Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα.χθες πηρα απο μαρινοπουλο στο ν κοσμο(μπακνανα) παπλωμα υπερδιπλο μονο για 12 ευρω.δεν ξερω γι αλλου,αλλα μου φανηκε καλη προσφορα(κ το παπλωμα αρκετα καλο για 12.......).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Απ'οτι ειδα εχει προσφορα τα babylino,τις μικρες συσκυασιες Νο 3,4 και 5 με -40%!

Να δεχονται αραγε και τα εκπτωτικα κουπονια απο την εταιρια?

Αν ναι,τοτε συμφερει κατα πολυ...;)

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Διαφημίσεις

Όπως και η spiroulina την Τρίτη πήρα τα pampers baby dry 52 τεμ 7-18κλ. 6.50 ευρώ από 19.50!

19.50 - 2 (ΣΤΙΚΕΡ) - 5 (ΚΟΥΠΟΝΙ) -4 (400 πόντοι με την κάρτα carrefour) και -2 (με την έκπτωση 20%). Μετάνιωσα που πήρα μόνο 2 συσκευασίες..

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

kalimera κορίτσια, όπου να ναι γεννάμε και μεις, οπότε βρηκα το θεματάκι σας πολύ χρήσιμο, εδώ επαρχία έχει μόνο μαρινόπουλο, ατλάντικ και λιντλ, αλλά σε σχέση με παλιότερα πριν 4-5 χρόνια που δεν υπήρχαν είναι πολύ καλά, όλο και καμιά προσφορά βρίσκουμε!!!!

σόρυ που δεν έχω προσφορά να ανακοινώσω, αλλά τώρα που σας βρήκα θα τα λέμε!

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

ετσι και εγω μελιτα με -2 στικερ κ κουπονια των 5 ευρω και εξρα εκπτωση που ειχε ο Βεροπουλος πηρα τα ακτιβ φιτ 9,60 οσο περνω δηλ του λιντλ,παντως συνδιαζονται κουπονια με εκπτωση του καταστηματος ,τα μπειμπιλινο εχουν -6 ευρω στο Βεροπουλο (μπορει και σε αλλα καταστηματα)

NJMAp3.png

ετσι και εγω μελιτα με -2 στικερ κ κουπονια των 5 ευρω και εξρα εκπτωση που ειχε ο Βεροπουλος πηρα τα ακτιβ φιτ 9,60 οσο περνω δηλ του λιντλ,παντως συνδιαζονται κουπονια με εκπτωση του καταστηματος ,τα μπειμπιλινο εχουν -6 ευρω στο Βεροπουλο (μπορει και σε αλλα καταστηματα)

Σε τσακωσα!τι κανείς;τελικά λύσε μου την απορία που μένειΣ;

Πριν λίγο είδα σπριντερ έκπτωση 25%.δεν ξέρω αν αναφέρθηκε.

Καλημέρα , Ο ΑΒ έχει έκπτωση babylino ultra dry από 8,60 - 5,16 ( 40%), όποια μανούλα ενδιαφέρεται εμείς δεν τα έχουμε δοκιμάσει. ( η προσφορά ισχύει μέχρι 27/10/09)

και προσφορά ημέρας από carrefour

http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184

1gGKp3.png

Διαφημίσεις

αν εννοεις με καδο χωρις σακουλα, εγω την πατησα παντως...

πηραμε εγω, η μαμα μου και ο αδεφος μου απο μια και τις πεταξαμε και οι 3...

δεν ρουφανε καθολου μετα απο λιγο καιρό. Ασε που πρεπει καθε τοσο να πηγαινεις το φιλτρο σε βενζιναδικο ή βουλκανιζατερ και με τον αερα που γεμιζουν τα λαστιχα να το φυσας για να καθαρισει. Γιατι το φιλτρο δεν πλενεται. Μονο με πιεση αερα καθαριζει...

αν εννοεις με καδο χωρις σακουλα, εγω την πατησα παντως...

πηραμε εγω, η μαμα μου και ο αδεφος μου απο μια και τις πεταξαμε και οι 3...

δεν ρουφανε καθολου μετα απο λιγο καιρό. Ασε που πρεπει καθε τοσο να πηγαινεις το φιλτρο σε βενζιναδικο ή βουλκανιζατερ και με τον αερα που γεμιζουν τα λαστιχα να το φυσας για να καθαρισει. Γιατι το φιλτρο δεν πλενεται. Μονο με πιεση αερα καθαριζει...

σοβαρά?

ευτηχώς που έχω με σακούλα!!

θα ρωτήσω την κουνιάδα μου που την πήρε να μάθω.

σακούλα και πάλι σακούλα!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Διαφημίσεις

μπετυ οταν λες μπειμπιλινο εννοεις τα γνωστα μπειμπιλινο? ή πανες του ντια? γιατι απο οσο ξερω (επειδη τα αγοραζω) τα γνωστα μπειμπιλινο εχουν μεσα 62 τεμαχια..

μη παω τσαμπα....

ΒΙΚΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑς ΑΤΛΑΝΤΙΚ?ΜΕ 2 ΜΕΣΑΙΕς ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕς ΔΩΡΟ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ

BABYCARE 2+1 ΔΩΡΟ

ΑΝ ΕΧΕΙς ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙ 7,85 ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΠΑΡΕ ΣΤΟ 8001184200

ΘΑ ΣΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑς ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΘΑΥΡΙΟ

ελενη μου, καταρχην πηρα εχτες πανες απο σκλαβενιτη με στικερ -6 ευρω.

και να σου πω εκανα και τη μαμουνια μου... Της εδωσα κουπονι για μικρη συσκευασια -2 ευρω και αυτη ουτε που το κοιταξε και μου το περασε κανονικα.... (ειμαι αμαρτωλή... το ξερω!! )

το ατλαντικ βγαζει αρκετα συχνά προσφορες για babylino. Αλλα δυστυχως δεν εχω κοντα μου... το πιο κοντινο ειναι στη Λουτσα, αλλα δεν το λες και κοντα...

Πηρα προχτες στο τηλεφωνο του bebylino. Θα παω αμεσως να παρω κι άλλες οταν μου ερθουν γιατι ο σκλεβανιτης μας εχει ακομα μερικες πανες με στικερ -6...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...