Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

mata

Recommended Posts

Εγώ έβαλα λεμονάκι σε εκείνο το παλιοσπυρο και μαράθηκε κάπως!! :?:?

Μπορείτε να βάλετε και κάποια αντιβακτηριδιακή κρέμα, όπως fudicin, cicalfate (avene). Εγώ είχα βγάλει ένα με λίγο...πύον΄(μπλιάξ). Αφού το έσπασα, έβαλα τη δεύτερη (βράδυ) και το πρωϊ είχε υποχωρήσει κατά 90%.

και η άργιλος τα μαραίνει επίσης...

Θα σας βάλω και τη μάσκα αργίλου που κάνω εγώ:

λοιπόν χρειαζόμαστε:

σκόνη άργιλο (απο φαρμακείο)

γιαούρτι ή γάλα

λίγο μέλι

μερικές σταγόνες λεμόνι.

Τα ανακατεύουμε όοοολα και γίνεται σαν λάσπη. Το βάζουμε στο πρόσωπο και το αφήνουμε κανένα 10-15 λεπτο. μετά το αφαιρούμε με χλιαρό νερό. Στο τελευταίο ξεβγαλμα, βάζω κρύο νερό.

Για λιπαρές επιδερμίδες είναι πολύ καλή, για ξηρές ίσως "Τραβάει" λίγο μετά.

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 475
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολίνα ωραία φαίνεται η μασκούλα σου!!!

Έκανα τη μάσκα ασπιρίνας, που πρότεινε η Ερικα!!Τέλεια ήταν. Την έβαλα μέσα σε γιαούρτι την ασπιρίνη και έκανα και λίγο μασάζ στο πρόσωπο!!!Μόλις την αφαίρεσα, το πρόσωπο φαινόταν λαμπερό!Μάλιστα, βγήκαν με τεράστια ευκολία και κάποια μαύρα στίγματα, επειδή είχα κάνει και μασάζ πρίν. Λειτούργησε και σαν απολέπιση γιατί η ασπιρίνη ήταν σαν μικροί κόκκοι μέσα στο γιαούρτι!Δοκιμάστε την. Μπράβο Έρικα!!!! :D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Το δικό μου μυστικό είναι ο τρόπος για να αποκτήσετε τέλεια χείλη…

Αρχικά βουρτσίστε ελαφρά τα χείλη σας με μια πετσέτα ή με μια στέγνη οδοντόβουρτσα ,με αυτό το τρόπο κάνουμε απολέπιση, για την ενυδάτωση τώρα βαλτέ στα χείλη σας μια μικρή ποσότητα από μέλι και αφήστε το για 5 λεπτά .Όταν το βγάλετε θα έχετε βελούδινα χείλη!!! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!!! :wink::wink:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Τα χείλη μου στο περίγραμμα κάνουν κάποιες φορές μαύρα στιγματάκια, οπότε θα το εφαρμόσω σίγουρα και μετά θα κάνω και την ενυδάτωση. Πολύ καλό μου φαίνεται για να εχουμε τέλεια χείλη για φίλημα!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

• 1 month later...

Την προηγούμενη εβδομάδα, χτύπησα στον τοίχο του σπιτιού και έκανα ένα μεγάλο καρούμπαλο στο μέτωπο, καθώς το χτύπημα ηταν τόσο μεγάλο που είδα τον ουρανό σφοντίλι. :shock: Έβαλα κατευθείαν βούτυρο από αυτό που αλοίφουμε στο ψωμί. Όλοι μου είπαν ότι όσο περνάνε΄οι ώρες ή από την επόμενη μέρα θα μελανιάσει. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αυτό περίμενα με τέτοιο καρούμπαλο. Προφανώς όμως χάρη στο βούτυρο από την επόμενη κιόλας μέρα, το πρήξιμο υποχώρησε και δεν μελάνιασε καθόλου ευτυχώς. Μάλλον γι'αυτό ευθυνεται το βουτυράκι. Να το χρησιμοποιείτε και για τα χτυπήματα για τα παιδάκια σας. :)

