Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

εμεις χρεισιμοποιουμε τα fixies που πραγματικα ειναι πολυ καλυτερα απο οτιδηποτε αλλο... αλλα πολλες φορες αργουν να μας τα στειλουν & αναγκαζομαστε να αγορασουμε pampers .... τα οποια χωρις κουπονι τα αγοραζουμε την μεγαλη συσκευσια 16 απο τα cach & carry του μασουτη .... κανονικα με αποδειξη λιανικης & τα κουπονια ισχυουν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια να ρωτησω κατι καπως ασχετο: η οικονομικη συσκευασια των 60 τεμαχιων libero νουμερο 4 ποσο κανει περιπου (χωρις κουπονια αυτοκολλητα κτλ)???? Εστειλα τον αντρα μου με ενα κουπονι να ψωνισει και ή εκανε καποιο λαθος ή μου φαινονται ακριβες...

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

UMGENIUS- Υφασμάτινες πάνες one size

Επιτέλους ήρθαν οι πολυβραβευμένες αμερικάνικες πάνες πολλαπλών χρήσεων Bumgenius! Σε ένα μόνο μέγεθος που προσαρμόζεται πανεύκολα στο μωρό σας, μπορείτε πλέον να αφήσετε στην άκρη τις κλασσικές πάνες μιας χρήσης και να εξασφαλίσετε μοναδική ποιότητα, μειώνοντας ταυτόχρονα τα έξοδα σας.

Η Bumgenius είναι στη κορυφή της αγοράς υφασμάτινων πανών για τους εξής λόγους:

• Τις χρησιμοποιείτε στο μωρό σας από νεογέννητο μέχρι που θα ξεκινήσει το γιογιό.
  • Είναι το ίδιο εύκολες στη χρήση όπως οι κλασσικές πάνες μιας χρήσης.
  • Έχουν πολύ μεγάλη απορροφητικότητα κρατώντας το μωρό σας στεγνό για πολλές ώρες!
  • Πλένονται εύκολα στο πλυντήριο στους 60º και στεγνώνουν γρήγορα (μπαίνουν και στο στεγνωτήριο). Δεν προτείνεται η χρήση μαλακτικού.
  • Δεν είναι χοντροκομμένες και εφαρμόζουν στο σώμα του μωρού σας.

ά

UMGENIUS- Υφασμάτινες πάνες one size

bumlogo.gif

Επιτέλους ήρθαν οι πολυβραβευμένες αμερικάνικες πάνες πολλαπλών χρήσεων Bumgenius! Σε ένα μόνο μέγεθος που προσαρμόζεται πανεύκολα στο μωρό σας, μπορείτε πλέον να αφήσετε στην άκρη τις κλασσικές πάνες μιας χρήσης και να εξασφαλίσετε μοναδική ποιότητα, μειώνοντας ταυτόχρονα τα έξοδα σας.

Η Bumgenius είναι στη κορυφή της αγοράς υφασμάτινων πανών για τους εξής λόγους:

• Τις χρησιμοποιείτε στο μωρό σας από νεογέννητο μέχρι που θα ξεκινήσει το γιογιό.
  • Είναι το ίδιο εύκολες στη χρήση όπως οι κλασσικές πάνες μιας χρήσης.
  • Έχουν πολύ μεγάλη απορροφητικότητα κρατώντας το μωρό σας στεγνό για πολλές ώρες!
  • Πλένονται εύκολα στο πλυντήριο στους 60º και στεγνώνουν γρήγορα (μπαίνουν και στο στεγνωτήριο). Δεν προτείνεται η χρήση μαλακτικού.
  • Δεν είναι χοντροκομμένες και εφαρμόζουν στο σώμα του μωρού σας.

Οδηγίες

Όλες οι one size Bumgenius πάνες είναι ιδιαίτερα μαλακές, δεν προκαλούν ερεθισμούς και κρατάνε το μωρό σας στεγνό για πολλές ώρες. Είναι κατάλληλες για μωρά από 3 μέχρι 15.8 κιλά. Κάθε πάνα περιέχει μια ειδική θήκη για να τοποθετείτε το έξτρα απορροφητικό φύλλο για επιπλέον απορροφητικότητα.

