Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καμιά ''φαφουτομάνα'' να μου κάνει παρέα?

Recommended Posts

fridoula ναι ειναι πολυ πιθανον ναμην κοπει η ορεξη της.η δικια μου δεν ειχε αφαγια σε ολα της τα δοντια.

μπορει να ποναει και να κλαιει.χρησιμοποιεις καμια αλοιφουλα για να την αακουφισεις λιγο?

ποντικακι καλοριζικο το νεο σας δοντι.τωρα ν ατα περιμενεις ολα μαζι.

ειδες που σου το χα πει οτι θα ναι δοντι?

χριστινα σημερα πηρα μια αλοιφη φυτικη γιατι αρχικα ειχα την mundisal και καπου στο forum διαβασα οτι σκληραινει τα ουλα και την πεταξα!αυτη που της εβαλα σημερα λεγεται gengigel αλλα ηρεμει για πολυ λιγο..σκεφτομαι και εγω την ομοιοπαθητικη γιατι αναγκαζομαι και δινω ντεπον σιροπι για να ηρεμει να μπορει να κοιμηθει τουλαχιστον το βραδυ!:(:-P:(ποναει την βλεπω γιατι κλαιει πολυ σε ασχετες φασεις...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 259
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποντικακι καλοριζικο το νεο σας δοντι.τωρα ν ατα περιμενεις ολα μαζι.

ειδες που σου το χα πει οτι θα ναι δοντι?

Ειχες δικιο τελικα χριστινα1

Και εμενα δεν εχει αφαγια μαλλον εχει αλλα οχι ολοκληρωτικη τρωει λιγοτερη ποσοτητα φαγητο-κρεμα-φρουτοκρεμα δεν πινει γαλα που ελπιζω να ειναι απο τα δοντια και οχι γιατι θα το κοψει.Κλαιει σε ασχετες στιγμες δεν τα ειχε που δεν τα ειχε καλα με τον υπνο τωρα χαλασανε περοσσοτερο οι σχεσεις τους!!! Αλοιφη δεν του εχω βαλει βοηθαει???:roll::roll::roll::roll::roll::roll:

6Eujp3.png svAfp3.png

ρε μπηκα να παρω κουραγιο και ολες βγαλατε δοντια!!!!!!!!ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥ!!!!!!!11 μηνων σημερα και τιποτααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!θελουμε δοντιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!

despina100

Να σου ζησει το ζουζουνι ειναι κουκλι.Που θα παει θα ερθει και η δικη σας η σειρα τι στο καλο φαφουτικο θα μεινει οχι αποκλειεται.Οποτε υπομονη φιλεναδα :wink::wink::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

6Eujp3.png svAfp3.png

υπομονη κοριτσια!

θα βαγλουνε δοντακια και μην αγχωνεστε καθολου.τωρα θελει υπομονη γιατι πονανε τα καυμενα μας!

ποντικακι

εγω σωθηκα με την μουντιζαλ!μονο με αυτη γλυτωσα γιατι ντεπον δεν ηθελα να δινω.την φυτικη fridoula δεν την ξερω ,αλλα αν ηρεμει εστω και για λιγο καλη ειναι.

και η μουντιζαλ μην νομιζεις οτι ηρεμει ολη μερα...

αλλες κοπελες βαζανε κρυες κομπρεσες στα ουλα ή αυτα τα παιχνιδακια της fhiser που ειναι ειδικα για τα ουλα.

α !και μια συμβουλη..μην τα πιεζετε να φανε τωρα.πονανε τα καημενα.

Διαφημίσεις

despina100

Να σου ζησει το ζουζουνι ειναι κουκλι.Που θα παει θα ερθει και η δικη σας η σειρα τι στο καλο φαφουτικο θα μεινει οχι αποκλειεται.Οποτε υπομονη φιλεναδα :wink::wink::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

α καλε ευχαριστουμεεεε...ειναι μεγαλη σκατοφατσα....φαφουτοσκατόφατσα!!!

