Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδιάτρος ηλιουπολη κ περιξ - επείγον

Valia

Recommended Posts

Καλησπερα,ξερει η εχει καποια τον κ. Γρηγορακο στην Ηλιουπολη?

Εγώ τον είχα για λίγο πριν από 6 χρόνια στην πρώτη μου κόρη. Είναι πολύ συμπαθητικός και καλός, Δεν ήταν του ταμείου μου κι έτσι άλλαξα γιατρό. Αλλα μου φάνηκε πολύ καλός γενικά. Βέβαια εγώ στην πρώτη ίωση της μικρής τον πέτυχα σε άσχημη φαση (είχε κανει εγχείριση και μάλιστα αν δεν επέμενε ο ίδιος ως γιατρός να εγχειριστεί θα ήταν άσχημη η κατάστασή του και ήταν μετά αμέσως στο ιατρείο και συνέπεσε με ίωση της μικρής για πρώτη φορά και προέκυψε καποια παρεξήγηση, η αλήθεια είναι ότι ήταν πρώτη φορά ίωση με πυρετό σε πρώτο μωρό, τον είχα τρελλάνει στα τηλεφωνήματα, ίσως ήμουν λιγουλακι υπερβολική). Γενικά όμως οι εντυπώσεις παρά την παρεξήγηση είναι πολύ καλές. Προσεχει τα ραντεβού του και κάτι που μου έκανε εντύπωση και δεν το έχω ξαναδεί εκτοτε σε παιδίατρο και το θεωρώ πολύ σημαντικό, μετά από κάθε παιδάκι έπλενε τα χέρια του. Δεν είναι ασήμαντο βασικά, δείχνει ότι προσεχει γενικά, κανείς άλλος δεν το έχει ξανακάνει (και έχω δοκιμάσει πολλούς στην περιοχή!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 88
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ τον είχα για λίγο πριν από 6 χρόνια στην πρώτη μου κόρη. Είναι πολύ συμπαθητικός και καλός, Δεν ήταν του ταμείου μου κι έτσι άλλαξα γιατρό. Αλλα μου φάνηκε πολύ καλός γενικά. Βέβαια εγώ στην πρώτη ίωση της μικρής τον πέτυχα σε άσχημη φαση (είχε κανει εγχείριση και μάλιστα αν δεν επέμενε ο ίδιος ως γιατρός να εγχειριστεί θα ήταν άσχημη η κατάστασή του και ήταν μετά αμέσως στο ιατρείο και συνέπεσε με ίωση της μικρής για πρώτη φορά και προέκυψε καποια παρεξήγηση, η αλήθεια είναι ότι ήταν πρώτη φορά ίωση με πυρετό σε πρώτο μωρό, τον είχα τρελλάνει στα τηλεφωνήματα, ίσως ήμουν λιγουλακι υπερβολική). Γενικά όμως οι εντυπώσεις παρά την παρεξήγηση είναι πολύ καλές. Προσεχει τα ραντεβού του και κάτι που μου έκανε εντύπωση και δεν το έχω ξαναδεί εκτοτε σε παιδίατρο και το θεωρώ πολύ σημαντικό, μετά από κάθε παιδάκι έπλενε τα χέρια του. Δεν είναι ασήμαντο βασικά, δείχνει ότι προσεχει γενικά, κανείς άλλος δεν το έχει ξανακάνει (και έχω δοκιμάσει πολλούς στην περιοχή!)

ευχαριστω για την απαντηση...και εμενα μου εκανε καλη εντυπωση.αυτο με το πλυσιμο των χεριων το παρατηρησα και εγω!επισης μου αρεσε η επικοινωνια που ειχαμε αφου εφυγα,μου ζητησε να του τηλεφωνησω να τον ενημερωσω πως παει ο μικρος και την επομενη με πηρε και αυτος...εγω ειχα την Μπουροζικα αλλα σταματησε:-( ηταν τελεια γιατρος και δσκολευτηκα να βρω αλλον αλλα νομιζω οτι αυτος μου την θυμιζει λιγο,ευγενικος και καλος με τα παιδια,ηταν ψειρας στην εξεταση και πολυ αναλυτικος σε αυτα που μου ειπε...θα δειξει.....

Ax, και εγώ είχα την Μπουροζίκα και ακόμη δεν έχω κατασταλάξει σε ποιόν να πάω. Το ότι σου θυμίζει την Μπουροζίκα αυτό είναι ευχάριστο γιατί ήταν άπαιχτη. Μπορείς να μου πείς που είναι το γραφείο του, αν έχει μεγάλη αναμονή και πόσο χρεώνει? Δουλεύει και κάπου αλλού εκτός από το ιατρείο? Είναι μεγάλος ή μικρός σε ηλικία?

• 1 month later...

Ισχυει οτι ο Δροσης δεν σηκωνει κινητο τα ΣΚ??? για πειτε μου, γιατι πηγα τον μικρο μου σημερα για πρωτη φορα και γενικα μουαρεσε και σκεφτομαι να αλλαξω τον παλιο μας γιατρο (λογω αποστασης)... Αλλα αν ειναι να μην σηκωνει τηλ, να μου λειπει...

MMEcp3.pngNQasp3.png

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Για την Παπαδοπουλου που αναφερθηκε νωρίτερα έχω τις χειροτερες εντυπώσεις. Ενα εμβόλιο κάναμε, δεν έκανε καμία κίνηση προσέγγισης προς το παιδί ωστε να την συμπαθήσει κάπως, ούτε καταφερε να του επιβληθεί ώστε να μην ειναι ανησυχο.

