Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδιάτρος ηλιουπολη κ περιξ - επείγον

Valia

Recommended Posts

δεν έχω πρόβλημα απλα αν γίνεται να ειναι με τον ε.ο.π.υ.υ.

εχεις κανενα καλο?

Ο δικος μου ειναι παγκρατι αλλα ερχεται οπου του πεις και εχει ολα τα ταμια.Παιρνει 50 ευρω επισκεψη στο σπιτι και καθεται τουλαχιστον 1,5-2 ωρες και ξεψυριζει τα παντα.Επισης σηκωνει παντα το τηλ και δεν δυσανασχετει με τις πολλες και πολλες φορες χαζες ερωτησεις.Αν θελεις πες μου να σου στειλω πμ....

adEup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 88
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας...θελω ν αλλαξω παιδιατρο και συνεργαζεται με τον ε.ο.π.υ.υ. η κυρια καρασταματη ευαγγελια...την ξερετε?ειναι καλη να παμε η οχι?

σας ευχαριστω...

H κυρία Καρασταμάτη είναι η παιδίατρος και των δυο μου παιδιών εδώ και 4 χρόνια. Πριν ήταν στον ΟΑΕΕ και μετά διέκοψε τη σύμβασή της, αλλά εγώ μετά από μια περιοδεία σε συμβεβλημένους με τον ΟΑΕΕ γιατρούς συνέχισα να πηγαίνω σε αυτήν. Τώρα είναι συμβεβλημένη με τον καινούργιο φορέα, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένη. Από την εποχή που ήταν ήταν με τον ΟΑΕΕ ήταν εξαίρεση στην συμπεριφορά της σε σχέση με όλους τους άλλους γιατρούς. Δέχεται πάντα με ραντεβού (δεν είναι αυτονόητο για όλους τους συμβεβλημένους παιδιάτρους από ότι διαπίστωσα δυστυχώς), φροντίζει οι ασθενείς να έχουν άλλη ώρα ραντεβού από τα εμβόλια, είναι πάντα προσβάσιμη στο κινητό και για όλο το διάστημα που πηγαίναμε ιδιωτικά στο ιατρείο ποτέ δεν κάναμε επίσκεψη όταν το παιδί ήταν άρρωστο (κάλλιστα θα μπορούσε να πει ότι θα ήταν καλό να δει τα παιδιά πχ. για να κερδίσει την επίσκεψη). Στην πραγματικότητα νομίζω ότι τις περισσότερες φορές πηγαίνουμε στο ιατρείο για τα εμβόλια και τους κανονικούς ελέγχους. Στς αρρώστιες έπαιρνα όσα τηλεφωνήματα χρειαζόμουν χωρίς πρόβλημα στο κινητό της (τώρα έχω στρώσει και έχω γίνει εξπερ σε ιώσεις, λαιμούς κτλ.), ακόμη και στις διακοπές. Ποτέ δεν έχει πέσει έξω στις διαγνώσεις τις, ακόμη και όταν δεν βλέπει τα παιδιά. Είναι σωστός άνθρωπος και σωστή γιατρός, ήπια με τα μικρά που την λατρεύουν. Και αν χρειαστεί φυσικά έρχεται και στο σπίτι. Εγώ έγκυος με δυο μικρά παιδιά δεν μπορώ πάντα να πηγαίνω στο ιατρείο... Νομίζω ότι στην περιοχή μας δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για παιδίατρο. Έχω πάει σε παιδίατρο στην Άνω Γλυφάδα που δεν δεχόταν με ραντεβού και ενω άνοιγε το ιατρείο στις 8 στις 10 δεν είχε έρθει ακόμα και παιδιά και γονείς περίμεναν στις σκάλες, έχω πάει σε παιδίατρο στην Αργυρούπολη που είχε άρρωστα παιδάκια μαζί και εμβόλια να περιμένουν σε χωλ που δεν είχε παράθυρο και προφανώς δεν αεριζόταν ποτέ. Αυτά...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΟΝ ΣΑΛΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ..... ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ....

