβο βρε Elli...καλά που έχουμε κι εσένα και μας φτιάχνεις την διάθεση. Κορίτσια υπάρχει ελπίδα :wink:

Διαφημίσεις

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.........:lol::lol::lol:

η δικιά μου τα τίναξε σήμερα το πρωί που ζυγίστηκα........... πως τα κατάφερα από 11 σε 13 μέσα σε μία εβδομάδα δεν το κατάλαβα........ :shock::shock:

η δικιά μου τα τίναξε σήμερα το πρωί που ζυγίστηκα........... πως τα κατάφερα από 11 σε 13 μέσα σε μία εβδομάδα δεν το κατάλαβα........ :shock::shock:

:lol::lol: στην βδομάδα που είσαι , δεν είναι και πολύ δύσκολο... :lol::lol:

1Iik.png

:lol::lol: στην βδομάδα που είσαι , δεν είναι και πολύ δύσκολο... :lol::lol:

Και ειδικά αν έχει μεσολαβήσει και το Πάσχα, ανετότατα !!! :lol:

εγω ειμαι στον 7ο.τους πρωτους 3 μηνες δεν εβαλα ουτε γραμμαριο, καθως ειχα ζαλαδες,αναγουλες και εμετους.απο τον 3ο μεχρι κ σημερα (σε μια βδομαδα κλεινω τον 7ο) εβαλα 9 κιλα.

Πρώτη φορά στα χρονικά είμαι βαρύτερη απο τον άντρα μου!!!!!!ΈΛΕΟΣ!!!

Εμένα ο άντρας μου έβαλε 5 κιλά!!

Κάνω αγώνα του λέω να σε φτάσω κι εσύ όσο πας κι ανεβαίνεις!

Σου κάνω συμπαράσταση μου λέει!! :D:D:D

είδες συμπαράσταση ο άντρας gerakina μου; Κι ο δικός μου πάντως κάποια κιλά τα έβαλε από την μέρα που έμεινα έγκυος κι όλοι οι φίλοι μας του λένε "Καλά αντί να βάζει η Αλεξάνδρα που είναι έγκυος εσύ τα βάζεις τα κιλά";;; :lol::lol:8)8):shock::shock:

Μιλάμε για πολύ λατρειά :lol:

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος :lol::lol::P:P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...