Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

astarti

Recommended Posts

εισαι κοντοχωριανη με τον αντρα μου.Αυτος ειναι απο το σωκρακι κ οπως καταλαβαινεις περναμε παντα απο την κορακιανα.Να σε ρωτησω, η aqualand ειναι για τον μεγαλο μου?Ειναι 3 χρονων.Εχω να παω 4 χρονια κ θυμαμαι ειχε πισινες για παιδια.

Γεια σου φιλεναδα. Η aqualand ειναι για οοοοοοοοοοολες τις ηλικιες, υπαρχουν και ναυαγοσωστες σε ολες τις μεριες και παντα υπαρχει καποιος στις παιδικες πισινες.

να πατε οπωσδηποτε στον πειρατη, πολυ γελιο,αλλα προσοχη γιατι ριχνει πολυ νερο με δυναμη.

να περασετε τελεια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 98
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα βρε κοριτσια εγω τωρα ειδα το θεμα!!!!!!!!!!!!! ΠΩΠΩ τραβομαραααααααααα

Ασταρτη τι εγινε ηρθατε τελικα???? Το ξενοδοχειο που εκλεισες ειναι παρα πολυ καλο και οντως ανακαινιστηκε προσφατα, το εχουν γνωστοι μου και εχω μπει στα δωματια, εχουν κανει καλη δουλεια απλα ειναι λιγο μικρα τα δωματια... Παντως απο θεα εχει τελεια και απο φαγητα κλπ ειναι οκ! Νομιζω εκανες τη τελεια επιλογη!!!!!!!!!!!!

Ειναι κοντα στη πολη και μπορεις να πας σε οποια παραλια θες...... Ενταξει εχουμε καποια κινηση λογω τουριστων αλλα με τη κριση που επικρατει δε νομιζω οτι ειναι οπως αλλες χρονιες... Παραλιες να πατε οπωσδηποτε στη μερια που βλεπει ιταλια, οι θαλασσες ειναι πεντακαθαρες και θα ευχαριστηθειτε να βλεπετε θαλασσα ως εκει που φτανει το ματι σας! Οσο για την ακουαλαντ να πας οπωσδηποτε! Ειναι και για το γιοκα σου... Εγω παω καθε χρονο αλλα φετος λογω εγκυμοσυνης εννοειται δε τολμαω να μπω σε πισινα......Α και οπως ειπαν τα κοριτσια οπωσδηποτε παρε για τα κουνουπια κατι, εγω βαζω αυτα τα αυτοκολλητα του κορρε και οχι στο δερμα, σε καποιο ρουχο και ειμαι μια χαρα!!!

Αυτα τα λιγα κι απο μενα και το βασικοτερο: ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Την Κυριακή ερχόμαστε Irida.Δεν ξέρεις πόσο ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες και να ξεκινήσουν οι διακοπούλες μας..Αχ σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου σχετικά με το ξενοδοχείο γιατί είχα ένα άγχος μπας και δεν είναι καλό...Στο ίντερνετ φαίνεται πολύ ωραίο αλλά καμιά φορά άλλα βλέπεις και άλλα τελικά σου έρχονται..Εγώ τρελλαίνομαι για νερτσουλήθρες σε αντίθεση με τον σύζυγο που δεν τις πολυθέλει αλλά λόγω εγκυμοσύνης μάλλον για φέτος λέω να τις αποφύγω και να εκμεταλλευτώ τις ωραίες παραλίες της Κέρκυρας..!!!Όσο για τα κουνούπια θα πάρω σίγουρα ύγρο εντομοαπωθητικό για το δωμάτιο και έλεγα να πάρω και κανένα σπρέι για το σώμα αλλά δεν ξέρω αν κάνει να το χρησιμοποιώ λόγω εγκυμοσύνης...Αυτά τα αυτοκόλλητα που λες είναι καλά???Κάνει να τα χρησιμοποιούμε και εμείς που είμαστε έγκυες??Πάντως σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου...Μου είναι πραγματικά πολύ χρήσιμες!!