Όταν η παιδίατρος μου σταμάτησε να είναι συμβεβλημένη με το ταμείο μου πήγαμε μεταξύ άλλων και στον κύριο Σαλτό. Ήταν τέλη Ιουλίου και δεν υπήρχε κόσμος να περιμένει στο ιατρείο. Μας είδε αμέσως, αστειεύτηκε με τα παιδιά, έκανε και ψιλοκουβεντούλα μαζί τους. Είναι πολύ συμπαθής και χαλαρός. Αλλά, αν δεν κάνω λάθος δεν κλείνει αυστηρά τα ραντεβού του, σου λέει να περάσεις περίπου "εκείνη" την ώρα. Το καλοκαίρι που δεν υπήρχε κόσμος το όλο πράγμα λειτούργησε θαυμάσια. Τον σεπτέμβριο που ξαναπήγαμε όμως, περιμέναμε (δυο παιδία 5 και 2,5) κοντά στις δύο ώρες για να έρθει η σειρά μας. Το ιατρείο ήταν πήχτρα και υπήρχε ένταση. Δεν είχε χρόνο να μιλήσει καν στα παιδιά, τους πάτησε τα εμβόλια, έσκουζαν έγινε χαμός. Ποτέ δεν είχαν κλάψει πριν στα εμβόλια. Μάλιστα συνήθως η μεγάλη φώναζε για να της κάνουμε πρώτα αυτής το εμβόλιο. Αλλά μετά από δυό ώρες αναμονής ήταν κουρασμένα και ο γιατρός ήταν εμφανές ότι δεν είχε χρόνο στη διάθεσή του. Εγώ προσωπικά τον συμπαθώ πολύ τον κύριο Σαλτό, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τα ραντεβού (αν με διαψεύσει κάποια άλλη κοπέλα θα με ευχαριστούσε να ξέρω ότι ήταν μια εξαίρεση η περίπτωσή μας). Άρρωστα παιδάκια μπορούν να περιμένουν (τουλάχιστον μέχρι να βγει ο παιδίατρος να τακτοποιήσει το θέμα) μαζί με τα εμβόλια. Είναι καλός γιατρός, αλλά νομίζω ότι οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικές. Νομίζω ότι είναι θέμα πολύ σημαντικό και για το ιατρείο για τους γονείς να υπάρχουν ραντεβού και να περιορίζεται ο χρόνος αναμονής. Για τα παιδιά ο παιδίατρος δεν είναι απλώς αυτός που τους κάνει το εμβόλιο και τους ελέγχει το λαιμό και τα αυτιά... (Και ένα άσχετο αν τυχόν πηγαίνετε με καροτσάκι στο ιατρείο, στο καινούργιο ιατρείο του το ασανσέρ είναι πολύ μικρό, μην πάρετε καρότσι, δεν χωράει!)

Γνωρίζω την Ελένη Ελληνα, η οποία ήταν για ένα διάστημα στο ΙΚΑ Ηλιούπολης. Μόνο καλά λόγια έχω να πω, αναλυτικότατη, πολύ φιλική, εξέταζε εξονυχιστικά τα παιδιά. Δεν κοίταζε να σε "ξεπετάξει" και ήταν πολύ εξυπηρετική. Εγώ σε αυτήν πήγαινα τα παιδιά όσο ήταν στο ΙΚΑ. Δυστυχώς η σύμβασή της με το συγκεκριμένο υποκατάστημα έληξε και μας "έδεσε" τα χέρια.