υπομονη κοριτσια!

θα βαγλουνε δοντακια και μην αγχωνεστε καθολου.τωρα θελει υπομονη γιατι πονανε τα καυμενα μας!

ποντικακι

εγω σωθηκα με την μουντιζαλ!μονο με αυτη γλυτωσα γιατι ντεπον δεν ηθελα να δινω.την φυτικη fridoula δεν την ξερω ,αλλα αν ηρεμει εστω και για λιγο καλη ειναι.

και η μουντιζαλ μην νομιζεις οτι ηρεμει ολη μερα...

αλλες κοπελες βαζανε κρυες κομπρεσες στα ουλα ή αυτα τα παιχνιδακια της fhiser που ειναι ειδικα για τα ουλα.

α !και μια συμβουλη..μην τα πιεζετε να φανε τωρα.πονανε τα καημενα.

να εισαι σιγουρη οτι ουτε εγω θελω να δινω ντεπον αλλα οταν την βλεπω να μην μπορει να κλεισει ματι μερα νυχτα και να τα τριβει επειδη νυσταζει και δυστυχως δεν εχω αλλη επιλογη..ποναω οταν ποναει οποτε η λυση του παιδιατρου ειναι αυτη..οσο για τα παιχνιδια στην διαρκεια της ημερας τα χρησιμοποιουμε ομως την νυχτα...:|

εμενα δεν γκρινιαζει καθολου....κοιτα να δεις που στενοχωριεμαι κιολας....

παντως κατι ψιλοδιαρροιες τις εχουμε και τωρα τελευταια μερικες μερες δεν θελει με τιποτα να φαει...αλλα που ειναι το δόντι???οέο???

fridoula εννοειτε οτι θα δινεις αν ποναει κ υποφερει το παιδι.δεν το συζητω...αλλα δοκιμασε κ την αλοιφουλα μηπως κ ηρεμει και με αυτες.

despoina θα βγει το δοντακι και θα σε δαγκωσει κιολας.....χιχιιχ

αντε βρε να σας ζησουν τα ομορφουλικα!

fridoula εννοειτε οτι θα δινεις αν ποναει κ υποφερει το παιδι.δεν το συζητω...αλλα δοκιμασε κ την αλοιφουλα μηπως κ ηρεμει και με αυτες.

despoina θα βγει το δοντακι και θα σε δαγκωσει κιολας.....χιχιιχ

αντε βρε να σας ζησουν τα ομορφουλικα!

θελω δαγκωνιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!μπουχουχουχου.............

Διαφημίσεις

εμενα δεν γκρινιαζει καθολου....κοιτα να δεις που στενοχωριεμαι κιολας....

παντως κατι ψιλοδιαρροιες τις εχουμε και τωρα τελευταια μερικες μερες δεν θελει με τιποτα να φαει...αλλα που ειναι το δόντι???οέο???

Αν σε παρηγορει το δοντακι μας εκανε 2 εβδομαδες να σκασει μυτη -ενω ενοχλησεις και φαγουρα ειχε απο τον 3-4μηνα!!!!!!-ειχε γκρινια αφαγιες και απο χθες κατι ψευτοδιαρροιες και μη φανταστεις ισα που φαινεται και γρατσουναει το δοντακι και ολα τα ουλα ειναι ποοοοοοοοοοοοολυ πρησμενα αντε να δουμε:P:p:p:p:p

6Eujp3.png svAfp3.png

θελω δαγκωνιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!μπουχουχουχου.............

Μη σε ακουσω μετα να παραπονιεσαι οτι σε δαγκωνει και τι να κανεις????????????????????????

6Eujp3.png svAfp3.png

εγω εψαχνα να βρω τα δοντακια απο κατω κ τα πρωτα ειχαν βγει τα πανω πλαινα!!!

τωρα αν θελω να της μετρησω τα δοντακια χρησιμοποιω αυτο το ξυλακι της παιδιατρου και ανοιγει ευχαριστα το στομα.

