Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω δε μπορω να μαθω τις τιμες και μαλλον πρπει ν ααρχισω

Τελως παντων, ανοιξε καινουργιο Sprinter Γουναρη και Ιλιου (Ανω Γλυφαδα, μαλλον η περιοχη) μεχρι και αυριο -25% ΟΛΑ

kKZUp2.png

λοιπον εγω πηγα βασιλοπουλο πριν ακι πηρα παμπερς και μου δωσανε τα μωρομαντηλα!ελα ντε που στο βεροπουλο ειχαν ενα ωραιο δωρο με τα παμπερς!οποτε πηρα κιαυτο.14,95 ευρω μου βγηκε το μεγαλο πακετο!επρεπε να παρεις και ενα μωρομαντηλο!2,85 στο βεροπουλο!3 ευρω στο αβ ακριβως τα ιδια!που να δειτε που πηρα 10 μαλαματινες ρετσινες και μου δωσανε δωρο 5 εξαδες νερα!τωρα εχω νερα για 2 μηνες και ειναι και ηβη λουτρακιου!

καλημερα!εβγαλε τα μεγαλα μπειμπιλινο το ατλαντικ 30% φθηνοτερα!εχει και ενα στικερ-5ευρω επανω και αν εχεις και κουπονι βγαινει γυρω στα 6 ευρω!(αν δεν κανω λαθος)το εχει στο φυλαδιο!επισης τα μωρομαντηλα τζονσονς τζεντλ 3,80 τα 2+1 δωρο!και τα γαλατα νεσλακ οι εξαδες αν παρεις 2 σου αφαιρουνε 1,50 ευρω!αν εχεις και κουπονια πανε -1ευρω η καθε εξαδα!νεα φυτινη 800γρ με δωρο αλευρι 1κιλο για ολες τις χρησεις και 1 φαριν απ.φετα βαρελι 4,80 το κιλο.εχει πολλα!δειτε τα στο ιντερνετ!

Διαφημίσεις

καλημερα!εβγαλε τα μεγαλα μπειμπιλινο το ατλαντικ 30% φθηνοτερα!εχει και ενα στικερ-5ευρω επανω και αν εχεις και κουπονι βγαινει γυρω στα 6 ευρω!(αν δεν κανω λαθος)το εχει στο φυλαδιο!επισης τα μωρομαντηλα τζονσονς τζεντλ 3,80 τα 2+1 δωρο!και τα γαλατα νεσλακ οι εξαδες αν παρεις 2 σου αφαιρουνε 1,50 ευρω!αν εχεις και κουπονια πανε -1ευρω η καθε εξαδα!νεα φυτινη 800γρ με δωρο αλευρι 1κιλο για ολες τις χρησεις και 1 φαριν απ.φετα βαρελι 4,80 το κιλο.εχει πολλα!δειτε τα στο ιντερνετ!

εχω την εντυπωση πως πανω στο κουπονι babylino αναγραφει πως δεν ισχυει οταν υπαρχει εκπτωτικο στικερ δυστυχως μαλλον στο δεχτηκαν απο λαθος

Σας εχω κατι πραγματικά καλό! Relax 15 ευρώ!από τα καταστήματα nikko.

Υπάρχουν στην αθήνα στην θεσσαλονίκη,αλεξανδρ,βέροια,γιαννιτσά,δράμα,κομοτηνή,ξάνθη,σέρρες,τρίκαλα,χαλκίδα,πτολεμαϊδα.αν θέλετε συγκεκριμένη διεύθυνση ΠEITE μου

Διαφημίσεις

μαμαδες σπευσατε βεροπουλο.με προιοντα προκτερ(παμπερσ παντεν ολγουειζ κτλ)αξιας 30ευρω δωρο 10ευρω επιταγη.το ειδα στην τηλεοραση αλλα δεν ειμαι 100%σιγουρη!το καλυτερο ειναι οτι με 2 μεγαλα πακετα βρακακια μπειμπι γκου η με 4 μικρα παιρνει δωρο ενα απιθανο παιδικο γραφειο σε μπλε η ροζ χρωμα.το ειδα χτες και ειναι τελειο.θα παω σιγουρα να το παρω.πηρα τηλ την εταιρια μεγα χτες για κουπονια!

