Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γονείς - Φοιτητές

jodido

Recommended Posts

Ρε κοριτσια κατι τετοιες ωρες που με πιανει τρελα, σκεφτομαι τι καλα που ηταν η γιαγια μας. Μονο νοικοκυρα και τελος!!!Τι αηδια αυτο να βγει η γυναικα στην αγορα εργασιας!!!

Ενταξει, μην αρχισετε το κραξιμο τωρα ολες μαζι!!!

Πλακα κανω.....αλλα ειναι αδικο. Πως να τους φερεις βολτα οοολους αυτους τους ρολους μεσα σε ενα 24ωρο και χωρις βοηθεια................εγω δεν προλαβαινω να φαω πλεον...(θα μου πεις , καλο αυτο...οκ καλο!) που να χωσω εκει μεσα , διαβασμα και παρακολουθηση σχολης???? και βαλε και οτι εχουμε 1 1/2 ωρα αποσταση (σχολη-σπιτι)!!!

Ειναι ξεκαθαρο οτι κανω οτι καλυτερο μπορω, αλλα, αυτες οι τυψεις γιατι δεν φευγουν και καθε βραδυ ερχονται λιιιιιγο πριν κοιμηθω και μου χαλανε τον υπνο??????

Άχ...πόσες φορές το έχω σκεφτεί αυτό!!!

Φιλοθέη 9χρ,Κωνσταντίνα 7χρ., Άγγελος 3χρ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 606
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κοριτσια κατι τετοιες ωρες που με πιανει τρελα, σκεφτομαι τι καλα που ηταν η γιαγια μας. Μονο νοικοκυρα και τελος!!!Τι αηδια αυτο να βγει η γυναικα στην αγορα εργασιας!!!

Πλακα κανω.....αλλα ειναι αδικο. Πως να τους φερεις βολτα οοολους αυτους τους ρολους μεσα σε ενα 24ωρο και χωρις βοηθεια................εγω δεν προλαβαινω να φαω πλεον...(θα μου πεις , καλο αυτο...οκ καλο!) που να χωσω εκει μεσα , διαβασμα και παρακολουθηση σχολης???? και βαλε και οτι εχουμε 1 1/2 ωρα αποσταση (σχολη-σπιτι)!!!

Ειναι ξεκαθαρο οτι κανω οτι καλυτερο μπορω, αλλα, αυτες οι τυψεις γιατι δεν φευγουν και καθε βραδυ ερχονται λιιιιιγο πριν κοιμηθω και μου χαλανε τον υπνο??????

Περιττό να ρωτήσω αν υπάρχει βοήθεια απο πεθερά ή μητέρα;;;; Δεν παίζει φαντάζομαι εεεεε;;;;;

Ο άντρας σου σε βοηθάει καθόλου ή και αυτός πνίγεται στην δουλειά;;;;

Πόσα μαθήματα σου έχουν μείνει;;; Όλα έχουν υποχρεωτική παρακολούθηση;;;;

Σαν πολλές ερωτήσεις δεν κάνω; :wink::wink::wink::wink:

dev277pr___.png

Περιττό να ρωτήσω αν υπάρχει βοήθεια απο πεθερά ή μητέρα;;;; Δεν παίζει φαντάζομαι εεεεε;;;;;

Ο άντρας σου σε βοηθάει καθόλου ή και αυτός πνίγεται στην δουλειά;;;;

Πόσα μαθήματα σου έχουν μείνει;;; Όλα έχουν υποχρεωτική παρακολούθηση;;;;

Σαν πολλές ερωτήσεις δεν κάνω; :wink::wink::wink::wink:

Καθουλου πολλες ερωτησεις. Μην ανησυχεις.

Πεθερα, μαμα ειναι μακρια. Η μαμα μου βοηθαει οποτε την χρειαστω για αρρωστιες και γενικα πολυ συγκεκριμενα πραγματα. Αλλα δεν μπορω να την εχω εδω συνεχεια.

Μαθηματα αστα. Ειμαι σε τει, και μπηκα το 2005 (εγκυος στο γιο μου) οποτε αν αφαιρεσεις το πρωτο εξαμηνο , ολα τα αλλα ειναι πισω.

