Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

λιγο ασχετο, αλλα επειδη πολλες απο εδω ψωνιζετε λιμπερο, οσον αφορα την τιμη δεν ειναι περιπου το ιδιο με τα pampers;;;

τα libero ειανι πιο φθηνα από τα πρασινα παμπερς και τα active fit. από τα νεα τα πορτοκαλί δεν είανι.

pampers πράσινο πακέτο, 32 τμχ, νο 4, ?11,59

libero ανοιχτή πάνα, 29 τμχ, νο 4, ?7,95

pampers πορτοκαλί πακέτο, 26τμχ, νο 4, ?7,50

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μετά από έρευνα εδω στη Θεσσαλονίκη κατέληξα στο ότι δεν μπορώ να βρω σακουλάκια αποθήκευσης γάλακτος εκτός από αυτά της Medela τα οποία είναι από 13 έως 18 ευρώ για 20τεμ. Οπότε σκέφτομαι να παραγγείλω από ηλεκτρονικό κατάστημα στην Βουλγαρία σακουλάκια μάρκας Lansinoh 25τεμ. για 9 ευρώ. Δεν μπορούν όμως να μου τα στείλουν εδώ, οπότε αφού έχω άτομο στην Βουλγαρία θα μου τα στείλει αυτός ταχυδρομικώς, αφού πρώτα τα παραλάβει στην Βουλγαρία από την εταιρία κούριερ. Σκέφτηκα λοιπόν αν υπάρχουν και άλλες μάνες που χρειάζονται σακουλάκια να μου πουν πριν κάνω την παραγγελία γιατί τα σακουλάκια συμφέρουν. Λοιπόν περιμένω αν ενδιαφέρεστε!

ΡΑΦΑΗΛ - 4/2/2009

Χθες ψωνησα πανες babylino απο τον Σκλαβενιτη!

Αρχικη τιμη οικονομικης συσκευασιας 16.80,μειον 6 ευρω στικερ και μειον 4 ευρω κουπονι που ειχα,μου κοστισε η καθε συσκευασια 6.80€!!!

Η προσφορα ισχυε για τις οικονομικες συσκευασιες babylino και για τα κιλα 7-18.

Μια χαρα....:D

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Διαφημίσεις

κοριτσια επειδη δεν προλαβα θελω να μαθω αν πηρε καμια σας σημερα μποτες απο τα λιντλ 41 νουμερο και αν ειναι καλες..

ελεεεεεενη πού είσαι; απουσιάζεις πολλές μερες από το "καφε". θα μείνεις στην ίδια τάξη!

age.png

Διαφημίσεις

κορίτσια έχει πουθενά τα libero προσφορά?

γιατί έχουν τελειώσει τα κουπόνια και τα πληρώνω στο κόκκαλο!!

μήπως έχει κάποια κοπέλα κουπόνια που δεν τα θέλει?

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Διαφημίσεις

:lol:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΠΡΟΣΦΟΡΕς..ΠΗΡΑ ΤΟ ΤΡΟΛΕΙ ΜΠΑΓΚ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ.ΦΟΒΕΡΟ!5,95 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙς?ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..

στα αβ βασιλοπουλος 18,15.αν παρεις δυο 320 ποντοι που σημαινει οτι θα παρεις δωροεπιταγη 6 ευρω..

Κοριτσια δυστυχως οι ποντοι δεν ειναι σε ολα τα αβ βασιλοπουλος ....πχ στο Λαγονησι δεν εχουν αυτην την προσφορα. Και οταν ρωτησα τοΝ υπευθυνο του καταστηματος μου απαντησε οτι ειναι προσφορα του καταστηματος και δεν ειναι σε ολα τα καταστηματα

απο αυριο στο βεροπουλο με τα μπειμπιλινο θα δινου τσαντακια τρολει κοκκινο και μπλε..τα μεγαλα πακετα εχουν και στικερ-6ευρω...

αγορασες μπειμπι λινο για τη μαρανθούλα; και ο σύζυγος που θελει μονο παμπερς...τον αγνόησες;

age.png

οου γιες ισμηνη.τον αγνοησα.τα ειδε αλλα δεν ειπε τιποτα...μαλλον καταλαβε οτι ειναι λαθος,...σε αυτο το θεμα

επειδη θελω να παρω και εγω μονο για σημερα ειναι η προσφορα??βαλιτσακι μικρο ειναι?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...