Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδοπνευμονολογος

Recommended Posts

Γνωρίζετε κάποιον καλό παιδοπνευμονολόγο?Μάλλον έχουμε (ξανά) βρογχιολίτιδα και ίσως η συμβουλή μόνο του παιδίατρου δεν είναι αρκετή..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Διαφημίσεις

στο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού, στα απογευματινά ραντεβού, παρακολουθούσε τον μικρό μου η κυρία Πολυξένη Ταπραντζή.

Περαστικά στο μωρουλι σου

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

ΧΑΡΗΣ ΚΑΤΣΑΡΔΗΣ

ΠΑΙΔΟΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

ΓΕΝ.ΝΟΣΟΚ.ΕΛΠΙΣ

ΤΗΛ.2106494022

2106438467

ΙΑΤΡΕΙΟ

ΠΛ.ΡΗΓΙΛΛΗΣ 14, ΑΘΗΝΑ

ΚΙΝ.6946631371

ΤΗΛ.9322946

ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΛΟΙΜΩΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ, ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΕΣ, ΒΡΟΓΧΙΟΛΙΤΙΔΕΣ, ΒΡΟΓΧΟΠΝΕΥΜΟΝΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ. ΕΓΩ Π.Χ. ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΔΙΝΩ 50 ΕΥΡΩ.

Διαφημίσεις

THEODOSI ευχαριστώ πάρα πολύ για τις εκτενείς πληροφορίες , ακούγεται πολύ καλός και το οικονομικό έχει πια την βαρύτητά του, μιας και οι ειδικοί παιδο-πνευμολ / παιδοοφθαλμίατροι / παιδοοτιδήποτε δεν ρίχνουν την επίσκεψη σε λιγότερα απο 80ε και αν. .

και περιμένεις και για ραντεβού δεν ξέρω εγώ πόσο..

Ευχαριστώ πολύ και πάλι ,

να χαίρεστε την οικογένεια σας με υγεία!

Να είστε καλά και εσείς και σας εύχομαι οι επομενοι μληνες να κυλήσουν χωρις πολλές ιώσεις. Ξέρω πως είναι γιατί έχω τρία παιδιά και έχουμε περάσει ΠΟΛΛΕΣ!!! ιώσεις και ΠΟΛΛΕΣ βρογχίτιδες και όλα τα συναφή. Τώρα έχουμε ηρεμήσει και ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία :P:P:P

• 1 month later...

γεια σας για οσους με θυμουνται ειμαι η μαρια που η μικρη μου βρισκεται στο παιδων απο την ημερα που γεννηθηκε με αναπνευστικα προβληματα.μεχρι και σημερα 4 μηνες μετα ειμαστε ακομα στην μοναδα χωρις καμοια βελτιωση αλλα και χωρις να χειροτερευει ευτυχως.την μικρη την εχει αναλαβει εξ αποστασεως βεβαια μιας και βρισκεται μονιμα στο παιδων πεντελης ο πνευμονολογος με το ονομα πριφτης που απο οσα μου λενε ειναι κορυφη.θα ηθελα να παρω ομως και την γνωμη καποιου αλλου πνευμονολογου για αυτο αν καποιος γνωριζει ας μου προτεινει καποιον.σας ευχαριστω πολυ

''θεε μου βοηθησε με να δεχτω αυτα που δεν μπορω ν'αλλαξω''.....αντωνια σε περιμενουμε........ευγενιε σ'αγαπαμε.

Τον Κατσαρδή τον γνωρίζεις; Είναι καθηγητής πνευμονολογός για παιδιά και βρίσκεται στο ΕΛΠΙΣ. Εάν θέλεις μπορώ να σου στείλω στοιχεία του,θεωρείται κορυφαίος. Και γνώμη μου πάντα εφόσον το παιδί σου είναι τουλάχιστον σταθεροποιημένο, μήπως να επιδίωκες να μεταφερθεί στην Αγγλία επειδή και το δικό μου παιδί έχει περάσει εντατική και κατά το διάστημα της παραμονλης μας εκεί ένα παιδάκι με νόσο KAWASAKI σε πολύ βαριά μορφή μεταφέρθηκε στην Αγγλία και το παιδί μετά από ένα μήνα γύρισε καλά, ήταν 3 ετών τότε και με σχεδόν μηδαμηνές ελπίδες να ζήσει!!Σου εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρει το μωρό σου, και προσπάθησε να το κυνηγήσεις όσο μπορείς για να του δώσεις κάθε ευκαιρία που θα μπορούσε να έχει καλό κουράγιο.

