Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καμια ενημερωση σχετικα με τον διαγωνισμο της ΝΟΥΝΟΥ βρε κοριτσια???

βρηκα φυλλαδιο μπες στο www.nounou80.gr αγοραζεις εα προιον εχει ενα αυτοκολλητο απο πισω εχει εναν κωδικο,τον στελνεις με σμσ η παιρνεις τηλ κ σου λενε αν κερδισες κατι ,μετα θα γινει κληρωση για το μεγαλο ποσο τον 80.000

Καμια ενημερωση σχετικα με τον διαγωνισμο της ΝΟΥΝΟΥ βρε κοριτσια???

βρηκα φυλλαδιο μπες στο http://www.nounou80.gr. αγοραζεις ενα προιον της εταιριας εχει ενα αυτοκολλητο απο πισω εχει εναν κωδικο,τον στελνεις με σμσ η παιρνεις τηλ κ σου λενε αν κερδισες κατι ,μετα θα γινει κληρωση για το μεγαλο ποσο τον 80.000

ασε μην παιζεις με τον πονο μου την Παρασκευη πηγα σε carrefour της Ροδου και δεν μου πηραν το κουπονι περιττο να σας πω πως κι εγω δεν πηρα τις πανες θα χρησιμοποιησω τα κουπονια την επομενη φορα σε καταστημα που μεχρι τωρα τα δεχονταν η ταμειας η οποια δεν μου εφταιγε σε τιποτα και της το ξεκαθαρισα μου ειπε πως τουςηρθε fax το οποιο εγραφε πως οταν εχουν προσφορες δεν θα δεχονται κουπονια ευτυχως τα κουπονια μου δεν εχιυν ημερομηνια

για 2 ολοκληρα λεπτα καλε!παιδια χτυπηστε κανενα μπειμπιλινο τωρα που εχει το -6.εσεις που εχετε και καρφουρ εκει με -20 ποσο θα τα πουλησουν?τα παιρνειςκαι φευγεις!χα χα

και κατι ασχετο την Πεμπτη ενας κουριερ μου εφερε ενα κουτι babylino το οποιο ειχε μια μικρη συσκευασια νο 4 και ενα πακετο μωρομαντηλα !

Διαφημίσεις

Γατουλα γιατι λες οτι δε θα ξαναπαρουμε κουπονια απο pampers k libero βγηκε καμια ανακοινωση?

οχι βρε! μη της τρομαζεις χαχαχαχα! τα λιμπερο στελνουν μεχρι 15 μηνων! εεε φανταζομαι και τα παμπερς οπου ναναι θα μας θεωρησουν μεγαλους!

kKZUp2.png

αυτο με τα στικερ + κουπονι ειναι απαραδεκτοι! οτι θελουν κανουν

εγω με τα κουπονια μου ηρθανε 5 ευρω οι μικρες τελικα, 3 ειχαν μεινει

παντως με τα μπεμπιλινο τα βρακακια ειναι λιγο αγαρμπα, η Α τα τραβαει δε τα θελει χιχιχιχι

kKZUp2.png

εγω που πηγα καρφουρ το σαββατο πηρα το νο5 τις παμπερς τις πρασινες με στικερ -2και -20%δλδ 3,52συνολικα απο 19,67μου βγηκε 14,15..και πηρα και πανες καρφουρ που οφειλω να ομολογησω οτι ειναι πολυ καλες και γινονται και στην ελλαδα απο 11,50με εκπτωση 3,50..8Ε καλα δεν ηταν?

στομεταξυ μαλλον δε θα ξαναλαβουμε κουπονια (απο λιμπερο τερμα ηδη) ουτε απο παμπερς...κλαψψψψψ...στη γυρα του παρεντς απο εδω και περα

τηλεφώνησε στη λιμπερο και πες οτι τωρα γεννησες και να σου στελνουν κουπόνια. δώσε το επίθετο του συζήγου σου ή αν εχουν αυτό, δώσε το δικό σου.

η παμπερς ποτε δε σταματαει να στελνει κουπόνια, αρκεί να τηλεφωνείς κάθε 1η του μηνός να τα ζητάς.

age.png

Εγώ που έχω γίνει μέλος στo site της pampers από τον Φεβρουάριο, που γέννησα τον Απρίλη και στο μαιευτήριο ξανακράτησαν τα στοιχεία μου και κουπόνι δεν έχουν δει τα μάτια μου, να πάρω να τους βρίσω? Τεσπά, ελπίζω να θυμηθώ την 1η του μήνα να πάρω τηλέφωνο. Αν δεν στείλουν, θα αρκεστώ στο να περιμένω τις προσφορές όπως κάνω τώρα.

Κάτι άλλο...Η nutricia στέλνει κουπόνια? Με ποιον τρόπο? Thanks!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

για κρεμες θελεις νουτριτσια?

