Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γονείς - Φοιτητές

jodido

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 606
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΠ...ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΙΣ 11 ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ...ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ Ή ΟΧΙ? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΩ ΦΕΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχω την εντύπωση, χωρίς όμως να είμαι απόλυτα σίγουρη, πως μετά απο 13 μέρες ο καθηγητής είναι υποχρεωμένος να παραδόσει τους βαθμούς στο πανεπιστήμιο έτσι ώστε να κανονιστεί η επαναληπτική εξεταστική.

Μπορείς να κάνεις μια ερώτηση στο πανεπιστήμιο πάντως πριν ενοχλήσεις τον καθηγητή σου.

dev277pr___.png

Εμείς που γράψαμε στις 31/5 μάς είπε ο ΣΕΠ μας να τον πάρουμε τηλ στις 5/6. Τον πήρα στις 4/6 (δεν άντεχα...) και μου είπε βαθμό.

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

p.gife.gifr.gifa.gifs.gifa.gif

και είπα να σας κάνω ποδαρικό για τις εξετάσεις!

Αντε να παίρνετε σειρά και οι υπόλοιπες!!!

συγχαρητηρια παλιογρια!!!!!!και γω στο πτυχιο με το πι θα ερθω και ολες τις γριες παρεα!!!!!!! :D:D:D:D

246216v7t3epk8hd.gif

πάντα τέτοια Μαιρούλα !!! :D:D:D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

• 2 εβδομάδες μετά...

Είμαι και εγώ φοιτήτρια στα ΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Εργοθεραπείας. Μου έχει μείνει μόνο η πτυχιακή την οποία δεν μπορούσα να κάνω στην εγκυμοσύνη γιατί μου είχε ανέβει η υπερμετρωπία και όταν πήγαινα να διαβάσω μετά από λίγη ώρα έκανα εμετό !!!! Αντε να δω πότε θα την κάνω τώρα! Κάλο ΠΤΥΧΙΟ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ.........

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Καθώς η εξεταστική έχει τελειώσει (ο παπάς τα γένια του ευλογάει) :lol::lol::lol::lol: να ευχηθώ σε όλους τους Γονείς - Φοιτητές

Καλό καλοκαίρι

Να χαρείτε την θάλασσα, τα μπάνια, την ηλιοθεραπεία, τις φραπεδιές με φίλους, τις ταβερνούλες αλλα πάνω απο όλα να χαρείτε τα παιδάκια σας που τόσο τους λείψατε όλες εκείνες τις ώρες που διαβάζατε.

Αντε και του χρόνου με υγεία.......

dev277pr___.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Κανένας καλός άνθρωπος να μου δανείσει τα βιβλία της ΕΛΠ10 και της ΕΛΠ12 υπάρχει καλέ σε αυτό το φόρουμ?? :lol::lol::lol::lol:

Θα του τα επιστρέψω τον Σεπτέμβριο που θα παραλάβω τα δικά μου (καλέ :lol::lol: )

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Επίσης να ενημερώσω τις αγαπητές συναδέλφους ΕΑΠιτισες ότι έχουμε δικαίωμα επιδότησης στο e-κπαιδευτείτε.

Πληροφορίες στο http://www.ekpaidefteite.gr

Δεν ειναι κακό να πάρεις το ECDL με 50 ευρώ μόνο ε?? :wink:

Επίσης να ενημερώσω τις αγαπητές συναδέλφους ΕΑΠιτισες ότι έχουμε δικαίωμα επιδότησης στο e-κπαιδευτείτε.

Πληροφορίες στο http://www.ekpaidefteite.gr

Δεν ειναι κακό να πάρεις το ECDL με 50 ευρώ μόνο ε?? :wink:

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΕΙ ΡΕ ΣΥ?

δεν το χα καταλαβει....

εσυ θα το κανεις ?

Διαφημίσεις

Οι δικαιούχοι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πιστοποιημένες γνώσεις σε βασικό, προχωρημένο και εξειδικευμένο επίπεδο στις Νέες Τεχνολογίες και στις Ψηφιακές Εφαρμογές, και θα επιχορηγηθούν με το 90% της συνολικής αξίας της εκπαίδευσης και πιστοποίησης, με μέγιστη επιδότηση τα 600€ ανά φοιτητή.

