Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εντυπώσεις απο mytoys.de

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 183
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο όνομα κατόχου βάζετε το όνομα αυτού στον οποίο βγήκε η κάρτα..π.χ. εγώ βάζω του άντρα μου..Και έχω αγοράσει από εκεί με την prepaid της Κύπρου..

Στο όνομα του κατόχου τη βάζω, έχω παραγγείλει πολλές φορές από αλλού χωρίς πρόβλημα εδώ δεν ξέρω τι συμβαίνει...

Στο όνομα του κατόχου τη βάζω, έχω παραγγείλει πολλές φορές από αλλού χωρίς πρόβλημα εδώ δεν ξέρω τι συμβαίνει...

Εγώ παρήγγειλα την προηγούμενη Πέμπτη από αυτό το site το chicco pollymagic 3 in 1 με προπληρωμένη κάρτα της τράπεζας Κύπρου που είναι στο όνομα μου και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα..Αύριο μάλιστα περιμένω το καρεκλάκι....Τι να σου πω, εντύπωση μου κάνει που σου δημιουργεί πρόβλημα..

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω το άλλο, όταν δηλώσατε νέοι πελάτες και δώσατε μέιλ και κωδικό σας ήρθε μέιλ επιβεβαίωσης ότι γίνατε νέοι πελάτες... πχ. "Καλως ήρθατε στη mytoys.... μπλα-μπλα" ή δεν έρχεται κάτι τέτοιο? Γιατί μια κοπέλα με ρώτησε αν όταν έκανα εγγραφή μου ήρθε μέιλ αλλά δεν μου ήρθε, ούτε στα εισερχόμενα, ούτε στα σπαμ.

Πρέπει το όνομα κατόχου της κάρτας να είναι το ίδιο με τον παραλήπτη.

Δηλαδή δεν μπορείς να παραγγέλνεις εσύ με το όνομα σου και να δίνεις την κάρτα που είναι στο όνομα του συζύγου σου.

Πρέπει το όνομα κατόχου της κάρτας να είναι το ίδιο με τον παραλήπτη.

Δηλαδή δεν μπορείς να παραγγέλνεις εσύ με το όνομα σου και να δίνεις την κάρτα που είναι στο όνομα του συζύγου σου.

Όλα τα δοκίμασα και με δικιά μου κάρτα. Τελικά όμως με ενημέρωσαν από εδώ ότι δεν στέλνουν αν η παραγγελιά σου είναι άνω των 200ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής. Προφανώς καινούριο είναι αυτό... Ίσως λόγω της κατάστασης στη χώρα....ποιος ξέρει? Ευχαριστώ και πάλι!

Όλα τα δοκίμασα και με δικιά μου κάρτα. Τελικά όμως με ενημέρωσαν από εδώ ότι δεν στέλνουν αν η παραγγελιά σου είναι άνω των 200ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής. Προφανώς καινούριο είναι αυτό... Ίσως λόγω της κατάστασης στη χώρα....ποιος ξέρει? Ευχαριστώ και πάλι!

Δεν νομίζω... γιατί παρήγγειλα πριν 2 βδομάδες περιπου και το ποσο ηταν 140 ευρώ και δεν αντιμετώπισα κανενα απολύτως πρόβλημα!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!πως βαζετε την αυτοματη μεταφραση στο google?

Αχιλλέα (καλα εχεις πολυ ωραιο ονομα... χε χε)

πας στο γουγλη στη αναζήτηση γράφεις το σαιτ http://www.mytoys.de

σου βγάζει τα αποτελέσματα και εκει διπλα ακριβως απο τον τιτλο απο το αποτελέσματα που το εχει πρωτο πρωτο λεει μέσα σε παρένθεση μετάφραση αυτης της σελίδας το πατάς και σε παει στην σελίδα μεταφρασμενη στα ελληνικα.

