Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βazaar παλιων παιχνιδιων

Recommended Posts

yogini είπε:
Λοιπόν για πειτε νεοτερα...τι ωρες μπορουμε να πάμε να αφήσουμε παιχνίδια στον σταθμο;

πρωινες εκτος 10/6/09

yogini είπε:
Το bazaar ισχυει φυσικά για την Τετάρτη 10/06.

φυσικα και ισχυει :wink: . 18:30 - 20:30

yogini είπε:
Ισως ειναι ευκαιρια να γνωριστουμε οσες πάμε!

εννοειτε.:-DΠαντα χαιρομαι να γνωριζω γονεις που ειναι διπλα σε ολα τα παιδια οταν εκεινα τους χρειαστουν :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 96
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

elenik,εύχομαι να έχει τόση επιτυχία το Bazaar που θα χρειαστεί και δεύτερη ημέρα.

Μήπως να ξαναπείς τι πράγματα θα ήτανε χρήσιμα?

:)

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

ναι μονο πρωι. Αν μπορεις απογευμα μπορεις να περασεις απο την ΚατερίναΒ που ειναι κοντα και να τα παει εκεινη .

Διαφημίσεις

gavrias είπε:
elenik,εύχομαι να έχει τόση επιτυχία το Bazaar που θα χρειαστεί και δεύτερη ημέρα.

μακαρι :D

gavrias είπε:
Μήπως να ξαναπείς τι πράγματα θα ήτανε χρήσιμα?

:)

Παιχνιδια

γλαστρες

βιβλια

φαγητα μαγειρεμενα (μονο ιδια μερα)

και οτι μπορει να αγοραστε σε ενα bazaar απο ενα γονεα ή παιδι

Οχι ρουχα μονο. Ολα τα αλλα ευπροσδεκτα :D

yogini είπε:
Ωραια λοιπόν θα πάω αυριο το πρωι να αφησω κανα δυο παιχνιδάκια (ειμαστε ακομα πολυ μωρα για να εχουμε παραπάνω) και την Τετάρτη τα λέμε εκει!

Σημασια εχει η κινηση και η σκεψη. Ειμαστε γονεις παιδια και οταν ενα παιδι μας χρειαζεται πρεπει να ειμαστε εκει.

Δεν εχει σημασια το ποσο μπορει ο καθενας αλλα το οτι στεκομαστε διπλα του. Αυτο και μονο ειναι σαν να του πηγαινεις τον κοσμο ολο

Τα πήγα πριν απο λίγο αν και ταλαιπωρήθηκα με το καροτσάκι! Δεν εχουν πρόσβαση για τα καροτσάκια εκει που ειναι τα σχολεια ρε γμτ :(

Τα εχουν κλεισει με μπαρες για να μην περνάνε τα μηχανάκια προφανως και αναγκαζομουν μεσα στη ζέστη και σηκωνα το καροτσι! Ευτυχως ο παιδικός ειχε ραμπα.

Πάντως περιμενα περισσότερα παιχνιδάκια να δω...ελπιζω να εχει επιτυχία αύριο.

Τις τελευταιες μερες εχω τοσο τρεξιμο που εχασα τις μερες...

Περασαν οι μερες και μολις τωρα το συνειδητοποιησα...

Σημερα (απογευμα) μπορω να στειλω παιχνιδια ή δεν δεχονται πια? (εννοω να τα στειλω στην Κατερινα...)

Τελευταια στιγμη...:oops:

Νιωθω πολυ ασχημα γιατι ενημερωσα καποιες γνωστες που μενουν εκει τριγυρω (αλλα δεν ειναι μελη του Parents), τους εδωσα ημ/νιες, διευθυνσεις... και εγω εχασα τις μερες...:oops:

Διαφημίσεις

yogini είπε:
Τα πήγα πριν απο λίγο αν και ταλαιπωρήθηκα με το καροτσάκι! Δεν εχουν πρόσβαση για τα καροτσάκια εκει που ειναι τα σχολεια ρε γμτ :(

Yogini γιατί δεν μου έστειλες πμ να περάσω να τα πάρω μην ταλαιπωρηθείς???

Jena σου στέλνω πμ!

yogini είπε:

Πάντως περιμενα περισσότερα παιχνιδάκια να δω...