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Astarti μου δεν κανει να βαλεις κανενα σπρει για τα κουνουπια πανω σου, πηγα σε 2 φαρμακεια και ολοι το ιδιο ειπαν...... Ετσι πηρα αυτα τα αυτοκολλητα του κορρε τα οποια τα κολλας στη μπλουζα οχι πανω στο δερμα σου! Και βλεπω οτι ειναι αποτελεσματικα..... Εγω ουτε υγρο δενε χω αγορασει ακομα γιατι εχουν μια μυρωδια αυτα τα αντικουνουπικα και δεν τη θελω....... Αλλα αν δω τα παραστενα........ :)

Κι εγω οπως σου ειπα θα αποφυγω τις νεροτσουληθρες για φετος! Ενταξει δεν εχω κολλησει ποτε τιποτα, αλλα γιατι να το ρισκαρουμε?????? Πανω απολα το μωρακι.......

WLFfp2.png XI11p2.png

• 1 month later...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=32654#

τώρα σας είδα τόσες κερκυραίες και σας έψαχνα για δηλώστε στο παραπάνω θεματάκι αν θέλετε την καταγογή σας να ξέρουμε πόσοι είμαστε καλέ!

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

• 6 months later...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΟΙΑ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ-ΦΑΓΗΤΟ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ?

ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΗΓΑΤΕ?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα εμείς πήγαμε με εισητήρια κοιν. τουρισμού στην Κέρκυρα τον Σεπτέμβριο και ήταν τέλεια! Διαλέξαμε το ξενοδοχείο 4 αστέρων που λέγετε Αλέξανδρος περιοχή Αχιλλείου.

Πολυ καθαρό ξενοδοχείο, με ημιδιατροφή, πισίνα και μπαρ.

Και πολύ καλό μέρος. Για μπάνιο πήγαμε με το αμάξι λίγο πιο κάτω κανά 5 λεπτο σε 1 παραλία και αμέσως μετά είναι οι Μπενίτσες, πολύ καλή παραλία για μπάνιο. Τρελαθήκαμε, μας άρεσε πολύ η κέρκυρα, μάλλον θα πάμε πάλι του χρόνου.

433965qzur0la2nd.gif

Κι εμείς πήγαμε πέρσι Κέρκυρα με εισιτήρια εργατικής εστίας και περάσαμε τέλεια!!!!Θέλουμε κι εμείς να ξαναπάμε!!!Εμείς μείναμε στο ξενοδοχείο "Ποντικονήσι" στο Ποντικονήσι...Καλούτσικο ξενοδοχείο, ανακαινισμένο, με απίστευτη θέα...Έχει και ιστοσελίδα να μπεις να δεις.Είχα ανοίξει κι εγώ τόπικ το οποίο στο παραθέτω για να πάρεις ιδέες: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=42480

Παραλίες έχει απίστευτες αλλά αρκετά κρύες, από φαγητό μείναμε πολύ ευχαριστημένοι...Στην παλιά πόλη της Κέρκυρας τρώγαμε στο ταβερνάκι του κυρίου Σπύρου τέλειο σπιτικό φαγητό και μάλιστα επειδή ήμουν έγκυος τότε με πρόσεχαν πάρα πολύ..Αυτή την ταβέρνα μας την σύστησαν ντόπιοι και όντως αποδείχτηκε αστέρι!!!Ψαράκι φάγαμε στου Κιομά στον Αρίλλα που μου πρότειναν τα εδώ μέλη και στην Αχαράβη στο pump house ή αλλιώς σπίτι του Τρόμπα όπου επίσης είχε πολύ ωραίο φαγητό και την πιτσαρία Φλόγας στις Μπενίτσες την τιμήσαμε πολλές φορές!!!

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

• 2 months later...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ SUNSHINE CORFU ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΗΣΣΑΚΙ . ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΑΞΙ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ? ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ?ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Εγώ κορίτσια πήγα πέρισυ Κέρκυρα και δυστυχώς είχαμε κλείσει στο kerkyra apartments στις Μπενίτσες. Είδα ότι αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα και θεώρησα σωστό να σας ενημερώσω για τα συγκεκριμένα δωμάτια.

