Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μοναδικές πρώτες στιγμές!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 256
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προχθές εκεί που καθόμασταν και παίζαμε ξαφνικά σταματάει, με κοιτάει χαμογελώντας και μου λέει "μαμά μου" (το μου ήταν το καινούριο) κι άρχισε να χαϊδεύει το χέρι μου!

Παναγίτσα μου έλιωσα!

Και τώρα πια δε με αγκαλιάζει απλά αλλά τρέχει από μακριά με ανοιχτά τα χεράκια της για να πέσει στην αγκαλιά μου! Χθες μπήκα στο σπίτι ψόφια από τη δουλειά κι όταν το έκανε αυτό τα ξέχασα όλα! :D:D:D:D:D

6qjVp3.png

Προχθές εκεί που καθόμασταν και παίζαμε ξαφνικά σταματάει, με κοιτάει χαμογελώντας και μου λέει "μαμά μου" (το μου ήταν το καινούριο) κι άρχισε να χαϊδεύει το χέρι μου!

Παναγίτσα μου έλιωσα!

Και τώρα πια δε με αγκαλιάζει απλά αλλά τρέχει από μακριά με ανοιχτά τα χεράκια της για να πέσει στην αγκαλιά μου! Χθες μπήκα στο σπίτι ψόφια από τη δουλειά κι όταν το έκανε αυτό τα ξέχασα όλα! :D:D:D:D:D

Ε, αυτές οι στιγμές Angelina μου είναι οι φορτιστές των μπαταριών μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Εμένα μου λέει: Έλα μαμά να σου κάνω λίγο μασάζ να ξεκουραστείς!!!!!! :D:D:D:D:D Κι όταν μ'ακουμπάνε εκείνα τα μαγικά χεράκια....... :D:D:D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

KΑΛΗΣΠΕΡΑ ! Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ! ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ, ΚΑΝΕΙ ΝΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΑ !ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΑΘΩ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΠΕΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ !

FRIENDLY , MARIA

Σήμερα σηκωθήκαμε κ σταθήκαμε για 1η φορά μόνοι μας χωρίς να πιανόμαστε από πουθενά.Εγω έβλεπα τηλεόραση,εκείνος ήταν στο πάρκο του κ έπαιζε κ ξαφνικά ακούω μαμάαα κ τον βλέπω με τα χεράκια ψηλά κ όρθιο!!!!!!!!!!Αντε κ να περπατήσουμε!

• 2 εβδομάδες μετά...

Οτι έχει μάθει η μικρή το έχει μάθει από την μαμά μου. Εχει μια φοβερή μεταδοτικότητα. Το τελευταίο που έχει μάθει είναι να χαιδεύει την κοιλια της όταν την ρωτάμε που έχει η Θεια Χριστίνα το μωράκι! Επειδή το περιμέναμε πολυ καιρό και με αυτά τα νέα χάρηκα περισσότερο από οτι όταν έμαθα για την δικιά μου την εγκυμοσύνη μπορεί να μην είναι το πιο δύσκολο πράγμα αλλα είναι σίγουρα το πιο συγκινητητικό!!

7zVVp2.png

Οτι έχει μάθει η μικρή το έχει μάθει από την μαμά μου. Εχει μια φοβερή μεταδοτικότητα. Το τελευταίο που έχει μάθει είναι να χαιδεύει την κοιλια της όταν την ρωτάμε που έχει η Θεια Χριστίνα το μωράκι! Επειδή το περιμέναμε πολυ καιρό και με αυτά τα νέα χάρηκα περισσότερο από οτι όταν έμαθα για την δικιά μου την εγκυμοσύνη μπορεί να μην είναι το πιο δύσκολο πράγμα αλλα είναι σίγουρα το πιο συγκινητητικό!!

7zVVp2.png

line_m122_beg_39_time_1165294800_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Η δικιά μου ζουζουνίτσα που είναι ενάμιση περίπου χρονών, ξέρει όλες τις λέξεις αλλα τις λέει με την πρώτη συλλαβή, και έτσι συνεννοούμαστε κανονικά. Καθε μέρα μου κάνει και πιο τρελά πράγματα.

Προχθές είμασταν ξαπλωμένες και λέγαμε παραμυθάκια στο κρεββατι μου και ξαφνικά ένοιωσε ότι νυστάζει, έβγαλε την πιπίλα από το στόμα, έγειρε πάνω μου και μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα λέγοντας, ....μαμά νανι εύα..... και κοιμηθηκε αμέσως.

Είναι το πιο γλυκό και τρυφερό πλασματάκι!!

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ...ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΓΚΟΥ..ΟΥΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ...

• 2 months later...

Η μικρούλα μου, είναι τώρα 11,5 μηνών, της λέω έλα κάνε την μαμά φιλάκι, με κάνει "φιλάκι" στο μάγουλο με ανοιχτό το στόμα και με γεμίζει σάλια. Μετά λέει αααααα μα-μάά... Έτσι, μου έρχεται να κλάψω.