Μας μιλούσε επί ώρα για την αξία των φρέσκων φαγητών αλλά τελικά μας έδωσε φακελάκια έτοιμης κρέμας.. Δεν το καταλαβα αυτό...

Το ιατρείο της έχει μια ωραία αιθουσα αναμονής και 2 χώρους εξετασης... και οι δύο αρκετά ακατάστατοι.

Στα θετικά βάζω το ότι φάνηκε αρκετά κουλ για το ποιο εμβόλιο θα κάνουμε (ερχόμουν από άλλον παιδιατρο), για το τι να τρώει στις στερεές τροφές το πιτσιρικι. Επίσης, ζήτησε 30ευρώ, με απόδειξη.

Συμφωνώ απόλυτα για την Παπαδοπούλου,

Εγώ πάντως μετά από πολύ ψάξιμο όμως, βρήκα την τέλεια παιδίατρο. Βάλια Μαθιουδάκη στην Ηλιούπολη. Πραγματικά κλαίω που δεν την ξεκίνησα από την αρχή εκεί την μικρή μου.

Και για κάποια μανούλα που έγραψε πιο πάνω για τον Δρόση, ναι, είναι αλήθεια ότι δεν σηκώνει το κινητό τα ΣΚ, μου το είπε μητέρα που για αυτόν ακριβώς τον λόγο τον άλλαξε.

• 1 χρόνο μετά...

καλημερα σε ολους.διαβαζω αρκετο καιρο το Forum πρωτη φορα γραφω.μετακομισα προσφατα στην ηλιουπολη και ψαχνω για παιδιατρο.δυσκολευομαι να βρω γιατι δεν εχω καποιον γνωστο εδω να ρωτησω οποτε ζητω την βοηθεια σας.με ενδιαφερει να ειναι εμπειρος,προσιτος οικονομικα και ευκολα προσβασιμος.δηλ οταν με αποσχολει κατι να εχω την ανεση να τον παρω τηλ και να το σηκωνει.το τονιζω γιατι ετσι την ειχα πατησει με τον προηγουμενο.τι να το κανω οσο καλος γιατρος αν ειναι αλλα οταν ανεβαζει η μικρη πυρετο και ειναι κυριακη η πρωτοχρονια και δεν το σηκωνει?

Aναστασία Ζησούλη. Αλλαξα 4 παιδιάτρους για να κατασταλάξω στην συγκεκριμένη, την οποία μου σύστησαν κορίτσια μέσα από το parents και δεν την αλλάζω με τίποτα. Κορυφαία και σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας. Στην συστήνω και εγώ ανεπιφύλακτα.

• 1 χρόνο μετά...

Ster Θα με ενδιέφεραν πληροφορίες για την Κυρία Ζησούλη εγω έχω αλλάξει 2 μέχρι τώρα με ενδιαφέρει να μην δίνει εύκολα φαρμακα να ειναι υπερ του θηλασμου και διαθεσιμη οποτε την χρειαστώ!!!!

Διαφημίσεις

• 2 χρόνια μετά...

Σε λίγο καιρό πρόκειται να γεννήσω το πρώτο μας παιδάκι και θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος μια παιδίατρο στην Ηλιούπολη και στις γυρω περιοχές. Θα ήθελα ιδανικά να είναι υπέρ του θηλασμού γιατί θέλω πολύ να θηλασω και να ειναι άνθρωπος διαθέσιμος  και προσιτός  ώστε να μπορώ να παρω ένα τηλέφωνο Σαββατοκύριακα και αργίες αν υπάρχει κάτι εκτακτο!

Αναστασία Ζησούλη, η καλύτερη παιδίατρος στην Ηλιούπολη,  σου μιλάω εκ πείρας, έχω καεί από πολλούς παιδιάτρους. πήγαινε και θα το διαπιστώσεις και μόνη σου. Δουλεύει και στο ΚΕΛΠΝΟ. μην επιλέξεις παιδίατρο που δεν δουλεύει κάπου αλλού και έχει μόνο ιδιωτικό ιατρείο, μακριά.

Υπάρχει ενας καλος παιδογαστρεντερολογος που απο οτι ξερω δουλεύει και σαν παιδίατρος,  ειναι ευγενικός και τον βρίσκεις στο τηλ.  Λέγεται Σιαφακας Κωνσταντίνος. Συνεργάζεται και με το ασκληπιείο βούλας κανει σεμινάρια κλπ. Το ιατρείο του είναι στην πρωτη στρογγυλή πλατεία της Ηλιούπολης κατεβαίνοντας την περιφερειακή και μπαίνοντας στην Ηλιούπολη, νομίζω λεγεται πλατεία 28ης Οκτωβρίου. Εγω δεν μένω εκει και εχω αλλον παιδίατρο αλλα καποια στιγμη συνεργάστηκα για λιγο μαζι του επειδη χρειάστηκα παιδογαστρ/γο και εμεινα πολυ ευχαριστημένη. Τωρα μεγαλύτερη εμπειρία να σ πω γενικα ακριβως πως ειναι σαν παιδίατρος δεν εχω. 

Εγώ έχω την κα Μαρίζα Τσολιά στην Αργυρουπολη κορυφαια και πολυ υπερ του θηλασμου.Ειναι και καθηγητρια και διευθυντρια στο Αγλαια Κυριακου οποτε πολλες φορες που χρειαστηκαμε νοσοκομειο εξυπηρετηθηκαμε αμεσως και με πολυ προσοχη

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...