Ο αντρας μου δουλευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ και ετσι εχω μεινει μονη μου με τα πιτσιρικια.....ουτε σουπερ μαρκετ δεν μπορω να παω....

αλλα η τυψεις ειναι καααααθε βαρδυ παρεα μου στο κρεβατι!!!!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Διαφημίσεις

vouraikos πολυ καλα το εγραψες, ΤΥΨΕΙΣ!!!

κι εγω το βραδυ ετσι ακριβως ειμαι... :cry: Απο την αλλη λεω υπομονη.....ομως μεχρι ποτε;;;

Axxx αστα να πανε!!! Μιλαμε σαν αρχαια τραγωδια εχω καταντησει!!!

Με κυνηγαν οι ερηνιες!!!! Ειδικα τετοιες εποχες που βγαινουν οι βασεις.....τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα!!! Σκεφτομαι τα πιτσιρικια που θα πανε στις σχολες τους, θα ασχολουνται μονο με τα μαθηματα τους και την φοιτητικη τους ζωη και ο κομπος στο στομαχι (ισως εχει και ζηλια για την ξεγνοιασια τους) σφιγγει!!!!

Χαλιαααααααα

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

θα η θελα την πολιτιμη βοηθεια σας απο την εμπειρια που εχετε.Εν ολιγης ειναι απο οκτωβριο να αρχισω στο Εαπ στην πληροφορικη αλλα εχω δωσει πανελληνιες και μπηκα στην Γεωπληροφορικη Σωρρων Τει Εσεις τι απο τα δυο θα διαλεγατε δεδομενου οτι δεν μπορεις να εισαι σε δυο σχολες? Το καθενα εχει τα υπερ και τα κατα του οσο και αν τα ζυγισα δυο μερες τωρα ακρη δεν βγαζω μαλλον γεω να παω στο τει

θα η θελα την πολιτιμη βοηθεια σας απο την εμπειρια που εχετε.Εν ολιγης ειναι απο οκτωβριο να αρχισω στο Εαπ στην πληροφορικη αλλα εχω δωσει πανελληνιες και μπηκα στην Γεωπληροφορικη Σωρρων Τει Εσεις τι απο τα δυο θα διαλεγατε δεδομενου οτι δεν μπορεις να εισαι σε δυο σχολες? Το καθενα εχει τα υπερ και τα κατα του οσο και αν τα ζυγισα δυο μερες τωρα ακρη δεν βγαζω μαλλον γεω να παω στο τει

Και πολυ καλα θα κανεις!!! Δε το συζητω και φυσικα να πας στο Τει!!!

κι εγω Σερρες σπουδαζω Πληροφορικη ομως! Ειναι πολυ καλο το Τει Σερρων!

Ελπιζω να παρεις τη σωστη αποφαση και γιατι οχι να γνωριστουμε! :wink::)

ikfUp2.png WTMrp3.png

antu πρωτα θα κοιταξεις πιο θα σου προσφερει καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση

το τει αυτο ειναι πολυ εξειδικευμενο και καινουριο μαλλον τμημα ψαξτο καλα

απο την αλλη το εαπ εχει ευρυτερο φασμα και ειναι ανωτερο ειδικα για δημοσιο τομεα ειναι καλυτερα

το δευτερο και σημαντικοτερο που πρεπει να δεις ειναι πιο θα καταφερεις να τελειωσεις πιο ευκολα και πιο γρηγορα

τα τει εχουν πολλα εργαστηρια που σημαινει πρεπει να παρακολουθεις οπως επισης και τις θεωριες

με το μωρο θα μπορεις να το κανεις αυτο?δεν ξερω και αν δουλευεις τοτε θα ειναι αρκετα δυσκολο

το εαπ αν δεν κανω λαθος τα κανεις ολα στο σπιτι ετσι δεν ειναι?

σου ευχομαι καλη επιλογη!