Δεν ξέρω πώς συμπεριφερόταν η γιατρός όταν ήταν με το ΙΚΑ, πάντως δύο φορές που πήγα πρωί πρωί στο ιατρείο της, δεν ήταν εκεί στην ώρα της, ο κόσμος περίμενε απ' έξω (παιδιά και γονείς στις σκάλες) και δεν απαντούσε στο κινητό της. Όταν ο παιδίατρος δεν απαντά στο κινητό, ιδίως την ώρα που πρέπει να είναι στο ιατρείο του, όσο καλός και να είναι δεν μπορεί να είναι ο δικός σου... Αυτό συνέβη δύο φορές και φυσικά μετά δήλωσα άλλο γιατρό. Επίσης δεν κλείνει ραντεβού (εκτός αν το έχει αλλάξει αυτό στο μεταξύ, σου λέει απλώς έλα το πρωί πχ.)

ξερω οτι ο καιενας λεει την εμπειρια του. σκεφτομαι μηπως τελικα να βρουμε εναν νοσοκομειακο παιδιατρο, διοτι αυτοι εχουν μεγαλυτερη εμπειρια με τοσα που βλεπουν και αντιμετωπιζουν. τι λετε?

η καρασταματη ειναι καλη? ποσο καλη?

Διαφημίσεις

Η γιατρός μας είναι η Ελένη Μπουροζίκα στην πλατεία της Αγ. Μαρίνας δίπλα στο Σπέντζο. Το διάστημα που δεν δούλευε γιατί είχε γεννήσει είχα αλλάξει 2-3 γιατρούς αλλά πάλι στην Ελένη γύρισα όταν ξεκίνησε. Είναι και υπέρ του θηλασμού για όποια κοπέλα ενδιαφέρεται. Μέχρι στιγμής δεν την αλλάζω, 7 χρόνια μας παρακολουθεί.

ξερω οτι ο καιενας λεει την εμπειρια του. σκεφτομαι μηπως τελικα να βρουμε εναν νοσοκομειακο παιδιατρο, διοτι αυτοι εχουν μεγαλυτερη εμπειρια με τοσα που βλεπουν και αντιμετωπιζουν. τι λετε?

η καρασταματη ειναι καλη? ποσο καλη?

Για τα τυπικά ανέφερα σχετικά με την Καρασταμάτη παραπάνω. Από εκεί και πέρα το πόσο καλός είναι ο γιατρός πέρα από ιώσεις και άλλα συνηθισμένα κρίνεται από την περίπτωση. Εμάς δεν μας έχει τύχει κάτι τραγικό, ό,τι και να πει κανείς για έναν γιατρό δεν μπορεί πώς θα αντιμετωπίσει μια σπάνια περίπτωση. Επειδή είχα ταλαιπωρηθεί όταν η Καρασταμάτη είχε φύγει από τον ΟΑΕΕ και έψαχνα άλλο παιδίατρο για να μην πληρώνουμε (δείτε και παλαιότερες καταχωρήσεις στο θέμα) κρίνω σωστό να παρουσιάσω την εμπειρία μου με τους παιδίατρους της περιοχής. Τα παιδιά μου δεν έχουν πάρει ποτέ αντιβίωση (φυσικά χάρη στη γιατρό, γι' αυτό είμαι σίγουρη). Η γιατρός πάντα από την πρώτη επαφή μου λέει ότι πρόκειται μάλλον για την τάδε ίωση που κυκλοφορεί και έχει αυτά τα συμπτώματα και δεν έχει πέσει ποτέ έξω. Ακόμα και στις διακοπές που φεύγουμε για δυο μήνες, την παίρνω τηλέφωνο και πάντα η ίωση ακολουθεί την πορεία που προδιαγράφει από την αρχή. Ακόμη και όταν είχα πάει για εμβόλια σε άλλους γιατρούς συμβεβλημένους, στις ιώσεις την έπαιρνα τηλέφωνο και ποτέ δεν υπήρξε περίπτωση να μην την βρω ή να μην με εξυπηρετήσει γιατί είχε να με δει 5 μήνες.

