Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

γιατρος για κυηση υψηλου κινδυνου

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα,

Είχα για δεύτερη φορά μια φρικτή εμπειρία πρίν απο ένα μήνα.Γέννησα (χωρίς τον γιατρό μου φυσικά γιατι δεν τον αφήσαν ούτε να με δεί) στον έκτο ένα αγοράκι στο Ιπποκράτειο (ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) το οποίο μετά απο έξι ώρες πέθανε. :cry::cry::cry:

Το πρόβλημα που είχα ήταν εξάλειψη τραχήλου και φυσικά στο τέλος κανονικότατη διαστολή.

Σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό. Όχι πως ο άνθρωπος ήταν αδιαφορος αλλα θεωρω πως πρέπει πια να μιλήσω με κάποιους γιατρούς που έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια περιστατικά.Γνωρίζει καμιά σας κανέναν στη Θεσσαλονίκη???????Και στην Αθήνα δεν μας πειράζει ......... αρκει να βρεθεί μια λύση (αν υπάρχει) και να πάψω να σκοτώνω τα παιδάκια που είναι να φέρω στον κόσμο!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ......

Διαφημίσεις

Franka λυπάμαι ειλικρινά για ότι συνέβη αλλά επίσης σου λέω ειλικρινά ότι δεν πρέπει στιγμή να σκέφτεσαι έτσι. Μην κατηγορείς έτσι άδικα τον εαυτό σου! Επιπλέον, αν και δεν ξέρω και πολλά για την περίπτωση, ξέρω πως πρόκειται για πρόβλημα που λύνεται. Γιατρούς που έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια περιστατικά δε γνωρίζω αλλά έχω μάθει υπέροχα νέα για κοπέλες που τα έχουν αντιμετωπίσει.

Νομίζω ότι μ' ένα ψάξιμο στο forum, θα βρεις κάποιους καλούς και έμπειρους γιατρούς που μπορείς να απευθυνθείς.

Αλήθεια, γιατί δεν άφησαν το γιατρό σου ούτε να σε δεί; Δεν ξέρω βέβαια τί γίνεται σ'αυτές τις περιπτώσεις αλλά δεν το καταλαβαίνω...

Σου εύχομαι σύντομα ο εφιάλτης να δώσει τη θέση του στο πιο όμορφο όνειρο!

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

Μην σκεφτεσαι ετσι δεν φταις εσύ σε κάτι καλή μου.Κάποια πράγματα δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας..λυπάμαι πολύ γι αυτό που σου συνέβει αλλα έχε κουράγιο και σύντομα θα κρατάς ενα υγιεστατο παιδάκι στην αγκαλιά σου.Γιατρούς δεν ξέρω να σου προτείνω αλλα σίγουρα καποιες κοπελες θα ξερουν να σου πουν.Καλη επιτυχία.

FRANKA, καταρχήν ειλικρινά λυπάμαι πολύ για την εμπειρία που είχες και σου εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα και η επόμενη προσπάθεια να είναι πετυχημένη!!

Όσον αφορά γιατρό, εγώ θα οσυ προτείνω τον γυναικολόγο που με παρακολουθεί στην Άθήνα. Εγώ είμαι από Κρήτη αλλά όποτε έπρεπε να επισκεφτώ γυναικολόγο πήγαινα Αθήνα μόνο και μόνο γιατί του έχω τυφλή εμπιστοσύνη.

Λέγεται Μαυρέλος Κων/νος

Μαιευτήρας-Χειρούργος-Γυναικολόγος

Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών

Ειδικός στη θεραπεία της στειρότητας

Λαπαροσκοπική-Υστεροσκοπική Χειρουργική-Laser

Ιατρείο: Μουσών 17, 115 24, Π.Ψυχικό (δίπλα στο μαιευτήριο Λητώ)

Τηλ 2106777768

Κινητό: 6944580122

Οικία 2106743689

Ιασώ 2106184000

Λητώ 2106902000

e-mail: [email protected]

Ελπίζω να σε βοηθήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.....

ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ......

ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ................