Πολύ ωραία ιδέα να ενημερωνόμαστε.Ευχαριστώ elachl για τη ενημέρωση θα το κοιτάξω.

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

εγω ειπα να μου κρατησουν ενα γραφειο στο βεροπουλο. επειδη περιμενω τα κουπονια απο την εταιρια!μονο για σημερα -20% στο ατλαντικ στα παμπερς.τελικα αυτο που εγραψα για τη δωροεπιταγη 10 ευρω ισχυει.δηλαδη αν παρετε 2 μεγαλα παμπρες που κανουν 30+ ευρω θα παρετε δωρο 10 ευρω για επομενες αγορες!καλο ε?με τα 10 ευρω παιρνεις ακομα ενα μικρο πακετο.

Στα μωρομάντηλα pampers sensitive, την οικονομική συσκευασία (3αδα) είχε στίκερ -1 ευρώ. Και ένα κουπόνι που είχα -1 ευρώ, μου βγήκαν 4 ευρώ. Νομίζω ότι το στίκερ είναι από την εταιρία, άρα δεν παίζει ρόλο το σουπερ μάρκετ.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Στα μωρομάντηλα pampers sensitive, την οικονομική συσκευασία (3αδα) είχε στίκερ -1 ευρώ. Και ένα κουπόνι που είχα -1 ευρώ, μου βγήκαν 4 ευρώ. Νομίζω ότι το στίκερ είναι από την εταιρία, άρα δεν παίζει ρόλο το σουπερ μάρκετ.

ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

ΣΤΑ DIA ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΚΗ 5.22 ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΠΩΝΙ ΤΗς ΕΤΑΙΡΙΑΣ 4.22

ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ 5.98

ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ 4,98

0.76 ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ

.....

Θυμαμαι κατι ωραιες ανεμελες εποχες,παρεα με την δραχμουλα,που δεν εμπαινα ποτε στον κοπο να συγκρινω τιμες γιατι ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΚΑΙ ΒΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!

Ασχετο,αλλα επρεπε να το πω...Συγνωμη για την παρεμβαση,ουφ...:evil:

Παρακολουθω με προσοχη....(χρησιμο τοπικ)

Το carrefour έχει σήμερα και αυριο -30% στα σαμπουάν, αφρόλουτρα και όλα τα παπούτσια. Πήρα στο γιό μου φανταστικά δερμάτινα παπούτσια-πέδιλα 14Ε με την έκπτωση, και στη μικρή κάτι καταπληκτικά παπουτσάκια με πολλά στρασάκια Disney, πάλι 14ε. Επίσης με το skip νομίζω γύρω στα 14ε δίνουν δώρο μια απλώστρα για τα ρούχα, δεν πήρα γιατί έχω γεμίσει απορρυπαντικά και απλώστρες αλλά αν δεν έχει κάποιος είναι καλή προσφορά!

με 2 μεγαλα πακετα η 4 μικρα.αν παρεις τα μικρα συμφερει καλυτερα γιατι με καθε ενα παιρνεις δωρο ενα πακετο μωρομαντηλα!τα μικρα εχουν στικερ επανω και κανει 6,80 το καθενα.εχει μεσα 20 τεμ βρακακια!

δεν εχει φυλαδιο τωρα αλλα στο καταστημα της μυτιληνης εχει 2 ταμοελακι στο ραφι.ενα λεει για το γραφειο και ενα για τα μωρομαντηλα.ρωτησα τις ασχετες και μου ειπενε η το ενα η το αλλο.τελικα χτες ειδα μια κυρια που τα αγοραζε και ειδα οτι τις δινανε και τα μαντηλακια.εοισης σου δινουν επι τοπου ενα εντυπο που κοβεις και κολλα πανω τις μπαρκοντ και γραφεις τα στοιχεια σου!μερικες ειναι εντελως ασχετες και απαντανε σαν να ειναι δικο τους το μαγαζι και σαν να τα βαζουνε απο την τσεπη τους τα δωρα που δικαιουμαστε!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...