αντε καλοριζικο το νεο σας δοντακι:lol:

Καλημέρα και από μένα!!

Χριστίνα τώρα κουφάθηκα! Υπάρχει περίπτωση να βγουν πρώτα τα πλαϊνά;;Η δικιά μου δεν έχει κανένα αλλά εδώ και μέρες βάζει το δάχτυλο επάνω δεξιά...λες ;;; Πάντως σιγουρα δείχνει να την τρώνε τα ούλα αλλά αυτό συμβαίνει εδώ και μήνες...τι να πω αναμονή...

εγω εψαχνα να βρω τα δοντακια απο κατω κ τα πρωτα ειχαν βγει τα πανω πλαινα!!!

τωρα αν θελω να της μετρησω τα δοντακια χρησιμοποιω αυτο το ξυλακι της παιδιατρου και ανοιγει ευχαριστα το στομα.

αντε καλοριζικο το νεο σας δοντακι:lol:

Καλημέρα και από μένα!!

Χριστίνα τώρα κουφάθηκα! Υπάρχει περίπτωση να βγουν πρώτα τα πλαϊνά;;Η δικιά μου δεν έχει κανένα αλλά εδώ και μέρες βάζει το δάχτυλο επάνω δεξιά...λες ;;; Πάντως σιγουρα δείχνει να την τρώνε τα ούλα αλλά αυτό συμβαίνει εδώ και μήνες...τι να πω αναμονή...

ναι κοριτσι μου,γινεται.κι εγω δεν το πιστευα και οταν σκασανε και τα δυο μαζι τα πανω πλαινα ηταν σαν δρακουλακι:lol::lol::lol:

μετα σκασανε τα δυο κατω και μετα τα δυο πανω μπροστινα.

κι εμεις γκρινια και φαγουρα ειχαμε απο τον 4ο μηνα και μας βγηκανε στον 10ο.

μεσα σε μια βδομαδα ειχε βγαλει 4 δοντια!!!φαντασου τι τραβανε τα καημενα.

αντε με το καλο κι εσεις!!

Κορίτσια εμένα η Ειρήνη μου είναι στον 20ο μήνα και έχει όλα κιόλα 5 μπροστά πάνω, 4 μπροστά κάτω και 1 πάνω στο πλάι. Γιατί δεν βάζει δοντάκια; Λαχταράει να τρώει κανονικό φαγητό το καημένο και δεν μπορεί. Όποτε της δίνω κάτι μη αλεσμένο το τρώει, προσπαθεί να μασήσει και οταν δεί οτι δεν μπορεί να το καταπιεί μου το φτύνει. Τί θα γίνει; Είναι φυσιολογικό σε αυτή την ηλικία να μην έχει βγάλει αρκετά δόντια;

Διαφημίσεις

Κορίτσια εμένα η Ειρήνη μου είναι στον 20ο μήνα και έχει όλα κιόλα 5 μπροστά πάνω, 4 μπροστά κάτω και 1 πάνω στο πλάι. Γιατί δεν βάζει δοντάκια; Λαχταράει να τρώει κανονικό φαγητό το καημένο και δεν μπορεί. Όποτε της δίνω κάτι μη αλεσμένο το τρώει, προσπαθεί να μασήσει και οταν δεί οτι δεν μπορεί να το καταπιεί μου το φτύνει. Τί θα γίνει; Είναι φυσιολογικό σε αυτή την ηλικία να μην έχει βγάλει αρκετά δόντια;

και βεβαια ειναι.διαβασε λιγο πιο πανω τα κοριτσια που 18 μηνων δεν ειχαν δοντακια...

θα τα βγαλει σιγα σιγα μην ανυσηχεις.

και να ξερεις οτι η μασηση δεν παιζει τοσο ρολο με τα δοντια.

η κορη μου αρχισε να τρωει μη αλεσμενες τροφες χωρις δοντια.

