Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μια αληθινη φιλη

Recommended Posts

θα ηθελα να γραψω λίγα πραγματα για την greek.mother- Ποπη για το εξω κόσμο.Την ξέρω απο το 1996 (περασαν κιολας 13 χρονια.μπραβο!!!) και πραγματικα είναι απο τις λίγους ανθρώπους που δεν σε ξεχνουν και ειναι παντα διπλα σου.ετσι ειναι και η φιλη μου η Ποπη και για αυτο το λογο θα ηθελα να τη ςπω ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που υπηρχε φίλη μου όλα αυτά τα χρόνια και που πάντα ήταν δίπλα μου όποτε και να την χρειαζομουνα.Παρολο που καποιο διαστημα ειχαμε χαθει γιατι εγω εφταιγα, εκεινη ποτε δεν μου γυρισε την πλάτη και ποτε δεν ήταν ψυχρή μαζί μου. τουλαχιστον ετσι εδειχνε. ειναι ενα άτομο με μεγαλη κατανοηση και γνωσεις...εχουμε περασει απιστευτες στιγμες μαζι.τι να πρωτοθυμηθω?αυτη ξέρει.θελω λοιπον να τις πω πως την ΑΓΑΠΑΩ πολυ και την ευχαριστω γι ακομα μια φορα που ειναι φιλη μου.ευχομαι να ναι για πολλα χρονια ακομα......άλλωστε τις διαολιες που θα κάνουν τα παιδια μας στο σχολειο γιατι θα πηγαινουν ιδια ταξη μαζι θα τις ακουμε.ε Ποπάκι??? (χι χι)

ΠΟΠΑΚΙ I LONE YOY

.png

Διαφημίσεις

να ειστε παντα ετσι.αγαπημενες και δεμενες και να στηριζετε η μια την αλλη.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

ΜΙΜΑ Εισαι απο τις τυχερες που την ξερεις απο κοντα.Ειναι πραγματικα ενας ανθρωπος καταπληκτικος.Οπως εχω αναφερει κ σε παραπανω ποστ,παρολο που δεν με ξερει προσωπικα μου φερθηκε καλυτερα κ απο δικο μου ανθρωπο.Ηταν εκει για εμενα κ με βοηθησε παρα πολυ με τις γνωσεις της αλλα κ με το κουραγιο που μου εδινε οτι ολα καλα θα πανε.Την εκτιμω αφανταστα κ ευχομαι οτι επιθυμη να το εχει.Να χαιρεται την οικογενεια της κ να ειναι παντα καλα.Νιωθω τυχερη που χαρη στο φορουμ γνωρισα τετοιον ΑΝΘΡΩΠΟ!!!

ΥΣ.greek mother θα σε παρω καποια στιγμη να τα πουμε,δεν σε ξεχνω,τρεχω με τα μικρα.ΦΙΛΙΑ.

Ε. δεν σε πιστεύω! Πάς καλά παιδάκι μου?

Ήταν ανάγκη να ανοίξεις θέμα για την τρελή?

Και πότε εσύ, δεν ήσουν δίπλα μου? Έχεις έρθει 1100 φορές στο σπίτι μου για καφέ και ζήτημα να έχω έρθει 10. Ήσουν από τους πρώτους που ήρθαν στο σπίτι μου, όταν παντρευόμουνα και ήρθα απλά στην εκκλησία για τον δικό σου.

Ήσουν απο τις πρώτες επισκέψεις που δέχτηκα στο νοσοκομείο, όταν γέννησα τον 1ο μου γιό και εγώ ήρθα απο τους τελευταίους.

Χρεώθηκες για να έρθεις στην Τήνο, όταν τον βάφτισα και εγώ δεν έχω αξιωθεί ακόμα, να σου φέρω δώρο ούτε για τα γενέθλια του ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ, ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΆΔΕς περίπου.

Λοιπόν, ποιά είναι καλή φίλη, εγώ ή εσύ?

Ποιά από τις 2 μας πρέπει να πει στην άλλη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ?

Και βέβαια σε θεωρώ από τις καλύτερές μου φίλες, έστω και αν δεν ήμουν πάντα δίπλα σου! Πάντα είχες ανθρώπους που χαίρονταν στις χαρές σου, γι' αυτό και προτιμώ να είμαι δίπλα σου σε κάθε δύσκολη στιγμή και μαζι να βρίσκουμε λύσεις και τρόπους διαφυγής.

Αρκετά όμως σας κούρασα!

Σε ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω την αγάπη, την εκτίμηση και την φιλία μου και σου εύχομαι ολόψυχα να χαίρεσαι τον άντρα σου, το παιδάκι σου και με το καλό να υποδεχτείται και το 2ο μωράκι σας!

