Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

ειναι σιγουρο αυτο γιατι οσες φορες τα εχω δωσει εγω οταν εχουν και αυτοι προσφορα, δεν τα δεχονται. μιλαω για κρητη που ειμαι εγω.

και μαλιστα το κανω θεμα γιατι τα εκπτωτικα κουπονια δεν επιβαρυνουν αυτους αλλα την εταιρεια και ομως δεν τα δεχονται, μηπως το αλλαξαν προσφατα?

Μου τα δέχονται κάθε φορά. Κι εσύ να επιμείνεις!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Και εγώ επεμενα αλλα μου ειπε δεν τα παίρνει το συστημα. Εσεις τι τους λέτε?

εγω τους ειπα "μα πριν μια ωρα ψωνισε η κουμπαρα μου απο τον ταδε μαρινοπουλο και τα δεχτηκαν,εσεις γιατι οχι?"και ως δια μαγειας περασανε μετα!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Πήγα στο Carrefour στην Κύπρου και στο ταμείο δεν δέχτηκαν τα κουπόνια. Τους είπα ότι άλλες φορές τα δέχονται (τάχα) και μου είπαν ότι η έκπτωση είναι από την εταιρία και δε γίνεται. Τότε τους άφησα τις πάνες και έφυγα λέγοντας τους ότι θα πάω στον Σκλαβενίτη που με τις προσφορές δέχεται πάντα τα κουπόνια. Μα να τις αγόραζα αύριο ακριβότερα δε με ένοιαζε καθόλου, τόσο πολύ τσαντίστηκα. Έστειλα τον άντρα μου στον Σκλαβενίτη και ήμουν τυχερή μέσα στην μπλόφα μου. Οι μεγάλες λίμπερο είχαν έκπτωση 7 ευρώ με το κουπόνι των 5 ευρώ βγήκαν 6,45. Μόνο οι μεγάλες είχαν την έκπτωση δεν ξέρω μέχρι πότε όμως.

Πήγα στο Carrefour στην Κύπρου και στο ταμείο δεν δέχτηκαν τα κουπόνια. Τους είπα ότι άλλες φορές τα δέχονται (τάχα) και μου είπαν ότι η έκπτωση είναι από την εταιρία και δε γίνεται. Τότε τους άφησα τις πάνες και έφυγα λέγοντας τους ότι θα πάω στον Σκλαβενίτη που με τις προσφορές δέχεται πάντα τα κουπόνια. Μα να τις αγόραζα αύριο ακριβότερα δε με ένοιαζε καθόλου, τόσο πολύ τσαντίστηκα. Έστειλα τον άντρα μου στον Σκλαβενίτη και ήμουν τυχερή μέσα στην μπλόφα μου. Οι μεγάλες λίμπερο είχαν έκπτωση 7 ευρώ με το κουπόνι των 5 ευρώ βγήκαν 6,45. Μόνο οι μεγάλες είχαν την έκπτωση δεν ξέρω μέχρι πότε όμως.

ξερεις μεχρι ποτε θα εχει -7 ευρω ο σκλαβενιτης?

ακυρο τωρα ξαναδιαβασα!σορυ!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Ουτε εμενα τα δεχτηκαν τα κουπονια στα carrefour. Προσπαθησε να τα περασει αλλα το συστημα τους δεν τα δεχοταν.

Η συσκευασια Νο2 μικρη ειχε 5? μετα την εκπτωση του 40%. Πιστευω καλα δεν ηταν τελικα;

Μου ειπαν οτι θα δεχονται κουπονια μονο οταν εχουν εκπτωση 20%. Με το 40% δεν θα τα δεχοντε.

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Ουτε εμενα τα δεχτηκαν τα κουπονια στα carrefour. Προσπαθησε να τα περασει αλλα το συστημα τους δεν τα δεχοταν.

Η συσκευασια Νο2 μικρη ειχε 5? μετα την εκπτωση του 40%. Πιστευω καλα δεν ηταν τελικα;

Μου ειπαν οτι θα δεχονται κουπονια μονο οταν εχουν εκπτωση 20%. Με το 40% δεν θα τα δεχοντε.

σωπα πες τους!τον ιανουαριο που ξαναειχαν -40 γιατι περασανε τελικα τα κουπονια?????

δεν πειραζει υπαρχει και ο σκλαβενιτης!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

ουτε σε εμενα τα δεκτηκαν στο carefour δεν τα παιρνει το συστημα αλλα δεν φταιει το 40% γιατι ουτε οταν τα εχουν 20% δεν τα περναει.εγω τους ειπα οτι σημερα θα κανω καταγγελια στην εταιρεια, και θα κανω , να κανουμε ολες!!!! αν κανουμε ολες πιστευω θα ταρακουνηθουν...

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

και εμενα δεν δεχτηκαν τα κουπονια στο μαρινοπουλο για τις λιμπερο, και εγω δεν τις πηρα, αφου σε αλλα σουπερ μαρκετ τα δεχονται, τους κλεφτες ! τι παιχνιδια παιζουν στις πλατες μας με τα ευρω μας!!!

