Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

astarti

Recommended Posts

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 98
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια κι εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε ξανά Κέρκυρα!!!!Πέρσι ήμουν έγκυος όταν πήγαμε και φέτος θα πάμε με την μπουμπού!!!!!Βρήκα ένα ωραίο ξενοδοχείο, τουλάχιστον έτσι φαίνεται, το sentido aeolos beach hotel στο Πέραμα με πρόγραμμα all inclusive σε πολύ καλή τιμή....Εσείς οι Κερκυραίες το ξέρετε???Είναι καλό???Πρέπει να ναι παλιό αλλά ανακαινισμένο...Στο site του φαίνεται πολύ καλό...Δεν κλείσαμε ακόμα αλλά μέσα στην βδομάδα λέμε να βάλουμε προκαταβολή...Το ξενοδοχείο είναι στο Πέραμα αλλά δεν μας πειράζει θα πηγαίνουμε αλλού για μπάνιο...Και πέρσι Ποντικονήσι μέναμε και ξέρω πως δεν αξίζουν εκεί οι παραλίες...

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

astarti ξαναρχεσαι?????????? :D:D:D:D

κοιτα απο το σαιτ φαινεται απιθανο το ξενοδοχειο.... παροτι περναω απο περαμα πολυ συχνα δε μπορω να θυμηθω πιο ακριβως ειναι........... θα το κοιταξω ομως την επομενη φορα!!!!!!!!!!

παντως ειναι σε πολυ καλο σημειο γιατι σε 10-15 λεπτα εισαισ τη πολλη και εισαι πολυ κοντα στις παραλιες....

WLFfp2.png XI11p2.png

μια φίλη από το πάρεντς ,μένει στο sentido αυτές τις μέρες,μου είπε ότι είναι πολύ οικονομικό και καλό ξενοδοχείο, φαγητό με μπουφέ, έχει τα πάντα να φας,καθαρό...ωραία περνάνε.

Αχ κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ....Εμείς το βρήκαμε 620 ευρώ με all inclusive για 8 μέρες, 7 νύχτες 2 άτομα συν το μωρό...Καλά δεν είναι?????Γι'αυτό το αποφασίσαμε...Απλά διάβαζα στο tripadvisor κριτικές και λέγανε πως τα δωμάτια είναι παλιά και δεν είναι ανακαινισμένα κι εγώ βρε παιδιά έχω κόλλημα με το δωμάτιο...Θέλω να ναι καθαρό και περιποιημένο...Πάντως για το φαγητό όλοι έλεγαν τα καλύτερα λόγια!!!

Ίριδαααααααααααααα αν έρθουμε τελικά θες να κανονίσουμε καμιά μωροσυνάντηση?????????

Διαφημίσεις

Δεν έχουμε κλείσει ακόμα αλλά αν τελικά έρθουμε θα είναι κοντά στο 15αυγουστο μιας και η εταιρεία του συζύγου κλείνει 7-22 Αυγούστου οπότε μέσα σε αυτό το διάστημα...Όταν με το καλό κλείσουμε θα σου πω...

Χθες γυρίσαμε από την Κέρκυρα και ευχαρίστως θα πήγαινα για 5η φορά!

Περάσαμε θαυμάσια! Μέναμε στο πανέμορφο "Green hill" στον Κοντογιαλό (Πέλεκα). Η θέα από το δωμάτιο φανταστική, κήπος, πισίνες, πολύ φιλόξενοι ιδιοκτήτες και κοντά στην πολύ καλή παραλία (με δυο μικρές ανηφορίτσες).

Πήγαμε στο παρατηρητήριο του Κάιζερ για το ηλιοβασίλεμα, στην Παλαιοκαστρίτσα, στο Αχίλλειο, στο Μον-ρεπό, στο Μουσείο Ασιατικής τέχνης, στον Άγιο Σπυρίδωνα, στη Γλυφάδα.

