Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι ώρα ήταν όταν καταλάβατε ότι γεννάτε?

Τι ώρα ήταν όταν καταλάβατε ότι γεννάτε?  

1.142

1. 1. Τι ώρα ήταν όταν καταλάβατε ότι γεννάτε?

• 00:00-03:00
      156
    • 03:00-06:00
      161
    • 06:00-09:00
      117
    • 09:00-12:00
      65
    • 12:00-15:00
      49
    • 15:00-18:00
      53
    • 18:00-21:00
      70
    • 21:00-24:00
      106

Recommended Posts

4:50 τα ξημερώματα σπάσαν τα νερά και γέννησα 13:50 το μεσημέρι φ.τ. με επισκληρίδιο!! σπάσαν τα νερά,έκανα το μπανάκι μου, ξυρίστηκα μόνη μου, έφαγα και σιγά σιγά πήγαμε στο μαιευτήριο... η τελειότερη εμπειρία της ζωής μου!!!! εύχομαι σε όλες τις μανούλες όμορφους τοκετούς!!

Οι άντρες της ζωής μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 147
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10:15 έσπασαν τα νερά 14:28 γεννήθηκε η μικρή με καισαρική..ανεπανάληπτες στιγμές!!

Πίναμε καφέ με την πεθερά μου και ίσα που πρόλαβα να πιω μια γουλιά όταν έσπασαν...ευτυχώς δεν ψάχναμε τον άντρα μου,ήταν σπίτι έτυχε εκείνη τη μέρα να μη δουλεύει!

Μπήκα με ησυχία,έκανα ντουζάκι,ξυρίστηκα και ξεκινήσαμε για το νοσοκομείο,αν και είμαστε δίπλα στην κυριολεξία!

Ελπίζω και το δεύτερο (ή και 3ο που ξέρετε;;;)) να μας έρθει όποτε εκείνο θελήσει παρά με προγραμματισμένη επαναληπτική καισαρική...

io6Qp3.png

g3BCp2.png

στον γιό μου σπάσανε τα νερά στις 15.30 και 21.20 γέννησα φυσιολογικά.

στην κόρη μου σπάσανε τα νερά στις 09.30 και 13.15 γέννησα φυσιολογικά.

YXlxp3.png

Xwy7p2.png

Εγώ μπήκα με προγραμματισμένη καισαρική Μεγάλη Τρίτη 10/04/2012 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ήμουν το πρώτο προγραμματισμένο χειρουργείο. Με πήραν 8 παρά..μέχρι να με ετοιμάσουν (επισκληρίδιο) 9 μου λέει ο αναισθησιολόγος ξεκινάμε...σε 7 λεπτά θα είσαι μανούλα ...9 και 7 ακούω το κλάμα του μωρού μου....δεν περιγράφεται το πως ένιωσα....σίγουρα ξέρετε όλες σας...εύχομαι τις καλύτερες γέννες σε όλες τις εγκυμονούσες ....

a>

a>

• 2 months later...

Σάββατο 18:45, ετοιμαζόμασταν να πάμε βόλτα και έσπασαν τα νερά. Ξέραμε ότι η γέννα ήταν κοντά, άλλωστε είχαμε κλείσει και ραντευού για καισαρική. Τελικά η μικρή είχε άλλη γνωμη και γεννήθηκε νωρίτερα!!! Στις 21:55 του Σαββάτου την κρατούσα αγγαλιά!!!

Διαφημίσεις

Στη δικιά μου την περίπτωση έσπασαν τα νερά κατά τις 23:30. Βλέπαμε μια ξένη σειρά τότε που είχαμε φάει γερό κόλλημα. Ήθελε 10 λεπτά περίπου να τελειώσει το επεισόδιο και έσπασαν τα νερά....θυμάμαι πως διαφωνούσαμε με τον καλό μου αν έπρεπε να δούμε το τέλος ή να φύγουμε. Επίσης δεν είχα ετοιμάσει το βαλιτσάκι μου, αν και ήμουν στη 38η εβδομάδα(όλο το αμελούσα). Τελικά, είδαμε το τέλος, ετοίμασα βαλίτσα, έκανα μπάνιο και πήγαμε στο μαιευτήριο κατά τις 1. Γέννησα στις 7:45 με φυσιολογικό τοκετό τον γιόκα μου. Ήταν απίστευτη εμπειρία! Από τις 5 μέχρι τις 7 με πήρε ο ύπνος, διότι είχα μικρή διαστολή. Ξύπνησα στις 7 με διαστολή 10 και όλα έγιναν πολύ γρήγορα.