Μια απογοητευση την εχω κι εγω παντως στο θεμα δεν το κρυβω. Απο ολο το parents δεν πρεπει να ειναι πανω απο 10 -15 τα ατομα που ενδιαφερθηκαν για λογαριασμο ή χαρισαν παιχνιδια.

Ισως να ειμαι ονειροπολα αλλα απογοητευτηκα.

5 ευρω ρε συ αν διαθεταμε ο καθενας θα ηταν κατι. 5 ευρω..... Ενας παιδικος με 50 παιδια μαζεψε 3.000,00 και εμεις ολοκληρο forum γονεων.... Ευτυχως υπαρχει η τοπικη κοινωνια. Να ειναι καλα οι ανθρωποι.

Τσπα ευχαριστω τους γονεις που βρεθηκαν διπλα σ αυτο το παιδι. To να βοηθας ενα παιδι ειναι σαν να βοηθας τον κοσμο ολο.

Λυπαμαι αλλα νοιωθω απογοητευμενη.

Ποιες θα ειναι αυριο εκει? Να βρεθουμε για ενα καφεδακι?

elenik είπε:
βοηθας ενα παιδι ειναι σαν να βοηθας τον κοσμο ολο.

Λυπαμαι αλλα νοιωθω απογοητευμενη.

Μη λυπάσαι elenik,σκέψου ότι είναι + 10 -15 γονείς.

Μη σκέφτεσαι 9.182 μέλη ούτε πως 9182 *1 ευρώ=ευκαιρία να ζήσει ένα μικρό παιδάκι :?

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

εγω θα πάω αύριο εκτος απροοπτου...αν και με το καρότσι ζοριστηκα πολυ και με τη ζέστη :( Εκει πήγαινα σχολειο και ήθελα πολυ να ανεβώ! Να μου πειτε αυριο τι θα φοράτε :)

dspphoto?id=189370

Tα μάτια αυτά μας βλέπουν από εκεί επάνω δεν θέλουν να δουν

ακόμη ένα άγγελο στον ουρανό και να ακούσουν κατόπιν εορτής

την αγανάκτηση μας και τα γιατί....

Ας βοηθήσουμε μπορούμε....και προλαβαίνουμε.

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

elenik,πως πήγε το Bazaar?

Γαβριας, θα σου πει και η Ελενικ, αλλά ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!

Το περίμενα εντελώς διαφορετικό, νομιζα ότι θα ήταν οι πάγκοι και θα παίρναμε παιχνιδάκια, αλλά περισσότερο ήταν για παιδάκια, είχε πάγκους που κάνανε χειροτεχνίες και παίζανε παιχνίδια!!!!!!!!

Τέλεια, τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μακάρι να πήγαν όλα καλά και να μαζεύτηκε καλό ποσό για τον μικρούλη!!!!!!!!!

Λοιπον το bazaar εγινε και ειχε αρκετο κοσμο. Παιχνιδια δεν ειχαμε πολλα βεβαια αλλα ...κοσμο ειχαμε και ελπιζω να εγινε κατι .

Για οσους δεν μπορεσαν και θα ηθελαν να μετεχουν σε κατι αλλο για τον ιδιο σκοπο σας γραφω το προγραμμα:

:arrow:ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 (ΩΡΑ 20:00)

3ο Πνευματικο κέντρο Μελίνα Μερκούρη αιθουσα "Πλειάδες" 3ος Όροφος

"Χαμενες ελπιδες" θεατρικο παιδιων και γονιων του 3ου Παιδικου Σταθμου.

Βασισμενο σε μια ιδεα του Νικόλα Χαριτου. Παιζουν γονεις και πρωταγωνιστουν τα παιδια.

:arrow:ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 (ΩΡΑ 11:30)

στο Σινε "Παράδεισος" Αγ. Γεωργίου Ζαππα 4

Ο Λωπίνος Ηλιος παρουσιάζει την οικολογικη θεατρική παρασταση "Τα τραγούδια της γης".

ΤΑ παιδια θα εχουν την ευκαιρια να απολαυσουν μια πολυ ενδιαφέρουσα και διασκεδαστικη παρασταση που θα τα ευαισθητοποιησει και θα αφυπνισει την οικολογικη τους συνειδηση.

:arrow:ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 (ΩΡΑ 20:00)

Ανοιχτο Δημοτικο Αθλητικο κέντρο (Πλαταιών)

Φιλικος ποδοσφαιρικος αγωνας μεταξυ Δήμου Κορυδαλλου και βρεφικων και Παιδικων σταθμων Δήμου Κορυδαλλού.