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Μαράκι λκαλημέρα, τι κάνεις κοπελιά?

Δεν σου στελνω τις ευχές μου γιατί τα έχουμε πει ήδη αυτά!

Απλά σκέφτηκα αντί να κάθομαι να ψάχνω για καινούριες δημοσιεύσεις, να επικοινωνώ μαζί σου απο αυτή τη θεματική ενότητα.

Κοίτα μην ξεχαστείς και βγαλεις κανένα άπλυτο στη φόρα!

Μπορεί να παρακολουθούν κι άλλοι τις συζητήσεις μας.

Για όσους δεν το ξέρουν, η Μαρία είναι στην αρχή της 2ης εγκυμοσύνης της, γι' αυτό μην μου την συγχύσετε!

Όποια άλλη θέλει μπορεί να μπεί στην παρέα μας, θα έχει πλάκα νομίζω αν πούμε η κάθε μία μας τα σκηνικά απο τις διάφορες σκανδαλιές και φάρσες, που κάναμε εκείνα τα όμορφα χρόνια σαν έφηβοι και όταν τα μυαλά μας ήταν ακόμη στα κάγκελα!

Διαφημίσεις

Με θελετε στην παρεα???Μολις ξεκινησα να σκεφτομαι αυτα που εχω κανει κ να γελαω μονη μου ξυπνησε ο μικρος.Επιστρεφω...

Και το ρωτάς ρε Μαρθούλα?

Έχουμε τόσα μοιραστεί έστω και απο μακριά, που το θεωρώ δεδομένο!

• 2 εβδομάδες μετά...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΦΙΛΕΝΑΔΑ GREEKMOTHER ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙΣ, ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙΣ....ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΗΘΩ??? ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ....ΑΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΑΛΕΚΟ........ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΕΚΑΨΕ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...ΦΤΟΥ ΣΟΥ..... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΧΟΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΖΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΜΕ ΣΑΝ ΧΑΖΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ........ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΗΝ

.png

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΦΙΛΕΝΑΔΑ GREEKMOTHER ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙΣ, ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙΣ....ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΗΘΩ??? ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ....ΑΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΑΛΕΚΟ........ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΕΚΑΨΕ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...ΦΤΟΥ ΣΟΥ..... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΧΟΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΖΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΜΕ ΣΑΝ ΧΑΖΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ........ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΗΝ

Καλημέρα και από μένα!

Θυμήθηκα σήμερα, όταν πήγαμε στην πώς την λέγανε, την ΌΛΓΑ ? Εκείνη που έμενε Θρακομακεδόνες και κάθε φορά μας έλεγε και μια καινούρια φαντασίωση, που νόμιζε ότι την είχε ζήσει κιόλας!

Τι γέλιο είχαμε κάνει εκείνο το απόγευμα;

Μάρθα που σε έχουν κρύψει τα μικρά σου? Είσαστε καλά?

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΤΑΝΕ ΣΕ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕ ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΔΩΡΑ.ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΣΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΚΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ? Η ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ...........ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

.png

Διαφημίσεις

ΕΠΙΣΗΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΠΡΩΙ Η GREEKEMOTHER ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΛΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΨΩΜΙ.ΤΟ ΕΝΕ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕ ΣΑΛΑΜΙ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ.........ΧΑΧΑΧΑ.ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΔΩΣΑ

.png

• 2 εβδομάδες μετά...

που ειστε ρε κοριτσια?hello????????? μολις τωρα θυμηθηκα το καλοκαιρι του 1996 που αφου τελειωσαμε για πανελληνιες πηγαμε διακοπες στην Λευκάδα από όπου ειναι και το Ποπάκι και που όπως καταλαβένετε δεν θα μπορούσαμε να μην αναστατωσουμε το νησι με τις χαζομάρες μας...ειχαμε ριξει πολυ γελιο και ισως ειναι από της λίγες φορες που έχω περάσει καλά σε διακοπές....απλά θα θυμησω στην φιλενάδα μου ενα απόγευμα στην ταβέρνα του χωριου που κατσαμε να φαμε και μόνο που δεν κατουρηθηκαμε από τα γέλια με την γκαρσονα που αν της εδινες ένα μικρόφωνο θα ήταν ίδια με το Φλωρινιώτη σε γυναικείο. οτι υπηρχε σε λαμε στο νησι πρεπει να το φορουσε εκεινη.για να μη μιλησω για το μαλλι που ήταν σαν του Michael Jacson στα νιατα του.(αφανα δηλαδη) και το βαψιμο σαν τη Καλουτά.....πολυ γέλιο.Αχ μωρε τα καημένα τα παιδακια.χαχαχαχα.ε Πόπη???????

συνεχιζεται....................