Εμενα εσπασαν τα νερα μου πριν τις 9 το πρωι....δεν μπορουσα να κοιμηθω ολη την νυχτα και ηρεμησα κατα τις 8 οπου και αλλαξα πλευρο και ακουσα ενα πλαφ.....μετα τρεχατε ποδαρακια μου.....πηγα νοσοκομειο και γεννησα 11παρα25 την κορη μου....

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημερα και απο μενα!!!

Στης 7 το απογευμα με επιασαν πονοι,χωρις ομως να σπασουν τα νερα!Στης 8 ημουν μαιευτηριο και στης 10.20 το βραδυ ειχα γεννησει!!!!!

Πραγματικα απιστευτη εμπειρια!!!!:)

0QVLp2.pngkdBmp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

κορίτσια εγώ είχα μικροπονακια κατά τις 5 το πρωί,στις 10 είχα ραντεβού με την γιατρό μου στη κλινική,στης 2 το μεσημέρι μετά από περπάτημα που έκανα όλη αυτή την ώρα μου έσπασε τα νερα γιατί δεν είχε μπει στην λεκάνη κ στης 5.30 το απόγευμα τσουπ βγήκε ο μπέμπης!!!!:lol::lol:

hiEW.pngpFRip3.png

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Στον πρώτο μου είχα λίγο αίμα κατά τις 3 το μεσημέρι άλλα όχι πόνο , κατά τις 8 πήγαμε κλινική άλλα το αγόρι μου δεν ήθελε να βγει (ήταν δεμένος με το λώρο από τα ποδιά ψηλά στην κοιλιά και δεν έφτανε να βγει το κεφάλι ) βγήκε με βεντούζα στις 3:30 άλλα ήταν κούκλος

Στο δεύτερο είχα λίγα πονάκια στην μέση το μεσημέρι άλλα νόμιζα ότι ήταν από κούραση και έπεσα να κοιμηθώ , όταν ξύπνησα όμως ακόμα πονούσα , πήρα την γιατρό μου και είπε να πάω στην κλινική , φτάσαμε κατά τις 8:20 και γέννησα στις 10:05

Το τρίτο μου αγόρι ήταν το πιο δύσκολο . Στον 8ο είχα διαστολή 2 και αίμα και ο γιατρός συνέστησε ξάπλα ( με δυο παιδιά πάνω από το κεφάλι μου-φρίκη) Όταν μπήκα στον 9ο σηκώθηκα αλλά το μωρό μου δεν ήθελε να γεννηθεί ακόμα και όταν είχαμε 2 ακόμα μέρες για να μπούμε στο 10ο.

Όμως ο γιατρός μου έλεγε ότι είναι αρκετά μεγάλο και πρέπει να γεννήσω , έτσι έκανα πρόκληση στις 10:00 και γέννησα στης 13:10

my big boy is 14 years old

n2nWp2.pngTvsqp2.png

• 8 months later...

αφου ειχα κανει ποοσες δουλειες εκεινη την μερα,το απογευμα αργα αφου τελειωσαμε κατι που φτιαχναμε με τον αντρα μου στο τελος παω να σηκωσω ενα καλωδιο και ξαφνικα εσπασαν τα νερα.ηταν 20.15 περιπου:D

• 3 months later...

Εγω με την προκληση , αρχισα να <την ακουω> μετα τις 24.00!

Στερεοφωνικα ομως!χαχαχα!

Δε με πιασαν πονοι, πηγα με τη βαλιτσουλα μου, κυρια!

Abebablom ,ευτυχως προλαβες να κανεις τις δουλειες σου, τι καλοβολο μωρο!!!