Αυτά που μας εντυπωσίασαν ήταν η εκκλησία της κυράς Φανερωμένης (πανέμορφη, όπως και η εικόνα της), το μοναδικό στη χώρα μας Μουσείο χαρτονομισμάτων (Μην το χάσετε! Όλη η ιστορία μας είναι εκεί μέσα!) με την ευγενέστατη κυρία που ξεναγεί, όλα τα καντούνια, και ειδικότερα αυτό του Γκίλφορντ, και η γοητευτική πλατεία Δημαρχείου !!!!

Όμως, υπήρχε έντονο πρόβλημα με τη στάθμευση, πολλά σκουπίδια, λίγες πινακίδες, όταν τις χρειαζόμασταν, και φαγητό όχι καλό, παρά μόνο στα πολύ ακριβά μαγαζιά!

• 1 month later...

Σαν τελευταίο αντίο του καλοκαιριού να πω τις εντυπώσεις μου από Κέρκυρα που γυρίσαμε ακριβώς πριν ανοίξουν τα σχολεία. Μείναμε 15 μέρες και ήταν η καλύτερη επιλογή για διακοπές Σεπτεμβρίου γιατί είχε ακόμη αρκετό κόσμο και ζωντάνια και η πόλη ήταν τέλεια για τις βραδυνές βόλτες χωρίς πρόβλημα πάρκινγκ. Καλύτερες παραλίες Γλυφάδα, Κοντογυαλός, Μπαρμπάτι, Άγιος Γεώργιος των Πάγων (όντως παγωμένη), Κερασιά (ποτέ την Κυριακή), Ίσσος και Χαλικούνας. Αποφύγετε οπωσδήποτε την παραλία των Λιαπάδων, περίεργοι αφροί που με κάνουν να σκέφτομαι το χειρότερο. Οι τρεις πρώτες έχουν πρόβλημα πάρκινγκ και τρέμω να σκεφτώ τι γίνεται 15αύγουστο, αντίθετα στο Χαλικούνα μπορείτε να κάνετε free κάμπινγκ.

Τι να δείτε τα είπε η mama-lia, το νησί είναι μαγευτικό με υπέροχο τοπίο και τοπικό χρώμα σε κάθε χωριό. Υπάρχει ένα θέμα με το φαγητό, ακόμη και εκεί που μας έστειλαν ήταν μέτριο, χωρίς κάποια προσπάθεια. Το φοβόμουνα για τουριστικό μέρος αλλά παρόλα αυτά δεν ήταν απαράδεκτο όπως Πόρος, Σπέτσες. Νομίζω ότι οι επιχειρηματίες σε τέτοια μέρη αποκτούν πολύ χονδρό δέρμα όταν έχουν τουρισμό και μάλιστα με ξένους από τη δεκαετία του '60. Φάγαμε ψάρι στον Πετριτή σε ένα ωραίο λιμανάκι και σε κανά δυό μέρη πολύ ωραίες ιταλικές πίτσες.

Μέναμε σε μία πολύ ωραία κατοικία πάνω απο τα Γουβιά. Για λεπτομέρειες π.μ.

Διαφημίσεις

Καλώς μας ήρθες morchelina!

Μας έφερες νοσταλγικές εικόνες Κέρκυρας!

Μας άρεσε τόσο πολύ που μου φαίνεται θα το καθιερώσουμε σε ετήσια βάση ως οι τελευταίες διακοπές του καλοκαιριού. Είναι μόνο 4 ώρες από εδώ για Ηγουμενίτσα. Κάναμε και τα ψώνια μας ;), πολύ σημαντικό για εμάς που δεν έχουμε αγορά στην πόλη μας.

Σε άλλα μέρη που έχω πάει τέλος Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη, Κύθηρα, Άνδρος, Χαλκιδική, σκουπίζανε και κλείνανε και είχες έντονη την εντύπωση ότι τελείωσε το καλοκαίρι. Στην Κέρκυρα μέχρι και το beach bar στην πολύ ήσυχη παραλία του Χαλικούνα κλείνει μέσα Οκτώβρη.