.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Θα ξεχάσω μήπως την κρουαζιέρα που πήγαμε στα γύρω νησιά που παραλίγο να αφήσουμε τα κοκαλάκια μας στο Ιόνιο.πέρασε όλη η ζωή μπροστά από τα μάτια μου.τέτοιο κύμα ουτε στο τσουνάμι.και η χοντρή η γερμανίδα να μην λέει να αποβιβαστεί? ασε που θέλαμε να παίξουμε τάβλι και ψαχναμε τα ζάρια στη θάλασσα.........θυμάσαι Πόπη τον εισπράκτορα με τα ρέστα.παίζει να σε ψάχνει ακόμη................

.png

Θα ξεχάσω μήπως την κρουαζιέρα που πήγαμε στα γύρω νησιά που παραλίγο να αφήσουμε τα κοκαλάκια μας στο Ιόνιο.πέρασε όλη η ζωή μπροστά από τα μάτια μου.τέτοιο κύμα ουτε στο τσουνάμι.και η χοντρή η γερμανίδα να μην λέει να αποβιβαστεί? ασε που θέλαμε να παίξουμε τάβλι και ψαχναμε τα ζάρια στη θάλασσα.........θυμάσαι Πόπη τον εισπράκτορα με τα ρέστα.παίζει να σε ψάχνει ακόμη................

Έχω δακρύσει απο τα γέλια!

Τι εμπειρία και αυτή! Ήταν απο τις καλύτερες κρουαζιέρες που έχω κάνει!

Μέχρι και καπετάνιος ήθελα να το παίξω!

Τον Κυριάκο τον θυμάσαι? Στην καφετέρια στο Νυδρί!

Τον συγχωριανό της γιαγιάς μου, τον Προκόπη, που κάθε απόγευμα η γιαγιά πήγαινε επίσκεψη? Την ιστορία που μας είχε πεί και πάλι η γιαγιά μου για κάποια που έκανε πολλά μπάνια στη θάλασσα και νόμιζε ότι πέθανε από αυτό, σε τόσο μικρή ηλικία 98 ετών?

Α, ρε γιαγιά, ο Θεός να συγχωρήσει την ψυχούλα σου! Φοβερές οι ατάκες της!

Πόσο μου έχει λείψει η Λευκάδα και το χωριό και οι απίστευτες παραλίες της με τα καταγάλανα νερά!

Τις πεζοδρομίες και τα μεσονύχτια ξυπνήματα για να προλάβουμε το 1ο και το μοναδικό δρομολόγιο του λεωφορείου, είχαν και αυτά την ομορφιά τους!

τι επιτυχία και αυτος ο Κυριάκος? Τυφλα να χει ο Μαρλο Μπραντο.Οσο για το αμορε της γιαγιας δεν τον έλεγαν Προκόπη αλλα καπως αλλιως που τώρα μου διαφευγει αλλα θα το θυμηθω.........Η γιαγιά απο την αλλη εκτος απο την ιστορία με αυτη που κουλουριαστηκε απο τα μπανια μας ειχε πει και μια αλλη ιστορία αλλα κι αυτη δεν τη θυμαμαι.ειχαμε ριξει πολυ γελιο...ασε που καθε βραδυ της μυριζε το δηθεν φιδακι για τα κουνουπια και οταν της ελεγα καληνυχτα να μη πω τι μου απαταγε.......ειχε δωσει ρεστα η καημενουλα.........

.png

Διαφημίσεις

τι επιτυχία και αυτος ο Κυριάκος? Τυφλα να χει ο Μαρλο Μπραντο.Οσο για το αμορε της γιαγιας δεν τον έλεγαν Προκόπη αλλα καπως αλλιως που τώρα μου διαφευγει αλλα θα το θυμηθω.........Η γιαγιά απο την αλλη εκτος απο την ιστορία με αυτη που κουλουριαστηκε απο τα μπανια μας ειχε πει και μια αλλη ιστορία αλλα κι αυτη δεν τη θυμαμαι.ειχαμε ριξει πολυ γελιο...ασε που καθε βραδυ της μυριζε το δηθεν φιδακι για τα κουνουπια και οταν της ελεγα καληνυχτα να μη πω τι μου απαταγε.......ειχε δωσει ρεστα η καημενουλα.........

Έχεις δίκιο για τον γείτονα, σήμερα το θυμήθηκα. Γρηγόρη τον έλεγαν!

Καλά πώς μου ήρθε το "Προκόπης"?

Άντε τώρα θα έρθεις στην Εύβοια, έγκυος εσύ - χοντρή εγώ, όλο και κάποιος θα μας κοροΐδέψει!

Έλα θα πάμε και για ψάρεμα!

"Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα?" Εγώ έχω και καλάμι, πάμε για ψάρεμα?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...