Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γιατρος για κυηση υψηλου κινδυνου

Recommended Posts

Λυπαμαι πολυ για οτι σου συνεβει ευχομαι στην επομενη εγκυμοσυνη να πανε ολα τελεια.Εγω ειχα κυηση υψηλου κινδυνου (επιπωματικος πλακουντας και τελος μερικη αποκολληση πλακουντα) ο γιατρος μου ειναι ο κ.Σαλαμαλεκης αναλαμβανει μονο εγκυμοσυνες υψηλου κινδυνου ειναι ο διευθυντης στο νοσοκομειο ΑΤΤΙΚΟ και καθηγητης πανεπιστημιου. Το μονο που σου λεω (για να μη σε ζαλιζω με τα δικα μου)αν δεν ηταν ο γιατρος μου δεν θα ζουσα και μαλλον ουτε το μωρο μου. Επισης και ο κ.Κασσανος υποδιευθηντης στο ΑΤΤΙΚΟ και καθηγητης πανεπιστημιου κι αυτος ο κ. Χρελιας ο κ.Πατσιουρας ολοι στο ΑΤΤΙΚΟ και ολοι πολυ καλοι γιατροι.Εχω αποψη για αυτους γιατι νοσηλευτηκα στο ΑΤΤΙΚΟ στην εγκυμοσυνη μου για αρκετο καιρο και τους γνωρισα και σαν ανθρωπους και σαν γιατρους.

Ολα καλα θα πανε αυτο να σκεφτεσαι μονο

• 3 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 64
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες!

Είμαι στον πέμπτο μήνα και αντιμετωπίζω σοβαρές επιπλοκές εγκυμοσύνης λόγω επιπωματικού πλακούντα και συνεχών αιμορραγιών.

Μήπως γνωρίζετε να μου συστήσετε κάποιον καλό γυναικολόγο ο οποίος να εξειδικεύεται σε κυήσεις υψηλού κινδύνου?

Ο γιατρός που με παρακολουθεί μέχρι τώρα είναι πολύ ωμός, δεν με στηρίζει καθόλου ψυχολογικά και με αυτά που μου λέει με τρομοκρατεί.

Απο την δικια μου ειμαι πολυ ικανοποιημενη, αλλα δεν ξερω αν εχει καποια ειδικοτητα σε δυσκολες περιπτωσεις. Εχει εμπειρια και σιγουρα της εχουν τυχει και απο αυτα, αλλα οχι εξειδικευση. Τα λεει κι αυτη χυμα, αλλα ποτε δεν με τρομοκρατησε για τιποτα, ισα-ισα, ολα απλα της φαινονται. Αν θες πες μου να σου στειλω πμ

Μετα ειναι και ο Χασιακος που πααααρα πολλες κοπελες απο το forum ειναι ικανοποιημενες και θεωρειται κορυφη. Αν θες επιστημονα σωστο, πρεπει να ειναι απο τους καλυτερους. Αλλα μην περιμενεις να σε κανακεψει... Απο οτι καταλαβα ειναι της ιατρικης, οχι των δημοσιων σχεσεων (κι ετσι πρεπει) Ρωτα και τις κοπελες που τον ξερουν...

Αλλα, για τι περιοχη θες; Και σε ποιο μαιευτηριο. Γιατι η δικια μου ειναι μονο σε ιδιωτικο, ο Χασιακος ειναι και σε δημοσιο απο οτι ξερω.

Για τον Χασιάκο έχω ακούσει ότι είναι καλός γιατρός, αλλά είναι δυσεύρετος επειδή πνίγεται στη δουλειά. Μία γνωστή μου μου είπε ότι έκανες μήνες να την δεχτει και τελικά δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού.

Θα ήθελα κάποιον καλό μαιευτήρα γιατί η περίπτωση μου είναι αρκετά επικίνδυνη, προτιμώ νότια προάστια, αλλά δενμε πειράζει αν είναι και αλλού γιατί ξέρω ότι είναι δύσκολο να βρεις καλό γιατρό και στην περιοχή που θέλεις. Την δικιά σου πώς την λένε?

Εγω εχω τον Δασκαλακη που ασχολειται παρα πολυ με κυησεις υψηλου κινδυνου και εναι εξαιρετικα εμπειρος. Ειναι δεξι χερι του πολυ εμπειρου καθηγητη Αντσακλη στο Αλεξανδρας που εχει αφησει ιστορια στην γυναικολογια στην Ελλαδα. Και μενα η κυηση μου ηταν υψηστου κινδυνου λογω πολλων σοβαρων προβληματων υγειας. Το γραφειο του ειναι στη Μιχαλακοπουλου και σχεδον παντα τον βρισκεις στο Αλεξανδρας και ειναι και στο Ιασω αλλα εμενα μου ειπε να μεινω στο Αλεξανδρας γιατι ηταν πολυ σοβαρη η περιπτωση μου.