Οπότε Κέρκυρα και πάλι Κέρκυρα για Σεπτέμβρη. Για αρχές καλοκαιριού θα ήμουν λίγο επιφυλακτική μήπως είναι κρύες οι θάλασσες.

Τώρα φυσικά τέλος οι διακοπές γιατί την έφαγα όλη την άδειά μου :(:(.

Ααααααααχχχχχχ!!! Να ξέρατε πόσο θα ήθελα να μπορούσα να πάω καμιά 15αριά μέρες, να κάτσω εκεί στα πεθερικά να με φροντίζουν αφού θα τους πάω και το υψηλόν μικρόν που λατρεύουν αλλά να δούμε πότε. Πήγαμε αρχές καλοκαιριού και μεις, περάσαμε υπέροχα και αναμένουμε την επόμενη φορά.

Κέρκυρα κέρκυρα με το Ποντικονήσι τραλαλαλαλαρα λαρο λαρα λαρο.

Όντως είχα 6 χρόνια να παραθερίσω 15 μέρες συνεχόμενα και ήταν πολύ ανανεωτικές διακοπές. Πραγματικά τα ξεχνάς όλα και βυθίζεσαι στην ατμόσφαιρα της περιοχής που μένεις. Και από ατμόσφαιρα η Κέρκυρα άλλο τίποτα. Είχαμε πάει Ζάκυνθο αρχές καλοκαιριού, ωραίες παραλίες αλλά από βραδυνή εξοδο πολύ φτωχή σε σχέση με την πόλη της Κέρκυρας.

• 6 months later...

Γεια σας!

σκεφτομαστε για το καλοκαιρακι για ταξιδι στην κερκυρα με μωρακι 12 μηνων...

τι λετε? ποια περιοχη για μπανιο προτεινετε? εξοδους? ξενοδοχεια?

θα αναμενω απαντησεις σας!

Διαφημίσεις

Γεια σας!

σκεφτομαστε για το καλοκαιρακι για ταξιδι στην κερκυρα με μωρακι 12 μηνων...

τι λετε? ποια περιοχη για μπανιο προτεινετε? εξοδους? ξενοδοχεια?

θα αναμενω απαντησεις σας!

καλη ιδεα ειναι η Αχαραβη, στο βορειο συγκροτημα, με καθαρη και οχι βαθια θαλασσα, μεγαλη αμμουδια, πολλες προτασεις για φαγητο και ποτακι, επισης καλη αγορα....απο ξενοδοχεια ριξε μια ματια στο Century...exei πολυ ομορφες εγκαταστασεις και για το μικρακι σου.....αχ τωρα κολλησα δε θυμαμαι αλλο...θα επανελθω....και η πολη εχει πολλες προτασεις αλλα απο θαλασσα θα πρεπει να φευγετε μακρια....

κοριτσια το προβλημα με τα κουνουπια ειναι παντου? ή σε καποιες περιοχες?

ειναι καλυτερα να μενουμε στην πολη και να ταξιδευουμε για θαλασσα και το βραδακι βολτιτσα στην πολη με τα ποδια? ή το αντιθετο? οι αποστασεις ειναι τοοοσο μεγαλες? ποια η γνωμη σας κερκυραιες?

ευχαριστω!

• 4 εβδομάδες μετά...
Λέω να με πάρεις μαζί σου να σου κρατάω το μωρό. Διάβασε και τα σχόλια στο booking.com Σαν θέση είναι καταπληκτικό.

λες ε? να σε βαλω στις αποσκευες!!!

τελικα αλλαγη ... σκεψεων... λεμε τωρα για το lti louis grand hotel στην γλυφαδα, οπου ειναι τελεια η παραλια... και φυσικα θα νοικιασουμε και αυτοκινητο...

καμια εισηγηση γενικως περι κερκυρας, ολες ευπροσδεκτες!

• 1 month later...

