Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α ωραια γιατι εχουν με looney tunes και μ'αρεσουν πολυ!!!!!

....αν πας στα factory εχουν τα σχεδια της περισυνης κ προπερσυνης σαιζον με πανω απο 50%.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

....αν πας στα factory εχουν τα σχεδια της περισυνης κ προπερσυνης σαιζον με πανω απο 50%.....

και που εχει εδω θεσ/νικη?

ξερει καμια?

αααααααααααααα πας για το τεταρτο??????????συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!

τωρα ειδα οτι εισαι θεσσαλονικη...(ειμαι κ λιγο αργη.....)

δεν ξερω αν εχει....

ναι,για τεταρτο...τυχαιο,αλλα καλοδεχυμενο...(ασχετο το αν θα ψαχνω ζουρλομανδυα σε λογικη τιμη μετα.......)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

Διαφημίσεις

κορίτσια συγνώμη αλλά νομίζω ότι κάτι μυρίζει και αυτό είναι......οι κάρτες που χρησιμοποιούμε στο σουπερ μάρκετ. Δίπλα από το σπίτι μου έχει Βασιλόπουλο, έχω βγάλει την κάρτα του ΑΒ και την χρησιμοποιώ όταν ψωνίζω γιατί με κάποιους πόντους παίρνεις δωροεπιταγή 6 ευτώ για τις αγορές σου. Μέχρι εδώ όλα καλα. Στην κάρτα όμως από όσο έχω καταλάβει καταχωρούνται μέσω του Barcode system ποια προιόντα αγοράζει ο κάθε πελάτης και άρα ξέρουν τις αγορές του. Η κάρτα όταν βγαίνει ναι μεν δεν είναι ονομαστική αλλά όταν συμπληρώνεις τα στοιχεία σου το όνομα σου αντιστοιχεί στον αριθμό της κάρτας σου και επίσης όταν σου δίνουν απόδειξη και παιρνάς την κάρτα στο κάτω μέρος εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο σου. Πάλι μέχρι εδώ τίποτα ύποπτο. Λοιπόν εγώ όταν ξεκίνησα το γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας πήγαινα στο ΑΒ αγόραζα τα κουτιά του μήνα, έδινα και την κάρτα για να περαστούν οι πόντοι. Την τελευταία όμως φορά που πήγα διαπίστωσα ότι το γάλα που αγοράζω είχε πάρει αύξηση 60 λεπτά, από περίπου 6,50 είχε πάει 7 ?. Αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Τελικά νομίζω ότι καταγράφουν τις αγορές του πελάτη και αυξάνουν την τιμή του προιόντος οπότε και η δωροεπιταγή στην ουσία καμία αξία δεν έχει. Δεν ξέρω εσείς τι γνώμη έχετε; Εάν θέλετε μπορώ να σας πω ποιο γάλα παίρνω μήπως είχε όντως κάποια αύξηση απότομη, είναι το Sanilac της Γιώτης.

Νομίζω ότι εάν είναι να χτυπήσουμε την ακρίβεια είναι καλύτερο να μην αγοράζουμε προιόντα χρησιμοποιόντως την κάρτα του μαγαζιού για την συλογή δήθεν πόντων. Εσείς έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο;

Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο και γενικως κοιταω τις τιμες. Να φανταστεις το γαλα του παιδιου που περνω εγω κανει στο Αβ 1,42 ενω στο καρφου ειχε 1,38 αντε 1,40. τελευταια που το πηρα απο καρφο... το πηρα 1,58, ενω στο αβ συνεχιζει να εχει 1,42. Εννοειτε οτι καλεσα καρφουρ αλλα δεν με εχουν παρει ακομα, αυτο απο πέρσυ (30-31/12-2009;)) Δεν πηγα παλι καρφουρ να δω τι τιμη το εχουν τωρα.