Χορευτικα επισης

Ο λογαριασμος ισχυει ακομα και ολα τα χρηματα αυτου και των εκδηλωσεων ειναι για τις

Μέρες Γαλήνης (Οι μέρες γαληνης ειναι βγαλμενες απο το ονομα ενος μικρου παιδιου, που θα μπορουσε να ειναι το δικο σας παιδι. Σ αυτα τα παιδια χρωσταμε μια μεγαλη αγγαλια συντροφικοτητας , αλληλεγγύης και αγαπης.Μια τετοια αγγαλια θελουμε να γινει μηνυμα. Μηνυμα που μοναχα με την δικη μας παρουσια θα μπορεσει να ταξιδεψει στις καρδιες ολων μας........ "Ειμαι και εγω εγω"

*Ολα αυτα ειναι αποσπασματα του προγραμματος για τις "Ημερες Γαλήνης" .

Φιλια σε ολους οσους στεκονται, νοιαζονται , προσπαθουν για να αναπνεει αυτο το παιδακι αυριο και να το δουν 2 γονεις να μεγαλωνει .

ΚατερίναΒ είπε:
νομιζα ότι θα ήταν οι πάγκοι και θα παίρναμε παιχνιδάκια, αλλά περισσότερο ήταν για παιδάκια, είχε πάγκους που κάνανε χειροτεχνίες και παίζανε παιχνίδια!!!!!!!!

Η απουσια οντως των παιχνιδιων δεν ηταν αισθητη. Ολα τα παιδια περασαν ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ και ολα εφυγαν με ενα βιβλιο ή το κατητις τους χαρη σε μερικες ψυχουλες :D:D

Επειδη φαινοταν το πραγμα τα παιδια των παιδικων ειχαν φτιαξει βραβεια για τα παιχνιδια (χειροποιητα απο αγνες ψυχουλες που προσφεραν ολο χαρα). Ηταν αξιοζηλευτα . :-)

Και για να ζηλεψετε οσοι δεν ηρθατε ειχαμε ψαρεμα παπιας σε πισινα με νερο , μποουλινγκ με μπουκαλια γαλατος πλαστικα βαμμενα για κορινες, Πυροσβεστες με νεροπιστολα, γεμισμα νερου με κυπελακι χωρις να χυθει , ζωγραφικη με νερομπογιες ,κατασκευες , χειροτεχνιες και πολλα αλλα δημιουργικα, αναπτυξιακα παιχνιδια (εμενα οταν κλαταρε ο γιος μου απο το παιχνιδι μου εφτιαξε και ενα φυλαρακι με κοχυλι - παραπονιομουνα καλε :-) ).

Ζουλευετε? :lol:

Ζηλέυουμε :mrgreen: Και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για τη συμμετοχή :-D:grin:

Ελπιζω να μαζευτηκε καποιο ποσο για το παιδακι...

Ο φιλανθρωπικος σκοπος της εκδηλωσης ηταν πολυ διακριτικος.... παρα-ηταν διακριτικος...

Εγω εψαχνα μες τον κοσμο πού μπορεις να "αγορασεις" παιχνιδια, ευτυχως που ηταν η Elenik εκει αλλιως ακομα θα εψαχνα:lol: (καλα εχω κι ενα προβλημα προσανατολισμου εγω:lol:)

Οντως ηταν πολυ ωραια για τα παιδακια... το ψαρεμα παπιας κερδισε την κορη μου, τωρα ζηταει να φτιαξουμε κι εμεις πισινα!

Συγχαρητηρια σε οσους βοηθησαν...

Εχθες πριν κοιμηθουμε ειπαμε μια προσευχουλα για το παιδακι... ευχομαι να την ακουσει οποιος ειναι εκει ψηλα...

Καλημέρα!!!! Το bazaar μ' άρεσε πάρα πολύ , δεν είχα ξαναπάει σε τέτοια εκδήλωση. Συνέβαλα οικονομικά αγοράζοντας πραγματάκια και πήραμε και χρυσό μετάλιο στο bowling! Μπράβο σ'αυτούς που το οργάνωσαν και κόπιασαν για να στηθεί, ήταν πραγματικά μεγάλη χαρά για τα παιδάκια αλλά και για τους μεγάλους. ΜΠΡΑΒΟ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...