Το μονο που πιθανοτατα να μην σου κανει ειναι οτι και αυτος ειναι πολυ σοβαρος και λεει αυτα που χρειαζονται χωρις να σε νταντευει. Εχει πολυ κοσμο στο ιατρειο και ισως καποιες φορες να περιμενεις αρκετα. Αυτο ειναι το μονο κακο. Οτι σου πει ομως ειναι εγγυηση. Ειναι εξαιρετικα εμπειρος και εμενα με εσωσε πραγματικα.

Διαφημίσεις

MarcoPolo, μήπως μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο και την διέυθυνση του κου Δασκαλάκη? Αν δεν θες να φανεί στο φόρουμ, στείλε μου προσωπικό μήνυμα.

• 6 months later...
Εγω εχω τον Δασκαλακη που ασχολειται παρα πολυ με κυησεις υψηλου κινδυνου και εναι εξαιρετικα εμπειρος. Ειναι δεξι χερι του πολυ εμπειρου καθηγητη Αντσακλη στο Αλεξανδρας που εχει αφησει ιστορια στην γυναικολογια στην Ελλαδα. Και μενα η κυηση μου ηταν υψηστου κινδυνου λογω πολλων σοβαρων προβληματων υγειας. Το γραφειο του ειναι στη Μιχαλακοπουλου και σχεδον παντα τον βρισκεις στο Αλεξανδρας και ειναι και στο Ιασω αλλα εμενα μου ειπε να μεινω στο Αλεξανδρας γιατι ηταν πολυ σοβαρη η περιπτωση μου.

Το μονο που πιθανοτατα να μην σου κανει ειναι οτι και αυτος ειναι πολυ σοβαρος και λεει αυτα που χρειαζονται χωρις να σε νταντευει. Εχει πολυ κοσμο στο ιατρειο και ισως καποιες φορες να περιμενεις αρκετα. Αυτο ειναι το μονο κακο. Οτι σου πει ομως ειναι εγγυηση. Ειναι εξαιρετικα εμπειρος και εμενα με εσωσε πραγματικα.

Δεν αντέχω να ακούω για Δασκαλάκη. Τι τον συστήνεις δεξιά και αριστερά κοπέλα μου? Επειδή η δικιά σου η εγκυμοσύνη αν και υψηλού κινδύνου πήγε τελικά καλά, αυτό τον κάνει και καλό γιατρό?

• 1 month later...

καλημερα...ψαχνω στη Πατρα για γιατρο με ειδικευση στη κυηση υψηλου κινδυνου..παρακαλω αν γνωριζετε απαντηστε μου....σας ευχαριστω...ειμαι πολυ φοβισμενη με αυτα που διαβαζω και ανησυχω πολυ...

Oταν επελεξα τον Δασκαλακη δεν ηξερα αν θα πανε ολα καλα, η επιλογη μου εγινε μετα απο πολυ ψαξιμο και ερευνα για κυησεις υψηλου κινδυνου. Μιλησα με παρα πολλους γιατρους διαφορων ειδικοτητων μεχρι να επιλεξω. Καταλαβαινω οτι μαλλον εχεις διαφορετικη αποψη απο εμενα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι απαγορευεται να εκφρασω την δικη μου αποψη και εμπειρια.

Σε εμενα που ηταν ολα αναποδα και δυσκολα εδωσε ρεστα και αυτο το ξερω καλα.

Γειά σας. Είμαι νέα στο φόρουμ και ενδιαφέρομαι για γυναικολόγο ο οποίος να είναι έμπειρος σε κυήσεις γυναικών άνω των 40 ετών. Είμαι 43 ετών και βρίσκομαι στον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Η εγκυμοσύνη μετά την ηλικία των 40 χρόνων θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνη ακόμα κι αν η γυναίκα δεν δείχνει να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Εγώ ήδη αντιμετωπίζω διάφορα προβλήματα υγείας τα οποία επιβαρύνουν την κατάσταση για αυτό και χρειάζομαι έμπειρο σε αυτές τις περιπτώσεις γιατρό! Αν κάποια από εσάς έχει αντιμετωπίσει κύηση σε ώριμη ηλικία και είναι ευχαριστημένη από την αντιμετώπιση του γιατρού της μήπως θα μπορούσε να με βοηθήσει? Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Καλησπέρα κορίτσια (και αγόρια ) :-)

Ανοιξα αυτό το topic με σκοπό να εντοπίσουμε τους γυναικολόγους εκείνους που είναι ειδικευμένοι σε κυήσεις υψηλού κινδύνου σύμφωνα πάντα με τις εμπειρίες όσων τους προτίνουν.