εχει κουπονια στον μαρινοπουλο σε μια θηκουλα μπροστα απο τις κρεμες και ειχα παρει 5-6. Αμα ξαναπαω να σου παρω???

Ναι για κρέμες θέλω! Ξεκινάμε στις 7 του μήνα (πήρα τις πρώτες βέβαια) και δεν θα μου κακόπεφτε κανα κουπόνι. Άσε βρε μη σε βάζω σε κόπο, δεν πειράζει. Δεν βγαίνω εγώ για ψώνια, όλο κάποιον στέλνω και αυτοί οι κάποιοι παίρνουν ότι τους γράφω, δεν είναι ανοιχτομάτηδες! Ααχαχαχαχχααχ! Χίλια ευχαριστώ πάντως Βίκυ μου!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Ναι για κρέμες θέλω! Ξεκινάμε στις 7 του μήνα (πήρα τις πρώτες βέβαια) και δεν θα μου κακόπεφτε κανα κουπόνι. Άσε βρε μη σε βάζω σε κόπο, δεν πειράζει. Δεν βγαίνω εγώ για ψώνια, όλο κάποιον στέλνω και αυτοί οι κάποιοι παίρνουν ότι τους γράφω, δεν είναι ανοιχτομάτηδες! Ααχαχαχαχχααχ! Χίλια ευχαριστώ πάντως Βίκυ μου!

εγω ειχα παρει τηλ κ μου εστειλαν κουπονια κ δειγματα.κ αφου το μωρο εκλεισε τους 6 μηνες,μου ξαναστειλαν κ στελνουν καθε τριμηνο...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Τεσπά, ελπίζω να θυμηθώ την 1η του μήνα να πάρω τηλέφωνο. Αν δεν στείλουν, θα αρκεστώ στο να περιμένω τις προσφορές όπως κάνω τώρα.

Κάτι άλλο...Η nutricia στέλνει κουπόνια? Με ποιον τρόπο? Thanks!

εμπιστοσύνη στο site και στο μαιετήριο να μην εχεις. τηλεφώνησε την 1η του μηνός (δεν θα στα στείλουν την επόμενη μερα...)!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=39758

κουπόνια nutricia, βρήκα στον βερόπουλο, στο ράφι με τις κρέμες. εκπτωση -?0,50, χωρίς ημερομηνία λήξης

age.png

Διαφημίσεις

ειδα στην τηλεοραση οτι τα καρφουρ - μαρινοπουλος εχουν τα pampers (κουτα) -25%, καθως επισης και σαμπουαν παντεν, αριελ υγρο πληντ, fairy ταμπλετες πληντυριου πιατων... αλλα δεν ειδα ποτε

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

ειδα στην τηλεοραση οτι τα καρφουρ - μαρινοπουλος εχουν τα pampers (κουτα) -25%, καθως επισης και σαμπουαν παντεν, αριελ υγρο πληντ, fairy ταμπλετες πληντυριου πιατων... αλλα δεν ειδα ποτε
σήμερα που πήγα, είδα οτι ισχύει μέχρι τις 30 του μήνα.αν έχεις και εκπτ κουπόνι σίγουρα αξίζει τον κόπο

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Στο σουπερ μαρκετ Βερόπουλος με πάνες Βabylino δίνουν δώρο ένα μικρούλι σακίδιο με ροδάκια και χερούλι για να το τραβάνε τα μικρούλια

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Από 1/10 θα το δίνει και ο μασούτης το είδα στο φυλλάδιο δες αύριο μάλλον θα το βάλουν και στην σελίδα του http://www.masoutis.gr

Eίναι μια μικρή τσάντα κόκκινη ή μπλέ. Με ροδάκια, το μέγεθος ας πούμε είναι για παιδάκι νηπιαγωγίου.

Το τσαντάκι αυτό δεν κάνει για σχολείο.Μπορεί για νηπιαγωγείο.Αλλά και πάλι είναι μικρό.

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

κοριτσια καλησπερα,εχω νεα απο τις πανες..τελικα οι μοναδικες που με βολεψανε οπως οι πρασινες παμπερς ειναι του καρφουρ το ν5..δεν ειχαμε καμια διαρροη την νυχτα και ειναι απιστευτα λεπτες και με ωραια σχεδιακια,και επισης πολυ πιο οικονομικες..11,50Ετα 54τεμαχια

σήμερα που πήγα, είδα οτι ισχύει μέχρι τις 30 του μήνα.αν έχεις και εκπτ κουπόνι σίγουρα αξίζει τον κόπο

πηγε ο αντρας μου και του ειπαν οτι ποτε δεν ειχαν την συγκεκριμενη προσφορα , ενω φιλη μας το ιδιο πρωι τις πηρε με εκπτωση ..... παμε καλα ??

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...