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Την προηγούμενη εβδομάδα, χτύπησα στον τοίχο του σπιτιού και έκανα ένα μεγάλο καρούμπαλο στο μέτωπο, καθώς το χτύπημα ηταν τόσο μεγάλο που είδα τον ουρανό σφοντίλι. :shock: Έβαλα κατευθείαν βούτυρο από αυτό που αλοίφουμε στο ψωμί. Όλοι μου είπαν ότι όσο περνάνε΄οι ώρες ή από την επόμενη μέρα θα μελανιάσει. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αυτό περίμενα με τέτοιο καρούμπαλο. Προφανώς όμως χάρη στο βούτυρο από την επόμενη κιόλας μέρα, το πρήξιμο υποχώρησε και δεν μελάνιασε καθόλου ευτυχώς. Μάλλον γι'αυτό ευθυνεται το βουτυράκι. Να το χρησιμοποιείτε και για τα χτυπήματα για τα παιδάκια σας. :)

:D:D Το έχω δοκιμάσει και στα παιδιά και λειτουργεί.Σοφές γιαγιάδες :D:D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

:lol::lol::lol::lol: Μαριλένα, το ξυπνητήρι το βάζω στο σαλόνι, για να μην το έχω δίπλα μου και το πατάω το πρωί. Ε, όπως χτύπησε και άρχισα να τρέχω για να το πατήσω έδωσα μια στον ΄τοίχο και κατόπιν ξαπλώθηκα κάτω. Ήταν τόσο δυνατό το χτύπημα που νόμιζα ότι το κεφάλι μου είχε ανοιξει!!! :shock::shock: Ευτυχώς΄φτηνά τη γλίτωσα!!Με έσωσε και το βουτυράκι γιατί θα κυκλοφορούσα αγνώριστη!!! :lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

2 απλές συνταγές από μια γιαγιά με τέλειο δέρμα:

1) Πλύντε καλά τα φρούτα πριν τα καθαρίσετε για τα παιδιά σας-!-και τα φλούδια βάλτε τα στο μίξερ.

Έχετε φανταστική μάσκα προσώπου!!!!

2) Βράστε μαϊντανό και το ζουμί κάντε το παγάκια. Κάθε πρώι αλείψτε ένα στο πρόσωπό σας! Όσες αντέχουν μες στο χειμώνα να το κάνουν αυτό θα ανταμειφθούν και με το παραπάνω!!!

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Διαφημίσεις

Mπράβο κορίτσια! Φοβερές συμβουλές!

Nα δω μόνο πότε θα βρω το χρόνο να τις εφαρμόσω...

Kάτι εύκολο και γρήγορο...

Στη χούφτα μπόλικο αλάτι (περίπου μια κουταλιά σούπας), λάδι τόσο όσο να μουσκέψει το αλάτι και λίγες σταγόνες λεμόνι. Tρίψτε τα χέρια σας και κυρίως γύρω απ'τα νύχια. Eπιμείνετε στα σημεία που έχουν ανάγκη ενυδάτωσης.

Ξεβγάλτε και απολαύστε τα! Γίνονται πολύ μαλακά!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

1) Πλύντε καλά τα φρούτα πριν τα καθαρίσετε για τα παιδιά σας-!-και τα φλούδια βάλτε τα στο μίξερ.

2) Βράστε μαϊντανό και το ζουμί κάντε το παγάκια. Κάθε πρώι αλείψτε ένα στο πρόσωπό σας! Όσες αντέχουν μες στο χειμώνα να το κάνουν αυτό θα ανταμειφθούν και με το παραπάνω!!!

Starlight όλα τα φρούτα; Δεν νομίζω για παραδειγμα να μπορούμε να βάλουμε και τα φλούδια από το ακτινίδιο.. Αλλά όλα τα άλλα μπορούμε;;

Τον μαϊντανό πρέπει πρωί να τον βάλουμε στο πρόσωπο; Δεν κάνει εξίσου καλή δουλειά αν τον βάλουμε άλλη ώρα της ημέρας;;

Μπορείς να μας διευκρινήσεις λίγο αυτά; Πάντως πολύ ωραίες οι συμβουλές, δεν τις ήξερα!! :D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Mπράβο κορίτσια! Φοβερές συμβουλές!

Nα δω μόνο πότε θα βρω το χρόνο να τις εφαρμόσω...

Kάτι εύκολο και γρήγορο...

Στη χούφτα μπόλικο αλάτι (περίπου μια κουταλιά σούπας), λάδι τόσο όσο να μουσκέψει το αλάτι και λίγες σταγόνες λεμόνι. Tρίψτε τα χέρια σας και κυρίως γύρω απ'τα νύχια. Eπιμείνετε στα σημεία που έχουν ανάγκη ενυδάτωσης.

