Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μοναδικές πρώτες στιγμές!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 256
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις καναμε αγκου οταν ηταν μολις 30 ημερων και εμεινα να τον κοιταζω αλλα δεν ξαναειπε :cry: παρα μετα απο 3 μερες! :D

Τωρα γελαει με φωνουλα και με παιρνει αγκαλιτσα οταν παω απο πανω του και τον ζουλαω!

εμεις καναμε αγκου οταν ηταν μολις 30 ημερων και εμεινα να τον κοιταζω αλλα δεν ξαναειπε :cry: παρα μετα απο 3 μερες! :D

Τωρα γελαει με φωνουλα και με παιρνει αγκαλιτσα οταν παω απο πανω του και τον ζουλαω!

Εμείς 2-3 μηνών λεγαμε ίγκο-ίγκο,γκα,αγκουά...διάφορα τέτοια!Είχε πλάκα!Και ειδικά όταν κοιταζόταν στον καθρέφτη!Τώρα κοιτιέται και καμαρώνει και αυτοφιλιέται!Χαχα!Μου φαίνεται ότι αυτό το παιδί θα έχει μία δόση ψώνιου!χαχαχα! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Σήμερα την είχε η γιαγιά της τη Νάσια και όταν την έφερε μου είπε ότι δε σταμάτησ όλη τη μέρα να μιλάει!Έλεγε διάφορα,αλλά κυρίως μαμα-μπαμπα-εμαμα-εμπαμπα-μαμαμε-μπαμπαμε-μιαμμιαμ-αντε-παμε και διάφορα τέτοια!Και μόλις την πήρα αγκαλιά και για 1 ώρα μετά,δε σταμάτησε ούτε στιγμή να μιλάει!Κορίτσια με τρέλανε!Μα τέτοια πολυλογία! :?::?::?::D:D:D

Διαφημίσεις

Ρε Ρουλακι........... κι εγω ηθελα να ανοιξω ποστ για το κοριτσακι μας που περπατησε και δεν τολμησα.... :oops:

ΜΠΡΑΒΟ ΔΑΝΑΗ !!! Καλες βόλτες και ... καλες... τουμπες!!! Ρουλα παρε της κι ενα κρανος καλε !!! :lol:

Κορίτσια ξέχασα να σας πω!Από χθες το Νασιουλάκι μου σκαρφαλώνει με τα γόνατα και ανεβαίνει ολομόναχη και σε κλασματα δευτερολέπτου σε αυτά τα αποθηκευτικά κουτιά του ΙΚΕΑ και σε ένα τμήμα του σύνθετού μου(είναι σε κομματια) που έχει ύψος 30 εκατοστά!Απίστευτο :?::?::?::roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

πάντως στην φωτογραφία φαίνεται για πολύ ήσυχο μωρό... :wink:

Η Νάσια?Έλα να την γνωρίσεις και θα καταλάβεις από το πρώτο λεπτό πόσο ήσυχη είναι!Χαχαχα! :lol::lol::lol:

Εδώ είναι 6 μηνών παρά 3 μερες!

DSC00261.jpg

Κοιτα να σου πω Στελλάκι.... ξεκινα απο τωρα.... να την μαλωνεις γιατι μετα δεν θα μαζευετε...

Όσες φορέ προσπάθησα να το κάνω κουμπάρα,με μαλώνει κι αυτή!Τσιρίζει και μουγκρίζει σαν τρένο!Και το τσιριχτο εεεεεεεεεεεεε και αααααααααααα δεν ειναι οτι καλύτερο για τα αυτια μου! :lol::lol::lol:

Στέλλα, το ξέρει ότι δεν το αντέχουν τα αυτιά σου και εκεί ποντάρει. Είναι εξελιγμένο είδος τα σημερινά παιδιά, μη τα υποτιμάς.

Το ξέρω πολύ καλά αυτό jodido μου,αλλά να μωρέ,δε μπορώ τις φωνές... :?

Χτες ο μικρός ήταν στο ριλάξ, εγώ μαγείρευα και ο άντρας μου έβλεπε ποδόσφαιρο :evil: οπότε δικαίως το παιδί άρχισε να διαμαρτύρεται και να φωνάζει που δεν του δίναμε σημασία. Πάω λοιπόν κοντά του, πολύ κοντά του όμως, το πρόσωπό μου λίγα εκατοστά από το δικό του και αρχίζω να του λέω γελαστά αλλά σχετικά δυνατά "γιατί φωνάζει το μωρό μου, τι θέλει, τι, τι" και βάζει κάτι γέλια. Έπαθα πλάκα, γιατί μέχρι τώρα χαμογελούσε μεν αλλά χωρίς ήχο. Αυτό όμως ήταν άλλο πράγμα, δυνατό γέλιο όπως οι μεγάλοι όταν ξεκαρδιζόμαστε. Αλοιφή η μανούλα (και ο μπαμπάς βέβαια που παράτησε τον αγώνα και έπιασε την κάμερα)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...