Δεν γνωρίζω τί πρόσβαση μπορεί να έχεις κανείς σε έναν νοσοκομειακό παιδίατρο (κινητό, βράδυ, σαββατοκύριακα, γιορτές). Αν σπάσει ο δ.... το ποδάρι του, αυτό είναι ένα πολύ βασικό πραγμα για τον παιδίατρο, να μην πέφτει γενικά έξω και να είναι προσβάσιμος. Εκτός μάλλον αν εννοείς κάποιον που έχει και ιδιωτικό ιατρείο. Αλλά γίνεται αυτό; Πάντως το ότι κάποιος δουλεύει σε νοσοκομείο δεν είναι από μόνο του εγγύηση. Όταν ήμουν έγκυος στο δεύτερο μου μωρό, είχα πάει και σε ιδιωτικό γιατρό και στο Έλενα. Ενώ ήδη είχα κάνει υπέρηχο και είχαμε δει το μωρό, στο νοσοκομείο δεν μπορούσαν να δουν το μωρό και προσπαθούσαν να με πείσουν ότι μπορεί και να μην είμαι έγκυος...

Εσύ ποιον νοσοκομειακό έχεις υπόψιν;

για τον Σαλτο σκεφτομαι απλα διαβασα μεσα στο forum οτι πολλες φορες εχει κανει λαθος διαγνωσεις. να μου πεις ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του. εμενα αυτο που νοιαζει ειναι ο παιδιατροσ εκτος απο καλος γιατρος, να ειναι πανω απο ολα ανθρωπος και να μην σκεφτεται μονο το οικονομικο. απο τον δικο μου μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα απλα με τσαντισε η συμπεριφορα του οσο αφορα την υγεια του παιδιου. ενω το παιδι ηταν αρρωστο κοντα 10 μερες και παρολη την επικοινωνια που ειχα μαζ του τηλεφωνικα και αφου η κατασταση του παιδιου αντι να καλυτερευει, χειροτερευε, οταν τον καλεσα για ακομα μια φορα, δεν μου ειπε να ερθει να δει το παιδι ή εστω να δει ενας γιατρος το παιδι, ετσι αναγκαστικα απο τα νευρα μου και ημερα σαββατο, να παω το παιδι στο παιδων και να μου πουν οτι η ιωση που ειχε επειδη δεν αντιμετωπιστηκε εγκαιρα του ειχε γυρισει σε ωτιτιδα και το εχω τωρα με αντιβιωσεις. λαθος δικο μου που δεν επεμεινα να δει το παιδι ή λαθος δικο του που δεν μου ζητησε να δει το παιδι μετα απο τοσο καιρο?δεν ξερω.....

για τον Σαλτο σκεφτομαι απλα διαβασα μεσα στο forum οτι πολλες φορες εχει κανει λαθος διαγνωσεις. να μου πεις ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του. εμενα αυτο που νοιαζει ειναι ο παιδιατροσ εκτος απο καλος γιατρος, να ειναι πανω απο ολα ανθρωπος και να μην σκεφτεται μονο το οικονομικο. απο τον δικο μου μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα απλα με τσαντισε η συμπεριφορα του οσο αφορα την υγεια του παιδιου. ενω το παιδι ηταν αρρωστο κοντα 10 μερες και παρολη την επικοινωνια που ειχα μαζ του τηλεφωνικα και αφου η κατασταση του παιδιου αντι να καλυτερευει, χειροτερευε, οταν τον καλεσα για ακομα μια φορα, δεν μου ειπε να ερθει να δει το παιδι ή εστω να δει ενας γιατρος το παιδι, ετσι αναγκαστικα απο τα νευρα μου και ημερα σαββατο, να παω το παιδι στο παιδων και να μου πουν οτι η ιωση που ειχε επειδη δεν αντιμετωπιστηκε εγκαιρα του ειχε γυρισει σε ωτιτιδα και το εχω τωρα με αντιβιωσεις. λαθος δικο μου που δεν επεμεινα να δει το παιδι ή λαθος δικο του που δεν μου ζητησε να δει το παιδι μετα απο τοσο καιρο?δεν ξερω.....

