Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

προγραμμα εοτ ''τουρισμος για ολους''

resident

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 215
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατι δεν καταλαβαινω

εγω δεν εργαζομαι εχω αναπηρια 70%

ο συζυγος ειναι ΙΥ ταμειο ΙΚΑ

δεν εχω παρει ποτε πριν

λεει οτι δικαιουμαι αν πληρω τις προυποθεσεις της πιο πανω παραγραφου

ποιας παραγραφου???

εσεις που ξερετε τι λετε δικαιουμαι?

και η τιμη που λεει ειναι κατ ατομο η κατα δωματιο"???

Sτέλλα που είσαι ασφαλισμένη?

Αν ανήκεις σε κάποια απο τις κατηγοριες αυτες δικαιούσαι:

· Μόνιμοι υπάλληλοι και Συνταξιούχοι του Δημόσιου Τομέα και των Ν.Π.Δ.Δ.

· Μισθωτοί ή συνταξιούχοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου του Δημοσίου και των ΝΠΔΔ, εφόσον δεν τους παρακρατούνται εισφορές υπέρ της Εργατικής Εστίας, και συνεπώς δεν είναι δικαιούχοι των Προγραμμάτων της.

· Εν ενεργεία ασφαλισμένοι του Ο.Α.Ε.Ε., που ασφαλίζει ελεύθερους επαγγελματίες ή επιχειρηματίες (πρώην Τ.Ε.Β.Ε. , Τ.Σ.Α., ΤΣΜΕΔΕ κλπ).

· Συνταξιούχοι του Ο.Α.Ε.Ε., που ασφαλίζει ελεύθερους επαγγελματίες, ή επιχειρηματίες (πρώην Τ.Ε.Β.Ε. , Τ.Σ.Α., ΤΣΜΕΔΕ, κλπ) με την προϋπόθεση, ότι η συνταξιοδότηση (βάσει αρχικής απόφασης συνταξιοδότησης) καλύπτεται από ένα από τα παραπάνω ταμεία, ακόμη και αν η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη καλύπτεται από το ΙΚΑ.

· Οι ασφαλισμένοι στο ΝΑΤ

· Άτομα τα οποία είναι ασφαλισμένοι της Πρόνοιας ή τα οποία λαμβάνουν επίδομα απορίας ή αναπηρίας από την Πρόνοια έστω και αν είναι ασφαλισμένοι σε άλλον ασφαλιστικό φορέα ως προστατευόμενα μέλη.

· Άτομα, τα οποία είναι αυτασφαλιζόμενοι του Ι.Κ.Α, προκειμένου να συνταξιοδοτηθούν από αυτό.

ασφαλιζομαι απο το συζυγο στο ΙΚΑ αλλα περιμενω αυτο το διμηνο να βγαλω επιδομα αναπηριας οποτε λογικα λεω οτι θα μου βγαλουν βιβλιαριο προνοιας δεν ξερω κιολας

Διαφημίσεις

ασφαλιζομαι απο το συζυγο στο ΙΚΑ αλλα περιμενω αυτο το διμηνο να βγαλω επιδομα αναπηριας οποτε λογικα λεω οτι θα μου βγαλουν βιβλιαριο προνοιας δεν ξερω κιολας

Τότε δεν δικαιούσαι εισητηρια απο τον Εοτ αλλά από τον κοινωνικο τουρισμό που εχουν περάσει οι αιτήσεις

κοριτσια πηγα σημερα στο κεπ της περιοχης μου για πολλοστη φορα. ο εοτ δεν εχει βγαλει τιποτα ακομα. οταν ρωτησα ποτε θα βγει το προγραμμα με κοιταξαν με συμπονια και μου ειπαν οτι εχουν ενημερωση για Οκτωβρη και βλεπουμε!!!!

lRR9p3.png

Λοιπόν!Η τυπική διαδικασία είναι η εξής:

-βγαίνουν τα καταλύματα

-κλεινεις κατάλυμα και στέλνεις προκταβολή

-παίρνεις τα δικαιολογητικα μαζί με την αποδειξη προκαταβολής και πας στα ΚΕΠ (ΕΦΟΣΟΝ εχουν αρχισει να δινουν εισητηρια)

Εαν όμως γνωριζεις απο πριν το κατάλυμα που θα κλεισεις το οποιο συμμετεχει στο πρόγραμμα, κλεινεις θέση, στελνεις προκαταβολή και μόλις ξεκινησουν τα ΚΕΠ να δινουν εισητηρια ΤΡΕΧΕΙΣ να προλάβεις γιατι είναι μεχρι εξαντλήσεως των 100000 εισητηριων!Εγω αυτό έκανα και περιμένω...

