Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδιάτρος ηλιουπολη κ περιξ - επείγον

Valia

Recommended Posts

Έχετε να μου συστήσετε ένα καλό παιδιάτρο, περιοχή Ηλιούπολη, νέα σμύρνη, υμηττο, ή κ παγκράτι?

Με ενδιαφέρει πολύ να κάνει επισκέψεις σπίτι, κ να μην το αποφεύγει, γιατί έχω πρόβλημα μετακίνησης (ο άντρας μου δουλεύει ως αργά). Επίσης, να είναι προσβάσιμος (να μην ντρέπομαι να τον πάρω) κ ώρες εκτός γραφείου (γιατί, ως γνωστόν, τα μωρά ανεβάζουν πυρετό άνω του 40 από παρασκευή βράδυ, έως κ ξημερώματα κυριακής...:roll:).

Πραγματικά θα με υποχρεώσετε, δεν ξέρω που να ψάξω. Μπορείτε να στείλετε κ π.μ., για μεγαλύτερη διακριτικότητα.

Σας ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 88
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στέλιος Δρόσης, Ηλιούπολη

Είναι πολύ καλός, αλλά δεν ξέρω αν έρχεται στο σπίτι σε πιο μεγάλα παιδιά, καθώς έχει πολύ - πολύ δουλειά! Είναι προσβάσιμος γενικά...Μπορείς να ρωτήσεις και μόνη σου, ως επιστήμονα στον συστήνω ανεπιφύλακτα...

Εγώ έχω τον Βαβλά Μάρκο. Εχει ιατρείο Αργυρουπολη αλλά μένει Ηλιουπολη και σε μένα τουλάχιστο έρχεται και στο σπίτι. Σηκώνει πάντα το κινητό και είναι ευγενέστατος. Περιττό να σου πω πως επειδή είμαι και συνάδελφος τόσα χρόνια δεν έχει δεχτεί ποτέ χρήματα!...

4599150571.png6def44b14c.png

Ελένη Μπουροζίκα Ηλιούπολη. Εμένα πάντα στο σπίτι ερχόταν απλά επειδή τώρα έχει κάνει διδυμάκια και έχει περιοριστεί ο χρόνος της δεν ξέρω κατά πόσο συνεχίζει τις επισκέψεις κατ΄οίκον. Πάντως την συνιστώ ανεπιφύλακτα γιατί είναι γλυκύτατη και πολύ αναλυτική. Στο δεύτερο μωράκι πάντως που περιμένω μου είπε ότι τον πρώτο τουλάχιστον καιρό θα έρχεται σπίτι.

• 1 month later...

Γεια σου Valia,

ο δικος μας παιδίατρος είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, πάντα προσιτός στις όσες "χαζές" ερωτήσεις του έκανα και πάνω απ' όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!! αλλά επειδή έχει πολύ κόσμο δεν ξέρω αν μπορεί να έρχεται στο σπίτι. Το ιατρείο είναι στην Ηλιούπολή. Επειδή δεν ξέρω αν πρεπει να γράψω δημόσια το όνομα του και το τηλέφωνο του, αν σε ενδιφέρει γράψε μου.

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

καλησπερα.προσφατα μετακομισα αθηνα και συγκεκριμενα στην ανω ηλιουπολη και θα ηθελα αν γνωριζετε καποιον καλο παιδιατρο στην περιοχη .ευχαριστω

maraki ευχαριστω πολυ.που ακριβως βρισκετε το ιατρειο?ξερεις αν κανει επισκεψεις στο σπιτι(ειμαι εγκυος στο 2 παιδακι μου και θα ηθελα την 1-2 φορα αν γινετε να ερθει σπιτι).και αν μπορεις να μου πεις ποσο περνει στις επισκεψεις γιατι ακουσα κατι 70-80? την επσκεψη σε αλλους και φρικαρα(εγω θεσσαλονικη εδινα 40?.ευχαριστω

Δρόσης Στέλιος

Λ. Δημοκρατίας 73, Ηλιούπολη (κοντά στην πλατεία Ανεξαρτησίας)

210-9753384

Έρχεται και στο σπίτι, αλλά κυρίως στα νεογέννητα, γιατί έχει πολύ δουλειά. Για μένα είναι εξαιρετικός!!!

Επίσης η Ευαγγελία Καρασταμάτη στην Πρωτόπαππα... αν θες σου στέλνω pm με τηλέφωνα... και όχι δεν παίζει με αυτά τα νούμερα στις τιμές της !

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Έχω θέσει ερώτημα σε όλα τα συναφή θέματα, ελπίζω να μπορεί κάποια να με βοηθήσει.

Πλησιάζει ο καιρός να δηλώσουμε παιδιάτρους πάλι στο ΤΕΒΕ. Επειδή πληρώναμε παιδίατρο όλο το χρόνο επαναφέρω την ερώτηση μήπως καταφέρω φέτος και αλλάξω παιδίατρο.