Ο κύριος που τα έχει είναι απίστευτα μη συνεργάσιμος, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το χρήμα και μόνο και από εξυπηρέτηση μηδέν.

Γενικά δε ξέρω από πού να αρχίσω και που να τελειώσω...

Το πρωινό ήταν μια φέτα από ψωμί για τοστ αυτές του τύπου Καραμολέγκος (που άμα μείνουν 10' έξω από το ψυγείο γίνονται πέτρα) ένα βουτυράκι, ένα μελάκι και ένα μικρό ποτήρι χυμό ή καφέ φίλτρου. Φυσικά δεν τρωγόταν και φυσικά το κάθε άτομο δικαιούταν μόνο ένα πιάτο αυτού του πλούσιου πρωινού ή χυμό ή καφέ.

Στη ρεσεψιόν (ο Θεός να την κάνει) υπήρχε ένα παιδάκι το πολύ 17 ετών αλβανικής καταγωγής ο οποίος δεν ήξερε στα ελληνικά ούτε το καλημέρα και έτσι δε μπορούσαμε να συνεννοηθούμε.

Η πισίνα κλείδωνε!!!! στις 19.00 με αλυσίδα και λουκέτο και ο νεαρός από τη ρεσεψιόν έφευγε.

Στις σκάλες του δωματίου μας ένα βράδυ βρήκαμε ένα τεράστιο ποντίκι διότι γύρω γύρω υπήρχαν μπάζα.

Την πρώτη φορά που μπήκαμε στο δωμάτιο το πάτωμα είχε από βρωμιές της Παναγιάς τα μάτια, πήρα τηλ. τον ιδιοκτήτη να του πω να μας το καθαρίσουν και μου είπε πως το θέμα δεν τον αφορά και να το πω στην καθαρίστρια.

Χαρτί υγείας άμα σου τελειώσει αυτό που έχει δε παίρνεις άλλο αγοράζεις, διότι κάθε δωμάτιο δικαιούται 2 ρολά άσχετα αν το πρώτο είναι χρησιμοποιημένο από τους προηγούμενους ενοίκους του δωματίου και έχει 15-20 φύλλα μόνο.

Η καθαρίστρια είχε εντολή να σκουπίζει μόνο 2 φορές την εβδομάδα!

Πριν φύγουμε έβγαλα τις μαξιλαροθήκες για να δω τα μαξιλάρια... τί το 'θελα Χριστέ μου! Μούχλα και βρωμιά μέχρι αηδίας!

Τα δυο τελευταία είναι τα καλύτερα! Μια μέρα πριν φύγουμε ήθελε να μας αλλάξει δωμάτιο ο κύριος! Και όταν του είπαμε όχι είπε ότι θα πάρει αυτός τα πράγματά μας να τα μετακομίσει για διευκόλυνση!

Και πριν φύγουμε όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουμε (διότι δεν πήγαμε με εισητήρια) μας το έπαιξε τρελλίτσα ότι και καλά δεν ήταν το ποσό αυτό που συμφωνήσαμε και έπρεπε να πληρώσουμε παραπάνω. Του ορμήσαμε φυσικά και το ξέχασε στη στιγμή.

Μας απογοήτευσε όλο το σκηνικό γιατί σαν εμφάνιση τα δωμάτια και το κτίριο είναι όμορφα και σε καμιά περίπτωση δε προμηνύουν τα όσα ζήσαμε και γενικά παράπονα άκουγα από όλους τους ενοίκους ειδικά για το πρωινό.

as1cxHCFg2B0010MzUzNjZsfDQwMzk2Mmx8d2UgYXJlIGluIGxvdmUgZm9y.gif

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ !!!!!!