μπανανα την ετρωγε απο 8 μηνων μονη της και τροφες κανονικα απο 9 μηνων.(εκτος απο κρεας)

10 μηνων αρχισανε να βγαινουν τα δοντακια μας!

υοαρχουν παιδακια με δοντια κ δεν μπορουν αν μασησουν!

Κοριτσια σημερα ειδα οτι θα σκασει μυτη και το δευτερο δοντακι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φαινεται λιγο η μυτουλα διπλα στο πρωτο!!!!!!!!!Ειμαι μια ευτυχισμενη μαμα!!!!!!!!!!!!!

6Eujp3.png svAfp3.png

Κοριτσια σημερα ειδα οτι θα σκασει μυτη και το δευτερο δοντακι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φαινεται λιγο η μυτουλα διπλα στο πρωτο!!!!!!!!!Ειμαι μια ευτυχισμενη μαμα!!!!!!!!!!!!!

Pontikaki ζηλευωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!μπραβο σας!!ρε παιδια ενα βραβειο που κυκλοφορούσε τι απέγινε???? να αρχισω να το διεκδικω???:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εμεις βγαλαμε τα 2 πανω δοντια και τωρα αρχιζουν να ανεβαινουν σιγα σιγα και τα κατω...παντως το χρονικο διαστημα που περασε αναμεσα στο 1ο και 2ο δοντι ηταν υποθεση μιας βδομαδας αργησαμε να τα βαλουμε και τωρα δεν θα τα προλαβαινουμε

αντε και στα δικα σας

Pontikaki ζηλευωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!μπραβο σας!!ρε παιδια ενα βραβειο που κυκλοφορούσε τι απέγινε???? να αρχισω να το διεκδικω???:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μην απελπιζεσαι να δεις που θα στο φυλαει για χριστουγεννιατικο δωρο!!!!!!!!!!icon12.gificon10.gificon7.gif

Και εμας εσκασε χτες το πρώτο μας και ειμαστε ηδη 13 μηνών. Δεν πειραζει δεν γκρινιαζε κιολας.

Αντε μπραβο καλες μασες τωρα!!!!!!!!!:lol::lol: Και στα υπολοιπα το ιδιο ανωδυνα!!!!!!!!icon14.gif

εμεις βγαλαμε τα 2 πανω δοντια και τωρα αρχιζουν να ανεβαινουν σιγα σιγα και τα κατω...παντως το χρονικο διαστημα που περασε αναμεσα στο 1ο και 2ο δοντι ηταν υποθεση μιας βδομαδας αργησαμε να τα βαλουμε και τωρα δεν θα τα προλαβαινουμε

αντε και στα δικα σας

Μπραβο και σε σας εγω ειδα τα 4! απο πανω οτι ειναι ποοοοοοοοοοολυ πρησμενα και κατεβαινουν αντε να δουμε:roll::roll::roll::roll::roll:

6Eujp3.png svAfp3.png

ρε παιδια ενα βραβειο που κυκλοφορούσε τι απέγινε???? να αρχισω να το διεκδικω???:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπααααααααα!!!!!!!!!! Έχεις πολυυυυυυυ μέλλον ακόμα! Εγώ το έχω το βραβείο! 18 μηνών καλέ έβγαλε το πρωτο δοντάκι το κοριτσάκι μου! 19 Νοεμβρίου και τώρα έχουμε 3 και πάμε για το 4ο! Οπότε κορίτσια μην αγχώνεστε!!!!

DoUwp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

ααχ να παρω κι εγω βραβειο??:lol:

εχει αρχισει και βγαινει το κατω μπροστα..φαινεται δλδ μια παυλιτσα και γρατσουναει λιγο..Η παιδιατρος χτες μας ειπε ε ...αντε ...ας γραψω οτι το εβγαλε...!!!κι εγω της λεω α δεν ξερω τι θα κανετε εγω πηγα και αγορασα οδοντοβουρτα και οδοντοκρεμα:lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...