Διαφημίσεις

ουτε σε εμενα τα δεκτηκαν στο carefour δεν τα παιρνει το συστημα αλλα δεν φταιει το 40% γιατι ουτε οταν τα εχουν 20% δεν τα περναει.εγω τους ειπα οτι σημερα θα κανω καταγγελια στην εταιρεια, και θα κανω , να κανουμε ολες!!!! αν κανουμε ολες πιστευω θα ταρακουνηθουν...

ποτε εχει 40% το καρφουρ στις πανες???η κατι εχασα???????????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Χθες πήγα κι εγώ στο Carrefour στο Μαρούσι και πήρα 1 πακέτο LIBERO με σκοπό να χρησιμοποιήσω και ένα κουπόνι που έχω. Στο ταμείο όμως δεν το δέχτηκαν, με τη δικαιολογία ότι όταν έχουν προσφορές δεν περνάνε και τα κουπόνια. Όσο κι αν επέμενα ότι άλλες φορές τα έχουν πάρει, μου έλεγε η ταμίας ότι δεν το περνάει το σύστημα. Anyway, δεν επέμενα.

ΌΜΩΣ!!.. όταν πήγα στο διάδρομο με τις πάνες για να πάρω τις LIBERO, ήταν εκεί μια κυρία από την BABYLINO και μου είπε ότι είχε και η μάρκα αυτή προσφορά, η οποία όμως δεν αναφερόταν πουθενά στο site αλλά ούτε και μέσα στο κατάστημα με μεγάλες αφίσες όπως η LIBERO, παρά μόνο με κάτι μικρά τα μπελάκια στα ράφια.

Και η προσφορά είναι σημαντική! Πήρα το μεγάλο πακέτο βρακάκια Νο 5, από 17,80 μόλις 12,28 ευρώ!! Δηλαδή έκπτωση πάνω από 30%.

Ευτυχώς που ήταν η κυρία εκεί να μου το πει, αλλιώς δε θα το είχα πάρει χαμπάρι!

Πιθανότατα να ισχύει και σήμερα...

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

και εγω περασα το πρωι απο Μαρινοπουλο για 2 κουπονακια λιμπερο που εχω ακομα

τιποτα

επεμενα, ξερω, κανω δινω, δε μπορουσε

πηγα στην εξυπηρετηση, το προσπαθησαν με ολους τους τροπους

μου εξηγησε οτι οταν εχουν 20% βγαινει η εκπτωση στο τελος και μπορει να παρει και κουπονι, ενω στο 40% βγαινει απο κατω και δεν επιτρεπει και 2η εκπτωση το συστημα

ενα τεταρτο τα λεγαμε, δεν επεμεινα, φυσικα της ειπα οτι το εχω ξανακανει οτι ειμαστε πολλες και το ψαχνουμε

και η ιδι μου ειπε αν βρω καπου που το περασε να της το πω!

εχει παρει καμια με 40% και κουπονι, περιοχη απο αργυρουπολη , ηλιουπολη, μεχρι εδω κηφισιας που ειναι στο δρομο μου, μηπως περασω γυριζοντας?

kKZUp2.png

και εγω περασα το πρωι απο Μαρινοπουλο για 2 κουπονακια λιμπερο που εχω ακομα

τιποτα

επεμενα, ξερω, κανω δινω, δε μπορουσε

πηγα στην εξυπηρετηση, το προσπαθησαν με ολους τους τροπους

μου εξηγησε οτι οταν εχουν 20% βγαινει η εκπτωση στο τελος και μπορει να παρει και κουπονι, ενω στο 40% βγαινει απο κατω και δεν επιτρεπει και 2η εκπτωση το συστημα

ενα τεταρτο τα λεγαμε, δεν επεμεινα, φυσικα της ειπα οτι το εχω ξανακανει οτι ειμαστε πολλες και το ψαχνουμε

και η ιδι μου ειπε αν βρω καπου που το περασε να της το πω!

εχει παρει καμια με 40% και κουπονι, περιοχη απο αργυρουπολη , ηλιουπολη, μεχρι εδω κηφισιας που ειναι στο δρομο μου, μηπως περασω γυριζοντας?

Τον ιδιο ακριβώς καυγά ειχαμε χτες και εγω με μια στο καρφουρ ανατολικά καλαμαρια..... και μου ειπε ακριβως τα ιδια.....

Τεσπα πηρα ενα πακέτο γιγας λιμπερο αρχικη 24,47 και ενα μικροτερο 18 ευρώ ...τελική πλήρωσα 25,71 ευρώ νομίζω εε...καλα τα πήρα αλλα ηθελα και τα κουπονάκια μου..

Λοιπόν εχουμε και λεμε...

Μολις με ενημέρωσε η MUMSOFIA οτι στα Marks and Spencer έχουν εως τις 17/4 50% έκπτωση στα καλοκαιρινά και επίσης στα γυναικεία έχει 50% και σε κάποια επιλεγμένα επιλεγμένα είδη!

Σπεύσατε....

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...