Διαφημίσεις

antu πρωτα θα κοιταξεις πιο θα σου προσφερει καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση

το τει αυτο ειναι πολυ εξειδικευμενο και καινουριο μαλλον τμημα ψαξτο καλα

απο την αλλη το εαπ εχει ευρυτερο φασμα και ειναι ανωτερο ειδικα για δημοσιο τομεα ειναι καλυτερα

το δευτερο και σημαντικοτερο που πρεπει να δεις ειναι πιο θα καταφερεις να τελειωσεις πιο ευκολα και πιο γρηγορα

τα τει εχουν πολλα εργαστηρια που σημαινει πρεπει να παρακολουθεις οπως επισης και τις θεωριες

με το μωρο θα μπορεις να το κανεις αυτο?δεν ξερω και αν δουλευεις τοτε θα ειναι αρκετα δυσκολο

το εαπ αν δεν κανω λαθος τα κανεις ολα στο σπιτι ετσι δεν ειναι?

σου ευχομαι καλη επιλογη!

Με βρησκεις συμφωνη, απολυτα. ΑΛλα νομιζω οτι εκτος απο την επαγγελματικη αποκατασταση , να κοιταξεις , τι σου αρεσε πιο πολυ να κανεις!!

απο κει και περα, επειδη ειμαι σε τει και ξερω, ειναι μανικι αυτα τα εργαστηρια....

Αλλα στο εαπ, εχει διαβασμα και νομιζω και περισσοτερα χρηματα(νομιζω!!)

Δεν ξερω αν εχεις παιδια , αλλα σαν φοιτητρια σε τει (εδωσα πανελληνιες οταν ημουν εγκυος στον γιο μου) και μαμα 2 μωρων, πιστευω οτι ειναι πιο εφικτο το εαπ απο το τει!(για μαμαδες!)

Κάτι σημαντικό που πρέπει να έχεις υποψιν σου για το ΕΑΠ είνα το κόστος. Κάθε μάθημα το πληρώνεις 700 ευρώ (ή μήπως 800? :roll: ) και έχεις να περάσεις 12. Ασε που η ΠΛΗ δεν είναι εύκολη σχολή και αν δεν είσαι λίγο σχετικός (ή τουλάχιστον να τα πηγαίνεις καλά με τα μαθηματικά) θα δυσκολευτείς. Εχεις και εργασίες να παραδώσεις μέσα στη χρονιά (6 αν δεν κάνω λάθος και είναι υποχρεωτικές). Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι ότι δεν έχεις υποχρεωτικές παρακολουθήσεις, το διάβασμα όμως είναι αρκετό!

Ρίξε μια ματιά σε ένα σχετικό φόρουμ, το http://www.eap-forums.gr θα βρεις αρκετές πληροφορίες εκεί.

Καλη επιτυχία σε ό,τι αποφασίσεις!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

και εγω σε τει ειμαι και εφτυσα αιμα να φτασω στο τελος!

δεν ειχα μωρο αλλα ειχα μια δουλεια που δεν μπορουσα να παρω αδεια ευκολα ουτε για την εξεταστικη ποσο μαλλον για τα εργαστηρια.πολλα εργαστηρια και δυσκολα το δικο μου τμημα ασε που στις θεωριες βγαζαν χαρτακι κ περναν παρουσιες οι καθηγητες κ επισης αν δεν πηγαινες δεν υπηρχε περιπτωση μονη σου να καταλαβεις τα κινεζικα.

βεβαια για να μην τα παραλεμε δεν συνεβαινε αυτο σε ολα υπηρχαν κ αρκετα ευκολα .το 30% ειναι τα δυσκολα μαθηματα τα υπολοιπα με λιγη παραακολουθηση τα περνας χαλαρα.

εγω αναγκαστικα περασα τα περισσοτερα χωρις παρακολουθηση αλλα με πολυ ζορι.

το τει θελει οργανωση να εισαι καλυμενη απο σημειωσεις κ παλια θεματα κ τοτε ειναι ευκολα τα πραγματα.Για να το εξασφαλισεις αυτο θα πρεπει να κανεις γνωριμιες με αλλους το οποιο μονο αν πηγαινεις σχετικα συχνα το πετυχαινεις.δεν δειχνουν ολοι καλη διαθεση να σε βοηθησουν.

Από την προσωπική μου εμπειρία, ολοκλήρωσα τις σπουδές στο ΕΑΠ τον Ιούνιο του 2007 και στο κλάδο Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών.

