Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ SOS

rena

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλή ερώτηση!

To τριπλό της Peg Perego είναι 150 ευρώ πιο ακριβό από το τριπλό της Chicco.

Ξέρετε γιατί?Έχει να κάνει με την ποιότητα,την αντοχή ή απλώς το όνομα?

αν ειναι να δωσεις 750 ευρω ριξε μια ματια και εδω :wink:

http://www.kidscomfort.eu/children_baby_shop_for_SPECIAL_OFFERS.html

αλλη κατασκευη με τα ιδια λεφτα

απο εκει εχω παρει το δικο μου καροτσι,δεν ειχα κανενα προβλημα ....

Κορίτσια, καλησπέρα και από εμένα. Σήμερα πήγαμε και εμείς στα μαγαζιά ψάχνοντας το "ιδανικό" καρότσι. Την προηγούμενη ημέρα βέβαια είχα ξεσκονίσει όλα τα σχετικά posts του forum και ήμουν πλήρως ενημερωμένη :D . Θα ήθελα λοιπόν να σας δώσω και εγώ τα "φώτα" μου, μετά από τετ-α-τετ συναντήσεις με τα καρότσια.

Από περίπου 10 διαφορετικά που είδαμε- τρίροδα, τετράροδα, μπαστούνι, πλαίσιο κλπ- καταλήξαμε στο chicco trio for me complete, για τους εξής λόγους:

Κατάλληλο για νεογγένητα έως 3 ετών

Εύκολο κλείσιμο- μπαστούνι

Μικρό μέγεθος όταν κλείνει 95 cm σε ύψος και 35 cm σε φάρδος- είμαι και εγώ κάτοχος micra :lol:

Ελαφρύ- 9,5 kg

Ευκολή οδήγηση

Δυνατότητα θέσης "προς την μαμά" και "προς τον δρόμο"

Επιλογή για ενιαίο και ξεχωριστό χερούλι

Traveller βραβευμένο στα crash tests

Τοποθέτηση portbebe & traveller στον ίδιο σκελετό

Εύκολο φρένο

Πολλά extra- ποδόσακο, κουκούλα καλοκαιρινή- χειμερινή, τσάντα, 2 καλάθια για αντικείμενα κ.α.

όλα αυτά, με το traveller & το portbebe στα 600 ευρώ (+την βάση περίπου 160 ευρώ)

Επίσης, πολύ καλή εντύπωση μου έκανε και ένα άλλο καρότσι, το Play down town,με κάθισμα αυτοκινήτου και βάση περίπου στα 650 ευρώ, το οποίο από ότι με ενημέρωσαν είναι το μοναδικό αυτή την στίγμή με πλήρη ανάκλιση στο κάθισμα αυτοκινήτου-πολύ σημαντικό.

Τα τρίροδα μας άρεσαν πολύ σαν design, και είναι πολύ εύκολα στην οδήγηση, αλλά είναι πιο βαριά όταν κλείνουν. Αν λοιπόν χρειάζεται να το μεταφέρετε συχνά μόνες σας με το αυτοκίνητο, ή να ανεβαίνετε σκάλες ίσως να είναι πρόβλημα. Τα τρίροδα έχουν μικρότερο μήκος κλειστά από ότι τα μπαστούνια, αλλά μεγαλύτερο φάρδος.

Αυτά από εμένα, ελπίζω να σας βοήθησα λίγο. Εύχομαι σε όλες καλές επιλογές και καλές βόλτες με τα ζουζούνια μας!!! :D

v6Khp3.pngBoDsp3.png

Διαφημίσεις

εγώ πάντως από προσωπική εμπειρία μέσω της κουμπάρας μου που έχει ήδη peg perego το pliko είναι ασήκωτο για μένα!! Είχα καταλήξει σε chicco 3for me, Inglesina Zippy system και τελικά πήρα το Inglesina Zippy system me 700 ευρώ όλα μαζί γιατί κλείνει με ένα χέρι και είναι πάααααααρα πολύ ελαφρύ εν συγκρίση με άλλα

εγώ κατέληξα στο trvel system quantum τρίροδο της Mothercare το οποί είναι πανάλαφο και πάει με το ένα χέρι και είναι και 650 ευρώ όλο μαζί!!!και κλείνει πανεύκολα και χωράει στο punto !