Μην πάτε όμως απ'την πλευρά ( Πέραμα Μπενίτσες κτλπ )

Οι χειρότερες παραλίες είναι σε εκείνη την περιοχή και ακόμα και η ίδια η περιοχή μυρίζει από το δρόμο κι όλας

Είναι κρίμα να πάντε στην ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Κέρκυρα και να πηγαίνετε για μπάνιο εκεί

Το καλύτερο είναι ή στην βόρεια μεριά του νησιού ( παραλίες με βότσαλα και πέτρες και πιο πάνω με άμμο ) ή στην μεριά που βλέπει Ιταλία (Αδριατική) όπου εκεί είναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ παραλίες με άμμο και καθαρά νερά πάντα

Στο βόρειο συγκρότημα στις περιοχές "Ρόδα Σιδάρι" κτλπ , δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομορφιά ενός χωριού γιατί έχουν μετατραπεί σε φλατ επιφάνειες με πινακίδες στα Αγγλικά ,με παμπ και γενικά το στυλ αυτό που αρέσει στους ξένους

Η παραλία ΓΛΥΦΑΔΑ είναι ότι πρέπει αν έχετε και παιδάκια γιατί είναι άμμος ,τεράααααααααστια παραλία ,και είναι πολύ κοντά στην πόλη ( διασχίζεις την Κέρκυρα εσωτερικά και βγαίνεις στην μεριά της Αδριατικής )

Χαλικούνας-Ισσος είναι ένα όνειρο

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ άμμου ,χωρίς ξαπλώστρες ομπρέλες κτλπ

Αporimene, να'σαι καλά. Τρελαίνομαι για ερημικές παραλίες. Σιδάρι είχα περάσει πριν κααααάποια χρόνια καθ' οδόν για Οθωνούς και ήταν ήδη έτσι. Ένα καλό fish&chips το πεθύμησα βέβαια, δεν θα΄λεγα όχι :wink: και μια καλή ale γιατί οι μπύρες με ανθρακικό δεν μου αρέσουν.

Κοντογιαλός είναι καλά;

Mama-lia ακούς; Όχι Μπαρμπάτι.

Αporimene, να'σαι καλά. Τρελαίνομαι για ερημικές παραλίες. Σιδάρι είχα περάσει πριν κααααάποια χρόνια καθ' οδόν για Οθωνούς και ήταν ήδη έτσι. Ένα καλό fish&chips το πεθύμησα βέβαια, δεν θα΄λεγα όχι :wink: και μια καλή ale γιατί οι μπύρες με ανθρακικό δεν μου αρέσουν.

Κοντογιαλός είναι καλά;

Mama-lia ακούς; Όχι Μπαρμπάτι.

Μπαρμπάτι είναι πολύ ωραία ,γιατί όχι ? απλά έχει πέτρες βότσαλα

Είναι πολύ όμορφες οι παραλίες από εκείνη την πλευρά του νησιού ,αρκεί να μην πάτε Αύγουστο που γίνεται παντού χαμός

Παιδιά η καλύτερη λύση είναι εδώ

http://www.flickr.com

Πατήστε το όνομα της περιοχής ή παραλίας που σας ενδιαφέρει και θα δείτε φωτογραφίες ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ αλλά από επισκέπτες

Πράγμα που τις κάνει πιο αξιόπιστες ;)

Διαφημίσεις

Μπαρμπάτι είναι πολύ ωραία ,γιατί όχι ? απλά έχει πέτρες βότσαλα

Nόμιζα γενικά ενοούσες ανατολικές ακτές σε σχέση με βόρειες και δυτικές. Αν και εγώ θέλω αμμουδιές και εκεί που είπες Χαλικούνας Ίσσος θα είναι η καλύτερη μου.

Nόμιζα γενικά ενοούσες ανατολικές ακτές σε σχέση με βόρειες και δυτικές. Αν και εγώ θέλω αμμουδιές και εκεί που είπες Χαλικούνας Ίσσος θα είναι η καλύτερη μου.

Εδώ είναι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ Χαλικούνας Ισσος

3558000920_3207854790.jpg

Είναι ΑΠΕΡΑΝΤΗ περπατάς και δεν τελειώνει , αλλά εφοδιαστείτε με ΝΕΡΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΟ ! γιατί έτσι και τελειώσει θα'χετε περπάτημα

Η παραλία στου Μπαρμπάτη είναι έτσι

3996427472_c048234fee.jpg

Υπέροχη παραλία είναι και στην Γλυφάδα αρκεί να πάτε τέρμα αριστερά ,αν όχι τέρμα τουλάχιστον να φύγετε μπροστά από τις ξαπλώστρες και τα μπαρ

3851550765_0f9d10cf5f.jpg

Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ είναι αυτή στον ΙΣΣΟ

ακριβώς όπως τα λέει o aporimenos είναι...σαν κερκυραία...