Το κακό με το ΕΑΠ είναι ότι πρέπει να μπεις σε κλήρωση και εάν είσαι τυχερός (πολλές φορές οι πιθανότητες είναι 1 στις 20 και φεύγα) τότε μπορείς να παρακολουθήσεις αυτό που επέλεξες. Από άποψη επαγγελματικής αποκατάστασης θεωρώ ότι η Διοίκηση Επιχειρήσεων και η Πληροφορική είναι οι σχολές με τις καλύτερες προοπτικές και αυτό γιατί μπορείς να βγεις και στον ιδιωτικό τομέα (Φροντιστήρια, λογιστικά γραφεία κλπ), μπορείς να βγεις στον Δημόσιο (ΠΕ Διοικητικών - Οικονομικών / ΠΕ Πληροφορικής) και τέλος μπορείς να μπεις και στην Εκπαίδευση ως καθηγητής.

Όσον αφορά τα δίδακτρα αυτα είναι 700 ευρώ ανα θεματική ενότητα και έχεις να περάσεις 12. Εάν αποτύχεις σε μια (δεν περάσεις τις 2 εξεταστικές δηλαδή) την επόμενη χρονια που θα ξαναπάρεις την ίδια πληρώνεις το 1/3. Πρέπει να υποβάλλεις για κάθε μια ενότητα 4 εργασίες (και κατ' ελάχιστο 3) και για να θεμελιώσεις δικαίωμα να δώσεις εξετάσεις πρέπει σε αυτές συμπληρώσεις 20.

Εγώ πέρασα πολλά: 3 εγκυμοσύνες της γυναίκας (οι δύο πάνω στην εξεταστική και μια αποβολή) άρρωστο πατέρα (καρκίνος και θάνατος) και χώρια τα προβλήματα με την δουλειά και το μεγάλωμα των παιδιών. Δόξα τω Θεό πήρα το πτυχίο μετά απο 6 χρόνια και ήτανε εκεί η γυναίκα μου τα παιδιά μου (δυστυχώς όμως δεν είχα τον πατέρα μου :cry: )

Αξίζει τον κόπο όμως και τώρα πολεμάω να κάνω μεταπτυχιακό (σημείωση περιμένουμε τον Σεπτέμβρη το 3ο μας παιδί).

Σίγουρα όσες θυσίες και εάν κάνετε προχωρήσετε και έχει ο Θεός.

Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς

Διαφημίσεις

krvrisi, τι να πω!!!!

Μας εκανες να νιωσουμε ακομα πιο αχρηστες!!!!!

Με 2 παιδια εγω δεν προλαβαινω να βγαλω περα το τει....και μαλιστα χωρις καμια βοηθεια! Τι να πω!!

Με το καλο να ερθει το 3ο μικρο σας και μακαρι να πας το ιδιο καλα και στο μεταπτυχιακο!!

κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ και εγω για πληροφορικη εδωσα αλλα ανεβηκε παρα πολυ η βαση για τα εσπερινα και περασα γεωπληροφορικη. το θεμα ειναι οτι απο εδω και απο εκει καποια στιγμη θα το τελειωσω το τει στην χειροτερη σε 6 η 7 χρονια αλλα τα εαπ αποκλειεται να το τελειωσω νωριτερα απο 10 χρονια . Οσο αφορα την επαγγελματικη αποκατασταση ειμαι ηδη 31 ετων οποτε δεν ελπιζω οτι και να τελειωσω να βολευτω πουθενα και δεδομενου οτι τωρα εργαζομαι πωλητρια σε καταστημα τροφιμων δεν με απασχολη τοσο η εργασια οσο η μορφωση και να κανω κατι για μενα . ελπιζω συντομα να απογασησω και να δω τι θα κανω ευχαριστω φιλακια

krvrisi, τι να πω!!!!

Μας εκανες να νιωσουμε ακομα πιο αχρηστες!!!!!

Με 2 παιδια εγω δεν προλαβαινω να βγαλω περα το τει....και μαλιστα χωρις καμια βοηθεια! Τι να πω!!