EPLX.jpg.png

.png

Εγώ έχω ερωτευτεί το καινούριο μοντέλο της Peg Perego, το Skate, το οποίο είδα σε κατάλογο της εταιρείας και θέλω να δω και από κοντά. Έχει δύο μικρότερες πρόσθιες ρόδες και έτσι πρέπει να είναι πιο ευέλικτο και άνετο οδηγικά, ενώ και όταν κλείνει πιάνει σχετικά μικρό χώρο. Επίσης το ίδιο το καρότσι μετατρέπεται από βρεφικό σε καρότσι για μεγαλύτερα παιδιά χωρίς να προσθέτεις πορτ μπεμπέ, το οποίο εξάλλου πιάνει τεράστιο χώρο στο αμάξι και μετά βίας χωράει. Το Chicco 3for me μου άρεσε εμφανισιακά αλλά δεν το βρήκα πρακτικό ακριβώς για αυτό το λόγο. Έπειτα όλοι λένε ότι τα Peg Perego υπερέχουν καθαρά ποιοτικά σε σχέση με τα Chicco. Στην ίδια φιλοσοφία κινείται και το My4 της Mothercare, το οποίο πρέπει να είναι και αρκετά φθηνότερο αλλά εξίσου ποιοτικό. Αυτό όμως που με ενόχλησε στην περίπτωσή του ήταν το χρώμα. Βγαίνει μόνο σε καφέ-λαδί και εγώ θα ήθελα ένα πιο χαρούμενο χρώμα για το κοριτσάκι μου.

0KUFp3.png

Εγώ έχω ερωτευτεί το καινούριο μοντέλο της Peg Perego, το Skate, το οποίο είδα σε κατάλογο της εταιρείας και θέλω να δω και από κοντά. Έχει δύο μικρότερες πρόσθιες ρόδες και έτσι πρέπει να είναι πιο ευέλικτο και άνετο οδηγικά, ενώ και όταν κλείνει πιάνει σχετικά μικρό χώρο. Επίσης το ίδιο το καρότσι μετατρέπεται από βρεφικό σε καρότσι για μεγαλύτερα παιδιά χωρίς να προσθέτεις πορτ μπεμπέ, το οποίο εξάλλου πιάνει τεράστιο χώρο στο αμάξι και μετά βίας χωράει. Το Chicco 3for me μου άρεσε εμφανισιακά αλλά δεν το βρήκα πρακτικό ακριβώς για αυτό το λόγο. Έπειτα όλοι λένε ότι τα Peg Perego υπερέχουν καθαρά ποιοτικά σε σχέση με τα Chicco. Στην ίδια φιλοσοφία κινείται και το My4 της Mothercare, το οποίο πρέπει να είναι και αρκετά φθηνότερο αλλά εξίσου ποιοτικό. Αυτό όμως που με ενόχλησε στην περίπτωσή του ήταν το χρώμα. Βγαίνει μόνο σε καφέ-λαδί και εγώ θα ήθελα ένα πιο χαρούμενο χρώμα για το κοριτσάκι μου.

Αυτό με τις μικρότερες ρόδες έχω διαβάσει από άλλες μανούλες πως είναι λίγο μανίκι γιατί βρίσκουν σε λακούβες και τέτοια. Δες το λίγο πιο προσεκτικά. Ψάξε καλύτερα. Εγώ μετά από έρευνα πήρα το pliko tis perego και όχι το uno της perego γι΄αυτό το λόγο. Γιατί το uno είχε 2 ρόδες μεγαλύτερες από τις άλλες 2 και αρκετές μαμάδες δεν ήταν ευχαριστημένες με αυτό.

oIKlp2.png

Διαφημίσεις

εγώ πάντως από προσωπική εμπειρία μέσω της κουμπάρας μου που έχει ήδη peg perego το pliko είναι ασήκωτο για μένα!! Είχα καταλήξει σε chicco 3for me, Inglesina Zippy system και τελικά πήρα το Inglesina Zippy system me 700 ευρώ όλα μαζί γιατί κλείνει με ένα χέρι και είναι πάααααααρα πολύ ελαφρύ εν συγκρίση με άλλα