γλυφάδα,κοντογυαλό, μπαρμπάτι,καλάμι,καμινάκι.

με βότσαλο,με άμμο...

ότι θέλετε...και για τους τολμηρούς παλαιοκαστρίτσα!!!

πολύ παγωμένα...

το νησάκι είναι 40 λεπτά με το αυτοκίνητο,να ξέρετε ότι όλοι οι δρόμοι στη κέρκυρα είναι στενοί με στροφές...

pPyfp1.png

IxVpp1.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Τελικά ερχόμαστε στην όμορφη Κέρκυρα!!!!!!!!!

Τα απογεύματα ονειρεύομαι βόλτες στην πόλη, στα καντούνια, στην πλατεία.... Πού να πάμε οπωσδήποτε; Ασιατικό μουσείο, φρούριο, βόλτα με αμαξάκι (για την κόρη μου), πίτσα και μακαρονάδα πού; Και παραδοσιακό καλό φαγητό πού θα φάμε;

Αχίλλειο, Ποντικονήσι, Παλαιοκαστρίτσα ... Τι ξεχνώ;

Για παραλίες μας δώσατε πολλές ιδέες!

Το μαγαζί Τρόμπα το προτείνουν πολλοί. Μέσα στην πόλη; Το La cusina είναι τόσο καλό και πολύ ακριβό; Ο Τρύπας εξακολουθεί να είναι καλό;

Ο δρόμος από τον Πέλεκα στην πόλη είναι καλός;

Περιμένω τις απαντήσεις σας! :-)

τΟ τΡΟΜΠΑς ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΑς, εννοω βορειοδυτικα στην Αχαραβη, περιπου 40

λεπτα με το αυτοκινητο...για το αλλο που λες δεν ξερω, και εγω ξενιτεμενη Κερκυραια ειμαι, που οταν ερχομαι στο νησι,μενω στα εδω κοντα.....επισης πολυ ωραιο φαγητο εχει το Blue Heaven, που ειναι πανω στο κυμα , αν σε φερει ο δρομος προς ΑΓιο Γεωργιο Παγων-βορεια-γενικα οι δρομοι ειναι στενοι με αρκετες στροφες..καλα να περασετε!!!!

Το μαγαζί Τρόμπα το προτείνουν πολλοί. Μέσα στην πόλη; Το La cusina είναι τόσο καλό και πολύ ακριβό; Ο Τρύπας εξακολουθεί να είναι καλό;

Ο δρόμος από τον Πέλεκα στην πόλη είναι καλός;

Περιμένω τις απαντήσεις σας! :-)

ο τρόμπας και ο τρύπας είναι καθαρά για τουρίστες...δεν θα στα πρότεινα...

πιτσαρία έχει καλή με το μέτρο πίσω από το λιστόν,ρωτήστε..

επίσης η πιτσαρία μουμούρης στο εμπορικό κέντρο παραλιακά μετά το λιμάνι.

στα τεβερνάκια στην γαρίτσα έχει καλό ψητό και σοφρίτο(κερκυραικό φαγητό)

αυτά θυμάμαι για την ώρα.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κορίτσια. Φέτος λέμε να πάμε Κέρκυρα διακοπές με τα εισιτηρια κοινωνικού τουρισμου. Βρήκα ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο στους Καρουσάδες rebecca village λέγεται. Απέχει από το κέντρο 37 χλμ. Τα βρίσκω πολλά όμως μου έχουν πει ότι ειναι πιο ωραίο το βόρειο τμήμα του νησιού. Από νυχτερινή ζωή έχει τιποτα όμως ή μονο ωραίες παραλίες . Μήπως να έβρισκα καλύτερα ένα πιο κοντά στην πόλη?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...