Ξεβγάλτε και απολαύστε τα! Γίνονται πολύ μαλακά!

χαζομαμά πολύ καλό αυτό. Και εμένα τα χέρια μου χρειάζονται μπόλικη ενυδάτωση. Θα το κάνω οπωσδήποτε!Ευχαριστούμε!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Starlight όλα τα φρούτα; Δεν νομίζω για παραδειγμα να μπορούμε να βάλουμε και τα φλούδια από το ακτινίδιο.. Αλλά όλα τα άλλα μπορούμε;;

Τον μαϊντανό πρέπει πρωί να τον βάλουμε στο πρόσωπο; Δεν κάνει εξίσου καλή δουλειά αν τον βάλουμε άλλη ώρα της ημέρας;;

Μπορείς να μας διευκρινήσεις λίγο αυτά; Πάντως πολύ ωραίες οι συμβουλές, δεν τις ήξερα!! :D:D

μμμ Μάτα για ακτινίδιο δεν ξέρω, εγώ βάζω μήλο, αχλάδι και μπανάνα.

Τον μαϊντανό μου είπε πρωί γιατί τον βάζει μετά το πλύσιμο του προσώπου σαν κρέμα ημέρας! :D

Διαφημίσεις

Μην περιμένετε όμως και την καλύτερη αντίδραση από παιδιά + σύζυγο μόλις σας δουν με τη φρουτόκρεμα στα μούτρα!!! Οφείλω να σας προειδοποιήσω!!! :D

Μήπως γνωρίζετε και κανένα μυστικό "εξαφάνισης" πανάδων; Το πρόσωπό μου δυστυχώς κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης απέκτησε πανάδες στο σημείο γύρω από τα μάτια και στο μέτωπο.. Νοιώθω πολύ άσχημα..

.png

Μην περιμένετε όμως και την καλύτερη αντίδραση από παιδιά + σύζυγο μόλις σας δουν με τη φρουτόκρεμα στα μούτρα!!! Οφείλω να σας προειδοποιήσω!!! :D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Την τελευταία φορά που με είδε ο άντρας μου με μάσκα, μου είπε σαν τη Βασιλειάδου είσαι βρε αγαπη μου!!!! :lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Μήπως γνωρίζετε και κανένα μυστικό "εξαφάνισης" πανάδων; Το πρόσωπό μου δυστυχώς κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης απέκτησε πανάδες στο σημείο γύρω από τα μάτια και στο μέτωπο.. Νοιώθω πολύ άσχημα..

Θα δω το απόγευμα ένα ενθετο που έχω σπίτι από ένα περιοδικό και θα σου πώ αν βρω κάτι. :)

n3kPp3.png

zewgp3.png

Βρε κορίτσια... πως μου ξέφυγε τόσο καιρό τέτοιο θέμα;;;;;;;

ουφφφφφ διάβασα όλα τα ποστ και να δω πότε θα βρώ χρονο να δοκιμάσω κάποιες από τις συμβουλές σας!!

Λοιπόν βάζουμε τον καλό μας να συλλέξει τα σπερματοζωάρια του...χαχαχα...σε παγοθήκες και τα βάζουμε στη κατάψυξη! :wink::wink::wink:

Με το που σκάσει μύτη ένα σπυράκι,ανοίγουμε την κατάψυξη,βγάζουμε από την παγοθήκη ένα σπερματο-παγάκι και τρίβουμε απαλά την περιοχή!χαχαχα!Χωρίς πλάκα σε λίγες ώρες θα έχει εξαφανιστεί! :shock::shock::shock::lol::lol::lol:

Στελλίτσα, εμένα μια φίλη μου είχε πεί πως μετά το σεξ κάνει μάσκα σύσφιξης!! επι τόπου... από την κοιλίτσα... στη μούρη :lol::lol::lol:

δεν έχω τολμήσει να το δοκιμάσω!! (είναι μόνο δική μου ιδέα πως μυρίζουν σαν χλωρίνη ένα πράγμα :?::lol::lol::lol: παγωμένα μάλλον όχι ε;;;)