Θα συμφωνήσω πάρα πολύ μαζί σου. Και γω είχα λατρέψει ένα τρίροδο Maxi Cosi που είχε φέρει ο αδελφός μου από Βέλγιο αλλά μόλις είδα τα πλεονεκτήματα του Zippy '07 (τώρα βγήκε το '08) έπαθα πλάκα και το πήραμε με κλειστά τα μάτια. Δεν νομίζ ότι υπάρχει πιο ευκολόχρηστο καρότσι. Άσε που το πήραμε από Καβάλα από ένα μαγαζί που αναφέρεται σε μια αλλη συζήτηση και το πήραμε όλο το σύστημα από 700.....530!!!!

Τυχεροί όσοι βρίσκονται εκεί γιατί ο τύπος δεν παίζεται. Αρκει να πω ότι θέλω να αγοράσω το καλοκαιρινό της Inglesina το Trip που έχει αρχική 130 αλλά και έναν ειδικο σακο που βάζεις μέσα το Zippy αλλά και το Trip όταν τα διπλώσεις και που βοηθάει πολύ στην μεταφορά και την προστασία του καροτσιού και κοστίζει 40 ευρώ και τέλος ένα τραπεζάκι-δισκο που εφαρμόζει μπροστα όταν μεγαλώσει το παιδακι και κάνει 15 ευρώ. Ολα μαζί από 185 μου τα αφησε 130!

ναταλια στο ιδιο θεμα λιγο πιο πανω εχουμε σχολιασει το maclaren xlr.για μενα ειναι πολυ καλο κ αρκετα οικονομικο, χωρις βεβαια το καθισμα αυτοκινητου.εαν θελεις κατι περισσοτερο να μαθεις στην διαθεση σου!

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ( 9/12/05 ), ΜΠΕΜΠΑ ( 20/3/08 )

Διαφημίσεις

Τί μπορείτε να μου συστήσετε;

Σήμερα μπήκα στον μήνα μου και κάποια στιγμή από δω και πέρα θα γεννήσω :wink: αλλά ακόμη δεν βγάζω άκρη για το τι καρότσι θα πάρω...ας σας πω τι έχω φανταστεί κι ίσως μπορέσετε να με βοηθήσετε :?

Θέλω ένα καρότσι παντώς καιρού (να βολεύει για καλοκαίρι και χειμώνα), να είναι ελαφρύ και δεν θέλω να έχει εξτρά όπως καλαθούνα και κάθισμα αυτοκινήτου.

Έχετε να μου συστήσετε κάποιο ανεπιφύλακτα;;; Ευχαριστώ :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Σήμερα μπήκα στον μήνα μου και κάποια στιγμή από δω και πέρα θα γεννήσω :wink: αλλά ακόμη δεν βγάζω άκρη για το τι καρότσι θα πάρω...ας σας πω τι έχω φανταστεί κι ίσως μπορέσετε να με βοηθήσετε :?

Θέλω ένα καρότσι παντώς καιρού (να βολεύει για καλοκαίρι και χειμώνα), να είναι ελαφρύ και δεν θέλω να έχει εξτρά όπως καλαθούνα και κάθισμα αυτοκινήτου.

Νομίζω ότι στα κριτήρια σου θα πρέπει να προσθέσεις και την ευελιξία στην κίνηση γιατί αλλιώς θα καταλήξεις σε περίπου 50 :D Εγώ προσανατολίζομαι σε Quinny που το έχω δει εν κινήσει και μου άρεσε πολυ

sardelaki,

Εγώ με τα κριτήρια που έθεσες συστήνω ανεπιφύλακτα maclaren.