Συμφωνω μαζι σου, αλλα το θεμα ειναι πως ξερεις ποιο καταλυμα θα ειναι και φετος στο προγραμμα? Ιδου η απορια.....Για πες......:lol:

απλούστατα κρατάς τον περσινό κατάλογο των καταλυμμάτων των εργατικών εισητηρίων παίρνεις ενα ενα τα τηλ και ρωτάς αν δέχονται και του εοτ.Αυτό έκανα εγώ!..το άλλο δε πας στα κεπ και παίρνεις τον κατάλογο που ως συνήθως δεν τα έχουν..ή δεν τους προμηθεύουν έγκαιρα!έτσι είναι η Ελλάδα μας...γιατί μας αρέσει να μας τρέχουνε!

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Διαφημίσεις

βγηκαν επιτελους τα καταλυματα.Ο καταλογος εδω: http://www.visitgreece.gr/portal/site/eot/menuitem.f6461d577e1bafc0ace49610451000a0/?vgnextoid=3d69d7efd8360310VgnVCM100000010a0a0aRCRD&lang_choosen=el .

Ετσι,βλεπουμε τα καταλυματα,παιρνουμε τηλ(δικαιουμαστε 5 νυχτες) ,κλεινουμε,στελνουμε προκαταβολη και απο την Πεμπτη 14/7 παιρνουμε απο τα Κεπ τα εισιτηρια προσκομιζοντας τα δικαιολογητικα(ειναι σε προηγουμενο λινκ).

@Boyboom,οπως καταλαβαινω εγω απο την εγκυκλιο,δεν δικαιουσαι εισιτηριο του εοτ αφου δεν εισαι ασφαλισμενη σε δημοσιο ή οαεε.Η αναπηρια που αναφερεται στην εγκυκλιο προφανως εχει να κανει με ασφαλισμενους αυτων των φορεων.Για πιο σιγουρα βεβαια,παρε τηλ στα κεπ,στην ιστοσελιδα τους εχουν ενα τετραψηφιο νουμερο για πληροφοριες : http://www.kep.gov.gr

κοριτσια να ρωτησω ποση προκαταβολη πρεπει να βαλω στην τραπεζα για να κλεισω το δωματιο?ο κυριοσ απο τα ενοικιαζομενα που εκλεισα με ειπε οσα θελω 10 ευρω,50 ευρω οσο θεσ.υπαρχει καποιο στανταρ τοισ εκατο που πρεπει να βαλω?

κοριτσια να ρωτησω ποση προκαταβολη πρεπει να βαλω στην τραπεζα για να κλεισω το δωματιο?ο κυριοσ απο τα ενοικιαζομενα που εκλεισα με ειπε οσα θελω 10 ευρω,50 ευρω οσο θεσ.υπαρχει καποιο στανταρ τοισ εκατο που πρεπει να βαλω?

οχι,απλα θελουν να δουν στο κεπ οτι εκλεισες καπου.Το ποσό εχει να κανει με τον ιδιοκτητη(τί θα ζητησει αυτος)

Διαφημίσεις

Το 20% διαβασα οταν το κοιταζα.

Παντως κοριτσακια μου, αν καταλαβα καλα και βλεπουν τα ματακια μου και δε λενε να το πιστεψουνε, οπως διαβασα, πληρωνει ολη η οικογενεια, ετσι; Εκτος αν το παιδια ειναι 1 χρονων ή γεννημενα μετα το 2009 οποτε ειναι προαιρετικα τα κουπονια,σωστα δεν καταλαβα;

Δηλ. εμεις που εχουμε 4 παιδια πανω απο 2 χρονων, πληρωνουμε 6 επι τιμη εισιτηριου ανα ατομο, σωστα; Διαφερει απο περσι, δηλαδη ετσι δεν ειναι; Τι καταλαβατε εσεις γιατι το φτωχο μου το μυαλο αδυνατει να το συλλαβει;

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Το 20% διαβασα οταν το κοιταζα.

Παντως κοριτσακια μου, αν καταλαβα καλα και βλεπουν τα ματακια μου και δε λενε να το πιστεψουνε, οπως διαβασα, πληρωνει ολη η οικογενεια, ετσι; Εκτος αν το παιδια ειναι 1 χρονων ή γεννημενα μετα το 2009 οποτε ειναι προαιρετικα τα κουπονια,σωστα δεν καταλαβα;

Δηλ. εμεις που εχουμε 4 παιδια πανω απο 2 χρονων, πληρωνουμε 6 επι τιμη εισιτηριου ανα ατομο, σωστα; Διαφερει απο περσι, δηλαδη ετσι δεν ειναι; Τι καταλαβατε εσεις γιατι το φτωχο μου το μυαλο αδυνατει να το συλλαβει;

Λοιπόν κοιτα να δεις τι παίζει!

Εγώ πως συννενοήθηκα!