Διαφημίσεις

Καλημέρα Franka μου. Σου προτείνω τον γιατρό που πριν μια εβδομάδα με χειρούργησε. Είναι εξαιρετικός!!!

Γεώργιος Πάντος

Μαιετήρας - Χειρούργος-Γυναικολόγος

Μητροπόλεως 40, Θεσσαλονίκη, Τηλ. ιατρείου 2310-263212

Να επιμείνεις στο τηλέφωνο γιατί γίνεται λίγο χαμός από κόσμο. Καλή επιτυχία και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά, γιατί δυστυχώς κάποια πράγματα μας συμβαίνουν χωρίς να τα ορίζουμε εμείς :wink:

Qep5p3.pngrWtbp3.png

"Καλημέρα Franka μου. Σου προτείνω τον γιατρό που πριν μια εβδομάδα με χειρούργησε. Είναι εξαιρετικός!!!

Γεώργιος Πάντος

Μαιετήρας - Χειρούργος-Γυναικολόγος

Μητροπόλεως 40, Θεσσαλονίκη, Τηλ. ιατρείου 2310-263212

Να επιμείνεις στο τηλέφωνο γιατί γίνεται λίγο χαμός από κόσμο. Καλή επιτυχία και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά, γιατί δυστυχώς κάποια πράγματα μας συμβαίνουν χωρίς να τα ορίζουμε εμείς "

Σ'ευχαριστώ πολύ........γνωρίζω για τον συγκεκριμένο γιατρό και θα πάω....μου είπαν και για τον κο Μπόντη.Γνωρίζει καμία τιποτα???????

• 3 months later...

ΦΡΑΝΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ

ΤΗΛ.244512

ΦΡΑΝΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ

ΤΗΛ.244512

Τι σημαίνει αυτό????

Σ'ευχαριστώ πολύ........γνωρίζω για τον συγκεκριμένο γιατρό και θα πάω....μου είπαν και για τον κο Μπόντη.Γνωρίζει καμία τιποτα???????

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ. ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘ ΕΞΙΝ ΑΠΟΒΟΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΑΡΛΑΤΖΗ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ. Ο ΤΑΡΛΑΤΖΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΤΣΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΕΧΩ.

gzTDp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!

Στον κο Μπόντη πήγα πριν κανένα μήνα με όλες μου τις εξετάσεις και μου είπε πως και στις δύο περιπτώσεις είναι "μηχανικό πρόβλημα του τραχήλου".

Στην επόμενη εγκυμοσύνη θα γίνει περίδεση και για ξάπλωμα πάλι ούτε λόγος!

Η αλήθεια είναι πως όλοι σε αυτον με στέλνουν γιατι η περίπτωση μου είναι λιγάκι δύσκολη!

Πάντως μου έβγαλε μια σιγουρία!

Φυσικά ενημερώθηκα και για άσχημες καταστάσεις ( ευχαριστώ κορίτσια για τα πμ!) , οι οποίες με βάλανε σε σκέψεις....

καλησπέρα για πρώτη φορά μετά από αρκετές ημέρες που μπαίνω στο site. Ο λόγος εγγραφής είναι ότι έχω πάει στον κ. Μπόντη, η εμπειρία του είναι μοναδική θα έλεγα [ ο πρώτος που εφάρμοσε εξωσωματική στην Ελλάδα]. Θα έλεγα ότι τον συστήνω ανεπιφύλακτα, γιατί ξέρω ότι εξαντλεί όλα μα όλα τα περιθώρια πριν από οτιδήποτε και πίστεψέ με σου μιλάει κάποια που έχει όλα προβλήματα υπογονιμότητας μαζεμένα. Παρόλα αυτά με χειρούργησε και μου έδωσε χρονικό περιθώριο πριν την εξωσωματική, το ίδιο και σε μία φίλη, η οποία όμως τελικά έμεινε έγκυος από μόνη της.

• 2 months later...

Franka,καλη δυναμη και τα καλυτερα αποτελεσματα,γλυκεια μου..........

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

• 4 months later...