Εμενα που χτυπησα λιγο το ποδι μου στο τραπεζακι και

εκανα ¨ουτς πονεσα¨ και ¨αχ¨ και ηρθε ο μικρος και

με αγκαλιασε και με φιλησε!!

Ελιωσα εκεινη τη στιγμη.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Την προηγουμενη Δευτερα ο γιος μου μου εδωσε το πρωτο κανονικο φιλί...

Δηλαδη φιλι φιλί και οχι απο αυτα τα σαλιαρικα που κολλανε το στομα τους πανω σου και λενε "μα"

κανονικο κανονικότατο... Περιττο να πω οτι χρειαστηκα παμπερς... :lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Δώρα,

γρήγορα να σου πει και :" σ'αγαπώ μανούλα".

Η Ελένη μου, ξέρει : τα χέρια, τα πόδια, τη μύτη, τα μαλλιά, το στόμα, τα αυτιά, τα δόντια και τα δείχνει όταν τη ρωτάω.

Επίσης, φωνάζει άτα τη γάτα, όλα τα τετράποδα είναι γάτες.

Πάει στα παπούτσια μας τα παίρνει μας τα δίνει και λέει παπαπου.

Είμαι λίγο κουκουβάγια εεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

• 3 εβδομάδες μετά...

ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ!

ΩΣΤΟΣΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΣΑ ΧΑΖΗ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ...

ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 2 ΕΒΔ.(ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΝΩΡΟΥ)

ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΡΑΥΓΟΥΛΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ

ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙ!!!!!

tn?sid=3721117070&mid=AIsKDNkAABLhSOXwJAz0dywE45w

• 2 εβδομάδες μετά...

Η καλύτερη στιγμή μου...όταν τον θηλάζω και στο τέλος με κοιτάει στα μάτια και μου ρίχνει ένα μεγάλο φαφούτικο χαμόγελο................ :lol::lol::lol:

ΝΕΝΙΝΚ κάνε κλικ πάνω σε ένα τικεράκι και θα σε βγάλει στο site που μπορείς να φτιάξεις κι εσύ ένα.

• 3 εβδομάδες μετά...

Emas i prigkipissa mas einai 8minwn kai edw kai 5hmeres kanei prospathies na mposoulisei. Kathomai stin alli akri tou krevatiou mas kai prospathei na ftasei stin agkalia mou kai egw liwnw!!!!!!!!!!!!!!!!

Afiste to xamogelo tis, tis gkrimatsoules pou kanei kai tosa alla pou omorfainoun tin zwh mas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To taxidi tis zwis mas twra einai san oneiro, akoma kai duskoleies na uparxoun XALALI :P

OUR LITTLE GIRLS ARE OUR HEAVEN IN EARTH

XN6Sp2.pngTrmmp2.png

• 1 month later...

το κοπελακι μου ειναι 5,5 μηνων και προχτες με εκανε κανονικη αγκαλιτσα και με χαιδεψε στο μαγουλο, αγκαλιτσα απο αγαπη, οχι απο αυτες που κανουν οταν θελουν νανι...

Δεν υπαρχουν λεξεις για αυτο που ενιωσα...

tn?sid=3721117070&mid=AIsKDNkAABLhSOXwJAz0dywE45w

• 3 εβδομάδες μετά...

Όταν τον ταίζω με το μπιμπερό του με κοιτάει στα ματια επιμονα και μετά μου σκάει ενα χαμόγελο με τη θηλή στο στομα....λειώνω :P

Ή όταν ξυπναει στις 6 το πρωί και παω από πανω του για να τον δω πριν του ετοιμάσω το γάλα, μου ριχνει ενα χαμόγελο τοσο τρυφερό και μεγαλο επειδή χαιρεται που με βλεπει.

Ειμαι σιγουρη οτι θα ακολουθήσουν και αλλες :P

Ο μπεμπάκος μου είναι 3 μηνών και χθες το απόγευμα έκανε για πρώτη φορά ΑΓΚΟΥΟΥ!!! Τί χαρά και τί ευτυχία να σε κοιτάει, να σου γελάει και να λέει αγκού! Ψυχούλες γλυκές!!!

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

• 2 εβδομάδες μετά...

εμενα παλι, που ειναι 20 ημερων εχει ανακαλυψει την αγαπημενη της απασχοληση!! μολις την πλυνουμε, ακριβως εκεινο το νανοδευτερολεπτο που το γυμνο, καθαρο κωλι της ειναι ακουμπισμενο στη καθαρη αλλαξιερα και καθαρη πετσετα περιμενοντας τη καθαρη πανα... ξανακατουραει!!!!

και μετα μας κοιταει, με τα ψιλογκαβα (ακομα! :lol: ) ματια της που δεν εστιαζουν ακομα καλα!!! σαν να λεει "ε, και?? τι εγινε!!! ξαναπλυντε με!!"

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...