Αχιλλέα (καλα εχεις πολυ ωραιο ονομα... χε χε)

πας στο γουγλη στη αναζήτηση γράφεις το σαιτ www.mytoys.de

σου βγάζει τα αποτελέσματα και εκει διπλα ακριβως απο τον τιτλο απο το αποτελέσματα που το εχει πρωτο πρωτο λεει μέσα σε παρένθεση μετάφραση αυτης της σελίδας το πατάς και σε παει στην σελίδα μεταφρασμενη στα ελληνικα.

ok το καταλαβα. εκανα εγγραφη στο newsletter και μου στειλανε ενα mail .αυτο πως το μεταφραζουμε τωρα?επισης με παραπεμπει και σε μια αλλη σελιδα οπου ζηταει διαφορα στοιχεια, πως το μεταφραζουμε τωρα?

Διαφημίσεις

θα ξαναπας στη σελίδα του γουγλη στην αναζήτηση αν παρατηρήσεις πανω εχει μια μπάρα καπου εκει λεει μετάφραση, θα το πατησεις, θα διαλέξεις τις γλώσσες απο γερμανικα σε ελληνικα και θα κανεις copy paste το κειμενο που σου στειλανε και θα στο βγάλει απο κατω. οπως επισης και την σελίδα που σου ζητάει διαφορα καντην μετάφραση πανω ή καντην και αυτην copy paste

• 3 εβδομάδες μετά...

Εμείς δυστυχώς την πατήσαμε (προς το παρόν τουλάχιστον).

Άλλα παραγγείλαμε, άλλα ήρθαν. Αρνηθήκαμε την παραλαβή και μας είπαν από το κατάστημα (mytoys) πως πρέπει να ξανακάνουμε την παραγγελία. Το θέμα όμως είναι ότι η πιστωτική χρεώθηκε κανονικά. Ξανακάνουμε λοιπόν την παραγγελία και ξαναπληρώνουμε; Και πως είμαστε βέβαιοι πως θα πιστωθεί το ποσό της προηγούμενης παραγγελίας; :roll:

TM1Dp2.png

Συγνώμη πως έγινε αυτό? Δεν ήρθε email επιβεβαίωσης παραγγελίας? Σας ήρθαν εντελώς άλλα πράγματα? Αν ναι τότε σας στείλαν άλλο πακέτο άρα είναι λάθος δικό τους. Στείλε με email το email επιβεβαίωσης παραγγελίας και τόνισε πως το λάθος ήταν δικό τους και πως είτε στέλνουν τα σωστά πράγματα είτε να σας επιστρέψουν τα χρήματα. Εγώ πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένη και μάλιστα ετοιμάζω νέα καλοκαιρινή παραγγελία.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Ακριβώς αυτό έγινε. Έστειλαν λάθος πακέτο και το παραδέχτηκαν από την πρώτη στιγμή στο τηλέφωνο. Μας είπαν όμως ότι δυστυχώς θα πρέπει να κάνουμε εξ αρχής την παραγγελία διότι η προηγούμενη ακυρώνεται. Έλα όμως που έχει γίνει ήδη η χρέωση της κάρτας. Και αυτή είναι η ανησυχία μου. Θα κάνω κανονικά την παραγγελία και μετά θα ακυρωθεί (πιστωθεί) η προηγούμενη κίνηση της κάρτας ή θα βρεθώ να το πληρώσω δυο φορές; (απίθανο το βλέπω το δεύτερο, απλά επειδή δε μου έχει ξανατύχει ρωτάω μήπως έτυχε σε κανέναν άλλον για να μη βρεθώ προ απροόπτου)

TM1Dp2.png

Εγώ ρε κορίτσια έχω παραγγείλει κάποια πράγματα εδώ και 3 εβδομάδες περίπου, μου στείλανε mail ότι έστειλαν τα μισά αλλά δεν έχουν έρθει ακόμα και δεν έχουν καν χρεώσει τη κάρτα… Όσο για τα υπόλοιπα, ούτε φωνή ούτε ακρόαση… αν καθυστερούν λίγο ακόμα θα μου είναι σχεδόν άχρηστα όταν θα μου τα στείλουν…

7GbDp3.png

Απ'ότι λένε και ακριβώς πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία, μετακομίζουν αυτήν την εποχή στις νέες αποθήκες τους και ζητούν προκαταβολικά συγνώμη για οποιαδήποτε καθυστέρηση και ταλαιπωρία.

Εμείς τι φταίμε βέβαια που δεν έχουμε και πολλά περιθώρια για καθυστερήσεις ......

χαχα

url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]dev222pr___.png[/url]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...