αν καποια κοπελα γνωριζει καποιον ειδικο σε κυησεις υψηλου κινδυνου θα με βοηθουσε...παρα πολυ!θα ηθελα την βοηθεια σας, σας παρακαλω!

Διαφημίσεις

Που ακριβώς αναφέρεσαι με την κύηση υψηλού κινδύνου;;; Υπέρταση, ζάχαρο, επιπωματικός πλακούντας ... ίσως αν δώσεις κάποια παραπάνω στοιχεία να μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει καλύτερα. Επίσης για ποια πόλη ενδιαφέρεσαι να είναι ο γιατρός;;;

Να έχεις πάντως αισιοδοξία και θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά ... σου μιλάω εκ πείρας ... πρόσφατα βίωσα μια πολυ εξαιρετικά δύσκολη εγκυμοσύνη αλλα ευτυχώς τέλος καλό και όλα καλά ... Η καλή ψυχολογια βοηθάει πολύ μην το ξεχνάς στιγμή ...

• Like 1

1aLup3.png

BtUIp3.png

Κι εγώ διανύω δεύτερη εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου.΄Οπως είπε και η΄Ολγα, πες μας λεπτομέρειες, για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.

Εχετε δικιο κοριτσια δεν εδωσα λεπτομερειες. Προσφατα εχασα το μωρο μου στον 9 μηνα απο αποκολληση πλακουντα. Τον μηνα που ολες περιμενουμε να αγκαλιασουμε τα μωρα μας...να ζησουμε την μεγαλυτερη ευτυχια στη ζωη μας..εγω βρεθηκα να κλαιω σε ενα δωματιο ενος μαιευτηριου.ολα τα ονειρα γκρεμιστηκαν σε μια στιγμη μοναχα...τα ερωτηματα πολλα..πως? γιατι? δεν ειχε δειξει τιποτα ο υπερηχος?

Η εγκυμοσυνη κυλουσε ομαλα χωρις προβληματα..ο πονος μεγαλος κ οι φοβοι πολλοι...λογω ιστορικου αναζητω καποιον γιατρο που να παρακολουθει κυησεις αλλα να ειναι ειδικος κ στους υπερηχους (πχ να κανει β επιπεδου κ.τ.λ.), φιλικο κ ομιλητικο που θα με γεμισει ελπιδα κ εμπιστοσυνη.ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ..

Λυπάμαι πάρα πολύ... Δεν ξέρω τι να πω... Τραγικό συμβάν. Καλή δύναμη σου εύχομαι.

Η δική μου γιατρός είναι στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. Εγώ έχω ανεπάρκεια τραχήλου, έκανα περίδεση και από τότε σε μερική ακινησία στο σπίτι. Πήγαν όλα καλά, γέννησα στις 39 εβδομάδες με φυσιολογικό τοκετό τον γιο μου και τώρα εκτός αυτού, έχω και διαβήτη κύησης. Της έχω εμπιστοσύνη.΄Εβγαλε εις πέρας την εγκυμοσύνη της συνυφάδας μου. Είχε τεράστια ινομυώματα και 3 γιατροί της είπαν να κάνει έκτρωση, γιατί δεν υπήρχε ελπίδα για το μωρό, αλλά θα κινδύνευε και η ίδια. Πήγαν όλα καλά, έγινε καισαρική, και παρά τον αυξημένο κίνδυνο για ακατάσχετη αιμορραγία, της αφαίρεσε τα μεγαλύτερα ινομυώματα εκείνη την ώρα με επιτυχία.

Τη λένε Πεϊτσίδου. Αν ενδιαφέρεσαι, θα πάρεις τηλέφωνο στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και θα κλείσεις απογευματινό ραντεβού μαζί της.

΄Οτι και να κάνεις πάντως, εύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και να αποκτήσεις ένα υγιές μωράκι!

Πολύ λυπήθηκα. Πιστεύω η επόμενη εγκυμοσύνη πως θα απαλύνει πολύ τον πόνο σου...