Το δωματιο που βρήκα εχει τιμή πορτας (αυτη που δινει ο ΕΟΤ δηλ 80 ευρώ) ειναι στουντιο δικλινο με κουζινα + 1 πολυθρόνα-κρεβατι

-Αν δεν εχω εισητηρια μου το αφηνει 65 ευρω

-με δυο εισητηρια θα πληρωνω 40 ευρω τη μερα

- με 3 εισητηρια (αν παρει το μωρο) θα πληρώνω 30 ευρώ

Απ οτι κατάλαβα αυτοι ζητάνε ένα ποσό για καθε κατηγορια δωματίου, ο ΕΟΤ επιδοτει κάθε δωμάτιο με ενα ποσό ανα άτομο, άρα πληρώνεις τη διαφορα που προκύπτει από τα εισητηρια

Τουλαχιστον εγω αυτη τη συμφωνία έκανα!:wink:

Μιλα με τον ξενοδόχο και διευκρινησε το!!!

Κοριτσομάνα δυστυχώς είναι έτσι όπως το κατάλαβες... Με μια έρευνα που έκανα εμάς τους πολύτεκνους δεν μας συμφέρει αυτό το πρόγραμμα. Μόλις επικοινώνησα με τον ΕΟΤ (210-8707713) και μου είπαν πως θα πρέπει να πληρώνω το ποσό που αναγράφει επί 6 άτομα που αποτελείται η οικογένειά μου. Βρήκαμε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή με 14?/άτομο οπότε μας βγαίνει 84? την ημέρα, αν είναι δυνατόν. Το καλύτερο είναι ότι είδα φώτο από το συγκεκριμένο ξενοδοχείο και δεν αξίζει καθόλου γι΄αυτή την τιμή.

Τώρα αν μπορείς να κάνεις άλλη συννενόηση με τον ιδιοκτήτη, αυτό δεν το γνωρίζω.

Τα παιδιά μου... η ζωή μου!!!!

Ευχαριστω για τις απαντησεις!

Ημουνα καχυποπτη, αναρωτιομουν πως διατηρουν ακομη τα δελτια κοινωνικου τουρισμου των πολυτεκνων αφου εχουμε δει μια σειρα αντιπολυτεκνικων ενεργειων...Με τιποτε δε συμφερει τοτε, εννοειται. Θα παρω ομως τλφ και θα σας πω τα νεωτερα.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Τλφ σε ξενοδοχειο Χαλκιδικης οπου η συμμετοχη ειναι κανονικα 24 οπως περσυ αλλα εχει γραφτει λαθος 19. Μου ειπανε οτι με 6 κουπονια και 24 ευρω, βγαινει 78 τη βραδια, αν τελικα τα βρουνε με τον ΕΟΤ. Μαζι με το πρωινο και το βραδινο που ειναι μεσα στην τιμη, δηλαδη με ημιδιατροφη, τη βρισκουμε μια χαρα τιμη.

Γιατι αν βαλεις τα πηγαινε-ελα με τη βενζινη και τα 50 ευρω για φαγητο, βγαινει το ιδιο με 5 μονοημερες στη θαλασσα, ελαχιστα πιο ακριβα.

Τελικα μαλλον η συνενοηση γινεται με το ξενοδοχειο, οποτε διαφερει αναλογως το ξενοδοχειο.

annoula79 να τλφ πρωτα στο ξενοδοχειο προτου το αποκλεισεις, ισως σε πουνε αλλη τιμη και σε εσενα.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Εισιτήρια δικαιούνται ο άντρας μου και η δυο γιοι μου (ο ένας 2,5ετών ο άλλος 6) εγώ όχι. Αν πάρω τρίκλινο δωμάτιο θα χρεωθω εγώ έξτρα? εννοώ αν μπορώ να χρησιμοποιησω εγώ το εισιτήριο του μικρού που εξάλλου θα τον βάλω σε παρκοκρέβατο. ή μετράνε κεφάλια? πρώτη φορά θέλουμε να πάρουμε και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.

Εγω παλι κοριτσια εχω αλλη απορια, οταν βγηκανε τα εισητηρια κοινωνικου τουρισμου, πηγε ο αντρας μου τα δικαιολογητικα για μενα (εγω εχω ικα και μισθωτη κ ο συζυγος τεβε) και του ειπανε οτι δεν δικαουμε και οτι θα παρω απο το προγραμμα τουρισμος για ολους. Πως γινεται αυτο οταν εγω δεν εχω τεβε και δεν ειμαι κ προστατευομενο μελος,γνωριζει καμια σας;

Li2ep3.pngKeoEp3.png

Εισιτήρια δικαιούνται ο άντρας μου και η δυο γιοι μου (ο ένας 2,5ετών ο άλλος 6) εγώ όχι. Αν πάρω τρίκλινο δωμάτιο θα χρεωθω εγώ έξτρα? εννοώ αν μπορώ να χρησιμοποιησω εγώ το εισιτήριο του μικρού που εξάλλου θα τον βάλω σε παρκοκρέβατο. ή μετράνε κεφάλια? πρώτη φορά θέλουμε να πάρουμε και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.

Αυτό θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ.

Η τιμή που γράφουν είναι η τιμή για κάθε άτομο;

Ο ένας μου γιος είναι 3,5 πληρώνει;

Οι δίδυμοι είναι 20 μηνών. Αυτοί πληρώνουν;

Αν ξέρει κάποιος να μας πει θα μας καταυποχρέωνε....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...