Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για το Μουστάκα νομίζω σε όλα τα κατάστήματα δεν αναφέρει σε ποιες περιοχές απλά τώρα που το άκουσα λεει να ψωνίσεις πάνω από 50,00 ... αν την ξανακουσω θα ενημερώσω .. μήπως μπω και στο site

1gGKp3.png

Καλα εσενα σε συγχωρω. Εμενα δεν μπορω να συγχωρησω γιατι παντα βιαζομαι.....

Εγω ξερεις τι θα εκανα;;;

Θα το επεστρεφα πισω οτι και καλα θελω μικροτερο μεγαλυτερο κλπ και θα αγοραζα σημερα με εκπτωση

Αυτοι ειναι υποχρεωμενοι να σου επιστρεψουν τα χρηματα που γραφει η αποδειξη

Δεν χανεις και τιποτα να ρωτησεις,παρε ενα τηλεφωνο;)

4

Διαφημίσεις

Oχι σου επιστρεφουν ολοκληρο το ποσο στην υποδοχη και αν θελεις ψωνιζεις κατι αλλο και πληρωνεις κανονικα στο ταμειο,αυτο τουλαχιστον γινεται στο Carrefour Ηρακλειου

4

κοιτα,τα στοιχεια τα εκμεταλευονται διαφορες εταιρειες κ θα σου στελνουν κουπονια,επισης θα σου ερθει κ πλασιε γ βιβλια καποια στιγμη,θα σου στελνουν ενα περιοδικο κατα καιρους με δειγμα,εκπτωτικα κουπονια αμα θες θα πρεπει να περνεις τηλ καθε μηνα

α μαλιστα.ευχαριστω πολυ!

μηπως ξερεις και για τα κουπονια που τηλ.καθε μηνα αν εχουν ημερομηνια επανω?

Διαφημίσεις

λοιπον ο παππους μας πηγε και πηρε 5 κουτια μπευμπιλινο ,και πληρωσε γυρω στα 16 ευρώ,χιχιιχιχ μου τα εφερε στη δουλεια και μετα μου λεει απορημενος..."μηπως να επερνα παραπάνω"? τι γελιο εκανα βρε κοριτσια,ο πατερας μου θυμοταν ακομα τις βαμβακερες πανες που μας φορουσαν,λαλησε με τοσες μαρκες!!!!τα βρηκε παντως!!!!!!!!!!!!

NJMAp3.png

Κοριτσια,εσεις που αγορασατε σημερα πανες Babylino σας δεχθηκαν τα εκπτωτικα κουπονια της Babylino στα καταστηματα Μαρινοπουλος και Carrefour που εχουν το -40%?

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Κοριτσια,εσεις που αγορασατε σημερα πανες Babylino σας δεχθηκαν τα εκπτωτικα κουπονια της Babylino στα καταστηματα Μαρινοπουλος και Carrefour που εχουν το -40%?

εμένα η κοπέλα προσπάθησε να τα περάσει και το σύστημα δεν την άφηνε. Επειδή παίρνω το μεγάλο μέγεθος νομίζω ότι η τιμή ήταν λάθος. Δηλαδή το ν5 το έιχε καρτελάκι 5,5 και έκπτωση στο ταμείο 40% το πήρα 3,3. Στο σκλαβενίτη τα είχε 8,5 - 3 κουπόνι δικό του και αν εδινα το δικο μου κουπονι θα ερχοταν σχεδον το ιδιο.

Διαφημίσεις

Βασιλόπουλο μια χαρά τα δέχονται....έχουν στικερ για -6€ και δίνω και το κουπόνι -2€ έρχεται πολύ φθηνότερα !!!

Βασιλόπουλο μια χαρά τα δέχονται....έχουν στικερ για -6€ και δίνω και το κουπόνι -2€ έρχεται πολύ φθηνότερα !!!

το θέμα είναι στο -40% αν το δέχονται γιατί αυτό που λες σε όλα τα σούπερ το κάνουν.

Βασιλόπουλο μια χαρά τα δέχονται....έχουν στικερ για -6? και δίνω και το κουπόνι -2? έρχεται πολύ φθηνότερα !!!

γιατι κουπονι -2?στα μεγαλα πακετα υπαρχει το κουπονι -4.ζητα να σου στειλουν

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...