Με το καλο να ερθει το 3ο μικρο σας και μακαρι να πας το ιδιο καλα και στο μεταπτυχιακο!!

Να ξέρετε κάτι για μένα το πιο σημαντικό είναι το ταξίδι. Όχι ο προορισμός. Σίγουρα το πτυχίο είναι το επιθυμητό, αλλά αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια.

Δεν πρέπει να νιώθετε άχρηστες. Εάν δεν είχα και εγώ βράχο την γυναίκα μου να είναι δίπλα μου δεν θα έπαιρνα πτυχίο. Και αυτή δούλευε και όμως έπαιρνε τα παιδιά όταν είχα να γράψω εργασία για να τα πάει βόλτα. Στις διακοπές έφευγε με την μάνα της και τα παιδιά για να μ' αφήσουν να διαβάσω. Όταν είχα νεύρα από τις δυσκολίες ήτανε εκεί. Το μεγαλύτερο μπράβο πρέπει να το πάρει αυτή.

Υ.Γ. Άσε που μου έχει κάνει τα μεγαλύτερα δώρα που έχω λάβει και πρόκειται να λάβω (Έρικα, Δώρα και σύντομα ο μπέμπης)

Το έχω γράψει στο blog μου. Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς :wink:

Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς

Κορίτσια και αγόρια γονείς- φοιτητές μήπως έχετε ακούσει για κάτι νόμους που τάχα άμα είσαι μητέρα περνάς τα μαθήματα με βάση το 2.5?? Ερχεται η εξεταστική και πρέπει να βρω τρόπους να πάρω επιτέλους το πτυχιο!

Κορίτσια και αγόρια γονείς- φοιτητές μήπως έχετε ακούσει για κάτι νόμους που τάχα άμα είσαι μητέρα περνάς τα μαθήματα με βάση το 2.5?? Ερχεται η εξεταστική και πρέπει να βρω τρόπους να πάρω επιτέλους το πτυχιο!

:shock: αυτο το ακουσες καπου?

για απαλλαγη απο πτυχιακη ακουστηκε τιποτα μπας κ παρω κ εγω επιτελους :lol::lol:

:shock: αυτο το ακουσες καπου?

για απαλλαγη απο πτυχιακη ακουστηκε τιποτα μπας κ παρω κ εγω επιτελους :lol::lol:

gia apallagi apo ptixiaki den akousa tpt sigouro, alla gia auto me ti vasi otan emeina egkuos erxontousan oloi k mou elegan oti kapou to eixan akousei.. den 3erw an isxuei se kapies sxoles.. fusika an itan etsi oloi oi giatroi tha teleiwnan amesws.. einai 10 xronia oi sxoli tha tin ekanan sta 7

εγω που εχω ψαξει ΟΛΟ τον κανονισμο της σχολης μου δεν ειδα πουθενα κατι τετοιο γενικα καμια ευνοικοτερη ρυθμιση για γονεις ή για εργαζομενους

το μονο οτι παιρνεις υποτροφια απο οαεδ αν περνας ολα τα μαθηματα εξαμηνου με 5 και εργαζεσαι πραγμα δηλ που αφορα τον οαεδ και οχι την σχολη

στις σχολες αυτο που γνωριζω μεχρι στιγμης τουλαχιστον δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ προνοια για εργαζομενους ,γονεις,ορφανα

αντιθετως το προβλημα τους ειναι οι αιωνιοι φοιτητες αδιαφοροντας για ποιους λογους γιναμε ολοι εμεις αιωνιοι φοιτητες

στις σχολες αυτο που γνωριζω μεχρι στιγμης τουλαχιστον δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ προνοια για εργαζομενους ,γονεις,ορφανα

αντιθετως το προβλημα τους ειναι οι αιωνιοι φοιτητες αδιαφοροντας για ποιους λογους γιναμε ολοι εμεις αιωνιοι φοιτητες

και μετά σου λένε κι από πάνω, "εμ τι το 'θελες το παιδί;" :evil: :evil: :evil:

1.Αν έχετε κανένα νέο μ αυτό το 2,5 περιμένω κι εγώ εναγωνίως..

2.vassomp τι παίζει με οαεδ; Δεν το ήξερα αυτό καθόλου!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...