Όλες οι πάνες (εκτός από τις οργανικές) περιέχουν δυο έξτρα απορροφητικά φύλλα– ένα για νεογέννητα και ένα για μεγαλύτερες ηλικίες. Εάν θέλετε μπορείτε να συμπεριλάβετε και το ειδικό βιοδιασπώμενο φύλλο για να κρατήσει τα κακά το οποίο απλά το πετάτε μετά στη λεκάνη. Μη ξεχάσετε να αφαιρέσετε το έξτρα φύλλο όταν βάλετε τη πάνα στο πλυντήριο.

Προτείνουμε να έχετε 20 πάνες συνολικά ώστε να μη χρειάζεται να πλένετε πολύ συχνά!

bumgeniusbaby.jpgbumGenius-awards-homepage-2.gifgoldbumg.jpgsilverbumgen.jpg

Ταξινόμηση ως πρός:

Προϊόν sort_asc.gif Τιμή Προκαθορισμένο

spacer.gif

image.php?object_type=product&image_id=1595Απορροφητικό φύλλο Bumgenius Κωδικος (SKU):

Τιμή: ?4.50

Τιμή: ?0.00 Προσθήκη στο Καλάθι but_arrow.gif

spacer.gif

image.php?object_type=product&image_id=1587Πακέτο με 10 πάνες one size της Bumgenius (έκπτωση 10%) Κωδικος (SKU):

Τιμή: ?189.00

Τιμή: ?0.00 Χρώμα: Άσπρο Μπλε Ροζ Φυστικί 5 άσπρες/ 5 μπλε 5 άσπρες/ 5 ροζ 5 άσπρες/ 5 φυστικί 5 μπλε/ 5 φυστικί 5 ροζ/ 5 φυστικί

Unfortunately this combination is not accessable

Προσθήκη στο Καλάθι but_arrow.gif

spacer.gif

image.php?object_type=product&image_id=1590Πακέτο με 10 οργανικές πάνες one size της Bumgenius (έκπτωση 10%) Κωδικος (SKU):

Τιμή: ?207.00

spacer.gif

image.php?object_type=product&image_id=1585Πάνα one size της Bumgenius Κωδικος (SKU):

Τιμή: ?21.00

Τιμή: ?0.00 Χρώμα: Άσπρο Ροζ Γαλάζιο Φυστικί

Unfortunately this combination is not accessable

Προσθήκη στο Καλάθι but_arrow.gif

spacer.gif

image.php?object_type=product&image_id=1589Οργανική πάνα one size της Bumgenius Κωδικος (SKU):

Τιμή: ?23.00

spacer.gif

image.php?object_type=product&image_id=1596

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες καλημέρα και καλό μήνα! Εύχομαι σε όλες σας χαρούμενες γιορτές! Ήθελα να σας θυμίσω τα κουπόνια της Pampers 800 11 40 222 ,

μόλις τηλεφώνησα και πρόλαβα!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες καλημέρα και καλό μήνα! Εύχομαι σε όλες σας χαρούμενες γιορτές! Ήθελα να σας θυμίσω τα κουπόνια της Pampers 800 11 40 222 ,

μόλις τηλεφώνησα και πρόλαβα!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΞΕΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΡΧΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

SNIF SNIF ........................

Kαλησπερα στα sm ΑΤΛΑΝΤΙΚ εχει προσφορα ολες οι μικρες συσκευασιες BABYLINO 40% φθηνοτερα δηλαδη απο 9,89 ευρω 5,93 και αν εχεις και κουπονακι 2 ευρω 3,93τελικη τιμη νομιζω ειναι αρκετα καλα.

Ακομα και σε καποιες οικονομικες συσκευασιες LIBERO 15% φθηνοτερα

Kαλησπερα στα sm ΑΤΛΑΝΤΙΚ εχει προσφορα ολες οι μικρες συσκευασιες BABYLINO 40% φθηνοτερα δηλαδη απο 9,89 ευρω 5,93 και αν εχεις και κουπονακι 2 ευρω 3,93τελικη τιμη νομιζω ειναι αρκετα καλα.

Ακομα και σε καποιες οικονομικες συσκευασιες LIBERO 15% φθηνοτερα

πως σου στελνουν κουπονια BABYLINO? Στον ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ εχει στις μεγαλες συσκευασιες BABYLINO -6ευρω και δινουν δωρο 3 πακετακια μωρομαντηλα babycare.