Διαφημίσεις

Τον είχα λόγω ΤΕΒΕ κυρίως για να μου γράφει φάρμακα και εμβόλια, αλλά δεν μου άρεσε:

1) η αναμονή γιατί τα ραντεβού του τα κλείνει στο περίπου

2) το ότι αφήνει να περνάνε κάποιοι από "την πίσω πόρτα" γιατί πιθανόν είναι κολλητοί του

3) τα διαφημιστικά stand για γάλατα και βρεφικά προϊόντα που είχε στο παλιό ιατρείο

4) και κυρίως ο τρόπος που προσπαθεί να χειριστεί τους γονείς. Π.χ. πέρυσι είχα πάει μια φορά να κάνει εμβόλια στα παιδιά. Εξετάζοντας την Ιφιγένεια (τότε 10 μηνών) είπε "τόσο μεγάλο κορίτσι και δεν έχεις δόντια; " Δεν έδωσα σημασία στο σχόλιο, γιατί ήξερα ότι δεν είναι κάτι αφύσικο. Αφού είδε ότι δεν μάσησα με αυτό κοίταξε το βιβλιάριο της και βρήκε άλλο πάτημα "έχετε μείνει πίσω στα εμβόλια" (ναι, κατά ένα μήνα γιατί είχε περάσει μια ίωση, τραγικό; :P ). Αν ήμουν λίγο πιο αγχώδης, θα μπορούσα να "τσιμπήσω" και να αρχίσω τα "τι πρέπει να κάνουμε γιατρέ μου;"

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Τον εχει μια φιλη μου και ειναι πολυ ευχαριστημενη.Εμεις εχουμε αλλη παιδιατρο λογω του οτι ειναι ενα στενο παρακατω απο το σπιτι μου,κι αυτη εξαιρετικη!

τελικά τον γιατρο τον βλεπεις στην δυσκολια που θα εχεις με το παιδι. ολοι ειναι καλοι στην αρχη για να σε πιασουν πελατη......

αυτο εχω καταλαβει εγω!!!!!!

ειχα αδικο ή δικιο?

Διαφημίσεις

... απο τον δικο μου μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα απλα με τσαντισε η συμπεριφορα του οσο αφορα την υγεια του παιδιου. ενω το παιδι ηταν αρρωστο κοντα 10 μερες και παρολη την επικοινωνια που ειχα μαζ του τηλεφωνικα και αφου η κατασταση του παιδιου αντι να καλυτερευει, χειροτερευε, οταν τον καλεσα για ακομα μια φορα, δεν μου ειπε να ερθει να δει το παιδι ή εστω να δει ενας γιατρος το παιδι, ετσι αναγκαστικα απο τα νευρα μου και ημερα σαββατο, να παω το παιδι στο παιδων και να μου πουν οτι η ιωση που ειχε επειδη δεν αντιμετωπιστηκε εγκαιρα του ειχε γυρισει σε ωτιτιδα και το εχω τωρα με αντιβιωσεις. λαθος δικο μου που δεν επεμεινα να δει το παιδι ή λαθος δικο του που δεν μου ζητησε να δει το παιδι μετα απο τοσο καιρο?δεν ξερω.....

ειχα αδικο ή δικιο?

Έτσι όπως το περιγράφεις φαίνεται ότι αδιαφόρησε.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Μία άλλη καλή γιατρός που ξέρω στην Ηλιούπολη είναι η Ανδριανή Τσαγκάρη-Ψυχάρη. Την είχα επισκεφτεί 2 φορές και μου άρεσε, απλά την δικιά μου δεν την αλλάζω. Η Τσαγκάρη μου είχε δώσει την εντύπωση ότι είναι πολύ υπέρ των φαρμάκων. Υπάρχει επίσης και η Βάλια Μαθιουδάκη που την έχει μία συνάδελφος και την θεωρεί καλή.