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Εμενα ο μικρος μου ταλαιπωρειται με βροχιολιτιδες από τριων μηνων,οπου ειχαμε νοσηλευτει μια βδομαδα στο παιδων, τωρα ειναι εξι και οι μερες που ειναι χωρις μασκα ειναι μετρημενες στα δακτυλα. Οποτε καιρος να μας δει κι εμας παιδοπνευμονολογος. Μας συστησανε τον Τσιλιγιαννη στο Μητερα και τον Καδιτη στο Αγια Σοφια. Γνωριζετε κατι για αυτους?

tndLp2.png

FgHKp2.png

• 5 εβδομάδες μετά...
  • 2 months later...

Και εμεις πρεπει να επισκεφτουμε παιδοπνευμονολογο και μαλιστα συντομα.Δεν ειμαι απο αθηνα και δεν ξερω κανεναν.Η παιδιατρος μας συστησε τον Πριφτη απο το παιδων Πεντελης και Ανθρακοπουλο απο το νοσοκομειο του Ριο.Εγω θα προτιμουσα γιατρο απο το Αγια Σοφια μιας και παμε συχνα λογω θυρεοειδη και ετσι ξερουμε λιγο πολυ πως εχουν τα πραγματα.Nataz σε ποιον απο τους δυο πηγατε;theodosi ηθελα να ρωτησω για τον γιατρο που προτεινεις,το δρΚατσαρδη,τον επισκεπτεστε στο ιατρειο του ή στο νοσοκομειο;και ποια ειναι η διαδικασια για να κλεισεις ραντεβου;

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Geost πηγαμε στον Τσιλιγιαννη. Μας ικανοποιει απόλυτα. Επειδη ο μικρος ταλαιπωρειται πολυ με το αναπνευστικο του, οταν περναμε από νοσοκομειο, παντα του λεμε κι ερχεται. Τον εμπιστευόμαστε παρα πολυ.

tndLp2.png

FgHKp2.png

εχω ακουσει οτι στο παιδων πεντελης εχουν καλους πνευμονολογους..καμια συσταση;

Πράγματι στο Παίδων Πεντέλης ο κος Πρίφτης θεωρείται από τους καλύτερους. Δέχεται με απογευματινά ραντεβού απ'όσο ξέρω και αν και έχει πολύ κόσμο αξίζει η αναμονή.

IZ8sp3.png?O4d4J7YUZjc7p3.png?EeRq5XkN

Διαφημίσεις

Και εμεις πρεπει να επισκεφτουμε παιδοπνευμονολογο και μαλιστα συντομα.Δεν ειμαι απο αθηνα και δεν ξερω κανεναν.Η παιδιατρος μας συστησε τον Πριφτη απο το παιδων Πεντελης και Ανθρακοπουλο απο το νοσοκομειο του Ριο.Εγω θα προτιμουσα γιατρο απο το Αγια Σοφια μιας και παμε συχνα λογω θυρεοειδη και ετσι ξερουμε λιγο πολυ πως εχουν τα πραγματα.Nataz σε ποιον απο τους δυο πηγατε;theodosi ηθελα να ρωτησω για τον γιατρο που προτεινεις,το δρΚατσαρδη,τον επισκεπτεστε στο ιατρειο του ή στο νοσοκομειο;και ποια ειναι η διαδικασια για να κλεισεις ραντεβου;

Οσον αφορά το νοσοκομείο δεν γνωρίζω σχεδόν΄τίποτε εγώ όσες φορές επισκέφθηκα τον Κατσαρδή ήταν απόγευμα στο ιατρείο του στην Ρηγίλης οπότε αν θέλεις σου στέλνω και τα τηλέφωνα του.

