Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μοναδικές πρώτες στιγμές!!!

Recommended Posts

Η νεαρή Φουρφουρίνα μέχρι πριν 2 βδομάδες έλεγε μα μά και για γιά... άντε αϊ... και διάφορα ακαταλαβίστικα. Εδώ και 2 βδομάδες λέει ΜΟΝΟ μπαμπά... συνέχεια όμως... Μας έχει ξετρελάνει... γελάει με φωνή... την γαργαλάω.... μόλις θα ξυπνήσει χασμουριέται και μετά χαμογελάει.... είναι ένα θαυματάκι... Το θαυματάκι μου!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 256
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χτες ειπαμε παππουτσακια για την ακριβεια ειπε πα πα πα πα πα κιαααα και μου τα φερνε να της τα βαλω!!! γελαγα εγω και ξεραινοταν και αυτη στο γελιο!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχ ειναι ερωτας :D:D

Διαφημίσεις

Εχθές το απόγευμα έβαλα τα Χριστουγεννιάτικα στρουμφάκια και χορεύαμε!Τραγουδάει κιόλας(με τη δική της γλώσσα!) και ξεκαρδίζεται στα γέλια,όπως γελάει ένα παιδάκι 3-4 χρονών!Έχει πολλή πλάκα! :D:D:D

Πρωτες λεξουλες!! Εκτος απο το μαμα-μπαμπα-γαβ γαβ (και καλα το σκυλακι), της λεω προχτες:Θες να παμε στις κουνιες; Και μου λεει ναι!! Τρελαθηκα: Λεω:Θα ειναι και αλλα παιδακια εκει; Μου λεει:Ναι. Δεν μπορει λεω, πλακα μου κανει... Της λεω: Ειδες ειδησεις χθες; Μου λεει:Ναι. Καταλαβα οτι πιανει τον επιτονισμο της ερωτησης και απανταει σε ολα ναι, αλλα παιδια εχει πολυ γελιο. Χθες το πρωι κατι της ειπα και της λεω:Ενταξει; Και ακουω ενα:"ατθει" Χαχαχα!! εχουμε ξετρελαθει. Νωρις δεν ειναι για τετοια; Στην ουσια λογω της προωροτητας 10 μηνων ειναι...

Επισης χθες την βρηκα ορθια στην κουνια της να με περιμενει (δεν το ειχε ξανακανει) και χαρηκα παρα πολύ...

Πωπω Jeanaki τώρα το είδα!!! Μπράβο στο Νεφελάκι μεγάλωσε πολύ η ζουζουνίτσα!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Τωρα τελευταια του λεω "δωσε μου τα χερακια σου να σε παρω αγκαλιτσα" και του βαζω τα δικα μου σε μια αποσταση και μου τα δινει!

Στηριζεται μονος του στα χερια μου και σηκωνεται ορθιος!!!!!!

Εχω τρελλαθει μιλαμε!!!!!

Διαφημίσεις

Κάθε μέρα? Κάθε ώρα κάνουν από κάτι καινούριο!

Σήμερα ο δικός μου έπλενε τα χεράκια του...Πάντα όταν τον αλλάζω τον πλένω με νεράκι και του πλένω και τα χεράκια. Μέχρι τώρα του τα έβαζα με το ζόρι στο νερό, σήμερα του λέω έλα να πλύνουμε και τα χεράκια και τσουπ τα έβαλε μόνος του κάτω από την βρύση. :)

Επίσης αυτό που κάνει και με τρελαίνει, βγάζει συνέχεια τις κάλτσες του, και του λέω σήμερα που είναι η κάλτσα? Και πήγε να μου την φέρει να του την φορέσω... :lol:

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Κάθε μέρα? Κάθε ώρα κάνουν από κάτι καινούριο!

Σήμερα ο δικός μου έπλενε τα χεράκια του...Πάντα όταν τον αλλάζω τον πλένω με νεράκι και του πλένω και τα χεράκια. Μέχρι τώρα του τα έβαζα με το ζόρι στο νερό, σήμερα του λέω έλα να πλύνουμε και τα χεράκια και τσουπ τα έβαλε μόνος του κάτω από την βρύση. :)

Επίσης αυτό που κάνει και με τρελαίνει, βγάζει συνέχεια τις κάλτσες του, και του λέω σήμερα που είναι η κάλτσα? Και πήγε να μου την φέρει να του την φορέσω... :lol:

Αχ αυτό με τη βρύση μου το κάνει εδώ και 3 μήνες! :D:D:D

Αχ αυτό με τη βρύση μου το κάνει εδώ και 3 μήνες! :D:D:D

Ε είστε και κοριτσάκια εσείς...πιο νωρίς καταλαβαίνετε την καθαριότητα! ;):lol::lol:

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

:lol::lol:

Εμενα παλι προσπαθει να πιασει το νερο.... :roll:

Αυτο που κανει εμενα αυτες τις μερες ειναι που του λεω "παμε να φαμε"?Και (οταν πειναει) κοιταει στην κουζινα που ειναι το καρεκλακι οτυ και κανει τα χειλακια του πλατς-πλατς σαν να εφαγε κατι και το νοστιμευεται!Επικοινωνουμε πλεον και εχει πολυ ενδιαφερον! :lol::lol:

bxBwp2.png EgDTp2.png

Διαφημίσεις

Eμένα κορίτσια με φώναξε μαμά καθαρά και γλυκά γλυκά και με τρέλλανε γιατι μέχρι τώρα φώναζε μπαμπα που ίσως εννοούσε και μαμά αλλά άλλο να το ακους καθαρά

Mε τρέλλανε σας λέω Προχθές έγινε αυτό Παρασκευή απόγευμα. Aχ το ζουζούνι μου

Λοιπόν, έχουμε και λέμε μια και έχω καιρό να γράψω για το τί κάνει η μπουμπου μου!!! :D:D

- Τις φωτογραφίες τις κοιτάζουμε και από τις δυο πλευρές (νομίζει ότι έχουν και πλάτη!!!) Τις, δικές της δε, τις φιλάει κιόλας!!!

