Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γεννησα!!!!!!!!!!! Το μωρο ομως στη θερμοκοιτιδα...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Zambeto να σου ζήσει και σύντομα να το πάρεις στην αγκαλιά σου! Έχω την εντύπωση ότι στο Ιασώ έχουν την τάση λίγο να τα κρατάνε λίγο παραπάνω στις θερμοκοιτίδες ισως για το χρήμα Εμένα που το παιδάκι έχει συγγενή καρδιαπάθεια αλλά δεν είναι για να αντιμετωπιστεί άμεσσα έκαναν διάγνωση Τετάρτη και μου μίλησαν για το πρόβλημα την Κυριακή που έφευγα και πάλι χωρίς να μου εξηγήσουν ακριβώς το θέμα. Εγώ απο το παιδιατρικό τους έχω παράπονο! Εύχομαι σύντομα να τα αφήσεις πίσω σου όλα αυτά!

ssttaa

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!!!!!!Βασικα δεν ειχα σκεφτει για θερμοκοιτιδες και τετοια!!!!!Ευχομαι μονο να γεννησω μια χαρα και να μη χρειαστει!!!!!Κ βεβαια ολα τα μωρα του κοσμου να ειναι υγιεστατα!!!!Τωρα σκεφτομαι οτι μαλλον πρεπει να αυξησω το κομποδεμα μπας και... μην ψαχνομαι τελευταια στιγμη!!Ειμαι και αγχωδης...Αχρειαστα να ναι βεβαια...

Ολα τα μωρακια σπιτι τους....!!!!!!!!!!!!!!!

RSvcp2.png wNVQp2.png

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!!!!!!Βασικα δεν ειχα σκεφτει για θερμοκοιτιδες και τετοια!!!!!Ευχομαι μονο να γεννησω μια χαρα και να μη χρειαστει!!!!!Κ βεβαια ολα τα μωρα του κοσμου να ειναι υγιεστατα!!!!Τωρα σκεφτομαι οτι μαλλον πρεπει να αυξησω το κομποδεμα μπας και... μην ψαχνομαι τελευταια στιγμη!!Ειμαι και αγχωδης...Αχρειαστα να ναι βεβαια...

Ολα τα μωρακια σπιτι τους....!!!!!!!!!!!!!!!

RSvcp2.png wNVQp2.png

Διαφημίσεις

ισως για το χρήμα[/size] Εμένα που το παιδάκι έχει συγγενή καρδιαπάθεια αλλά δεν είναι για να αντιμετωπιστεί άμεσσα έκαναν διάγνωση Τετάρτη και μου μίλησαν για το πρόβλημα την Κυριακή που έφευγα και πάλι χωρίς να μου εξηγήσουν ακριβώς το θέμα. Εγώ απο το παιδιατρικό τους έχω παράπονο! Εύχομαι σύντομα να τα αφήσεις πίσω σου όλα αυτά!

Να σου ευχηθω καλη επιτυχια στην εγχειρηση σας σαν μανουλα που περασα και εγω απο την φαση του να δω το παιδι μου να χειρουργειται.

Αν δεν το ζουσα δεν θα το ελεγα οτι χιλιες φορες καλυτερα να μεταφερονται τα παιδακια σε δημοσια ΜΕΝ παρα να παρμαμενουν σε ΜΕΝ των ιδιωτικων.

Εμεις ζητησαμε να παραμεινει στο ιδιωτικο μαιευτηριο αλλα μας παρεπεμψαν στο Αγια Σοφια. Ευτυχως γιατι τους χρωσταω την ζωη του παιδιου μου σημερα.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Μαράκι γέννησες κι εσύ! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!