Μετά τον ενδομήτριο θάνατο που αντιμετώπισα στον όγδοο μήνα οπότε και έχασα το κοριτσάκι μου, η επόμενη κύηση μου, όποτε έρθει, εντάσσεται σε αυτές του λεγόμενου "Υψηλού κινδύνου".

Ο μέχρι στιγμής πολύ καλός γιατρός μου είναι ειδικευμένος στις περιπτώσεις πολυκυστικών ωοθηκών. Νομίζω λοιπόν πλέον πως πρέπει να αναζητήσω άλλον γυναικολόγο στη Θεσσαλονίκη που να έχει μεγαλύτερη εμπειρία στις περιπτώσεις κυήσεων μετά απο ενδομήτριους θανάτους που αποδόθηκαν σε θρομβοφιλία. Ξέρω ότι χρειάζεται σε περίπτωση νέας κύησης η συνδρομή αιματολόγου και με παρακολουθεί ήδη ένας.

Ευχαριστώ

Περιμένω νέα σας.

xbeTp3.png

Εμενα ιρινουλα με απρακολουθει γιατρος υψηλου κινδυνου Αθηνα...δεν το γνωριζα κατα τυχη μου το ειπε....τωρα μετα απο αυτο θελει στενη παρακολουθησει αν ποτε μεινω ξανα...κ θα κανω το πακετο θρομβοφιλιας γιατι οταν τις ειχα κανει ημουν εγκυος οποτε δεν πιανουν...αχαχαχ....με νιωθεις

Ραφαελίτσα μου γλυκιά! Θέλω χάρη!

Οποτε ξαναπάς για να σε δει, επειδή αυτοί γνωρίζονται μεταξύ τους, ρώτα τον άν ξέρει κάποιον καλό συνάδελφο για υψηλού κινδύνου και συγκεκριμένα θρομβοφιλία στη Θεσσαλονίκη.

Θα με υποχρεώσεις !

Φιλάκια Πολλά

Να ναι κάθε μέρα και καλύτερη !

xbeTp3.png

• 4 months later...
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!

Στον κο Μπόντη πήγα πριν κανένα μήνα με όλες μου τις εξετάσεις και μου είπε πως και στις δύο περιπτώσεις είναι "μηχανικό πρόβλημα του τραχήλου".

Στην επόμενη εγκυμοσύνη θα γίνει περίδεση και για ξάπλωμα πάλι ούτε λόγος!

Η αλήθεια είναι πως όλοι σε αυτον με στέλνουν γιατι η περίπτωση μου είναι λιγάκι δύσκολη!

Πάντως μου έβγαλε μια σιγουρία!

Φυσικά ενημερώθηκα και για άσχημες καταστάσεις ( ευχαριστώ κορίτσια για τα πμ!) , οι οποίες με βάλανε σε σκέψεις....

FRANKA ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ 21 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΡΑΧΗΛΟΥ(ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ! ΣΤΗΝ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ;

Διαφημίσεις

Λυπαμαι πολυ για οτι σου συνεβει ευχομαι στην επομενη εγκυμοσυνη να πανε ολα τελεια.Εγω ειχα κυηση υψηλου κινδυνου (επιπωματικος πλακουντας και τελος μερικη αποκολληση πλακουντα) ο γιατρος μου ειναι ο κ.Σαλαμαλεκης αναλαμβανει μονο εγκυμοσυνες υψηλου κινδυνου ειναι ο διευθυντης στο νοσοκομειο ΑΤΤΙΚΟ και καθηγητης πανεπιστημιου. Το μονο που σου λεω (για να μη σε ζαλιζω με τα δικα μου)αν δεν ηταν ο γιατρος μου δεν θα ζουσα και μαλλον ουτε το μωρο μου. Επισης και ο κ.Κασσανος υποδιευθηντης στο ΑΤΤΙΚΟ και καθηγητης πανεπιστημιου κι αυτος ο κ. Χρελιας ο κ.Πατσιουρας ολοι στο ΑΤΤΙΚΟ και ολοι πολυ καλοι γιατροι.Εχω αποψη για αυτους γιατι νοσηλευτηκα στο ΑΤΤΙΚΟ στην εγκυμοσυνη μου για αρκετο καιρο και τους γνωρισα και σαν ανθρωπους και σαν γιατρους.

Ολα καλα θα πανε αυτο να σκεφτεσαι μονο

ΓΕΙΑ ΣΟΥ JOLE! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο Κ. ΣΑΛΑΜΑΛΕΚΗΣ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ! ΕΙΝΑΙ ΟΜΙΛΙΤΙΚΟΣ; ΣΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ;

• 2 months later...
  • 1 χρόνο μετά...

Kαλημερα κοριτσια(και αγορια).επειδη εχει περασει αρκετος καιρος απο τις απαντησεις λεω να φρεσκαρουμε λιγο την σελιδα.