Για την ιστορία, να πω οτι και εμεις τελικά απο τον Κατσαδρή εξυπηρετηθήκαμε κ είδαμε βελτίωση , ακολουθώντας τις οδηγίες του.. singulair για 2 χειμώνες- και σπρέυ, στην αρχη για μεγαλο διάστημα και μετά οποτε χρειαζόταν..

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.θα επικοινωνησω και με τους τρεις και θα δω τελικα σε ποιον θα παμε γιατι θελω να τον επισκεφτουμε αμεσα και δεν ξερω αν θα εχουν ελευθερες ημερομηνιες.

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

• 2 months later...

ρε κοριτσια ο κατσαρδης ειναι πνευμονολογος ενηλικων βασικα κ βλεπει κ παιδια?τον αναφερει πνευμονολογο φυματιολογο...κ βρηκα οτι ειναι κ παιδοπνευμονολος στο ελπις...ξερετε κατι πανω σε αυτο?

ρε κοριτσια ο κατσαρδης ειναι πνευμονολογος ενηλικων βασικα κ βλεπει κ παιδια?τον αναφερει πνευμονολογο φυματιολογο...κ βρηκα οτι ειναι κ παιδοπνευμονολος στο ελπις...ξερετε κατι πανω σε αυτο?

Τουλάχιστον όσες φορές έχω πάει εγώ στο ιαρείο του μόνο παιδιά εξέταζε για το νοσοκομείο δεν γνωρίζω και πολλά γιατί δεν έχω πάει ποτέ εκεί πάντως απ΄όσο γνωρίζω είναι παιδοπνευμονολόγος και μάλιστα από τους πολύ καλούς.

ξερετε ποση επισκεψη παιρνει ο κυριος Κατσανδρης?

Τουλάχιστον εμένα που πήγαινα δύο παιδιά όταν τον ΄ρωταγα για το ποσό μου έλεγε οτι έχετε ευχαρίστηση το αφήνετε στο γραφείο βέβαια έχω και ένα χρόνο να πάω αλλά μέχρι τότε του έδινα 50 ευρώ αλλά χωρίς απόδειξη

Εμεις μια φορα που ειχαμε νοσηλευτει στη χειρουργικη και ειχε απίστευτη γκρινια ο μικρος (φυσιολογικο μετα από χειρουργειο τελικα) ειχαμε ζητησει να ερθει πνευμονολογος να τον δει γιατι εχει ευαισθητο αναπνευστικο και το πρωτο που κοιταμε στη γκρινια του ειναι τα πνευμονακια του, κανεις δεν ηξερε για παιδοπνευμονολογο στο Αγια Σοφια (οπου ημαστε) και τελικα καλεσαμε να ερθει ο δικος μας ιδιωτικα στο νοσοκομειο. Μηπως η κ. Παναγιωτοπουλου εχει θεση παιδιατρου εκει και γι΄αυτο δεν τη γνωριζουν σε αλλες κλινικες του νοσοκομείου? Γιατι απότι γνωριζω δεν υπάρχει και πνευμονολογικη κλινικη εκει, οπότε μαλλον σε κάποια παιδιατρικη θα ειναι!

Βεβαια τον Τσιλιγιαννη δεν τον αλλαζω με τίποτα. Επειδη ο μικρος εχει ταλαιπωρηθεί πολύ κι εχει αρκετους γιατρους να τον παρακολουθουν, ειναι ο μοναδικος που θα του εμπιστευόμουνα με κλειστα μάτια τη ζωη του μικρου! Αλλα οταν περναμε από το νοσοκομείο θελω να ξέρω σε ποιον αλλο να απεθυνομαι. Γιατι δυστυχως εχουμε κι ενα χειρουργειο ακομα μπροστα μας και αυτα πάντα επηρρεαζουν το αναπνευστικο του.

tndLp2.png

FgHKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...