0b8bfa6eaf.png

κορίτσια συγνώμη αλλά νομίζω ότι κάτι μυρίζει και αυτό είναι......οι κάρτες που χρησιμοποιούμε στο σουπερ μάρκετ. Δίπλα από το σπίτι μου έχει Βασιλόπουλο, έχω βγάλει την κάρτα του ΑΒ και την χρησιμοποιώ όταν ψωνίζω γιατί με κάποιους πόντους παίρνεις δωροεπιταγή 6 ευτώ για τις αγορές σου. Μέχρι εδώ όλα καλα. Στην κάρτα όμως από όσο έχω καταλάβει καταχωρούνται μέσω του Barcode system ποια προιόντα αγοράζει ο κάθε πελάτης και άρα ξέρουν τις αγορές του. Η κάρτα όταν βγαίνει ναι μεν δεν είναι ονομαστική αλλά όταν συμπληρώνεις τα στοιχεία σου το όνομα σου αντιστοιχεί στον αριθμό της κάρτας σου και επίσης όταν σου δίνουν απόδειξη και παιρνάς την κάρτα στο κάτω μέρος εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο σου. Πάλι μέχρι εδώ τίποτα ύποπτο. Λοιπόν εγώ όταν ξεκίνησα το γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας πήγαινα στο ΑΒ αγόραζα τα κουτιά του μήνα, έδινα και την κάρτα για να περαστούν οι πόντοι. Την τελευταία όμως φορά που πήγα διαπίστωσα ότι το γάλα που αγοράζω είχε πάρει αύξηση 60 λεπτά, από περίπου 6,50 είχε πάει 7 ?. Αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Τελικά νομίζω ότι καταγράφουν τις αγορές του πελάτη και αυξάνουν την τιμή του προιόντος οπότε και η δωροεπιταγή στην ουσία καμία αξία δεν έχει. Δεν ξέρω εσείς τι γνώμη έχετε; Εάν θέλετε μπορώ να σας πω ποιο γάλα παίρνω μήπως είχε όντως κάποια αύξηση απότομη, είναι το Sanilac της Γιώτης.

Νομίζω ότι εάν είναι να χτυπήσουμε την ακρίβεια είναι καλύτερο να μην αγοράζουμε προιόντα χρησιμοποιόντως την κάρτα του μαγαζιού για την συλογή δήθεν πόντων. Εσείς έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο;

εμένα το μυαλό έχει πάει ότι παρακολουθούν τα προϊόντα που ψωνίζουμε, μπορεί να κάνουν στατιστικές δε ξέρω και γω τι αλλά ν'αυξάνουν επίτηδες τις τιμές όχι δε μου έτυχε γιατί στα σούπερ που πάω έχουν όλοι τις ίδιες τιμές, διαφορά λεπτού πλέον, και μόνο αν είναι σε προσφορά φυλλαδίου θα ύπάρχει διαφορά τιμης. Για το γάλα που λες δες την τιμή και σε άλλο σούπερ. Αργά ή γρήγορα δυστυχώς και οι υπόλοιποι θα την αυξήσουν τη τιμή.

Επίσης, διάφορα κουπόνια έρχονται σπίτι και ισχύουν για συγκεκριμένο σούπερ. Πως ξέρουν πχ αυτοί ότι έχω μωρό; Αρα πρέπει να βλέπουν ότι έχω αγοράσει πάνες....

...σιγουρα παρακολουθουν τα προιοντα που ψωνιζουμε μεσω της καρτας.πως αλλιως δικαιολογειται το οτι απο το μαρινοπουλο μου στελνουν καθε μηνα κουπονια απο πραγματα που χρησιμοποιω,οπως παμπερς κ γαλα αντβανς?????κ μαλιστα στο ονομα του αντρα μου,που εχει εκδωσει την καρτα.διαφορα στις τιμες δεν εχω δει,κ με χαρα χρησιμοποιω τα κουπονια,που ειναι -5 για πανες...περισσοτερα δηλ απο αυτα που στελνει η εταιρια......

Πιστεύω ότι οι διάφορες εταιρείες μας στέλνουν κουπόνια ανάλογα με την ηλικία του παιδιού μας γιατί μας έχουν ήδη φακελωμένους από τότε που γεννήσαμε. Μας έδωσαν το κουτί με τα διάφορα δείγματα και έδωσαν τα στοιχεία μας στις εταιρείες. Οι εταιρείες γνωρίζουν τις ηλικίες των παιδιών μας και μας στέλνουν αντίστοιχα κουπόνια. Τα κουπόνια που μας στέλνουν είναι ονομαστικά και γνωρίζουν αν τα χρησιμοποιούμε.