Κοριτσια σημερα πέρασα απο το carrefour στη Νέα Ιωνία και εχει ολα τα λευκα ειδη-παπλώματα-πετσετες -25%

και η προσφορά ισχυει μεχρι 5 Δεκεμβρίου μεχρι το Σαββατο δηλαδή

δεν ξερω αν ισχύει και στα άλλα carrefour

Τελικά ολα πήγαν τέλεια!!! Εχουμε ενα αγοράκι 15/10/04 και ενα κοριτσάκι 15/10/09

Διαφημίσεις

πως σου στελνουν κουπονια BABYLINO? Στον ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ εχει στις μεγαλες συσκευασιες BABYLINO -6ευρω και δινουν δωρο 3 πακετακια μωρομαντηλα babycare.
http://www.babylino.gr/ κάνε εγγραφή εδώ και θα σου στείλουν

--

You came and changed the way I feel, no one could love you more

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΑ CAREFFOUR

ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΥΛΑΛΔΙΟ ΜΕ ΠΡΟΙΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΗΔΕΣ

ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΔΗ ΜΕ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΗΔΕΣ

ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΙΜΕΣ Η ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ,,,,,,,,,, 10-15 ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ 3-4 ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ...............................ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ

καλα κανω εγω και παντα τα βλεπω!οπου και να παω βλεπω τις αποδειξεις και ας με κοροιδευουνε!απειρες φορες το εχω παθει αυτο.ακομα και στα λιντλ μου εχουν χτυπησει λαθος στη μαναβικη!αν θες το τραβας το θεμα .ειναι παρανομο αυτο.θυμαμαι μια φορα στο ατλαντικ ειχανε αχνη ζαχαρη με αλλη τιμη στο φυλαδιο και αλλη στην προβολη.οταν το ειπα 1000 ευχαριστω μου ειπανε!

πριν κανένα μήνα στα μασούτης πάει ο άνδρας μου και παίρνει babylino 18,38 την μεγάλη συσκευασία. μου λέει ότι στα καρτελάκια κάτω έγραφαν 12,38. δεν το πίστεψα. μετά από κάποιο διάστημα πάμε πάλι και παίρνουμε μαζί babylino και κοιτάζω τα καρτελάκια με τις τιμές και βλέπω 12,38. πάμε στο ταμείο και το χτυπάνε 18,38. τι έγινε ρε παιδιά; γιατι αλλα γράφεται στα καρτελάκια και άλλα χτυπάτε;; και με τρόπο ειρωνικό: κυρία μου δεν βλέπετε ότι δεν έχει sticker το κουτί επάνω; 12,38 κάνουν όσα έχουν sticker; μα, όλα είναι χωρίς sticker!!!! ε, τελειωσαν. και τότε γιατί δεν βγάζετε το λάθος καρτελάκι!!!!!!!;;;;; αυτό έιναι παραπλανητικό γιατί άλλη μάρκα μπορεί να έχει άλλη προσφορά!!!! η απάντηση :::: δεν θα βάζουμε και θα βγάζουμε καρτελάκια;;;;; τις πιάνεις απο το μαλλι ή όχι;;;; εντάξει είχαν δίκιο θα έπρεπε ίσως να δω αν έχει sticker αλλά έγινε της τρελής για την στάση τους.

Παντα να κοιτάτε τις αποδείξεις. σχεδόν σε όλα τα σουπερμαρκετ μου έχει τύχει άλλα να χτυπάνε και άλλη τιμή να έχω δει στο ράφι.

και βεβαια θα πρεπει να αλαζουν τα καρτελακια.ειναι η δουλεια τους αυτη.το λεω με την εννοια οτι που να ξερει ο παππους πχ οτι με το στικερ βγαινει φθηνοτερο?

κατανοω οτι οι κοπελες δουλευουν παρα πολυ και κουραζονται στα συπερ μαρκετ αλλα δεν ειναι ολοι οι καταναλωτες ψαγμενοι και ειναι αδικο να χανουν τις προσφορες που δικαιουνται να παρουν!

εγω δεν κανω φασαρια.ολες τις κοπελες τις ξερω και με ξερουν!απλα παιρνω πισω τη διαφορα που δικαιουμαι!και στο αβ μου εχει τυχει να δωσω τους εξτρα ποντους 15 για κατι κυβους και 70 για παμπερς και ενω μου τα κρατησανε τα χαρτακια δεν μου ζητησανε την καρτα για να τα περασουνε.φασαρια δεν εκανα γιατι δουλευει και η θεια μου εκει απλα μου τα αφερεσανε και τα ξαναπερασανε!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...