ρωταω απλα γιατι και με αλλους που μιλησα μου ειπαν οτι δεν ζητησε να δει το παιδι γιατι δεν ηθελε να με φερει σε δυσκολη θεση... οικονομικη εννοω. και απανταω σε αυτο. ηταν ποτε δυνατο ενας γονιος σε μια κρισιμη κατασταση του παιδιου του να νοιαστει για το οικονομικο ακομα και αν δεν εχει λεφτα. μα για ονομαααα...... λεω εγω τωρα με το χαζο μυαλο μου!

θα ηθελα ομως να σας ευχαριστησω για την βοηθεια σας. στην αρχη ελεγα οτι το site αυτο ειναι χαζο αλλα μου βγηκε πολυτιμο.

Δεν έχει τύχει να πάμε με ασθένεια στο Σαλτό, μόνο για εμβόλια, οπότε δεν ξέρω κάτι να σου πω. Αν όμως θέλεις και η πρώτη σου επιλογή είναι ο Σαλτός, μπορείς να πας μια φορά στο Σαλτό για εμβόλιο, να δεις πώς είναι η κατάσταση (είναι συμβεβλημένος και με τον καινούργιο φορέα;), ανέφερα ότι είχε πολύ κόσμο και πολύ αναμονή όταν πήγαμε εμείς. Συμπαθής είναι. Μετά αν δεν σου κάνει δοκίμασε και την Καρασταμάτη (πάντα με την προϋπόθεση ότι ψάχνει κάποιον συμβεβλημένο, για άλλους δεν ξέρω να σου πω).

Το παιδί δεν είχε παραπονεθεί για πόνο στα αυτάκια του; Ρωτάω για να ξερω να μην μας τύχει κι εμάς....

Την Ευαγγελία Παπαδοπούλου την έχει καμία για παιδίατρο? Είναι και στο ΙΑΣΩ και έχει το ιδιωτικό της ιατρείο στην Ηλιούπολη. Την κάλεσα σπίτι για να εξετάσει την μικρή μου 6 ημερών (επειδή την εξέταζε και στο ΙΑΣΩ κατά την γέννα). Μου φάνηκε πολύ βιαστική και μου πήρε και 60 ευρώ χωρίς απόδειξη, υπερβολικό ή όχι? Δεν έχω ιδέα από τιμές. Εχει καμία εμπειρία από την συγκεκριμένη γιατρό?

Επίσης ποιά η γνώμη σας για την Ελένη Μπουροζίκα? Και αυτή στην Ηλιούπολη.

Γενικά θέλω η παιδίατρος να είναι απλή και προσβάσιμη και όχι ψυχρή επαγγελματίας.

Την Ευαγγελία Παπαδοπούλου την έχει καμία για παιδίατρο? Είναι και στο ΙΑΣΩ και έχει το ιδιωτικό της ιατρείο στην Ηλιούπολη. Την κάλεσα σπίτι για να εξετάσει την μικρή μου 6 ημερών (επειδή την εξέταζε και στο ΙΑΣΩ κατά την γέννα). Μου φάνηκε πολύ βιαστική και μου πήρε και 60 ευρώ χωρίς απόδειξη, υπερβολικό ή όχι? Δεν έχω ιδέα από τιμές. Εχει καμία εμπειρία από την συγκεκριμένη γιατρό?

Επίσης ποιά η γνώμη σας για την Ελένη Μπουροζίκα? Και αυτή στην Ηλιούπολη.

Γενικά θέλω η παιδίατρος να είναι απλή και προσβάσιμη και όχι ψυχρή επαγγελματίας.

Η Παπαδοπούλου έτυχε να είναι στο μαιευτήριο την ημέρα που έβγαινα και εξέταζε τα μωρά. Δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά της, δεν μπορώ να κρίνω βέβαια τις γνώσεις της σαν γιατρός, αλλά ήταν πολύ απρόσιτη και σου μίλαγε λες και έκανε αγγαρεία. Τώρα για την Μπουροζίκα? Διάβασε αν θέλεις το μήνυμά μου παραπάνω, την έχω 7 χρόνια για τα παιδιά μου και δεν την αλλάζω με ΤΙΠΟΤΑ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...