Οι συμβεβλημένοι με το ΤΕΒΕ κοντά μας είναι οι εξής:

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ (Ελληνικό)

ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Άλιμος)

ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΕΝΑ (Γλυφάδα)

ΞΑΦΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (Άλιμος)

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - (Άλιμος)

ΚΑΡΑΦΕΖΗ ΜΑΡΙΑ (Αργυρούπολη)

ΣΑΛΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Ηλιούπολη)

ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΕΝΑ (Γλυφάδα)

Έχετε κάποια εμπειρία με κάποιον από αυτούς; Ή γνωρίζετε κάποιον καλό παιδίατρο σε κάποια άλλη περιοχή κοντά μας; Συμβεβλημένο με το ΤΕΒΕ εννοώ.

Please......

Έχω θέσει ερώτημα σε όλα τα συναφή θέματα, ελπίζω να μπορεί κάποια να με βοηθήσει.

Πλησιάζει ο καιρός να δηλώσουμε παιδιάτρους πάλι στο ΤΕΒΕ. Επειδή πληρώναμε παιδίατρο όλο το χρόνο επαναφέρω την ερώτηση μήπως καταφέρω φέτος και αλλάξω παιδίατρο.

ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΕΝΑ (Γλυφάδα)

ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΕΝΑ (Γλυφάδα)

Έχετε κάποια εμπειρία με κάποιον από αυτούς; Ή γνωρίζετε κάποιον καλό παιδίατρο σε κάποια άλλη περιοχή κοντά μας; Συμβεβλημένο με το ΤΕΒΕ εννοώ.

Please......

δηλωσε τον πιο κοντινό σου παιδίατρο από αυτούς που αναφέρεις. εαν δεις στην πορεια, ότι κάτι δε σου αρέσειι, μπορεις να πας στο τεβε και να τον αλλαξεις, μεσα στη χρονιά.

δηλωσε τον αμέσως πιο προσιτό, εαν κάτι παλι δε σου πήγε καλα...πάλι μπορεις να τον αλλάξεις.

έτσι... θα καταλήξεις σε κάποιον. μπορει να εισαι τυχερη και να καταλήξεις απο τον πρώτο.

age.png

Γνωρίζω την Ελένη Ελληνα, η οποία ήταν για ένα διάστημα στο ΙΚΑ Ηλιούπολης. Μόνο καλά λόγια έχω να πω, αναλυτικότατη, πολύ φιλική, εξέταζε εξονυχιστικά τα παιδιά. Δεν κοίταζε να σε "ξεπετάξει" και ήταν πολύ εξυπηρετική. Εγώ σε αυτήν πήγαινα τα παιδιά όσο ήταν στο ΙΚΑ. Δυστυχώς η σύμβασή της με το συγκεκριμένο υποκατάστημα έληξε και μας "έδεσε" τα χέρια.

Διαφημίσεις

ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΕΝΑ (Γλυφάδα)

ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΕΝΑ (Γλυφάδα)

Please......

Ο αδερφος μου παει την μικρη του στην ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ και τωρα που γυρισαμε αθηνα πηγα και εγω.

ειμαι πολυ ευχαριστημενη. και με θεωρουσα και δυσκολη, γιατι απο τον παιδιατρο μου στην πατρα ημουν σχεδον εξαρτημενη!

δεν περιμενα να με καλυψει αλλος γιατρος.

ΕΙναι ομως και αυτη πολυ καλη και ευκολοπροσβασιμη. δηλαδη την βρησκεις οτι ωρα θες και ειναι ευγενεστατη.

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Εγώ έχω τον Σαλτό δυο χρόνια και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη. Έρχεται στο σπίτι, ακόμα και για εμβόλια και πάντα τον βρίσκω στο τηλέφωνο. Επειδή ξέρω αρκετούς γονείς που τον έχουν παιδιάτρο για τα παιδιά τους, όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα. Εγώ έχω αλλάξει άλλους δυο και ο Σαλτός είναι ο τρίτος και μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλός. Δεν ξέρω αν αυτά που αναφέρονται πιο πάνω είναι όντως έτσι, εγώ έχω άλλη εμπειρία.

Aχ κορίτσια, ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Πραγματικά με σώζει πολλές φορές το φόρουμ. Θα κοιτάξω αυτούς που αναφέρετε και θα δούμε. Ευπρόσδεκτες ακόμη προτάσεις βέβαια! Ευχαριστώ πολύ!!!

• 1 χρόνο μετά...

γεια σας...θελω ν αλλαξω παιδιατρο και συνεργαζεται με τον ε.ο.π.υ.υ. η κυρια καρασταματη ευαγγελια...την ξερετε?ειναι καλη να παμε η οχι?

σας ευχαριστω...

• 4 εβδομάδες μετά...

καλησπερα,ο κυριος σαλτος ειναι ο γιατρος που εξεταζει τα παιδακια στο σταθμο που παει ο γιος μου.φαινεται πολυ καλος και τα παιδια τον συμπαθουν πολυ δηλαδη κλαμματα δεν εχουμε.

qcKmp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...