Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια πήρατε λίμπερο? Εκπτωτικά κουπόνια δέχτηκαν? Γιατί εγώ όταν τα έδωσα στο ταμείο δεν τα δέχτηκαν!

αγορασα σημερα 6 πανες και ειχα 2 κουπονια.εκει που διαλεγα ποιες πανες θα παρω με βοηθουσε μια κοπελα του καταστηματος και απο μονη της μου ειπε "εχεις γραφτει στην libero?κουπονακια εχεις?" και της απαντησα οτι εχω 2 κουπονια.μου λεει δωσε και αυτα για να τα παρεις πιο φθηνα.στο ταμειο κλασικα μου λεει "δεν περνανε τα κουπονια σημερα" και της απαντησα οτι η κοπελα που ηταν στα libero μου ειπε οτι περνανε.και φυσικα περασανε!

ΕΛΕΟΣ!!!!ποτε θα συνεννοηθουνε????

η προσφορα στον γαλαξια νομιζω ειναι μεχρι 30/1.και κουπονια παιρνουν.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Sofaki της είπα ό,τι χθες πήρα ένα άλλο πακέτο λίμπερο που τα είχαν -30% και έδωσα κουπόνι και πάλι δεν το δέχτηκε. Προσπάθησε να το περάσει η κοπέλα και της έβγαζε μήνυμα 'δεν επιτρέπεται'. Τι να πω...

5JP7p3.png

rnsFp2.png

ο μαρινόπουλος έχει κάποια προϊόντα αγοράζεις 1 και το 2ο στη μισή τιμή. Ένα από αυτά είναι η κούτα πάμπερς και τα μωρομάντηλα. Εχει ειδικό φυλλάδιο.

να σας ρωτήσω και κάτι σχετικά με τα παπούτσια geox. Αληθεύει ότι σε βροχή παίρνουν νερό από κάτω λόγω τρυπών;

Διαφημίσεις

ναι τα δεχτηκαν τα κουπονια,στο Γαλαξια δηλ που πηγα κ ειχε - 40% ρωτησα την πωλητρια επειδη δεν εβρισκα 4αρι κ μου εφερε απο την αποθηκη κ μου ειπε κανενα προβλημα ,εντωμεταξυ με ενα πακετο παμπερς δινουν ενα πακετο μωρομαντηλα δωρο στο Γαλαξια

NJMAp3.png

Χθες το απόγευμα (22/01/2010), πήγα στον Μαρινόπουλο όπου είχε -40% έκπτωση στα προϊόντα libero, ήθελα να πάρω 4 συσκευασίες πάνες αφού είχα 4 κουπόνια που θα λήγανε. Στο ταμείο όμως δεν περνούσαν τα κουπόνια. Μου κάνει εντύπωση, γιατί σε κάποια καταστήματα, τα περνούσαν τα κουπόνια, είτε έχει στικεράκι, είτε έχει έκπτωση το κατάστημα! Έτσι αποφάσισα να μην πάρω τις πάνες και να δοκιμάσω να πάω σε άλλο κατάστημα!

Πηγαίνοντας στο άλλο κατάστημα, συνάντησα τον Γαλαξία και είπα να κατέβω να δω τι προσφορές έχει. Είχε και ο Γαλαξίας -40% έκπτωση, μου πέρασε και και τα κουπόνια και 2 από τις 4 πάνες που πήρα είχαν και στικεράκι -4 ευρώ. Έτσι πλήρωσα 31 ευρώ περίπου, αντί για 80 ευρώ.

Φυσικά γυρνώντας πέρασα πάλι από τον Μαρινόπουλο και τους έδειξα την απόδειξη και τους είπα, ότι κάτι πρέπει να κάνουν με το σύστημά τους (που δεν δέχεται τα κουπόνια μαζί με έκπτωση του καταστήματος), γιατί την επόμενες φορές δεν θα πάω να ταλαιπωρηθώ τσάμπα, αλλά θα πάω κατευθείαν εκεί που με εξυπηρετούν καλύτερα! Πως να στηρίξεις έτσι το κατάστημα της περιοχής, όταν το ίδιο σε σπρώχνει να πας αλλού;

Η υπάλληλος φυσικά, απ' ότι κατάλαβα, δεν την ένοιαξε καθόλου. Κακώς βέβαια, γιατί ήταν που ήταν άδεια αρκετά από τα ράφια του καταστήματος πολύ πιθανόν σε λίγο καιρό να μην έχει δουλειά! Έχω πάει πολλές φορές σε άλλα σούπερ μάρκετ, λόγω των ελλείψεων που είχαν! Διώχνουν κόσμο έτσι!

ο μαρινόπουλος έχει κάποια προϊόντα αγοράζεις 1 και το 2ο στη μισή τιμή. Ένα από αυτά είναι η κούτα πάμπερς και τα μωρομάντηλα. Εχει ειδικό φυλλάδιο.

να σας ρωτήσω και κάτι σχετικά με τα παπούτσια geox. Αληθεύει ότι σε βροχή παίρνουν νερό από κάτω λόγω τρυπών;

Kαλημερα.ξερεις αν παιρνουν κ κουπονια????τι μαρκα μωρομαντηλα????

παπουτσια geox φοραν τα παιδια μου χειμωνα-καλοκαιρι κ ποτε δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο.κ ειδικα ο δημητρης μου ειναι ενα παιδι που δεν αφηνει λακουβα απατητη

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Διαφημίσεις

Πήγα στον Μαρινόπουλο και δεν αναγράφει για έκπτωση -40% αλλά έχει stickers κολλημένα -1? και -2? ανάλογα την συσκευασία και μειωμένες τιμές.

Έδωσα και το κουπόνι οπότε η μεσαία συσκευασία μου βγήκε 2,20?.

Η κοπέλα στο ταμείο γελούσε και με πείραζε, ότι τα παίρνω τζάμπα....χαχαχα

Για μας που δεν έχουμε Carrefour κάτι είναι και αυτό!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

κοπελες καλημερα τωρα γυρισα απο τον μαρινοπουλο(κερκυρα) πηρα μωρομαντηλα παμπερς ειχαν πανω stiker -1 ευρω και απο 5,94 που ειχαν τα πηρα 4,94 αλλα πηρα δυο και το δευτερο το πηρα -50% δηλαδη 2.47!!!! ισχυει μονο για μωρομαντηλα παμπερς την τριπλη συσκευασια.

''''ΟΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΜΟΥ''''

Αλεξάνδρα 10/07/2008

Μπουλίτσα 5/5/2012

οδος τιτανων ,στο ελληνικο καθετα στη βουλιαγμενης ,κοντα στο πρακτικερ ειναι τα orchestra τα οποια εχουν τρελες εκπτωσεις απο 1 - 15 ευρω ( εγω τους παιρνω απο εκει ολο το χρονο εχουν τρελες τιμες και καλη ποιοτητα ).....απεναντι ειναι και αλλα μαγαζια με παιδικα και διπλα τα mothercare...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...