Εμείς έχουμε το techno classic και το έχουμε καταευχαριστηθεί. Είναι μικρό (έχουμε μπεί και στο μικρότερο ασανσερ, χωράει και σε μικρά πορτ-μπαγκαζ όπως των Yaris και micra), ευέλικτο (κινείσαι εύκολα μέσα στην πόλη -η Αθήνα φημίζεται για τα πεζοδρόμια της :evil::evil: - αλλά και off road που το πάμε εμείς μια χαρά τα πάει), ελαφρύ (δεν σου βγαίνει η μέση για να το βάλεις στο αυτοκίνητο ή να το σηκώσεις μαζί με το μωρό αν χρειαστεί).

Έκανα καλή διαφήμιση; :wink::cool: Θα ζητήσω ποσοστά :lol::lol:

KbCJp2.pngEYukp3.png

sardelaki,

Εγώ με τα κριτήρια που έθεσες συστήνω ανεπιφύλακτα maclaren.

Εμείς έχουμε το techno classic και το έχουμε καταευχαριστηθεί. Είναι μικρό (έχουμε μπεί και στο μικρότερο ασανσερ, χωράει και σε μικρά πορτ-μπαγκαζ όπως των Yaris και micra), ευέλικτο (κινείσαι εύκολα μέσα στην πόλη -η Αθήνα φημίζεται για τα πεζοδρόμια της :evil::evil: - αλλά και off road που το πάμε εμείς μια χαρά τα πάει), ελαφρύ (δεν σου βγαίνει η μέση για να το βάλεις στο αυτοκίνητο ή να το σηκώσεις μαζί με το μωρό αν χρειαστεί).

Έκανα καλή διαφήμιση; :wink::cool: Θα ζητήσω ποσοστά :lol::lol:

Κι εγώ για maclaren με έβλεπα (επειδή μου άρεσαν) αλλά δεν τα θυμόμουνα και πολύ καλά διότι πήγα μιά φορά πρίν 4 μήνες να τα δω και που να τα θυμάμαι τώρα;

Πολύ καλή η περιγραφή που έκανες και μου φαίνεται θα πάω να τα ξαναδώ...μπορώ να το χρησιμοποιώ από νεογέννητο; Ξαπλώνει και εντελώς; Άντε κάνει και λίγη περιγραφή ακόμη για να πάρεις τα ποσοστά :lol: Πες μας και μία τιμούλα πάνω κάτω! :wink:

Ευχαριστούμε προκαταβολικά

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

τελικα τι θα προτεινατε; Pliko switch της peg perego, inglessina zippy, loola της bebe confort ή chicco for me;

egw pantos pira to Inglesina Zippy olo to sistima kai eimai kateyxaristimeni apo tin agora moy pou mporw kai to kleinw toso eykola!! Kai den einai vari ka8oloy en sigkrisi me to pliko , kai to chicco moy eixe fanei pseytiko san kataskeyi den moy gemise to mati, panta omws milame gia mena e!! gia to loola den exw apopsi den asxoli8ika

να περιγραψω κ εγω μηπως μου δωσουν κ εμενα κανενα ποσοστο?το μακλαρεν το τεκνο xlr που αγορασα εγω ειναι για νεογεννητα,δηλ.ξαπλωνει εντελως.περιλαμβανει ποδοσακο κ κουκουλα βροχης κ η τιμη του ειναι 320 ευρω.εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη.ειναι ελαφρυ κ πολυ βολικο!το πηρα κ σε ενα ωραιο χρωμα...καφε με ροζ!καταπληκτικο!ξεφευγει απο τα συνηθισμενα!στο συνηστω ανεπιφυλακτα!για την τιμη του ειναι τελειο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ( 9/12/05 ), ΜΠΕΜΠΑ ( 20/3/08 )

κοριτσια,να ρωτησω κι εγω κατι:

σε 1 καταστημα ρωτησα ποια η διαφορα μεταξυ ενος επωνυμου καροτσιου και ενος ανωνυμου και ειπαν καμια απολυτως διαφορα δεν εχουν,μονο η φιρμα αλλαζει.

πηγα κι εγω απο το Prenatal και πηρα το so family εκανα βλακεια?

μου φαινεται καλο σαν καροτσι και ηταν μαζι και το πορτ μπεμπε και το καρεκλακι αυτοκινητου.

πειτε μου γνωμες?το εχει παρει καμια σας?

9a7bp2.pngIm47p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...