Για την κάλυψη των ειδικών αναγκών των φοιτητών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, κάθε δικαιούχος αυτής της κατηγορίας θα επιχορηγηθεί με το 90% της συνολικής αξίας της εκπαίδευσης, εξέτασης και πιστοποίησης, με μέγιστη επιδότηση τα 1.200€.

Η υλοποίηση της δράσης ξεκινά την 1η Ιουνίου 2008 και ολοκληρώνεται την 15η Νοεμβρίου 2008.

Κανένας καλός άνθρωπος να μου δανείσει τα βιβλία της ΕΛΠ10 και της ΕΛΠ12 υπάρχει καλέ σε αυτό το φόρουμ?? :lol::lol::lol::lol:

Θα του τα επιστρέψω τον Σεπτέμβριο που θα παραλάβω τα δικά μου (καλέ :lol::lol: )

Έχω την εντύπωση πως τα έχω και σε φωτοτυπίες. Μου τα είχαν στείλει και σε μένα για να τα διαβάσω το καλοκαίρι. Θα τα ψάξω και θα σου πω. Μη ξεχνάς περάσαν και μερικά χρόνια απο τότε που έκανα αυτές τις Θ.Ε. :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αρα εγώ είμαι η γριά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dev277pr___.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ jodido!!!! (τελικά... δεν ειναι θέμα ηλικίας, είναι θεμα αρχαιότητος???) :lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Επειδή ήμουν στο χωριό το σ/κ δεν μπόρεσα να δω για τις φωτοτυπίες. Θα τις δώ σήμερα κορίτσι. εντάξει;

dev277pr___.png

• 2 εβδομάδες μετά...

για τις φοιτήτριες μέλλουσες μαμάδες και νυν!

Λυπάμαι αν ήδη υπάρχει ως θέμα, αλλά έψαξα λίγο και δεν βρήκα τίποτα οπότε το ανοίγω εδώ. Αν υπάρχει καμία που σπουδάζει ακόμα, τι λέτε για συμπαράσταση;; :)

Κάνω το μεταπτυχιακό μου, παράλληλα δούλευα και ήρθε και το σποράκι μας που σιγά σιγά μεγαλώνει στα ζεστά!Οπότε μιας και δεν είμαι σούπερμαν και η δουλειά μου δεν είναι ό,τι καλύτερο (ιδιαίτερα μέσω φροντιστηρίου

:shock: ) θα αφήσω τη δουλειά γιατί προέχει το μωρό, εννοείται.

Αυτά για την ώρα! Μ'ακούει καμία;;

Με το καλό το μωράκι σου! Αν δεν έχετε άμεσο οικονομικό πρόβλημα, ναι θα μπορούσες να την αφήσεις τη δουλειά σου. Οι περισσότερες από εμάς βέβαια συνεχίζουμε και δουλεύουμε και παλεύουμε με τις άδειες του ΙΚΑ γιατί δεν γίνεται κι αλλιώς. Όσο για το μεταπτυχιακό σου, αυτό να μην το αφήσεις με τίποτα! Καλή συνέχεια

Αφού έχεις τη δυνατότητα να αφήσεις τη δουλειά σου είσαι τυχερή!

Εγώ δουλεύω και ταυτοχρονα σπουδάζω στο ανοικτό πανεπιστήμιο (στο 3ο μου πτυχιο), χρωστάω δυο μαθήματα ακόμα και, αν όλα πάνε καλά, του χρόνου τον Απρίλιο θα έρθει και το μπεμπάκι. Οπότε αφού το σενάριο του να αφήσω τη δουλειά δεν παίζει, έχω βάλει πρόγραμμα στο μυαλό μου μπας και καταφέρω να τελειώσω το διάβασμα για ένα μαθημα τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο, για να δώσω εξεταστική τον Ιούνιο (στο ανοικτό παν/μιο δίνουμε εξετάσεις Ιούνιο και τον Ιούλιο έχουμε τις επαναληπτικές).

Είδωμεν!

Καλό κουράγιο μας εύχομαι!

:D

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Δεν δικαιούμαι ΙΚΑ! Δεν έχω συμπληρώσει ένσημα, ας είναι καλά ο φοροφυγάς εργοδότης μου :twisted:

Αλλά όπου υπάρχει αδικία, υπάρχουν και λύσεις, ο άντρας μου έχει μόνιμη δουλειά και οι γονείς βοηθάνε!Τι να κάνουμε που δεν γεννηθήκαμε στη Σουηδία :wink:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...