Ειμαι απο Θεσσαλονικη και ψαχνω γιατρο για κυησεις υψηλου κινδινου.εχω καποιον στο μυαλο μου αλλα ας δουμε κανεναν ακομα.

Λοιπον ξεκιναω το ιστορικο μου.

1.πολυκυστικες οωθηκες_

2.στιγμα μεσογειακης αναιμιας

3.θρομβοφιλια

4.ζακχαρο κυησης

5.μια παλλινδρομη στην 8η εβδομαδα

6.εναν ενδομητριο θανατο στην 38η εβδομαδα

7.επαθα θυρειοδιτιδα(που εγινε θυροειδης)

αυτα τα λιγα.εχω βρει τον αιματολογο και τον ενδοκρινολογο-διαβητολογο και ψαχνω το κυριοτερο,τον γυναικολογο.

εχετε καποιον να μου προτεινετε?

• 2 months later...
Kαλημερα κοριτσια(και αγορια).επειδη εχει περασει αρκετος καιρος απο τις απαντησεις λεω να φρεσκαρουμε λιγο την σελιδα.

Ειμαι απο Θεσσαλονικη και ψαχνω γιατρο για κυησεις υψηλου κινδινου.εχω καποιον στο μυαλο μου αλλα ας δουμε κανεναν ακομα.

Λοιπον ξεκιναω το ιστορικο μου.

1.πολυκυστικες οωθηκες_

2.στιγμα μεσογειακης αναιμιας

3.θρομβοφιλια

4.ζακχαρο κυησης

5.μια παλλινδρομη στην 8η εβδομαδα

6.εναν ενδομητριο θανατο στην 38η εβδομαδα

7.επαθα θυρειοδιτιδα(που εγινε θυροειδης)

αυτα τα λιγα.εχω βρει τον αιματολογο και τον ενδοκρινολογο-διαβητολογο και ψαχνω το κυριοτερο,τον γυναικολογο.

εχετε καποιον να μου προτεινετε?

καλησπερα κ απο εμενα...

εχω ακουσει απο κοπελες απο αυτο το σαιτ,για τον κο μαμοπουλο κ για τον κο ρουσσο........επειδη κ εγω στο ιστορικο μου εχω θεμα με κυησεις υψηλου κινδυνου,(πολυκυστικες ωοθηκες,υποθυροειδισμο,ασθμα..)(εχασα το πρωτο μωρακι μου 29 εβδομαδων,αλλα αργοτερα εκανα διδυμα αγορακια)οταν με το καλο ξαναμεινω εγκυος,γιατι θελω ενα τριτο,θα παω να με δουνε κ θα διαλεξω.........

καλη συνεχεια σου ευχομαι!!!!!

• 9 months later...

Καλησπέρα σας ! Μιας και βρίσκομαι και εγώ στη φάση αναζήτησης γιατρού για δύσκολες περιπτώσεις, ή ηψυλού κινδύνου όπως λέγονται, ανακινώ το θέμα...

Παρακαλώ όσες έχετε εμπειρίες "δύσκολων" εγκυμοσύνων και μείνατε ικανοποιημένες από τους γιατρούς σας, συστήστε μας τους...

Ευχαριστώ πολύ!

• 1 χρόνο μετά...

καλησπέρα κοριτσια, χρειαζομαι τη βοηθεια σας. πριν 7 μηνες εχασα το κοριτσακι μου 30w 3 d...σημερα ειμαι παλι εγκυος 6w.

επειδη θεωρω η γιατρος που με παρακολουθουσε εχει ευθυνη για την απωλεια μας, ψαχνω αλλο γιατρο και αυτη τη φορα σε δημοσιο νοσοκομειο - το ιδιωτικο το χρυσωσαμε την πρωτη φορα και πλεον δεν υπαρχει η πολυτελεια...

η κυηση μου θεωρειται πλεον "υψηλου κινδυνου" και για αυτο θελω γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο που να αναλαμβανει δυσκολες περιπτωσεις....

please....συμβουλεψτε με!!!!

καλησπέρα κοριτσια, χρειαζομαι τη βοηθεια σας. πριν 7 μηνες εχασα το κοριτσακι μου 30w 3 d...σημερα ειμαι παλι εγκυος 6w.

επειδη θεωρω η γιατρος που με παρακολουθουσε εχει ευθυνη για την απωλεια μας, ψαχνω αλλο γιατρο και αυτη τη φορα σε δημοσιο νοσοκομειο - το ιδιωτικο το χρυσωσαμε την πρωτη φορα και πλεον δεν υπαρχει η πολυτελεια...

η κυηση μου θεωρειται πλεον "υψηλου κινδυνου" και για αυτο θελω γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο που να αναλαμβανει δυσκολες περιπτωσεις....

Κιοσες και Δρακακης στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ.

Μεσογίτης Αλεξάνδρα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...