Οι κάρτες στα σούπερμάρκετ είναι ονομαστικές και είναι σε θέση να γνωρίζουν τι ψωνίζουμε. Προσωπικά δεν νομίζω ότι αυτό παίζει ρόλο στις τιμές. Φαντάζομαι ότι στις τιμές παίζουν ρόλο γενικά οι αγορές όλων των πελατών και όχι μόνο αυτών που έχουν κάρτα του καταστήματος. Αυτά θα τα ξέρουν καλύτερα οι εργαζόμενοι στα τμήματα marketing ή παραγγελιών των καταστημάτων.

Φοβάμαι ότι μας έχουν φακελώσει κανονικά. Ελπίζω μόνο να μην τα δίνουν και αλλού τα στοιχεία μας...

Και μενα μου εστειλαν γραμμα απο το μασουτη σαν απογραφη το τι εκανα με την καρτα μου τι εκπτωσεις εκμεταλευτηκα κτλπ και με αντάμειψαν με δυο κουπονια των -3? για αγορα πανών Λιμπερο... Καθόλου ασχημα!

Και θα παω σημερα που τις εχει και -30% συν τα κουπονια μου μια χαρα θα μου κατσει!

Παντως με την καρτα τους ειδα και με ενημερωσαν οτι γλυτωσα φετος 2009 160ευρω....

Μια χαρα και ας με εχουν φακελωμενη

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

μα μονο στα παμπερς δε κανουν συχνα εκπτωσεις??εγω τι φταιω που δε μπορει να βαλει αλλα ο μικρος γιατι κοκκινιζει ο ποπος του??αχ

εάν με άλλες πάνες σου εμφανίζει ερεθισμό δοκίμασε να τον καθαρίζεις με βαμβάκι και νεράκι με χαμομήλι σε κάθε αλλαγή πάνας, πολύ καλό στέγνωμα με πετσετούλα. και εγώ χρησιμοποιώ πάμπερς ειδικά για το βράδυ και έξω άν είμαστε αρκετές ώρες στο δρόμο, αλλά για μέσα στο σπίτι που αλλάζουμε πάνες πριν από τα γεύματα έχω βολευτεί babylino, και στέλνουν και κουπόνια και είναι πολύ οικονομικά έτσι.

σημερα ειδα στο μαρινοπουλο

λιμπερο up&go οικονομικη συσκευσια, κατεβασαν τιμη στα 14 και κατι

παμπερς τιμη 19 και κατι οπως παντα, οικονομικη συσκευασια, αλλα με 25% παραπανω κομματια οποτε η τιμη ειναι λιγο κατω απο τα 16 για να συγκρινουμε

θελω κουπονακια λιμπεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

εχει καμια??????????????????????

παμπερς κουπονια και εγω ελαβα και απο παμπερς και απο το καρφουρ

και συμφωνω δε με χαλαει αυτο το φακελωμα

ας ηταν το μοναδικο που μας κανουν!

kKZUp2.png

αρα στελλιτσα με την επομενη προσφορα...ορμας!!!!!

τι τραβαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ειδοποιηστε εεεεε ετσι και βγουν προσφορα σε πανες

στη προηγουμενη δε προλαβα

kKZUp2.png

Χωρις να θελω να το παιξω ξερολας

εγω αγοραζα χρονια απο καρφο αλλα μονο φετος επειδη παω καθε βδομαδα σχεδον,μια μασουτη μια καρφουρ,και επειδη αφηνω τουλαχιστον καθε φορα 60-70ευρω, ειναι και οι σκονες τις μπεμπας που κανουν 7ευρω περιπου το κουτι συν τα παμπερς, μου εστειλαν κουπονια για παμπερς και απορυπαντικα...Δηλαδη εγω καταλαβα επειδη αυξησα τα εξοδα μου στο σουπερ τους για αυτο και μου εστειλαν κουπονια...

Οπως ακριβως και στον μασουτη το ιδιο ακριβως!

Τωρα περιμενω και εγω την προσφορα για παμπερς μου ξαναεστειλαν 2 κουπονακια των 5ευρω απο παμπερς χε χε!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...