Λυπάμαι πολύ για την ταλαιπωρία σας, εύχομαι να το πάρετε το μπεμπάκι σας γρήγορα σπίτι και να ξεχαστούν όλα. Εμένα ο δικός μου μια μέρα μόνο έμεινε για παρακολούθηση και δεν τον είδα και κόντευα να σκάσω απ' τη στεναχώρια μου, σε καταλαβαίνω, απλά σκέψου πως ό,τι γίνεται είναι για το καλό του μωρού, 9 μήνες σχεδόν περίμενες, λίγες μέρες ακόμα υπομονή θα πρέπει να κάνεις...

Με το καλό να γυρίσετε σπίτι σύντομα.

:)

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ...!!!

ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ... :P

ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ...!!!

Όταν κρατήσει αγκαλιά το μωρακι θα τα ξεχάσει όλα κ θα τα θυμάται σαν ένα κακό όνειρο που ήρθε κ έφυγε! Ξέρω πόσο πονάει να είσαι μακριά απ το παιδί σου όταν οι άλλες μαμάδες τα έχουν δίπλα τους. Κούκλα μου διαβάσεσ τίποτα στην κατηγορία με τα μωρα σε θερμοκοιτίδα;πόσες μανούλες έχασαν τα παιδιά τους...ο ίκτεροσ δεν είναι τίποτα. Το ξέρω ότι όλα τώρα φαίνονται βουνό κ οι ώρες δεν περνάνε με τίποτα μέχρι να ρθει σπίτι αλλά ΘA ΡΘΕΙ! Και θα γεμίσει το σπίτι σου!θα σε κοιτάει στα μάτια κ ακόμα κ σεισμός να γίνετε EKEINH την στιγμή εσυ θα ξεχνάς τα πάντα!Κ Ξεκουράσου όσο μπορείς αυτές τις μέρες!γέμισε μπαταρίες κ ετοιμάσου γιατί το μωρακι είναι εδώ!

ΣΩΣΤΑ, MARIANTINOS ΤΑ ΛΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΟΜΩΣ ,ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ,...ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟ....ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΞΙΑ... ΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ

ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟΟΟΟ....

ΦΙΛΙΑ... ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ... :D:D

Τις μέρες στο νοσοκομείο οποία θεία ή φιλη ερχόταν τους περιέγραφα την δραματική μου εμπειρία με τόσο πάθος!κ μου έλεγαν ότι η μάνα ξεχνάει πολύ γρήγορα τους πόνους της γεννας. Κ εγώ έλεγα ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΆΣΩ ΕΓΏ!κ τα ξέχασα πριν πάρω χαμπάρι!κ γέννησα φυσιολογικά χωρίς επισκλ κ με τεχνητούς πόνους!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!! ΓΕΝΝΗΣΕΣ :shock: ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ :(

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ ΣΑΣ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!!

ΤΡΟΜΑΞΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΣΟΥ.. :shock: ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

ΚΑΙ ΕΙΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ 38 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ..ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ...ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΓΧΟΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ.. :? ΑΝΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ..ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ !!!

Διαφημίσεις

Μαρία, εύχομαι να είναι πάντα υγιές και καλότυχο το παιδάκι σου. Μου θύμισες την πρώτη μου γέννα με την περιγραφή σου. Κάπως έτσι κι εγώ, ήταν να γεννήσω προχωρημένο Απρίλιο, αλλά είχα κάτι περίεργες ενδείξεις και πήγα μαιευτήριο στις 23 Μαρτίου το πρωί. Αργά τη νύχτα είχα το πρώτο μου μωράκι αγκαλιά... Όταν όμως είχε πει η μαία "Ετοιμάστε την", εγώ ρώτησα σαν κουτόχορτο "Για ποιο πράγμα;", και λέει "Τι για ποιο πράγμα, καλέ; Γεννάς!!!", "Α εγώ γεννάω τον Απρίλιο" της λέω, και τι μου είπε; "Τα μυαλά σου και μια λίρα!!!". Και είχε δίκιο!!! Όλα πήγαν καλά, αλλά έφυγα κι εγώ χωρίς το μωράκι μου, με την καλαθούνα άδεια. Πω πω, τι κλάμα ήταν αυτό. Σαν να είχαν αδειάσει τα σωθικά μου. Σαν να μην είχα΄λόγο ύπαρξης. Όμως σε λίγες μέρες που ήρθε σπίτι το μωράκι μας, όλα ξεχάστηκαν και η ζωή μας πήρε το πιο υπέροχο χρώμα... Συγνώμη που με έπιασε η πολυλογία στο θέμα σου, αλλά πραγματικά διαβάζοντάς σε μου ήρθε πολύ έντονη η δική μου ανάμνηση. Να σου ζήσει, κοπέλα μου, να σου ζήσει και να το χαίρεστε...

ΖΟΥΖΟΥΝΕΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Να σου ζήσει κι εσένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όλα καλά?

Να 'σαι καλά Σωτηρία μου, τα δικά μου τα περιγράφω εδώ:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=18305&start=15

Εμείς δεν ταλαιπωρηθήκαμε όσο το Μαράκι, αλλά και μόνο η μία μέρα που έμεινε ο μικρός μου στη μονάδα, ήταν δράμα για μένα.

Με το καλό κι εσύ!

:)

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Τον πηραμε τον μπεμπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κοντεψαμε να τα κανουμε λιμπα στο ιασω :D και την επομενη μας τον δωσανε. Τον θελανε τον καυγα τους νομιζω!.

Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ευχες και τη συμπαρασταση. Ξερω οτι υπαρχουν μωρακια που περασαν χειροτερα ή που ακομα δεν τα καταφεραν αλλα νομιζω οτι με καταλαβαινετε τι περασα αφου το μωρο ηταν μακρια μου. 9 μηνες στην κοιλια και να το νιωθεις μεσα σου καθε μερα παθαινεις σοκ οταν γυρνας σπιτι και δεν το κρατας στην αγκαλια σου και κοιτας το αδειο δωματιο. Ειδικα οταν εχεις μια δυσκολη και απροσμενη γεννα γυρνας σπιτι και λες "καλα τωρα τι εγινε?""τι κανω εγω τωρα?" Νιωθεις στην κυριολεξια ΜΙΣΗ!

Τωρα ομως που εχω το μωρο μου εδω πραγματικα τα ξεχασα ολα. Νιωθω περιφανη που καταφερα να φερω στον κοσμο τον Χαρουλη μου και τωρα ειναι στο διπλανο δωματιο και κοιμαται!!!!!!! :wink:

(Dovisdepi τελικα εσυ πηγαινες για προωρο και εγω γεννησα πρωτη! Μην αγχωνεσαι ομως γιατι δεν θα σε βοηθησει. Εμενα το οτι ημουν ετσι απροετοιμαστη και πιστευα οτι δεν θα γεννησω πρεπει να με βοηθησε να περασω τους πρωτους πονους στο σπιτι χωρις αγχος. Γι αυτο κι εσυ συνεχισε την καθημερινοτητα σου και μη σκεφτεσαι τη γεννα. :wink: )

Μπράβο!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Πολύ χάρηκα!!!!!!Όλα τα μωρακια στο σπίτι τους!!!!!!!Φανταζομαι τη χαρα σου!!!!!Κ σου ευχομαι απο δω και περα να μην του ξανασυμβει το παραμικρο!!!!!

Να σε ρωτησω...Χρειαστηκε να φερεις δικο σου παιδιατρο?Ποιος υπεγραψε να τον παρετε?Για πες να ξερουμε....Αχρειαστες βεβαια να ναι οι πληροφοριες...Αλλά ποτε δεν ξερεις!!! :(

RSvcp2.png wNVQp2.png

Να το χαίρεστε το μωράκι σας και είθε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά και να είναι καλότυχο!! :lol: Αφού το μωράκι είναι καλά θα την ξεχάσετε αργά η γρήγορα την ταλαιπωρία που ζήσατε!! Εμείς οι υπόλοιπες υπομονή!! :!:

QZ9ep3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...