όσο για τα σπυράκια εγώ βάζω με ένα βαμβακάκι λίγο ιώδιο σε όσο δεν είναι σε εμφανή σημεία ή πχ στο πρόσωπο λίγο καθαρό οινόπνευμα σε βαμβακάκι και το κρατάς λίγα δευτερλόπτα, μέχρι να νοιώσεις ένα μικρούλι κάψιμο! μαρένεται πολύ γρήγορα έτσι!!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Βρε κορίτσι.....χάνονται τέτοια θέματα;;;;;;;;;;;; :lol::lol: Θα το κάνω αυτό με το ιώδιο γιατί τον τελευταίο καιρό βγάζω κάτι παλιόσπυρα!!!!! Κάνω και αυτό με το λεμόνι (νομίζω η Jean το πρότεινε)και ψιλομαραίνονται, αλλά θα κάνω κι αυτό με το ιώδιο! Θα τα τσακίσω τα άτιμα!! :lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Βρε κορίτσι.....χάνονται τέτοια θέματα;;;;;;;;;;;; :lol::lol: Θα το κάνω αυτό με το ιώδιο γιατί τον τελευταίο καιρό βγάζω κάτι παλιόσπυρα!!!!! Κάνω και αυτό με το λεμόνι (νομίζω η Jean το πρότεινε)και ψιλομαραίνονται, αλλά θα κάνω κι αυτό με το ιώδιο! Θα τα τσακίσω τα άτιμα!! :lol::lol:

Πάνω τους!!! -και αν έκατσε έτσι για τη μάσκα, κάτσε να δεις μόλις σε δει με κόκκινα φλούδια μήλου!!-

Stralight :lol::lol::lol::lol: Λέω να την κάνω την μασκούλα όταν είμαι μόνη μου. Γιατί αν με βλέπει ο άντρας μου συχνά πυκνά με μάσκες πασαλειμένη και τρομάζει, και μου φύγει, τί να το κάνω μετά το βελούδινο πρόσωπο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Για τις πανάδες:

1ος απαράβατος κανόνας: Πάντα αντηλιακό, βρεξει χιονίσει, μεσα η έξω απο το σπίτι , χειμώνα καλοκαίρι. Και αντηλιακό, όχι φρουφρου (τύπου Estee, Clinique, dior, lancaster κτλ) αλλά δερματολογικό. Επιλέγεις κάτι από φαρμακείο μεταξύ των bioderma, la roche posay, avene, froika. Μόνη εξαίρεση τα αντηλιακά της Shiseido και κυρίως το γαλακτωμα spf 55 που είναι καταπληκτικό (γενικα τα αντηλιακά στην ιαπωνία είναι καταπληκτικα). Επιλέγουμε δείκτη προστασίας από 25 και πάνω.

Πριν πιάσει το καλοκαίρι, χρησιμοποιούμε βδομάδα παρα εβδομάδα εναλλάξ: 1 εβδομάδα, ορό βιταμίνης c το βράδυ μόνο σε καθαρό πρόσωπο και την άλλη εβδομάδα μία κρέμα ρετινόλης (Avene Ystheal ή Eluage, Roc retinox π.χ.)

Όρο βιταμίνης C μπορούμε να φτιάξουμε και μόνες μας, χρησιμοποιώντας καθαρή βιταμίνη C σε σκόνη (από μαγαζί με προιοντα υγειινής διατροφής) και φυσιολογικό ορό με μία σταγόνα οινοπνευμα. Προσοχή μόνο είναι καλό να κρατιέται το μείγμα μόνο για 2 ημέρες το πολύ και σε σκούρο δοχείο γιατί η βιταμίνη c οξειδώνεται γρήγορα και αποδυναμώνεται. Καλύτερα να τον φτιάχνουμε κάθε βράδυ.

Το καλοκαίρι σταματάμε τους ορους και τους διάφορους τρόπους αντιμετώπισης και επικεντρώνουμε μόνο στην πρόληψη.

Οι πανάδες θέλουν πολύ υπομονή, αντηλιακό και φροντίδα.

Αλλο ένα προιον που είναι καλό είναι το lierac anti-taches (ορός για πανάδες) κάνει καλή δουλειά.

Stralight :lol::lol::lol::lol: Λέω να την κάνω την μασκούλα όταν είμαι μόνη μου. Γιατί αν με βλέπει ο άντρας μου συχνά πυκνά με μάσκες πασαλειμένη και τρομάζει, και μου φύγει, τί να το κάνω μετά το βελούδινο πρόσωπο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σωστή. πολύ σωστή!!! :P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...