- Τον τελευταίο καιρό φιλάμε και όλα τα μωράκια στα περιοδικά.

- Όταν μπαίνουμε στην μπανιέρα για μπάνιο το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να δοκιμάσει το νερό με το χέρι της (τα δικά μας τα διώχνει) και πλένει την πιπίλα της.

- Το πρωί που θα ξυπνήσει έχει συνηθίσει να την παίρνει αγκαλιά ο μπαμπάς (μια και εγώ έχω πάει για το γάλα). Μια μέρα κάναμε το αντίθετο. Πήγε ο μπαμπάς για το γάλα και την πήρα εγώ απ'το κρεβάτι.... Ε, μέχρι να έρθει ο μπαμπάς με τρέλανε..."Μπαμπα, μπαμπά......μπαμπά!!!"

Όταν την έχει ο μπαμπάς όμως φωνάζει "μαμά, μαμά....".

- Χθες γκρίνιαζε και με είχε εκνευρίσει. Την είχα αγκαλιά και κάποια στιγμή μου λέει: "Ντα ντά!"... "Ποιον θα κάνει νταντά;" της λέω! "ΜΠαμπά...." μου απαντάει. "Γιατί; Το μπαμπα που σου φέρνει το γάλα; Τη Μαρία ντα ντά" της λέω..... "Γκιατί;" μου λεει όλο απορία!!! :shock:

sL7ap2.png

πράγματι πολύ όμορφες στιγμές, ανυπομονώ να τις ζήσουμε!

εμείς προς το παρόν χτυπάμε παλαμάκια και χορεύουμε όταν ακούμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μουσική. Δεν χορταίνω να τον βλέπω :lol:

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

η μπέμπα μου ειναι 20 ημερων σήμερα και εχει αρχισει να χαμογελαει από την πρωτη εβδομάδα που ηρθαμε απο το μαιευτηριο. Αντανακλαστικα -προφανως- τοσο στον υπνο της οσο και οταν της μιλαμε. Με τρελλαινει γιατι κανει το ιδιο "στραβο" γελακι με τον μπαμπα της κι αναρωτιεμαι αν τετοιου ειδους πραγματα μπορει να ειναι κληρονομικα :D

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

mkatsanevaki το χαμόγελο αυτό είναι όπως είπες αντανακλαστικό.μετά τις 40 μέρες θα χαμογελάει και θα γελάει συνειδητά! έτσι μας είπε ο παιδίατρος κι έτσι έγινε...τώρα πλέον γελάει όταν με κοιτάει την ώρα που τρώει,την ώρα που την αλλάζω και την ώρα που κάθεται στο ριλάξ!!! μιλάμε όμως για πολύ γέλιο...που συνοδεύεται από τρελό κούνημα χεριών και ποδιών...ΛΙΩΝΩ κάθε φορά που μου γελάει.....ανυπομονώ καθώς μεγαλώνει να μου κάνει κι άλλα!!! :wink:

Εμένα αυτό που μου άρεσε πολύ και μου έκανε εντύπωση τον πρώτο καιρό ήταν όταν άρχισε να λέει " αγκού".... Το έλεγε χαρούμενα, γελώντας, κλαίγοντας, αναστενάζοντας, νευριασμένα... σε κάθε συναισθηματική της κατάσταση..... Ακόμα και τραγουδώντας. :D:D:D

Θυμάμαι, καπου 4 μηνών, την είχα αγκαλιά και τραγουδούσα και μαζί μου σιγοντάριζε και αυτή: "Αγκού, αγκου ου.ουουου"..... :lol::lol::lol:

sL7ap2.png

Και ναι αρχίσαμε να περπατάμε δειλά δειλά τώρα το απόγευμα καθώς ήταν όρθια ήθελε να έρθει κοντά μου έκανε μόνη της 3 βήματα χωρίς να κρατιέται από κάπου και φυσικά εγώ ως δύσπιστη μανούλα την έβαλα να το ξανακάνει και αυτή το ξαναέκανε με μεγάλη χαρά :D:D:D

Και η Νάσια εδώ και 2 μήνες τρελαίνεται να βλέπει φωτογραφίες και ειδικά δικές της και δικές μου!Ξεκαρδίζεται και τις φιλάει!Χτυπάμε παλαμάκια,χορεύουμε σε στυλ βαλς αγκαλίτσα και όταν τραγουδάω ή ακούμε κάποιο τραγούδι,τραγουδάει και αυτή!

Όταν τρώει ή περιμένει να την ταίσω φωνάζει μαμα μαμ μιαμ!Και όταν της αρέσει το φαγητο το λέει σε κάθε κουταλιά και καθαρά!

Μαμά μαμ μαμα μιαμ! :D:D:D

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...