Εγώ δεν είχα κύηση υψηλού κινδύνου αλλά ο γιατρός μου ο κος Χασιάκος που είναι καθηγητής κ είναι κ σε Δημόσιο νοσοκομείο (Αρεταίειο) λένε πως είναι γιατρός για τα δύσκολα...

Ευχομαι τα καλύτερα από εδώ κ μπρος..

D9kvp2.png?3X2batCM

Εχετε δικιο κοριτσια δεν εδωσα λεπτομερειες. Προσφατα εχασα το μωρο μου στον 9 μηνα απο αποκολληση πλακουντα. Τον μηνα που ολες περιμενουμε να αγκαλιασουμε τα μωρα μας...να ζησουμε την μεγαλυτερη ευτυχια στη ζωη μας..εγω βρεθηκα να κλαιω σε ενα δωματιο ενος μαιευτηριου.ολα τα ονειρα γκρεμιστηκαν σε μια στιγμη μοναχα...τα ερωτηματα πολλα..πως? γιατι? δεν ειχε δειξει τιποτα ο υπερηχος?

Η εγκυμοσυνη κυλουσε ομαλα χωρις προβληματα..ο πονος μεγαλος κ οι φοβοι πολλοι...λογω ιστορικου αναζητω καποιον γιατρο που να παρακολουθει κυησεις αλλα να ειναι ειδικος κ στους υπερηχους (πχ να κανει β επιπεδου κ.τ.λ.), φιλικο κ ομιλητικο που θα με γεμισει ελπιδα κ εμπιστοσυνη.ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ..

Να πω και εγώ με τη σειρά μου πως λυπάμαι πολύ, για τον πόνο που σου προκάλεσε ένας ασυνείδητος κατά τ' άλλα γιατρός.

Θα συμφωνήσω και εγώ με την YIOUPI, αν και δεν είναι λαλήστατος είναι ένας καταξιωμένος άνθρωπος με αξιοθαύμαστη επιστημονική κατάρτιση.

Μην απορείς που χρησιμοποιώ πρώτα την λέξη "Άνθρωπος", αλλά πρώτα απ' όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με πολλές ευαισθησίες, αν και το δείχνει μόνο όταν και όπου χρειάζεται.

Ο ΧΡΌΝΟς ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΛΎΝΕΙ ΤΟΝ ΠΌΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΎΧΟΜΑΙ ΑΥΤΌ ΝΑ ΕΊΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΉ ΓΙΑ ΝΑ διώξεις από τον ιατρικό χώρο, τον άχρηστο και ανίκανο γιατρό που σου καταπάτησε τα όνειρα και τις ελπίδες σου!

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ είναι η μόνη λέξη, που θα του ταίριαζε!

Λυπάμαι πολύ ειλικρινά!

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!!!!

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια απο καρδιας...

Λυπάμαι πολύ nikiger μου.Δυστυχώς όλα μεσα στην ζωή μας είναι.Διέγραψε αυτή την ιστορία και ξεκίνα απο την αρχή. Εγω μπορώ να σου συστήσω τον γιατρό μου γιατί και εγώ είχα μια κύηση υψηλού κινδύνου (δυστροφία εμβρύου, αποκόλληση πλακούντα σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης και άλλα...) ΠΑΝΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - ΜΗΤΕΡΑ. Βασιλίσσης Σοφίας 112. Είναι εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος. Εμένα μου έκανε όλες τις εξετάσεις, είναι πολύ λεπτομερής πάρα πολύ όμως και αυτό είναι που σώζει καταστάσεις. Ακόμα και κάτι μοριακές εξετάσεις έκανα που όταν έπαιρνα σε νοσοκομεία τηλ. για να ρωτήσω που γίνονται μερικοί δεν τις ήξεραν καν.Μιλάμε για τόσο εξιδεικευμένες. Μου είχε δώσει τόσο θάρρος που με βόηθησε πολύ ψυχολογικά.Να φανταστείς ότι ήμουν 6 μηνών περίπου και δεν ήξερα αν θα μπορέσει η κύηση να συνεχιστεί.Τελικά όλα καλά. Καταλαβαίνω τον πόνο σου αλλά προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε καλά.