Φέτος λέμε να πάμε Κέρκυρα για διακοπές. Οποια γνωρίζει από Κέρκυρα, μήπως μπορεί να μου πεί που αξίζει να μείνουμε; Εννοώ μέσα στην πόλη ή κάπου πιο έξω; Και αν έχει να προτείνει κάποιο καλό κατάλυμα που να έμεινε ευχαριστημένη. Επίσης πόση ώρα είναι η διαδρομή με το καράβι;

Εμείς με το καράβι κάναμε 50' περίπου και όταν γυρνούσαμε κάναμε 1 ώρα γιατί το καράβι του γυρισμού που πετύχαμε ήταν ολίγον σαπίλα. Από Ηγoυμενίτσα αυτές οι ώρες ;)

Από κατάλυμα θα σου πω που να μην πας γιατί πήγα εγώ εκεί και ήταν χάλια :D Κέρκυρα apartments λεγόταν και ήταν στις Μπενίτσες.

Οι αποστάσεις στο νησί είναι σχετικά μεγάλες θα έλεγα γιατί έχει δύσκολους δρόμους, στενούς και γεμάτο στροφούλες. Εγώ που έμενα Μπενίτσες δε μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, χάλια θάλασσα και σχεδόν 30' απόσταση με το αμάξι από την πόλη.

Όταν ξαναπάω θα μείνω ή στο Κανόνι ή κάπου που θα έχει πολύ καλή θάλασσα και ας είναι μακριά από την πόλη:D

Στο Κανόνι κατόπιν εορτής είχα βρει ένα ωραίο ξενοδοχείο, το "Ποντικονήσι", ακριβώς απέναντι από το Ποντικονήσι και την Παναγία των Βλαχερνών, πρόσφατα ανακαινισμένο με καταπληκτική θέα και δεχόταν και εισητήρια κοινωνικού τουρισμού και Ε.Ο.Τ.

Είναι πολύ όμορφη η Κέρκυρα και νομίζω υπάρχουν πολλά κορίτσια από Κέρκυρα να σε ενημερώσουν καλύτερα, εγώ πάνε 2 χρόνια που πήγα και θυμάμαι τα βασικά.

Καλά να περάσεις :D

as1cxHCFg2B0010MzUzNjZsfDQwMzk2Mmx8d2UgYXJlIGluIGxvdmUgZm9y.gif

Ster κι εμείς Κέρκυρα θα είμαστε φέτος.

Εμένα η καταγωγή μου είναι από ένα χωριό στα νότια του νησιού,οπότε όλο το νότιο μέρος το έχω γυρίσει.

Έτσι,φέτος θα μείνουμε Δασσιά,12 χλμ βόρεια της Πόλης,στη villa avra.Μας αφήνει το δωμάτιο 45 ευρώ.

Επίσης,επειδή με τη μικρή "φοβάμαι" να κάνω 9 ώρες ταξίδι οδικώς,θα πάμε από Πάτρα (6 ώρες),τα εισιτήρια με καμπίνα aller retour μου βγήκαν 304 ευρώ.

Γενικά νομίζω πως το βόρειο κομμάτι του νησιού έχει περισσότερες ομορφιές,ίσως επειδή εγώ δεν τις έχω δει μέχρι τώρα.

Ωραίες παραλίες είναι ο Ύψος,οι Λιαπάδες,η Παλαιοκαστρίτσα...

• 4 εβδομάδες μετά...

κοριτσια για το delfinia Hotel στα Μωραιιτικα τι εχετε να πειτε?Ειναι καλο,καθαρο?Ξερει να μου πει καμμια σας?Κλεισαμε εκει για να παμε φετος στα τυφλα.Η θαλασσα ειναι καλη σε εκεινο το σημειο?Ευχαριστω.

Γνωριζετε κοριτσια πληροφοριες για αυτο το ξενοδοχειο στην Κερκυρα?Ειναι στα Μωραιιτικα.Επειγομαι να μαθω αν ειναι καλο απο καποιον που να εχει παει ή εχει ακουσει κατι για αυτο το ξενοδοχειο γιατι ειναι θεμα ωρων να το κλεισω ή οχι.Ευχαριστω εκ των προτερων και αναμενω..!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...