Εγω ειχα ραντεβου με το γιατρο μου στις 7 το πρωι για να γεννησω με προκληση. Στις 5 λοιπον που ξυπνησα για να ετοιμαστω, πριν καν σηκωθω απ το κρεβατι, εσπασαν τα νερα μου!Αποφασισε ο μπεμπης να συνεργαστει τελευταια στιγμη:-P..Τελικα γεννησα στις 10 χωρις προκληση.

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι αφού είχα περπατήσει 2χλμ,είχα φάει 3πιάτα γίγαντες:cool: ξεκίνησαν πονάκια απο το απόγευμα και στις12 το βράδυ πήγα στο μαιευτήριο:P

Βρε κοριτσι μου τι λες;και γεννησες φυσιολιγικα με τρια πιατα γιγαντες(χαχαχα);Εγω λιγα μακαρονια ειχα φαει και λιγο σοκολατα και εκανα δυο φορες εμετο!

Εγώ πάλι αφού είχα περπατήσει 2χλμ,είχα φάει 3πιάτα γίγαντες:cool: ξεκίνησαν πονάκια απο το απόγευμα και στις12 το βράδυ πήγα στο μαιευτήριο:P

Σου λεει το μωρο, σαν πολλοι μαζευτηκαμε εδω μεσα, ωρα να την κανω.. Η οι γιγαντες η εγω!;)

• 5 months later...

Στις 21.00 είχα την εντύπωση ότι ενώ ουρούσα σπάσαν τα νερά...πήρα τον γιατρό και επειδή δεν είχε ολοκληρωθεί η 38η εβδομάδα δεν το πολυπίστευε...σε 10 λεπτα είδα ροζ αίμα και μετα από άλλα 10 λεπτα ξεκίνησαν οι πόνοι...μεχρι να φτασω στο μαιευτηριο κατά τις 22.30 οι συσπάσεις ήταν ανα 5λεπτο..τα μεσάνυχτα ήρθε η μπέμπα με καισαρική!!

• 2 months later...

Απο τις 6 με 6μιση το απογευμα ειχα πονους και το βραδυ περιπου στις 11 εσπασαν τα νερα στο μαιευτηριο!!!

Στη ζωή όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Γι΄αυτό ποτέ μη το βάζεις κάτω για ΤΙΠΟΤΑ!

rYmQp2.png

• 2 months later...

αχχχ μοναδικη εμπειρια...εκει που κοιμομουν ωραια ωραια 3:30 ξημερωματα σαββατου εσπασαν τα νερα...μπηκα εκανα το μπανακι κου ετοιμαστηκα και κατα τις 5:30 πηγα στο ρεα με διαστολη 7 πλεον στις 8 ειχα γενησει με φτ.ξεχασα να σας πω οτι ημουν 37+2 και ειχα παει το πρωι για καρδιοτοκογραφο και μου λενε αργεις ακομαααα......τωρα για το δευτερο θα σας πω οταν με το καλο ερθει...

wIYcp2.png8Dyyp2.png

Κατα τις 8 και κατι το βραδυ ετοιμαζομουν να παω για καφεδακι(τρομαρα μου)...αισθανθηκα κατι ποναλακια περιεργα και ξεκινησα να χρονομετρω...οσο περνουσε η ωρα γινοντουσαν πιο συχνοι και πιο δυνατοι και λεω μωρε λες????????????????????????11 παρα πηγα νοσοκομειο με 7 διαστολη και στις 12 παρα πεντε γεννησα το μικρο μου θαυματακι!!!!!!!!!!!!!!!

αχχχ μοναδικη εμπειρια...εκει που κοιμομουν ωραια ωραια 3:30 ξημερωματα σαββατου εσπασαν τα νερα...μπηκα εκανα το μπανακι κου ετοιμαστηκα και κατα τις 5:30 πηγα στο ρεα με διαστολη 7 πλεον στις 8 ειχα γενησει με φτ.ξεχασα να σας πω οτι ημουν 37+2 και ειχα παει το πρωι για καρδιοτοκογραφο και μου λενε αργεις ακομαααα......τωρα για το δευτερο θα σας πω οταν με το καλο ερθει...

Και εσυ ευκολη γεννα!!!!!για πρωτοτοκες σουπερ ειμαστε!!!!μακαρι να ειναι ετσι και το δευτερο με το καλο!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...